http://kariera.mk

Financial Times: Rreziqet në Ballkan nëse BE mban derën mbyllur

para 3 muajve - Koha.mk

BE nuk duhet të heqë dorë nga Ballkani dhe premtimet e paplotësuara të anëtarësimit mund të dobësojnë rrymat e moderuara dhe reformiste në rajon, shkruan Financial Times. Sipas gazetës, BE mund të bëjë...

Financial Times: Rreziqet në Ballkan nëse BE mban derën mbyllur

para 3 muajve - Koha.net

BE nuk duhet të heqë dorë nga Ballkani dhe premtimet e paplotësuara të anëtarësimit mund të dobësojnë rrymat e moderuara dhe reformiste në rajon, shkruan Financial Times. Sipas gazetës, BE mund të bëjë...

Integrimi i vendeve të Ballkanit në BE: një projekt që e humbi shkëlqimin

para 3 muajve - Koha.net

Gjasat që vendet e Ballkanit të integrohen në Bashkimin Evropian po zbehen dita-ditës – sidomos me fajin e liderëve të rajonit. Në vitin 2003 gjërat dukeshin të thjeshta dhe premtuese. Në Samitin e Selanikut,...

Integrimi i vendeve të Ballkanit në BE: Një projekt që e humbi shkëlqimin

para 3 muajve - InfoMagazin

Gjasat që vendet e Ballkanit të integrohen në Bashkimin Evropian po zbehen dita-ditës – sidomos me fajin e liderëve të rajonit. Në vitin 2003 gjërat dukeshin të thjeshta dhe premtuese. Në Samitin e Selanikut,...

Financial Times: Rreziqe në Ballkan nëse BE mban derën mbyllur

para 3 muajve - Periskopi

BE nuk duhet të heqë dorë nga Ballkani dhe premtimet e paplotësuara të anëtarësimit mund të dobësojnë rrymat e moderuara dhe reformiste në rajon, shkruan Financial Times. Sipas gazetës, BE mund të bëjë...

Financial Times: Rreziqet në Ballkan nëse BE mban derën mbyllur

para 3 muajve - Gazeta Observer

BE nuk duhet të heqë dorë nga Ballkani dhe premtimet e paplotësuara të anëtarësimit mund të dobësojnë rrymat e moderuara dhe reformiste në rajon, shkruan Financial Times. Sipas gazetës, BE mund të bëjë...

Financial Times: Rreziqet në Ballkan nëse BE mban derën mbyllur

para 3 muajve - InfoMagazin

BE nuk duhet të heqë dorë nga Ballkani dhe premtimet e paplotësuara të anëtarësimit mund të dobësojnë rrymat e moderuara dhe reformiste në rajon, shkruan Financial Times. Sipas gazetës, BE mund të bëjë...

Financial Times: Rreziqet në Ballkan nëse BE mban derën mbyllur

para 3 muajve - Periskopi

BE nuk duhet të heqë dorë nga Ballkani dhe premtimet e paplotësuara të anëtarësimit mund të dobësojnë rrymat e moderuara dhe reformiste në rajon, shkruan Financial Times. Sipas gazetës, BE mund të bëjë...

Financial Times: Rreziqet në Ballkan nëse BE mban derën mbyllur

para 3 muajve - Ekonomia Online

BE nuk duhet të heqë dorë nga Ballkani dhe premtimet e paplotësuara të anëtarësimit mund të dobësojnë rrymat e moderuara dhe reformiste në rajon, shkruan Financial Times. Sipas gazetës, BE mund të bëjë...

“Financial Times”: BE mund të bëjë gabim historik në Ballkan

para 3 muajve - Aktuale

BE nuk duhet të heqë dorë nga Ballkani dhe premtimet e paplotësuara të anëtarësimit mund të dobësojnë rrymat e moderuara dhe reformiste në rajon, shkruan Financial Times. Sipas gazetës, BE mund të bëjë...

Paralajmërimi i “Financial Times”: Nëse BE i mbyll derën Tiranës, do ringjallë idenë e “Shqipërisë së Madhe”

para 3 muajve - Java News

“BE nuk duhet të heqë dorë nga Ballkani dhe premtimet e paplotësuara të anëtarësimit mund të dobësojnë rrymat e moderuara dhe reformiste në rajon”, shkruan “Financial Times”. Sipas gazettes së njohur,...

“Financial Times”: BE mund të bëjë gabim historik në Ballkan

para 3 muajve - Flaka

BE nuk duhet të heqë dorë nga Ballkani dhe premtimet e paplotësuara të anëtarësimit mund të dobësojnë rrymat e moderuara dhe reformiste në rajon, shkruan Financial Times. Sipas gazetës, BE mund të bëjë...

“Financial Times”: BE mund të bëjë gabim historik në Ballkan

para 3 muajve - Tetova Sot

BE nuk duhet të heqë dorë nga Ballkani dhe premtimet e paplotësuara të anëtarësimit mund të dobësojnë rrymat e moderuara dhe reformiste në rajon, shkruan Financial Times. Sipas gazetës, BE mund të bëjë...

“Financial Times”: BE mund të bëjë gabim historik në Ballkan

para 3 muajve - InfoMagazin

BE nuk duhet të heqë dorë nga Ballkani dhe premtimet e paplotësuara të anëtarësimit mund të dobësojnë rrymat e moderuara dhe reformiste në rajon, shkruan Financial Times. Sipas gazetës, BE mund të bëjë...

“Financial Times”: Nëse BE i mbyll derën Tiranës, do ndezë nacionalizmin shqiptar dhe mund të ringjallet ideja e “Shqipërisë së Madhe”

para 3 muajve - Gazeta Tema

“BE nuk duhet të heqë dorë nga Ballkani dhe premtimet e paplotësuara të anëtarësimit mund të dobësojnë rrymat e moderuara dhe reformiste në rajon”, shkruan “Financial Times”. Sipas gazettes së njohur,...

“Financial Times”: Nëse BE i mbyll derën Tiranës, do ndezë nacionalizmin shqiptar dhe mund të ringjallet ideja e “Shqipërisë së Madhe”

para 3 muajve - Lexo

“BE nuk duhet të heqë dorë nga Ballkani dhe premtimet e paplotësuara të anëtarësimit mund të dobësojnë rrymat e moderuara dhe reformiste në rajon”, shkruan “Financial Times”. Sipas gazettes së njohur,...

“Financial Times”: BE mund të bëjë gabim historik në Ballkan

para 3 muajve - Alsat-M

BE nuk duhet të heqë dorë nga Ballkani dhe premtimet e paplotësuara të anëtarësimit mund të dobësojnë rrymat e moderuara dhe reformiste në rajon, shkruan Financial Times. Sipas gazetës, BE mund të bëjë...

“Europa mund të bëjë një gabim historik në Ballkan”

para 3 muajve - Lexo

“BE nuk duhet të heqë dorë nga Ballkani dhe premtimet e paplotësuara të anëtarësimit mund të dobësojnë rrymat e moderuara dhe reformiste në rajon”, shkruan “Financial Times”. Sipas gazettes së njohur,...

“Europa mund të bëjë një gabim historik në Ballkan”

para 3 muajve - Java News

“BE nuk duhet të heqë dorë nga Ballkani dhe premtimet e paplotësuara të anëtarësimit mund të dobësojnë rrymat e moderuara dhe reformiste në rajon”, shkruan “Financial Times”. Sipas gazettes së njohur,...

“Financial Times”: BE mund të bëjë gabim historik në Ballkan

para 3 muajve - Lajm

BE nuk duhet të heqë dorë nga Ballkani dhe premtimet e paplotësuara të anëtarësimit mund të dobësojnë rrymat e moderuara dhe reformiste në rajon, shkruan Financial Times. Sipas gazetës, BE mund të bëjë...

“Financial Times”: BE mund të bëjë gabim historik në Ballkan

para 3 muajve - Fakti Ditor

BE nuk duhet të heqë dorë nga Ballkani dhe premtimet e paplotësuara të anëtarësimit mund të dobësojnë rrymat e moderuara dhe reformiste në rajon, shkruan Financial Times. Sipas gazetës, BE mund të bëjë...

“Financial Times”: BE mund të bëjë gabim historik në Ballkan

para 3 muajve - AlbPortali

BE nuk duhet të heqë dorë nga Ballkani dhe premtimet e paplotësuara të anëtarësimit mund të dobësojnë rrymat e moderuara dhe reformiste në rajon, shkruan Financial Times. Loading... Sipas gazetës, BE mund...

Ora e Europës – BE drejt një gabimi të ri historik në Ballkan

para 3 muajve - GazetaBlic

Premtimet e thyera për anëtarësim do të dëmtojnë të moderuarit dhe reformatorët në rajon. Në fillimin e luftërave jugosllave më 1991, Jacques Poos, atëherë ministrër i jashtëm i Luksemburgut, vlerësoi...

‘BE mund të bëjë gabim historik në Ballkan’

para 3 muajve - KosovaPress

Sipas gazetës, BE mund të bëjë një gabim historik në Ballkan, pasi krerët e BE në samitin e qershorit duhet të vendosin për negociatat e pranimit me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Vendimi duhet të...

“BE mund të bëjë gabim historik në Ballkan”

para 3 muajve - Gazeta Observer

BE nuk duhet të heqë dorë nga Ballkani dhe premtimet e paplotësuara të anëtarësimit mund të dobësojnë rrymat e moderuara dhe reformiste në rajon, shkruan Financial Times. Sipas gazetës, BE mund të bëjë...

BE drejt një gabimi të ri historik në Ballkan

para 3 muajve - Arbresh

Premtimet e thyera për anëtarësim do të dëmtojnë të moderuarit dhe reformatorët në rajon. Në fillimin e luftërave jugosllave më 1991, Jacques Poos, atëherë ministrër i jashtëm i Luksemburgut, vlerësoi...

Ora e Europës – BE drejt një gabimi të ri historik në Ballkan

para 3 muajve - Gazeta Fjala

Premtimet e thyera për anëtarësim do të dëmtojnë të moderuarit dhe reformatorët në rajon. Në fillimin e luftërave jugosllave më 1991, Jacques Poos, atëherë ministrër i jashtëm i Luksemburgut, vlerësoi...

Pajtimi i pushtetit dhe opozitës, mision i vështirë i Pendarovskit

para 3 muajve - Portalb

Procesi i pajtimit mes pushtetit dhe opozitës është një nga gjeneratorët që dikton procesin e përmbushjes së reformave, me këtë dhe hapjen e dyerve të Bashkimit Evropian për Maqedoninë e Veriut, theksojnë...

MISIONI I (PA)MUNDUR I STEVO PENDAROVSKIT

para 3 muajve - KDPolitik

Procesi i pajtimit mes pushtetit dhe opozitës është një nga gjeneratorët që dikton procesin e përmbushjes së reformave, me këtë dhe hapjen e dyerve të Bashkimit Evropian për Maqedoninë e Veriut, theksojnë...

Misioni i vështirë i Pendarovskit, pajtimi i pushtetit me opozitën

para 3 muajve - InfoShqip

Procesi i pajtimit mes pushtetit dhe opozitës është një nga gjeneratorët që dikton procesin e përmbushjes së reformave, me këtë dhe hapjen e dyerve të Bashkimit Evropian për Maqedoninë e Veriut, theksojnë...

Pajtimi i pushtetit dhe opozitës, mision i vështirë i PENDAROVSKIT

para 3 muajve - Medial

Procesi i pajtimit mes pushtetit dhe opozitës është një nga gjeneratorët që dikton procesin e përmbushjes së reformave, me këtë dhe hapjen e dyerve të Bashkimit Evropian për Maqedoninë e Veriut, theksojnë...

Pajtimi qytetarë vetëm përmes agjendës evropiane

para 3 muajve - Flaka

Agjenda e reformës evropiane mund të jetë fillimi i pajtimit civil, të shpallur nga Presidenti Stevo Pendarovski, përcjell FLAKA. Përfshirja e opozitës në proceset e euro-integrimit, mbi të gjitha në axhendën...

Pajtimi i pushtetit dhe opozitës, mision i vështirë i Pendarovskit

para 3 muajve - Evropa e Lirë

Procesi i pajtimit mes pushtetit dhe opozitës është një nga gjeneratorët që dikton procesin e përmbushjes së reformave, me këtë dhe hapjen e dyerve të Bashkimit Evropian për Maqedoninë e Veriut, theksojnë...

Analiza/ Mungon “harta” për të ardhmen europiane – Populli i Ballkanit del në rrugë

para 3 muajve - Koha Jone

The National ka shkruar së fundmi për situatën e paqëndrueshme në vendet e Ballkanit përfshirë këtu edhe Shqipërinë. Për vite, anëtarësimi në BE ka qenë aspirata më e madhe e rajonit. Sipas shkrimit, protestat...

Analiza/ Mungon “harta” për të ardhmen europiane – Populli i Ballkanit del në rrugë

para 3 muajve - Gazeta Telegraf

The National ka shkruar së fundmi për situatën e paqëndrueshme në vendet e Ballkanit përfshirë këtu edhe Shqipërinë. Për vite, anëtarësimi në BE ka qenë aspirata më e madhe e rajonit. Sipas shkrimit, protestat...

Vuçiç e dëgjoi fjalimin shqip në parlament

para 3 muajve - Flaka

Ismet Sylejmani Inaugurimi i Presidentit të një vendi në rrethana normale do të duhej të ishte ngjarje vetëm e atij vendi dhe lajm për mjetet e informimit dhe informacione të domosdoshme të ambasadorëve...

VUÇIÇ E DËGJON FJALIMIN SHQIP NË PARLAMENT

para 3 muajve - Epoka e Re

Ismet Sylejmani Inaugurimi i Presidentit të një vendi në rrethana normale do të duhej të ishte ngjarje vetëm e atij vendi dhe lajm për mjetet e informimit dhe informacione të domosdoshme të ambasadorëve...

VUÇIQI E DËGJON FJALIMIN SHQIP NË PARLAMENT

para 3 muajve - Epoka e Re

Ismet Sylejmani Inaugurimi i Presidentit të një vendi në rrethana normale do të duhej të ishte ngjarje vetëm e atij vendi dhe lajm për mjetet e informimit dhe informacione të domosdoshme të ambasadorëve...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK