http://kariera.mk

RUSKOSKA ZBULON, FUNKSIONAR AKTUAL NËN HETIM PËR KRIM EKONOMIK DHE KORRUPSION

para 3 muajve - TV21

Shefja e Prokurorisë për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit, Vilma Ruskovska deklaroi se për momentin po zhvillohen procedura para hetimore dhe hetimore  për disa funksionarë të caktuar aktual...

Ruskoska: Kemi hapur hetime paraprake për disa zyrtarë të tanishëm për krime ekonomike dhe korrupsion

para 3 muajve - Portalb

Prokuroja publike për krim të organizuar Vilma Ruskoska drejton hetime paraprake për disa zyrtarë të tanishëm për krim ekonomik dhe korrupsion, transmeton SDK.mk . “Janë hapur hetime paraprake për disa...

“Kemi hapur hetime paraprake për disa zyrtarë të tanishëm për krime ekonomike dhe korrupsion”

para 3 muajve - Portalb

Prokuroja publike për krim të organizuar Vilma Ruskoska drejton hetime paraprake për disa zyrtarë të tanishëm për krim ekonomik dhe korrupsion, transmeton SDS.mk . “Janë hapur hetime paraprake për disa...

Hetimet për “Shkupi 2014”, janë sekrete tha prokurori italian që vizitoi Maqedoninë

para 3 muajve - Fol

Federiko Kafeiro De Raho,  prokuror publik për ndjekje të mafisë dhe terrorizmit në Itali. Foto: Alsat Federiko Kafeiro De Raho,  prokuror publik për ndjekje të mafisë dhe terrorizmit sot ka qenë i pranishëm...

“Shkupi 2014”, Prokurori italian: Të gjitha hetimet janë sekrete

para 3 muajve - InfoShqip

Federiko Kafeiro De Raho, prokuror publik për ndjekje të mafisë dhe terrorizmit sot ka qenë i pranishëm në Maqedoni, por nuk ka zbuluar nëse Prokuroria e tij bashkëpunon për hetime me kolegët e tij maqedonas...

Prokuroria për Krim të Organizuar, Ruskoska: Po rrjedhin procedura parahetimore

para 3 muajve - Flaka

Prokuroria Publike për Krim të Organizuar dhe Korrupcion ka nisur procedura parahetimore për disa funsionarë të lartë të cilët dyshohen për krim ekonomik dhe korrupcion, por për shkak të hetimeve prokurorja...

Jahiu ka bërë ankesë për paraburgimin, kërkon mbrojtje në liri

para 3 muajve - Tetova Sot

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jahi Jahiu ka bërë ankesë për heqjen e masës së paraburgimit për tu mbrojtur në liri. Avokati i tij ka theksuar për TV24 se...

Ruskoska: Në bastisjet në Itali dëshmi të reja për rastin me IPA-fondet

para 3 muajve - Koha.mk

Shkup, 12 qershor – Në bastisjet që janë zbatuar në Itali lidhur me rastin për keqpërdorimin e IPA – fondeve, për çka dyshohen sekretari shtetëror në Ministrinë e Shoqërinë Informatike dhe Administratë...

Ruskoska: Ndaj disa funksionarëve aktual janë ngritur procedura hetimore

para 3 muajve - TV21

Shefja e Prokurorisë për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit, Vilma Ruskovska deklaroi se për momentin po zhvillohen procedura para hetimore dhe hetimore  për disa funksionarë të caktuar aktual ...

Prokurorët italianë paralajmërojnë hetime të reja

para 3 muajve - Alsat-M

Prokuroria Italiane në bashkëpunim me organet e hetuesisë në Maqedoninë e Veriut vazhdon të hetojë edhe funksionarë të tjerë shtetërorë të përfshirë në krim financiar dhe korrupsion. Për shkak se janë...

Jahiu kërkon mbrojtje në liri sepse…

para 3 muajve - Tetova1

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jahi Jahiu ka bërë ankesë për heqjen e masës së pa*raburgimit për tu mbrojtur në liri. Avokati i tij ka theksuar për TV24 se...

Jahiu kërkon mbrojtje në liri sepse…

para 3 muajve - Lajm

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jahi Jahiu ka bërë ankesë për heqjen e masës së pa*raburgimit për tu mbrojtur në liri. Avokati i tij ka theksuar për TV24 se...

Arrestimi i Jahiut, Prokuroria po heton edhe funksionarë të tjerë

para 3 muajve - Alsat-M

Nuk ka detaje të reja nga akuza kundër sekretarit shtetëror në Ministrinë e Shoqërisë Informatike, Jahi Jahiu, i cili u paraburgos nën dyshimet për marrje të ryshfetit nga një tender i një kompanie italiane....

Arre*stimi i Jahiut, reagon Bujar Osmani

para 3 muajve - Antpress

“Të respektohet prezumimi i pafajësisë”, ky është qëndrimi i Bujar Osmanit rreth arres*timit të Jahi Jahiut, sekretar shtetëror në Ministrin e Administratës dhe Shoqërisë informatike. BDI është partia...

Hetimet për “Shkupi 2014”, janë sekrete tha prokurori italian që vizitoi Maqedoninë

para 3 muajve - Aktuale

Federiko Kafeiro De Raho,  prokuror publik për ndjekje të mafisë dhe terrorizmit sot ka qenë i pranishëm në Maqedoni, por nuk ka zbuluar nëse Prokuroria e tij bashkëpunon për hetime me kolegët e tij maqedonas...

Prokurori italian për “Shkupi 2014”: Të gjitha hetimet janë sekrete!

para 3 muajve - Ina

Federiko Kafeiro De Raho, prokuror publik për ndjekje të mafisë dhe terrorizmit sot ka qenë i pranishëm në Maqedoni, por nuk ka zbuluar nëse Prokuroria e tij bashkëpunon për hetime me kolegët e tij maqedonas...

Ruskovska: Ndaj disa funksionarëve aktual janë ngritur procedura hetimore

para 3 muajve - Zhurnal

Shkup, 12 qershor, zhurnal.mk – Shefja e Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Villma Ruskovska, ka thënë se ka procedura hetimor dhe parahetimore ndaj disa funksionarëve aktual....

Prokurorja Ruskovska: Po zhvillohen hetime paralele për funksionarë aktual

para 3 muajve - Antpress

Shefja e Prokurorisë për ndjekje të krimit të organizuar dhe korupsionit, Vilma Ruskovska ka shpalosur sekrete se për momentin po zhvillohen paralelisht hetime për disa funksionarë aktual. Po zhvillohen...

Hetimet për “Shkupi 2014”, janë sekrete tha prokurori italian që vizitoi Maqedoninë

para 3 muajve - Portalb

Federiko Kafeiro De Raho,  prokuror publik për ndjekje të mafisë dhe terrorizmit sot ka qenë i pranishëm në Maqedoni, por nuk ka zbuluar nëse Prokuroria e tij bashkëpunon për hetime me kolegët e tij maqedonas...

Prokurori italian për “Skopje 2014”: Të gjitha hetimet janë sekrete!

para 3 muajve - Antpress

Federiko Kafeiro De Raho, prokuror publik për ndjekje të mafisë dhe terrorizmit sot ka qenë i pranishëm në Maqedoni, por nuk ka zbuluar nëse Prokuroria e tij bashkëpunon për hetime me kolegët e tij maqedonas...

Prokurori italian për “Skopje 2014”: Të gjitha hetimet janë sekrete!

para 3 muajve - Alsat-M

Federiko Kafeiro De Raho,  prokuror publik për ndjekje të mafisë dhe terrorizmit sot ka qenë i pranishëm në Maqedoni, por nuk ka zbuluar nëse Prokuroria e tij bashkëpunon për hetime me kolegët e tij maqedonas...

De Raho: Pa ndihmën e shteteve mike nuk mund ta luftoni krimin e organizuar!

para 3 muajve - TV21

Pa ndihmën e shteteve mike asnjëherë nuk mund ta luftoni krimin e organizuar kjo ishte porosia e Prokurorit Italian Federico Cafiero de Raho që u dërgoi pjesëtarëve të sistemit gjyqësor në Republikën e...

Prokurori italian porosi pjestarëve të sistemit gjyqësor në Maqedoninë e Veriut

para 3 muajve - Zhurnal

Shkup, 12 qershor, zhurnal.mk – Prokurori italian për ndjekje të mafias dhe terrorizmit i cili sot po qëndron për vizitë zyrtare në Shkup, Federiko Kafiero de Raho, u dërgoi porosi pjesëtarëve të sistemit...

Arre stimi i Jahiut, reagon Bujar Osmani

para 3 muajve - Ina

“Të respektohet prezumimi i pafajësisë”, ky është qëndrimi i Bujar Osmanit rreth arre stimit të Jahi Jahiut, sekretar shtetëror në Ministrin e Administratës dhe Shoqërisë informatike. “BDI është partia...

Prokuroria: Përveç Jahi Jahiut hetohen edhe zyrtarë të tjerë

para 3 muajve - Shenja

Prokuroria po analizon provat e siguruara nga bastisja në Ministrinë e Informatikës dhe shtëpinë e sekretarit shtetëror Jahi Jahija, të dyshuar për manipulim me tenderë të projekteve IPA. Prokurorja e...

Ruskovska: Po zhvillohen hetime paralele për funksionarë aktual

para 3 muajve - Alsat-M

Shefja e Prokurorisë për ndjekje të krimit të organizuar dhe korupsionit, Vilma Ruskovska ka shpalosur sekrete se për momentin po zhvillohen paralelisht hetime për disa funksionarë aktual. Po zhvillohen...

Përvojë italiane për luftimin e korrupsionit dhe terrorizmit

para 3 muajve - Shenja

Federiko Kafiero de Raho, prokuror kombëtar për luftimin e mafias dhe terrorizmit, u dërgoi porosi pjesëtarëve të sistemit gjyqësor në Maqedoni se asnjëherë nuk mund ta luftojnë krimin e organizuar pa...

Osmani flet për rastin e Jahi Jahiut

para 3 muajve - Ina

“Të respektohet prezumimi i pafajësisë”, ky është qëndrimi i Bujar Osmanit rreth arrestimit të Jahi Jahiut, sekretar shtetëror në Ministrin e Administratës dhe Shoqërisë informatike. “BDI është partia...

Prokurorja Ruskovska: Po zhvillohen hetime paralele për funksionarë aktual

para 3 muajve - Ina

Shefja e Prokurorisë për ndjekje të krimit të organizuar dhe korupsionit, Vilma Ruskovska ka shpalosur sekrete se për momentin po zhvillohen paralelisht hetime për disa funksionarë aktual. Po zhvillohen...

Arrestimi i Jahiut, Osmani: Të respektohet prezumimi i pafajësisë

para 3 muajve - Alsat-M

“Të respektohet prezumimi i pafajësisë”, ky është qëndrimi i Bujar Osmanit rreth arrestimit të Jahi Jahiut, sekretar shtetëror në Ministrin e  Administratës dhe Shoqërisë informatike. “BDI është partia...

Prokuroria: Përveç Jahi Jahiut hetohen edhe zyrtarë të tjerë

para 3 muajve - Shenja

Prokuroria po analizon provat e siguruara nga bastisja në Ministrinë e Informatikës dhe shtëpinë e sekretarit shtetëror Jahi Jahija, të dyshuar për manipulim me tenderë të projekteve IPA. Prokurorja e...

Prokurori italian për “Shkupi 2014”: Të gjitha hetimet janë sekrete!

para 3 muajve - Tetova Sot

Federiko Kafeiro De Raho, prokuror publik për ndjekje të mafisë dhe terrorizmit sot ka qenë i pranishëm në Maqedoni, por nuk ka zbuluar nëse Prokuroria e tij bashkëpunon për hetime me kolegët e tij maqedonas...

Prokurorët italianë paralajmërojnë hetime të reja

para 3 muajve - Lajm

Prokuroria Italiane në bashkëpunim me organet e hetuesisë në Maqedoninë e Veriut vazhdon të hetojë edhe funksionarë të tjerë shtetërorë të përfshirë në krim financiar dhe korrupsion. Për shkak se janë...

DE RAHO: Duhet të shkëmbejmë informata dhe përvoja për luftimin e krimit dhe terrorizmit

para 3 muajve - Medial

Federiko Kafiero de Raho, prokuror kombëtar për luftimin e mafias dhe terrorizmit, u dërgoi porosi pjesëtarëve të sistemit gjyqësor në Maqedoni se asnjëherë nuk mund ta luftojnë krimin e organizuar pa...

Jahiu ka bërë ankesë për paraburgimin, kërkon mbrojtje në liri

para 3 muajve - Aktuale

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jahi Jahiu ka bërë ankesë për heqjen e masës së paraburgimit për tu mbrojtur në liri. Avokati i tij ka theksuar për TV24 se...

Osmani flet për rastin e Jahi Jahiut

para 3 muajve - Tetova Sot

“Të respektohet prezumimi i pafajësisë”, ky është qëndrimi i Bujar Osmanit rreth arrestimit të Jahi Jahiut, sekretar shtetëror në Ministrin e Administratës dhe Shoqërisë informatike. “BDI është partia...

Vjen në Shkup prokurori Italian për ndjekje të mafies dhe terrorizmit, Federiko Kafiero De Raho

para 3 muajve - Aktuale

Delegacioni i Republikës së Italisë, i kryesuar nga Federiko Kafiero De Raho, prokuror publik nacional për ndjekje të mafies dhe terrorizmit dhe Franko Gabrieli, drejtor i policisë italiane – drejtor i...

Jahiu kërkon mbrojtje në liri sepse…

para 3 muajve - Antpress

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jahi Jahiu ka bërë ankesë për heqjen e masës së pa*raburgimit për tu mbrojtur në liri. Avokati i tij ka theksuar për TV24 se...

Prokurorët italianë paralajmërojnë hetime të reja për funksionarët në Maqedoni

para 3 muajve - Arbresh

Prokuroria Italiane në bashkëpunim me organet e hetuesisë në Maqedoninë e Veriut vazhdon të hetojë edhe funksionarë të tjerë shtetërorë të përfshirë në krim financiar dhe korrupsion. Për shkak se janë...

Prokurori italian për vizitë zyrtare në Maqedoni

para 3 muajve - Alsat-M

Drejtpërdrejt: Konferencë për media e kryeprokurorit Joveski dhe homologut të tij italian, Federiko Kafiero De Raho Drejtpërdrejt: Konferencë për media e kryeprokurorit Joveski dhe homologut të tij italian,...

Prokurori italian për “Shkupi 2014”: Të gjitha hetimet janë sekrete!

para 3 muajve - Fakti Ditor

Federiko Kafeiro De Raho, prokuror publik për ndjekje të mafisë dhe terrorizmit sot ka qenë i pranishëm në Maqedoni, por nuk ka zbuluar nëse Prokuroria e tij bashkëpunon për hetime me kolegët e tij maqedonas...

Ruskovska: Ka procedura hetimore ndaj disa funksionarëve aktual

para 3 muajve - Tetova Sot

Shefja e Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Villma Ruskovska, ka thënë se ka procedura hetimor dhe parahetimore ndaj disa funksionarëve aktual. “Ka disa procedura hetimore...

Jahiu ka bërë ankesë për paraburgimin, kërkon mbrojtje në liri

para 3 muajve - InfoShqip

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jahi Jahiu ka bërë ankesë për heqjen e masës së paraburgimit për tu mbrojtur në liri. Avokati i tij ka theksuar për TV24 se...

Prokurori italian për “Skopje 2014”: Të gjitha hetimet janë sekrete!

para 3 muajve - Tetova1

Federiko Kafeiro De Raho, prokuror publik për ndjekje të ma fisë dhe terr orizmit sot ka qenë i pranishëm në Maqedoni, por nuk ka zbuluar nëse Prokuroria e tij bashkëpunon për hetime me kolegët e tij maqedonas...

Prokurori italian për “Skopje 2014”: Të gjitha hetimet janë sekrete!

para 3 muajve - Lajm

Federiko Kafeiro De Raho,  prokuror publik për ndjekje të mafisë dhe terrorizmit sot ka qenë i pranishëm në Maqedoni, por nuk ka zbuluar nëse Prokuroria e tij bashkëpunon për hetime me kolegët e tij maqedonas...

Arre stimi i Jahiut, Osmani: Të respektohet prezumimi i pafajësisë

para 3 muajve - Tetova1

“Të respektohet prezumimi i pafajësisë”, ky është qëndrimi i Bujar Osmanit rreth arre stimit të Jahi Jahiut, sekretar shtetëror në Ministrin e Administratës dhe Shoqërisë informatike. “BDI është partia...

Prokurorja Ruskovska: Po zhvillohen hetime paralele për funksionarë aktual

para 3 muajve - Tetova1

Një lajm jo shumë i mirë për të gjithë funksionarët shtetëror. Shefja e Prokurorisë për ndjekje të kri mit të organizuar dhe kor upsionit, Vilma Ruskovska ka shpalosur sekrete se për momentin po zhvillohen...

Shefja e Prokurorisë, Ruskovska: Ka procedura hetimore ndaj disa funksionarëve aktual

para 3 muajve - Fol

Shefja e Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Villma Ruskovska, ka thënë se ka procedura hetimor dhe parahetimore ndaj disa funksionarëve aktual. “Ka disa procedura hetimore...

Vjen në Shkup prokurori Italian për ndjekje të mafies dhe terrorizmit, Federiko Kafiero De Raho

para 3 muajve - Ina

Delegacioni i Republikës së Italisë, i kryesuar nga Federiko Kafiero De Raho, prokuror publik nacional për ndjekje të mafies dhe terrorizmit dhe Franko Gabrieli, drejtor i policisë italiane – drejtor i...

Osmani flet për rastin e Jahi Jahiut

para 3 muajve - AlbPortali

“Të respektohet prezumimi i pafajësisë”, ky është qëndrimi i Bujar Osmanit rreth arrestimit të Jahi Jahiut, sekretar shtetëror në Ministrin e Administratës dhe Shoqërisë informatike. “BDI është partia...

Osmani flet për rastin e Jahi Jahiut

para 3 muajve - Republika

“Të respektohet prezumimi i pafajësisë”, ky është qëndrimi i Bujar Osmanit rreth arrestimit të Jahi Jahiut, sekretar shtetëror në Ministrin e Administratës dhe Shoqërisë informatike. “BDI është partia...

Jahiu është ankuar për paraburgimin, kërkon mbrojtje në liri

para 3 muajve - Zhurnal

Shkup, 12 qershor – Sekretari shtetëror i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jahi Jahiu ka bërë ankesë për heqjen e masës së paraburgimit për tu mbrojtur në liri. Avokati i tij ka theksuar...

Ruskovska: Po zhvillohen hetime paralele për funksionarë aktual

para 3 muajve - Lajm

Shefja e Prokurorisë për ndjekje të krimit të organizuar dhe korupsionit, Vilma Ruskovska ka shpalosur sekrete se për momentin po zhvillohen paralelisht hetime për disa funksionarë aktual. Po zhvillohen...

Ruskovska: Ka procedura hetimore ndaj disa funksionarëve aktual

para 3 muajve - Fakti Ditor

Shefja e Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Villma Ruskovska, ka thënë se ka procedura hetimor dhe parahetimore ndaj disa funksionarëve aktual. “Ka disa procedura hetimore...

Arrestimi i Jahiut, Osmani: Të respektohet prezumimi i pafajësisë

para 3 muajve - Lajm

“Të respektohet prezumimi i pafajësisë”, ky është qëndrimi i Bujar Osmanit rreth arrestimit të Jahi Jahiut, sekretar shtetëror në Ministrin e  Administratës dhe Shoqërisë informatike. “BDI është partia...

Arrestimi i Jahiut, Osmani: Të respektohet prezumimi i pafajësisë

para 3 muajve - Lajm

“Të respektohet prezumimi i pafajësisë”, ky është qëndrimi i Bujar Osmanit rreth arrestimit të Jahi Jahiut, sekretar shtetëror në Ministrin e  Administratës dhe Shoqërisë informatike. “BDI është partia...

Ruskovska: Ka procedura hetimore ndaj disa funksionarëve aktual

para 3 muajve - Gazeta Observer

Shefja e Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Villma Ruskovska, ka thënë se ka procedura hetimor dhe parahetimore ndaj disa funksionarëve aktual. “Ka disa procedura hetimore...

Prokurori Italian për ndjekje të mafies dhe terrorizmit, Federiko Kafiero De Raho, sot në Shkup

para 3 muajve - Zhurnal

Shkup, 12 qershor, Zhurnal.mk – Delegacioni i Republikës së Italisë, i kryesuar nga Federiko Kafiero De Raho, prokuror publik nacional për ndjekje të mafies dhe terrorizmit dhe Franko Gabrieli, drejtor...

Ruskovska: Ka procedura hetimore ndaj disa funksionarëve aktual

para 3 muajve - AlbPortali

Shefja e Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Villma Ruskovska, ka thënë se ka procedura hetimor dhe parahetimore ndaj disa funksionarëve aktual. “Ka disa procedura hetimore...

Ruskovska: Ka procedura hetimore ndaj disa funksionarëve aktual

para 3 muajve - Republika

Shefja e Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Villma Ruskovska, ka thënë se ka procedura hetimor dhe parahetimore ndaj disa funksionarëve aktual. “Ka disa procedura hetimore...

Prokurori italian: Duhet të shkëmbejmë informata dhe përvoja për luftimin e krimit dhe terrorizmit

para 3 muajve - Shenja

Federiko Kafiero de Raho, prokuror kombëtar për luftimin e mafias dhe terrorizmit, u dërgoi porosi pjesëtarëve të sistemit gjyqësor në Maqedoni se asnjëherë nuk mund ta luftojnë krimin e organizuar pa...

Joveski: Shtetet janë të detyruara të bashkohen kundër krimit ndërkombëtar

para 3 muajve - Lajm

Kryeprokurori i Maqedonisë së Veriut Lubomir Joveski inkurajon shtetet fqinje që të bashkëpunojnë më Maqedoninë kundër krimit të organizuar dhe terrorizmit pasi siguron se asnjë shtet nuk është imun ndaj...

Jahiu ka bërë ankesë për paraburgimin, kërkon mbrojtje në liri

para 3 muajve - Ina

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jahi Jahiu ka bërë ankesë për heqjen e masës së paraburgimit për tu mbrojtur në liri. Avokati i tij ka theksuar për TV24 se...

Joveski: Shtetet janë të detyruara të bashkohen kundër krimit ndërkombëtar

para 3 muajve - Shenja

Kryeprokurori i Maqedonisë së Veriut Lubomir Joveski inkurajon shtetet fqinje që të bashkëpunojnë më Maqedoninë kundër krimit të organizuar dhe terrorizmit pasi siguron se asnjë shtet nuk është imun ndaj...

Prokurori italian për vizitë zyrtare në Maqedoni

para 3 muajve - Lajm

Delegacioni i Republikës së Italisë, i kryesuar nga Federiko Kafiero De Raho, prokuror publik nacional për ndjekje të mafies dhe terrorizmit dhe Franko Gabrieli, drejtor i policisë italiane – drejtor i...

Prokurori italian për ndjekje të mafies dhe Terr.ori.zmit për vizitë në vend

para 3 muajve - Medial

Shkup, 12 qershor 2019 (MEDIAL) – Delegacioni i Republikës së Italisë, i kryesuar nga Federiko Kafiero De Raho, prokuror publik nacional për ndjekje të mafies dhe terrorizmit dhe Franko Gabrieli, drejtor...

Jahiu ka bërë ankesë për paraburgimin, kërkon mbrojtje në liri

para 3 muajve - Fakti Ditor

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jahi Jahiu ka bërë ankesë për heqjen e masës së paraburgimit për tu mbrojtur në liri. Avokati i tij ka theksuar për TV24 se...

Arrestimi i Jahiut, Osmani: Të respektohet prezumimi i pafajësisë

para 3 muajve - AlbPortali

“Të respektohet prezumimi i pafajësisë”, ky është qëndrimi i Bujar Osmanit rreth arrestimit të Jahi Jahiut, sekretar shtetëror në Ministrin e Administratës dhe Shoqërisë informatike. “BDI është partia...

Arrestimi i Jahiut, Osmani: Të respektohet prezumimi i pafajësisë

para 3 muajve - Fakti Ditor

“Të respektohet prezumimi i pafajësisë”, ky është qëndrimi i Bujar Osmanit rreth arrestimit të Jahi Jahiut, sekretar shtetëror në Ministrin e Administratës dhe Shoqërisë informatike. “BDI është partia...

Vjen në Shkup prokurori Italian për ndjekje të mafies dhe terrorizmit, Federiko Kafiero De Raho

para 3 muajve - Fakti Ditor

Delegacioni i Republikës së Italisë, i kryesuar nga Federiko Kafiero De Raho, prokuror publik nacional për ndjekje të mafies dhe terrorizmit dhe Franko Gabrieli, drejtor i policisë italiane – drejtor i...

Jahiut i caktohet 30 ditë paraburgim

para 3 muajve - Albeu

Sekretarit Shtetëror në Ministrinë e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jahi Jahiu , prej sot ka filluar paraburgimin 30 ditor. Prokuroria për Krim të Organizuar kërkoi masë më të rreptë për shkak...

SEKRETARI SHTETËROR NËN PRANGA 30 DITË, KOLEGIA E TIJ E DYSHUARA E DYTË NGA MINISTRIA NË LIRI

para 3 muajve - TV21

Sekretarit Shtetëror në Ministrinë e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jahi Jahiu, prej sot ka filluar paraburgimin 30 ditor. Prokuroria për Krim të Organizuar kërkoi masë më të rreptë për shkak...

Jahi Jahiu prej sot ka filluar paraburgimin 30 ditor

para 3 muajve - Alsat-M

Sekretarit Shtetëror në Ministrinë e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jahi Jahiu, prej sot ka filluar paraburgimin 30 ditor. Prokuroria për Krim të Organizuar kërkoi masë më të rreptë për shkak...

Jahi Jahiu prej sot ka filluar paraburgimin 30 ditor

para 3 muajve - Lajm

Sekretarit Shtetëror në Ministrinë e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jahi Jahiu, prej sot ka filluar paraburgimin 30 ditor. Prokuroria për Krim të Organizuar kërkoi masë më të rreptë për shkak...

30 ditë paraburgim për Jahi Jahiun, i dyshuar për mitmarrje

para 3 muajve - Shenja

Sekretarit shtetëror në Ministrinë e shoqërisë informative dhe administratë i është caktuar masa e paraburgimit prej 30 ditëve,njoftojnë nga Gjykata Penale. Ai dhe kolegu i tij, ish udhëheqës sektori,...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK