http://kariera.mk

Një prej pesë viktimave të aksidentit në hyrje të Shkupit është shqiptar

para 3 muajve - Koha.net

Njëri prej pesë viktimave që humbën jetën në aksidentin e tmerrshëm që ndodhi parmbrëmë në lagjen Draçevë, në hyrje të Shkupit, është shqiptar. Në aksidentin e ndodhur mes një automjeti dhe një kamioni...

Humb jetën vajza dy vjeçare në Shkup

para 3 muajve - Iliria News

Një vajze dy vjeçare nga Shkupi, pasditen e sotme ka ndërruar jetë, pasi ka qenë e goditur nga një automjet, shkruan gazeta KOHA. Në njoftim zyrtar të Sektorit për Punë të Brendshme – Shkup, thuhet se...

Përgja.ken rrugët e Maqedonisë së Veriut, 7 të vde.kur brenda 48 orëve

para 3 muajve - Tetova1

Shtatë të vde.kur janë regjistruar brenda 48 orëve në Maqedoninë e Veriut, në tre ak.sidente fa.tale. Pesë vik.tima vetëm mbrëmë humbën jetën në ak.sidentin e rëndë që ndodhi të martën pak para mesnate...

Përgjaken rrugët e Maqedonisë së Veriut, 7 të vdekur brenda 48 orëve

para 3 muajve - InfoMagazin

Shtatë të vdekur janë regjistruar brenda 48 orëve në Maqedoninë e Veriut, në tre aksidente fatale. Pesë viktima vetëm mbrëmë humbën jetën në aksidentin e rëndë që ndodhi mbrëmë pak para mesnate në Draçevë...

Humb jetën vajza dy vjeçare gjatë një aksidenti në Shkup

para 3 muajve - InfoMagazin

Një vajze dy vjeçare nga Shkupi, pasditen e sotme ka ndërruar jetë, pasi ka qenë e goditur nga një automjet, shkruan gazeta KOHA. Në njoftim zyrtar të Sektorit për Punë të Brendshme – Shkup, thuhet se...

Humb jetën vajza dy vjeçare në Shkup

para 3 muajve - Shprehja.com

Një vajze dy vjeçare nga Shkupi, pasditen e sotme ka ndërruar jetë, pasi ka qenë e goditur nga një automjet, shkruan gazeta KOHA. Në njoftim zyrtar të Sektorit për Punë të Brendshme – Shkup, thuhet se...

Humb jetën vajza dy vjeçare në Shkup

para 3 muajve - Ina

Një vajze dy vjeçare nga Shkupi, pasditen e sotme ka ndërruar jetë, pasi ka qenë e goditur nga një automjet, shkruan gazeta KOHA. Në njoftim zyrtar të Sektorit për Punë të Brendshme – Shkup, thuhet se...

Humb jetën vajza dy vjeçare në Shkup

para 3 muajve - Shprehja.com

Një vajze dy vjeçare nga Shkupi, pasditen e sotme ka ndërruar jetë, pasi ka qenë e goditur nga një automjet, shkruan gazeta KOHA. Në njoftim zyrtar të Sektorit për Punë të Brendshme – Shkup, thuhet se...

Humb jetën vajza dy vjeçare në Shkup

para 3 muajve - Ina

Një vajze dy vjeçare nga Shkupi, pasditen e sotme ka ndërruar jetë, pasi ka qenë e goditur nga një automjet, shkruan gazeta KOHA. Në njoftim zyrtar të Sektorit për Punë të Brendshme – Shkup, thuhet se...

Humb jetën vajza dy vjeçare në Shkup

para 3 muajve - Koha.mk

Shkup, 15 maj – Një vajze dy vjeçare nga Shkupi, pasditen e sotme ka ndërruar jetë, pasi ka qenë e goditur nga një automjet, shkruan gazeta KOHA. Në njoftim zyrtar të Sektorit për Punë të Brendshme – Shkup,...

Një prej pesë viktimave të mbrëmshme është shqiptar, ja emri i tij

para 3 muajve - Aktuale

Gazeta Lajm ka siguruar emrat e katër prej viktimave që humbën jetën në aksidentin e tmerrshëm që ndodhi mbrëmë në lagjen Draçevë. Në aksidentin e ndodhur mes një automjeti dhe një kamioni kanë humbur...

Një prej pesë viktimave të mbrëmshme është shqiptar, ja emri i tij

para 3 muajve - Flaka

Gazeta Lajm ka siguruar emrat e katër prej viktimave që humbën jetën në aksidentin e tmerrshëm që ndodhi mbrëmë në lagjen Draçevë. Në aksidentin e ndodhur mes një automjeti dhe një kamioni kanë humbur...

Një prej pesë viktimave të mbrëmshme në Shkup është shqiptar, ja emri i tij

para 3 muajve - Tetova Sot

Gazeta Lajm ka siguruar emrat e katër prej viktimave që humbën jetën në aksidentin e tmerrshëm që ndodhi mbrëmë në lagjen Draçevë. Në aksidentin e ndodhur mes një automjeti dhe një kamioni kanë humbur...

Bilanc l*ufte, 7 të vdekur për dy ditë

para 3 muajve - Antpress

Në Maqedoni shënohen shtatë vik*tima për 48 orë vetëm nga aksi*dentet në trafik. Mbrëmë pak para mesnate pesë persona tre meshkuj dhe dy gra humbën jetën në një aks*ident trafiku në Draçevë të Shkupit....

Përgjaken rrugët e Maqedonisë së Veriut, 7 të vdekur brenda 48 orëve

para 3 muajve - Iliria News

Shtatë të vdekur janë regjistruar brenda 48 orëve në Maqedoninë e Veriut, në tre aksidente fatale. Pesë viktima vetëm mbrëmë humbën jetën në aksidentin e rëndë që ndodhi mbrëmë pak para mesnate në Draçevë...

Përgjaken rrugët e Maqedonisë së Veriut, 7 të vdekur brenda 48 orëve

para 3 muajve - InfoMagazin

Shtatë të vdekur janë regjistruar brenda 48 orëve në Maqedoninë e Veriut, në tre aksidente fatale. Pesë viktima vetëm mbrëmë humbën jetën në aksidentin e rëndë që ndodhi mbrëmë pak para mesnate në Draçevë...

Një prej pesë viktimave të mbrëmshme është shqiptar, ja emri dhe fotografia e tij

para 3 muajve - Shprehja.com

Gazeta Lajm ka siguruar emrat e katër prej viktimave që humbën jetën në aksidentin e tmerrshëm që ndodhi mbrëmë në lagjen Draçevë. Në aksidentin e ndodhur mes një automjeti dhe një kamioni kanë humbur...

Bilanc lufte, 7 të vdekur për dy ditë

para 3 muajve - Albeu

Në Maqedoni shënohen shtatë viktima për 48 orë vetëm nga aksidentet në trafik. Mbrëmë pak para mesnate, pesë persona, tre meshkuj dhe dy gra, humbën jetë n në një aksident trafiku në Draçevë të Shkupit....

Përgjaken rrugët e Maqedonisë së Veriut, 7 të vdekur brenda 48 orëve

para 3 muajve - Aktuale

Shtatë të vdekur janë regjistruar brenda 48 orëve në Maqedoninë e Veriut, në tre aksidente fatale. Pesë viktima vetëm mbrëmë humbën jetën në aksidentin e rëndë që ndodhi mbrëmë pak para mesnate në Draçevë...

Një prej pesë vi.ktimave të mbrëmshme është shqiptar, ja emri dhe fotografia e tij

para 3 muajve - Antpress

Gazeta Lajm ka siguruar emrat e katër prej v.iktimave që h.umbën jetën në ak sidentin e tme.rrshëm që ndodhi mbrëmë në lagjen Draçevë. Në ak.sidentin e ndodhur mes një automjeti dhe një kamioni kanë h.umbur...

Përgjaken rrugët e Maqedonisë së Veriut, 7 të vdekur brenda 48 orëve

para 3 muajve - Ina

Shtatë të vdekur janë regjistruar brenda 48 orëve në Maqedoninë e Veriut, në tre aksidente fatale. Pesë viktima vetëm mbrëmë humbën jetën në aksidentin e rëndë që ndodhi mbrëmë pak para mesnate në Draçevë...

Një prej pesë vi ktimave të mbrëmshme është shqiptar, ja emri dhe fotografia e tij

para 3 muajve - Ina

Gazeta Lajm ka siguruar emrat e katër prej v.iktimave që h.umbën jetën në aksidentin e tmerrshëm që ndodhi mbrëmë në lagjen Draçevë. Në aksidentin e ndodhur mes një automjeti dhe një kamioni kanë h.umbur...

Një prej pesë viktimave të mbrëmshme është shqiptar, ja emri dhe fotografia e tij

para 3 muajve - Iliria News

Gazeta Lajm ka siguruar emrat e katër prej viktimave që humbën jetën në aksidentin e tmerrshëm që ndodhi mbrëmë në lagjen Draçevë. Në aksidentin e ndodhur mes një automjeti dhe një kamioni kanë humbur...

5 të vdekur nga përplasja e makinës me kamionin e plehrave

para 3 muajve - Vizion Plus

Një aksident i rëndë me një bilanc tragjik prej 5 viktimash ndodhi në Shkup mesnatën mes të martës dhe të mërkurës. Përplasja e një makine me një kamion te grumbullimit tëe mbeturinave, shkaktoi tragjedine....

Përgjaken rrugët e Maqedonisë së Veriut, 7 persona humbën jetën brenda 48 orëve

para 3 muajve - InfoShqip

Shtatë të vdekur janë regjistruar brenda 48 orëve në Maqedoninë e Veriut, në tre aksidente fatale. Pesë viktima vetëm mbrëmë humbën jetën në aksidentin e rëndë që ndodhi mbrëmë pak para mesnate në Draçevë...

“AKSIDENTET”, 7 viktima për 48 orë

para 3 muajve - Iliria News

Në Maqedoni shënohen shtatë viktima për 48 orë vetëm nga aksidentet në trafik. Mbrëmë pak para mesnate, pesë persona, tre meshkuj dhe dy gra, humbën jetën në një aksident trafiku në Draçevë të Shkupit....

Një prej pesë viktimave të mbrëmshme është shqiptar, ja emri dhe fotografia e tij

para 3 muajve - InfoMagazin

Gazeta Lajm ka siguruar emrat e katër prej v.iktimave që h.umbën jetën në ak sidentin e tme.rrshëm që ndodhi mbrëmë në lagjen Draçevë. Në ak.sidentin e ndodhur mes një automjeti dhe një kamioni kanë h.umbur...

Pesë të vdekur në një aksident në hyrje të Shkupit

para 3 muajve - Koha.net

Pesë persona e kanë humbur jetën në një aksident që ka ndodhur mbrëmë në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit, konfirmuan nga Ministria e Punëve të Brendshme. Sipas informacioneve fillestare deri te aksidenti...

Publikohet emri i njërit prej pesë viktimave të mbrëmshme në Shkup, ja fotografia e tij

para 3 muajve - Iliria News

Në rrjetet sociale është shpërndarë fotografia e njërit prej viktimave të aksidentit të mbrëmshëm në lagjen Draçevë të Shkupit, ku jetën e humbën pesë persona. Sipas portalit Dosie.mk bëhet fjalë për ish...

Një prej pesë vi.ktimave të mbrëmshme është shqiptar, ja emri dhe fotografia e tij

para 3 muajve - Tetova1

Gazeta Lajm ka siguruar emrat e katër prej v.iktimave që h.umbën jetën në aksidentin e tmerrshëm që ndodhi mbrëmë në lagjen Draçevë. Në aksidentin e ndodhur mes një automjeti dhe një kamioni kanë h.umbur...

Publikohet emri i njërit prej pesë viktimave të mbrëmshme në Shkup, ja fotografia e tij

para 3 muajve - Shprehja.com

Në rrjetet sociale është shpërndarë fotografia e njërit prej viktimave të aksidentit të mbrëmshëm në lagjen Draçevë të Shkupit, ku jetën e humbën pesë persona. Sipas portalit Dosie.mk bëhet fjalë për ish...

Një prej pesë viktimave të mbrëmshme është shqiptar, ja emri dhe fotografia e tij

para 3 muajve - Lajm

Gazeta Lajm ka siguruar emrat e katër prej viktimave që humbën jetën në aksidentin e tmerrshëm që ndodhi mbrëmë në lagjen Draçevë. Në aksidentin e ndodhur mes një automjeti dhe një kamioni kanë humbur...

Një prej pesë viktimave të mbrëmshme është shqiptar, ja emri dhe fotografia e tij

para 3 muajve - Fakti Ditor

Gazeta Lajm ka siguruar emrat e katër prej v.iktimave që h.umbën jetën në aksidentin e tmerrshëm që ndodhi mbrëmë në lagjen Draçevë. Në aksidentin e ndodhur mes një automjeti dhe një kamioni kanë h.umbur...

Një prej pesë viktimave të mbrëmshme është shqiptar, ja emri dhe fotografia e tij

para 3 muajve - AlbPortali

Gazeta Lajm ka siguruar emrat e katër prej v.iktimave që h.umbën jetën në aksidentin e tmerrshëm që ndodhi mbrëmë në lagjen Draçevë. Në aksidentin e ndodhur mes një automjeti dhe një kamioni kanë h.umbur...

Publikohet emri i njërit prej pesë viktimave të mbrëmshme në Shkup, ja fotografia e tij

para 3 muajve - Ina

Në rrjetet sociale është shpërndarë fotografia e njërit prej viktimave të aksidentit të mbrëmshëm në lagjen Draçevë të Shkupit, ku jetën e humbën pesë persona. Sipas portalit Dosie.mk bëhet fjalë për ish...

Aksidenti tragjik: Dalin pamjet e rënda të momentit të përplasjes: Shoferi u mundua t’i shmangte por…

para 3 muajve - Tetova1

Shkon në tre numri i vi.ktimave nga ak.sidenti i rëndë që u regjistrua mbrëmjen e djeshme në qytetin e Kavajës, ndërsa një vajzë 21-vjeçe është e pl.agosur në spital jashtë rrezikut për jetën. Mbrëmë humbën...

“AKSIDENTET”, 7 viktima për 48 orë

para 3 muajve - Medial

Në Maqedoni shënohen shtatë viktima për 48 orë vetëm nga aksidentet në trafik. Mbrëmë pak para mesnate, pesë persona, tre meshkuj dhe dy gra, humbën jetën në një aksident trafiku në Draçevë të Shkupit....

Shkup, vetura përplas vajzën dyvjeçare, ndërron jetë në spital

para 3 muajve - Lajm

Një vajzë dyvjeçare ka ndërruar jetë në Spitalin e qytetit “Shën Naum Ohridski: në Shkup, për shkak të lëndimeve të mara pasi është përplasur nga një veturë. Fatkeqësia ka ndodhur në lagjen Aerodrom, afër...

Detaje për aksidentin në Draçevë ku vdiqën pesë persona

para 3 muajve - Shenja

Shoferi dhe katër bashkudhëtarë, kanë humbur jetën në një aksident të tmerrshëm trafiku që ka ndodhur mbrëmë në bulevardin “Boris Trajkovski” para lagjes Draçevë. Sipas informacioneve të para, tragjedia...

Publikohet emri i njërit prej pesë vi.ktimave të mbrëmshme në Shkup, ja fotografia e tij

para 3 muajve - Tetova1

Në rrjetet sociale është shpërndarë fotografia e njërit prej v.iktimave të aksidentit të mbrëmshëm në lagjen Draçevë të Shkupit, ku jetën e hu.mbën pesë persona. Sipas portalit Dosie.mk bëhet fjalë për...

SHKUP: AKSIDENT TRAGJIK, HUMBIN JETËN PESË PERSONA

para 3 muajve - Klan Macedonia

Vetura e tipit “Reno 5” ua morri jetën pesë personave, në aksidentin e mbrëmshëm që ndodhi në Dreçevë të Shkupit. Mes pesë personave që kanë humbur jetën ishte edhe polici Jovançe Llazarevski, i cili drejtonte...

Është bërë ekspertizë për aksidentin në Draçevë, vetura ka kaluar në korsin e kundërt të rrugës

para 3 muajve - Shprehja.com

Prokurori publik kujdestar nga Prokuroria Themelore Publike ka kryer ekspertizë në vendin e aksidentit të rëndë rrugor në afërsi të Draçevës, në të cilën pesë persona e humbën jetën. Nga Prokuroria informojnë...

7 viktima nga aksidentet e ndryshme, në dy ditët e fundit

para 3 muajve - Alsat-M

Në Maqedoni shënohen shtatë viktima për 48 orë vetëm nga aksidentet në trafik. Mbrëmë pak para mesnate, pesë persona, tre meshkuj dhe dy gra, humbën jetën në një aksident trafiku në Draçevë të Shkupit....

Është bërë ekspertizë për aksidentin në Draçevë, vetura ka kaluar në korsin e kundërt të rrugës

para 3 muajve - Ina

Prokurori publik kujdestar nga Prokuroria Themelore Publike ka kryer ekspertizë në vendin e aksidentit të rëndë rrugor në afërsi të Draçevës, në të cilën pesë persona e humbën jetën. Nga Prokuroria informojnë...

Publikohet emri i njërit prej pesë viktimave të mbrëmshme në Shkup, ja fotografia e tij

para 3 muajve - Lajm

Në rrjetet sociale është shpërndarë fotografia e njërit prej viktimave të aksidentit të mbrëmshëm në lagjen Draçevë të Shkupit, ku jetën e humbën pesë persona. Sipas portalit Dosie.mk bëhet fjalë për ish...

7 viktima nga aksidentet e ndryshme, në dy ditët e fundit

para 3 muajve - Lajm

Në Maqedoni shënohen shtatë viktima për 48 orë vetëm nga aksidentet në trafik. Mbrëmë pak para mesnate, pesë persona, tre meshkuj dhe dy gra, humbën jetën në një aksident trafiku në Draçevë të Shkupit....

Detaje nga prokuroria, ja si ndodhi aksidenti tragjik me 5 viktima

para 3 muajve - Iliria News

Prokuroria Themelore Publike- Shkup ka njoftuar se menjëherë pas ak.sidentit prokuror përgjegjës menjëherë ka dalë në vendngjarje për të kryer he.tim në Draçevë ku pesë persona kanë humbur jetën. “Sipas...

Publikohet emri i njërit prej pesë viktimave të mbrëmshme në Shkup, ja fotografia e tij

para 3 muajve - InfoMagazin

Në rrjetet sociale është shpërndarë fotografia e njërit prej viktimave të aksidentit të mbrëmshëm në lagjen Draçevë të Shkupit, ku jetën e humbën pesë persona. Sipas portalit Dosie.mk bëhet fjalë për ish...

Shkon në 3 numri i vi.ktimave nga ak.sidenti i tm.errshëm

para 3 muajve - Antpress

Shkon në tre numri i vi.ktimave nga ak.sidenti i rëndë që u regjistrua mbrëmjen e djeshme në qytetin e Kavajës të Shqipërisë ndërsa një vajzë 21-vjeçe është e pl.agosur në spital jashtë rre.zikut për jetën....

Ja kush janë 5 vik.timat në ak.sidentin e mbrëmshëm fatal në Shkup

para 3 muajve - Tetova1

Prokurori publik kujdestarë nga Prokuroria Publike Shkup bëri inspektim në vendin e aksidentit të rëndë trafiku që ndodhi në afërsi të Draçevës, ku pesë persona humbën jetën. Sipas njohurive paraprake...

Tragjedi në Shkup, pesë viktima në një aksident komunikacioni

para 3 muajve - Insajderi

Pesë persona kanë humbur jetën në një aksident të rëndë komunikacioni i cili ka ndodhur të martën para mesnate në lagjen Draçevo, në periferi të Shkupit, në ndeshje të drejtpërdrejtë të një kamioni të...

Detaje nga prokuroria, ja si ndodhi ak.sidenti tr.agjik me 5 vi.ktima

para 3 muajve - Antpress

Prokuroria Themelore Publike- Shkup ka njoftuar se menjëherë pas ak.sidentit prokuror përgjegjës menjëherë ka dalë në vendngjarje për të kryer he.tim në Draçevë ku pesë persona kanë humbur jetën. “Sipas...

Prokuroria: Ja si ndodhi aksident me pesë të vdekur në periferi të Shkupit

para 3 muajve - Shprehja.com

Prokuroria Themelore Publike- Shkup ka njoftuar se menjëherë pas aksidentit prokuror përgjegjës menjëherë ka dalë në vendngjarje për të kryer hetim në Draçevë ku pesë persona kanë humbur jetën. “Sipas...

Është bërë ekspertizë për aksidentin në Draçevë, vetura ka kaluar në korsin e kundërt të rrugës

para 3 muajve - InfoMagazin

Prokurori publik kujdestar nga Prokuroria Themelore Publike ka kryer ekspertizë në vendin e aksidentit të rëndë rrugor në afërsi të Draçevës, në të cilën pesë persona e humbën jetën. Nga Prokuroria informojnë...

Aksidenti në Draçevë, bëhen të ditura identitetet e viktimave

para 3 muajve - Aktuale

Pesë persona kanë humbur jetën në një aksident të tmerrshëm mbrëmë në bulevardin “Boris Trajkosvski”, pasi një makinë e tipit “Reno” është përplasur në një kamion të “Higjienës Komunale”. Siç bëjnë të...

Detaje nga prokuroria, ja si ndodhi aksidenti tragjik me 5 viktima

para 3 muajve - Indeks.mk

Prokuroria Themelore Publike- Shkup ka njoftuar se menjëherë pas ak.sidentit prokuror përgjegjës menjëherë ka dalë në vendngjarje për të kryer hetim në Draçevë ku pesë persona kanë humbur jetën. “Sipas...

Ja kush janë 5 viktimat në aksidentin e mbrëmshëm fatal në Shkup, MPB publikon inicialet

para 3 muajve - Shprehja.com

Pesë persona kanë humbur jetën në një aksident të tmerrshëm mbrëmë në bulevardin “Boris Trajkosvski”, pasi një makinë e tipit “Reno” është përplasur në një kamion të “Higjienës Komunale”. Siç bëjnë të...

Bëhen të ditura identitetet e personave që ndërruan jetë mbrëmë në aksident

para 3 muajve - Alsat-M

Pesë persona kanë humbur jetën në një aksident të tmerrshëm mbrëmë në bulevardin “Boris Trajkosvski”, pasi një makinë e tipit “Reno” është përplasur në një kamion të “Higjienës Komunale”. Siç bëjnë të...

Detaje nga aksidenti tragjik në Draçevë

para 3 muajve - Aktuale

Prokuroria Themelore Publike- Shkup ka njoftuar se menjëherë pas aksidentit prokuror përgjegjës menjëherë ka dalë në vendngjarje për të kryer hetim në Draçevë ku pesë persona kanë humbur jetën. “Sipas...

Prokuroria: Vetura udhëtonte në korsi të kundërt

para 3 muajve - Antpress

Prokurori publik kujdestarë nga Prokuroria Publike Shkup bëri inspektim në vendin e aksidentit të rëndë trafiku që ndodhi në afërsi të Draçevës, ku pesë persona humbën jetën. Sipas njohurive paraprake...

Është bërë ekspertizë për aksidentin në Draçevë, renoja ka kaluar në korsin e kundërt të rrugës

para 3 muajve - Medial

Shkup, 15 maj 2019 (MEDIAL) – Prokurori publik kujdestar nga Prokuroria Themelore Publike ka kryer ekspertizë në vendin e aksidentit të rëndë rrugor në afërsi të Draçevës, në të cilën pesë persona e humbën...

Ja kush janë 5 viktimat në aksidentin e mbrëmshëm fatal në Shkup, MPB publikon inicialet

para 3 muajve - Ina

Pesë persona kanë humbur jetën në një aksident të tmerrshëm mbrëmë në bulevardin “Boris Trajkosvski”, pasi një makinë e tipit “Reno” është përplasur në një kamion të “Higjienës Komunale”. Siç bëjnë të...

Është bërë ekspertizë për aksidentin në Draçevë, vetura ka kaluar në korsin e kundërt të rrugës

para 3 muajve - Iliria News

Prokurori publik kujdestar nga Prokuroria Themelore Publike ka kryer ekspertizë në vendin e aksidentit të rëndë rrugor në afërsi të Draçevës, në të cilën pesë persona e humbën jetën. Nga Prokuroria informojnë...

Prokuroria: Ja si ndodhi aksident me pesë të vdekur në periferi të Shkupit

para 3 muajve - Ina

Prokuroria Themelore Publike- Shkup ka njoftuar se menjëherë pas aksidentit prokuror përgjegjës menjëherë ka dalë në vendngjarje për të kryer hetim në Draçevë ku pesë persona kanë humbur jetën. “Sipas...

Detaje nga prokuroria, ja si ndodhi ak.sidenti tragjik me 5 vik.tima

para 3 muajve - Antpress

Prokuroria Themelore Publike- Shkup ka njoftuar se menjëherë pas ak.sidentit prokuror përgjegjës menjëherë ka dalë në vendngjarje për të kryer hetim në Draçevë ku pesë persona kanë humbur jetën. “Sipas...

Është bërë ekspertizë për aksidentin në Draçevë, renoja ka kaluar në korsin e kundërt të rrugës

para 3 muajve - Koha.mk

Shkup, 15 maj – Prokurori publik kujdestar nga Prokuroria Themelore Publike ka kryer ekspertizë në vendin e aksidentit të rëndë rrugor në afërsi të Draçevës, në të cilën pesë persona e humbën jetën, njofton...

Shkup, një vajzë dy vjeçare goditet për vdekje në një hapësirë për parking

para 3 muajve - AlbPortali

Loading... Gjatë ditës së djeshme në hapësirën për parking në rrugën “23- Oktomvri” në Shkup, makina “Fiat” me targa të Shkupit, e drejtuar nga 35-vjeçari A.S nga Shkupi ka goditur një vajzë dy vjeçare...

Shkup, një vajzë dy vjeçare goditet për vdekje në një hapësirë për parking

para 3 muajve - Republika

Gjatë ditës së djeshme në hapësirën për parking në rrugën “23- Oktomvri” në Shkup, makina “Fiat” me targa të Shkupit, e drejtuar nga 35-vjeçari A.S nga Shkupi ka goditur një vajzë dy vjeçare në Shkupi. Nga...

Policia jep detajet e para nga ak.sidenti fatal në Shkup, ku humbën jetën 5 persona

para 3 muajve - Antpress

Pesë persona e kanë humbur jetën në një ak.sident që ka ndodhur mbrëmë në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit, konfirmuan nga Ministria e Punëve të Brendshme. Sipas informacioneve fillestare deri te ak.sidenti...

Bëhen të ditur identitetet e personave që ndërruan jetë mbrëmë në aksident

para 3 muajve - Lajm

Pesë persona kanë humbur jetën në një aksident të tmerrshëm mbrëmë në bulevardin “Boris Trajkosvski”, pasi një makinë e tipit “Reno” është përplasur në një kamion të “Higjienës Komunale”. Siç bëjnë të...

Bëhen të ditur identitetet e personave që ndërruan jetë mbrëmë në aksident

para 3 muajve - Fol

Pesë persona kanë humbur jetën në një aksident të tmerrshëm mbrëmë në bulevardin “Boris Trajkosvski”, pasi një makinë e tipit “Reno” është përplasur në një kamion të “Higjienës Komunale”. Siç bëjnë të...

Aksidenti në Draçevë, MPB publikon detaje dhe inicialet e viktimave

para 3 muajve - Shenja

Shoferi dhe katër udhëtarët nga makina “Reno 5” janë personat që kanë humbur jetën në aksidentin tragjik që ka ndodhur mbrëmë në bulevardin “Boris Trajkovski” para lagjes Draçevë, njofton SHENJA. Nga Ministria...

Shkup, një vajzë dy vjeçare goditet për vdekje në një hapësirë për parking

para 3 muajve - Tetova Sot

Gjatë ditës së djeshme në hapësirën për parking në rrugën “23- Oktomvri” në Shkup, makina “Fiat” me targa të Shkupit, e drejtuar nga 35-vjeçari A.S nga Shkupi ka goditur një vajzë dy vjeçare në Shkupi....

Shkup, një vajzë dy vjeçare goditet për vdekje në një hapësirë për parking

para 3 muajve - Tetova Sot

Gjatë ditës së djeshme në hapësirën për parking në rrugën “23- Oktomvri” në Shkup, makina “Fiat” me targa të Shkupit, e drejtuar nga 35-vjeçari A.S nga Shkupi ka goditur një vajzë dy vjeçare në Shkupi....

Shkup, një vajzë dy vjeçare goditet për vdekje në një hapësirë për parking

para 3 muajve - Shenja

Gjatë ditës së djeshme në hapësirën për parking në rrugën “23- Oktomvri” në Shkup, makina “Fiat” me targa të Shkupit, e drejtuar nga 35-vjeçari A.S nga Shkupi ka goditur një vajzë dy vjeçare në Shkupi....

Shkon në 3 numri i viktimave nga aksidenti i tmerrshëm

para 3 muajve - Fakti Ditor

Shkon në tre numri i viktimave nga ak.sidenti i rëndë që u regjistrua mbrëmjen e djeshme në qytetin e Kavajës të Shqipërisë ndërsa një vajzë 21-vjeçe është e plagosur në spital jashtë rre.zikut për jetën....

Shkon në 3 numri i viktimave nga ak.sidenti i tm.errshëm

para 3 muajve - AlbPortali

Shkon në tre numri i viktimave nga ak.sidenti i rëndë që u regjistrua mbrëmjen e djeshme në qytetin e Kavajës të Shqipërisë ndërsa një vajzë 21-vjeçe është e plagosur në spital jashtë rre.zikut për jetën....

Ja kush janë 5 viktimat në aksidentin e mbrëmshëm fatal në Shkup, MPB publikon inicialet

para 3 muajve - Tetova Sot

Pesë persona kanë humbur jetën në një aksident të tmerrshëm mbrëmë në bulevardin “Boris Trajkosvski”, pasi një makinë e tipit “Reno” është përplasur në një kamion të “Higjienës Komunale”. Siç bëjnë të...

Aksident në Shkup, kanë humbur jetën 5 persona

para 3 muajve - Portalb

Prokurori publik kujdestarë nga Prokuroria Publike Shkup bëri inspektim në vendin e aksidentit të rëndë trafiku që ndodhi në afërsi të Draçevës, ku pesë persona humbën jetën. Sipas njohurive paraprake...

Shkup, një vajzë dy vjeçare goditet për vdekje në një hapësirë për parking

para 3 muajve - InfoMagazin

Gjatë ditës së djeshme në hapësirën për parking në rrugën “23- Oktomvri” në Shkup, makina “Fiat” me targa të Shkupit, e drejtuar nga 35-vjeçari A.S nga Shkupi ka goditur një vajzë dy vjeçare në Shkupi....

MPB me informacione fillestare për aksidentin në Draçevë

para 3 muajve - Aktuale

Pesë persona e kanë humbur jetën në një aksident që ka ndodhur mbrëmë në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit, konfirmuan nga Ministria e Punëve të Brendshme. Sipas informacioneve fillestare deri te aksidenti...

Pesë të vdekur në një aksident trafiku në hyrje të Draçevës

para 3 muajve - Medial

Shkup, 15 maj 2019 (MEDIAL) – Pesë persona e kanë humbur jetën në një aksident që ka ndodhur mbrëmë në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit, konfirmuan nga Ministria e Punëve të Brendshme. Sipas informacioneve...

Policia jep detajet e para nga aksidenti fatal në Shkup, ku humbën jetën 5 persona

para 3 muajve - Ina

Pesë persona e kanë humbur jetën në një aksident që ka ndodhur mbrëmë në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit, konfirmuan nga Ministria e Punëve të Brendshme. Sipas informacioneve fillestare deri te aksidenti...

Është bërë ekspertizë për aksidentin në Draçevë, vetura ka kaluar në korsin e kundërt të rrugës

para 3 muajve - Tetova Sot

Prokurori publik kujdestar nga Prokuroria Themelore Publike ka kryer ekspertizë në vendin e aksidentit të rëndë rrugor në afërsi të Draçevës, në të cilën pesë persona e humbën jetën. Nga Prokuroria informojnë...

Detaje nga prokuroria, ja si ndodhi ak.sidenti tragjik me 5 vik.tima

para 3 muajve - Tetova1

Prokuroria Themelore Publike- Shkup ka njoftuar se menjëherë pas ak.sidentit prokuror përgjegjës menjëherë ka dalë në vendngjarje për të kryer hetim në Draçevë ku pesë persona kanë humbur jetën. “Sipas...

Pesë viktima në aksidentin e tmershëm trafiku në Shkup

para 3 muajve - Iliria News

Një aksident i rëndë trafiku ka ndodhur disa çaste pas mesnate në lagjen Draçevë të Shkupit. Jo zyrtarisht, tre persona kanë humbur jetën ndërsa dy të tjerë kanë humbur jetën në klinikat e Shkupit. Këto...

Policia jep detajet e para nga ak.sidenti fatal në Shkup, ku humbën jetën 5 persona

para 3 muajve - Tetova1

Pesë persona e kanë humbur jetën në një ak.sident që ka ndodhur mbrëmë në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit, konfirmuan nga Ministria e Punëve të Brendshme. Sipas informacioneve fillestare deri te ak.sidenti...

Detaje nga aksidenti tragjik, makina ka ndërruar korsin duke goditur drejtpërdrejt kamionin

para 3 muajve - Shenja

Prokuroria Themelore Publike- Shkup ka njoftuar se menjëherë pas aksidentit prokuror përgjegjës menjëherë ka dalë në vendngjarje për të kryer hetim në Draçevë ku pesë persona kanë humbur jetën. “Sipas...

Pesë të vdekur në një aksident trafiku në hyrje të Draçevës

para 3 muajve - Koha.mk

Shkup, 15 maj – Pesë persona e kanë humbur jetën në një aksident që ka ndodhur mbrëmë në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit, konfirmuan nga Ministria e Punëve të Brendshme. Sipas informacioneve fillestare...

Një aksident i rëndë ka ndodhur në Maqedoni, 5 persona kanë humbur jetën

para 3 muajve - InfoShqip

Pesë persona e kanë humbur jetën në një aksident që ka ndodhur mbrëmë në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit, konfirmuan nga Ministria e Punëve të Brendshme. Sipas informacioneve fillestare deri te aksidenti...

Tronditet Maqedonia e Veriut, 5 të vdekur në një aksident, ja ku ndodhi

para 3 muajve - Tetova Sot

Pesë persona e kanë humbur jetën në një aksident që ka ndodhur mbrëmë në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit, konfirmuan nga Ministria e Punëve të Brendshme. Sipas informacioneve fillestare deri te aksidenti...

Aksidenti me pesë viktima në Draçevë

para 3 muajve - Shenja

Pesë persona kanë humbur jetën gjatë aksientit të mbërmshëm në Draçevë, ku një veturë Reno u përplas me një kamion që bartë mbeturina.

Video e tmerrshme nga aksidenti ku humbën jetën pesë persona në Shkup

para 3 muajve - Republika

Gjatë mesnatës së djeshme në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit humbën jetën pesë persona në aksidentin e ndodhur mes një automjeti dhe një kamioni. Sipas informacioneve jozyrtare, në aksident ka humbur...

MPB jep detaje për aksidentin tragjik në Shkup, mësohet identiteti i pesë viktimave

para 3 muajve - Fakti Ditor

Shoferi dhe katër bashkudhëtarët të makinës “Renault 5” janë personat që kanë ndërruar jetë në aksidentin e mbrëmshëm që ndodhi në bulevardin “Boris Trajkovski”, para lagjes Draçevë të Shkupit. Siç informojnë...

MPB jep detaje për aksidentin tragjik në Shkup, mësohet identiteti i pesë viktimave

para 3 muajve - AlbPortali

Shoferi dhe katër bashkudhëtarët të makinës “Renault 5” janë personat që kanë ndërruar jetë në aksidentin e mbrëmshëm që ndodhi në bulevardin “Boris Trajkovski”, para lagjes Draçevë të Shkupit. Loading......

Pesë të vdekur në një aksident në Shkup

para 3 muajve - Klan Kosova

Një aksident i rëndë trafiku ka ndodhur pas mesnatës në hyrje të lagjes Draçevë në Shkup. Jozyrtarisht, gjatë përplasjes së një makine me një kamion, në vendin e ngjarjes kanë ndërruar jetë tre persona,...

MPB jep informacionet fillestare për aksidentin në Draçevë

para 3 muajve - Lajm

Pesë persona e kanë humbur jetën në një aksident që ka ndodhur mbrëmë në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit, konfirmuan nga Ministria e Punëve të Brendshme. Sipas informacioneve fillestare deri te aksidenti...

Ja kush janë 5 viktimat në aksidentin e mbrëmshëm fatal në Shkup, MPB publikon inicialet

para 3 muajve - Republika

Pesë persona kanë humbur jetën në një aksident të tmerrshëm mbrëmë në bulevardin “Boris Trajkosvski”, pasi një makinë e tipit “Reno” është përplasur në një kamion të “Higjienës Komunale”. Siç bëjnë të...

Ja kush janë 5 viktimat në aksidentin e mbrëmshëm fatal në Shkup, MPB publikon inicialet

para 3 muajve - AlbPortali

Loading... Pesë persona kanë humbur jetën në një aksident të tmerrshëm mbrëmë në bulevardin “Boris Trajkosvski”, pasi një makinë e tipit “Reno” është përplasur në një kamion të “Higjienës Komunale”. Siç...

Bëhen të ditura identitetet e personave që ndërruan jetë mbrëmë në aksident

para 3 muajve - InfoMagazin

Pesë persona kanë humbur jetën në një aksident të tmerrshëm mbrëmë në bulevardin “Boris Trajkosvski”, pasi një makinë e tipit “Reno” është përplasur në një kamion të “Higjienës Komunale”. Siç bëjnë të...

MPB jep informacionet fillestare për aksidentin në Draçevë

para 3 muajve - Shenja

Pesë persona e kanë humbur jetën në një aksident që ka ndodhur mbrëmë në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit, konfirmuan nga Ministria e Punëve të Brendshme. Sipas informacioneve fillestare deri te aksidenti...

Aksident i rëndë në Shkup, humbin jetën disa persona

para 3 muajve - GazetaBlic

Mbrëmë rreth mesnatës në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit ka ndodhur një aksident i tmerrshëm. Në aksidentin e ndodhur mes një automjeti dhe një kamioni jo zyrtarisht mësohet se kanë humbur jetën pesë...

Aks.ident fatal në Shkup, humbin jetën 5 persona

para 3 muajve - TelegrafiMk

Tre prej tyre kanë humbur jetën në vendngjarje ndërsa dy personat tjerë kanë humbur jetën në klinikat e Shkupit. Sonte rreth mesnatës në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit ka ndodhur një aks.ident i tmerrshëm....

Video e tmerrshme nga aksidenti ku humbën jetën pesë persona në Shkup

para 3 muajve - Fakti Ditor

Gjatë mesnatës së djeshme në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit humbën jetën pesë persona në aksidentin e ndodhur mes një automjeti dhe një kamioni. Sipas informacioneve jozyrtare, në aksident ka humbur...

Video e tmerrshme nga aksidenti ku humbën jetën pesë persona në Shkup

para 3 muajve - AlbPortali

Gjatë mesnatës së djeshme në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit humbën jetën pesë persona në aksidentin e ndodhur mes një automjeti dhe një kamioni. Loading... Sipas informacioneve jozyrtare, në aksident...

Aksident tragjik në Shkup, humbin jetën 5 persona

para 3 muajve - Sot News

Një aksident i rëndë ka ndodhur mbrëmë në Shkup, për pasojë kanë humbur jetën 5 persona. Siç raportojnë mediat vendase ngjarja ka ndodhur në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit. Mësohet se janë përplasur...

Pesë viktima në aksidentin e tmershëm trafiku në Shkup

para 3 muajve - Aktuale

Një aksident i rëndë trafiku ka ndodhur disa çaste pas mesnate në lagjen Draçevë të Shkupit. Jo zyrtarisht, tre persona kanë humbur jetën ndërsa dy të tjerë kanë humbur jetën në klinikat e Shkupit. Këto...

Policia jep detajet e para nga aksidenti fatal në Shkup, ku humbën jetën 5 persona

para 3 muajve - InfoMagazin

Pesë persona e kanë humbur jetën në një aksident që ka ndodhur mbrëmë në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit, konfirmuan nga Ministria e Punëve të Brendshme. Sipas informacioneve fillestare deri te aksidenti...

Policia jep detajet e para nga aksidenti fatal në Shkup, ku humbën jetën 5 persona

para 3 muajve - Ekonomia Online

Pesë persona e kanë humbur jetën në një aksident që ka ndodhur mbrëmë në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit, konfirmuan nga Ministria e Punëve të Brendshme. Sipas informacioneve fillestare deri te aksidenti...

Pesë të vdekur në një aksident në Shkup

para 3 muajve - Periskopi

Një aksident i rëndë trafiku ka ndodhur pas mesnatës në hyrje të lagjes Draçevë në Shkup. Jozyrtarisht, gjatë përplasjes së një makine me një kamion, në vendin e ngjarjes kanë ndërruar jetë tre persona....

Pesë të vdekur në një aksident në Shkup

para 3 muajve - Ekonomia Online

Një aksident i rëndë trafiku ka ndodhur pas mesnatës në hyrje të lagjes Draçevë në Shkup. Jozyrtarisht, gjatë përplasjes së një makine me një kamion, në vendin e ngjarjes kanë ndërruar jetë tre persona,...

Video e tmerrshme nga aksidenti ku humbën jetë pesë persona

para 3 muajve - InfoMagazin

Gjatë mesnatës së djeshme në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit humbën jetën pesë persona në aksidentin e ndodhur mes një automjeti dhe një kamioni. Sipas informacioneve jozyrtare, në aksident ka humbur...

Aksident me fatalitet në Shkup, humbin jetën disa persona!

para 3 muajve - Arbresh

Mbrëmë rreth mesnatës në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit ka ndodhur një aksident i tmerrshëm. Në aksidentin e ndodhur mes një automjeti dhe një kamioni jo zyrtarisht mësohet se kanë humbur jetën pesë...

Aksident me fatalitet në Shkup, humbin jetën disa persona!

para 3 muajve - Gazeta Observer

Mbrëmë rreth mesnatës në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit ka ndodhur një aksident i tmerrshëm. Në aksidentin e ndodhur mes një automjeti dhe një kamioni jo zyrtarisht mësohet se kanë humbur jetën pesë...

Aksident i rëndë në Shkup, humbin jetën 5 persona

para 3 muajve - Insajderi

Mbrëmë rreth mesnatës në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit ka ndodhur një aksident i tmerrshëm. Në aksidentin e ndodhur mes një automjeti dhe një kamioni jo zyrtarisht mësohet se kanë humbur jetën pesë...

Aksident i rëndë trafiku në Shkup, jozyrtarisht 5 të vdekur

para 3 muajve - InfoMagazin

Pas mesnatës një aksident i rëndë trafiku ka ndodhur në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit. Jozyrtarisht, gjatë përplasjes së një makine me një kamion, në vendin e ngjarjes kanë ndërruar jetë tre persona,...

Aksident i rëndë trafiku në Shkup, jozyrtarisht 5 të vdekur

para 3 muajve - Koha.mk

Pas mesnatës një aksident i rëndë trafiku ka ndodhur në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit. Jozyrtarisht, gjatë përplasjes së një makine me një kamion, në vendin e ngjarjes kanë ndërruar jetë tre persona,...

Aksident i rëndë në Shkup, jozyrtarisht 5 të vdekur

para 3 muajve - Shprehja.com

Pas mesnatës një aksident i rëndë trafiku ka ndodhur në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit. Jozyrtarisht, gjatë përplasjes së një makine me një kamion, në vendin e ngjarjes kanë ndërruar jetë tre persona,...

Ak.sident i tmerrshëm në Shkup , humbin jetën 5 persona

para 3 muajve - Shprehja.com

Sonte rreth mesnatës në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit ka ndodhur një ak.sident i tmerrshëm. Në ak.sidentin e ndodhur mes një automjeti dhe një kamioni kanë humbur jetën pesë persona. Tre prej tyre...

Aksident i rëndë në Shkup, jozyrtarisht 5 të vdekur

para 3 muajve - Ina

Pas mesnatës një aksident i rëndë trafiku ka ndodhur në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit. Jozyrtarisht, gjatë përplasjes së një makine me një kamion, në vendin e ngjarjes kanë ndërruar jetë tre persona,...

Aksident i rëndë trafiku në Shkup, jozyrtarisht 5 të vdekur

para 3 muajve - Alsat-M

Pas mesnatës një aksident i rëndë trafiku ka ndodhur në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit. Jozyrtarisht, gjatë përplasjes së një makine me një kamion, në vendin e ngjarjes kanë ndërruar jetë tre persona,...

Aksidеnt i rëndë në Shkup, humbin jetën 3 persona dhe 2 tjerë…

para 3 muajve - Ina

Në lagjen Draçevë të Shkupit,pak para mesnate ka ndodhur një aksidеnt i rëndë ku si pasojë kanë humbur jetën 3 persona dhe dy të tjerë janë në gjendje të rëndë. Vetura në shpejtësi të madhe ka humbur kontrollin...

Aksidеnt i rëndë në Shkup, humbin jetën 3 person dhe 2 tjerë…

para 3 muajve - Antpress

Në lagjen Draçevë të Shkupit,pak para mesnate ka ndodhur një aksidеnt i rëndë ku si pasojë kanë humbur jetën 3 persona dhe dy të tjerë janë në gjendje të rëndë. Vetura në shpejtësi të madhe ka humbur kontrollin...

Disa fotografi nga aksidenti i tmerrshëm në Shkup

para 3 muajve - Shenja

Jo zyrtarisht pesë persona kanë humbur jetën pas një aksidenti ku janë përplasur një makinë e llojit Reno me një kamion për grumbullimin e mbeturinave. Sipas informacioneve jo zyrtare, tre persona kanë...

Aksident i tmerrshëm trafiku në Shkup, jozyrtarisht flitet për pesë viktima

para 3 muajve - Shenja

Një aksident i rëndë trafiku ka ndodhur disa çaste pas mesnate në lagjen Draçevë të Shkupit. Jo zyrtarisht, tre persona kanë humbur jetën ndërsa dy të tjerë kanë humbur jetën në klinikat e Shkupit. Këto...

Aksidеnt i rëndë në Shkup, humbin jetën 3 person dhe 2 tjerë…

para 3 muajve - Tetova1

Në lagjen Draçevë të Shkupit,pak para mesnate ka ndodhur një aksidеnt i rëndë ku si pasojë kanë humbur jetën 3 persona dhe dy të tjerë janë në gjendje të rëndë. Vetura në shpejtësi të madhe ka humbur kontrollin...

Aksident i tmerrshëm në Shkup, humbin jetën disa persona

para 3 muajve - Lajm

Sonte rreth mesnatës në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit ka ndodhur një aksident i tmerrshëm. Në aksidentin e ndodhur mes një automjeti dhe një kamioni kanë humbur jetën pesë persona. Tre prej tyre kanë...

Aksident i tmerrshëm trafiku në Shkup, jozyrtarisht 5 viktima

para 3 muajve - Fol

Pas mesnatës një aksident i rëndë trafiku ka ndodhur në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit. Jozyrtarisht, gjatë përplasjes së një makine me një kamion, në vendin e ngjarjes kanë ndërruar jetë tre persona,...

Aksident i rëndë trafiku në Shkup, jozyrtarisht 5 të vdekur

para 3 muajve - Fakti Ditor

Pas mesnatës një aksident i rëndë trafiku ka ndodhur në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit. Jozyrtarisht, gjatë përplasjes së një makine me një kamion, në vendin e ngjarjes kanë ndërruar jetë tre persona,...

Aksident i rëndë trafiku në Shkup, jozyrtarisht 5 të vdekur

para 3 muajve - AlbPortali

Pas mesnatës një aksident i rëndë trafiku ka ndodhur në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit. Loading... Jozyrtarisht, gjatë përplasjes së një makine me një kamion, në vendin e ngjarjes kanë ndërruar jetë...

Aksident i tmerrshëm në Shkup, humbin jetën disa persona

para 3 muajve - Arbresh

Sonte rreth mesnatës në hyrje të lagjes Draçevë të Shkupit ka ndodhur një aksident i tmerrshëm. Në aksidentin e ndodhur mes një automjeti dhe një kamioni kanë humbur jetën pesë persona. Tre prej tyre kanë...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK