http://kariera.mk

LSDM zgjedh kryetarët e degëve, ja disa nga emrat

para 3 muajve - InfoShqip

LSDM ka zgjedhur 30 kryetar degësh në disa qytete, transmeton Alsat-M.tv. Prej tyre gjysma janë emra të rinj, ndërsa ditëve në vijim do të emërohet edhe krerët e bashkësive lokale. Në Kumanovë, kryetar...

Mandatar të ri, rikonstruim ose zgjedhje – LSDM vendos të dielën

para 3 muajve - Flaka

Mesazhet e Angela Merkel – të dielën në tryezë në Bihaçka – do të shkojnë LSDM në zgjedhje, do të ketë mandatar të ri apo rikonstruim- nëse nga Berlini merr të njëjtin mesazh si nga Brukseli – se vendi...

LSDM zgjedh 30 kryetar të degëve, 15 prej tyre ish kryetar

para 3 muajve - Zhurnal

Shkup, 12 qershor – LSDM ka zgjedhur 30 kryetar degësh në disa qytete. Prej tyre gjysma janë emra të rinj, ndërsa ditëve në vijim do të emërohet edhe krerët e bashkësive lokale. Në Kumanovë, kryetar...

LSDM zgjodh 30 kryetarët e degëve, ja disa nga emrat

para 3 muajve - Ina

LSDM ka zgjedhur 30 kryetar degësh në disa qytete, transmeton Alsat-M.tv. Prej tyre gjysma janë emra të rinj, ndërsa ditëve në vijim do të emërohet edhe krerët e bashkësive lokale. Në Kumanovë, kryetar...

LSDM zgjodh 30 kryetarët e degëve, ja disa nga emrat

para 3 muajve - Tetova Sot

LSDM ka zgjedhur 30 kryetar degësh në disa qytete, transmeton Alsat-M.tv. Prej tyre gjysma janë emra të rinj, ndërsa ditëve në vijim do të emërohet edhe krerët e bashkësive lokale. Në Kumanovë, kryetar...

Mandatar të ri, rikonstruim ose zgjedhje – LSDM vendos të dielën

para 3 muajve - Fol

Mesazhet e Angela Merkel – të dielën në tryezë në Bihaçka – do të shkojnë LSDM në zgjedhje, do të ketë mandatar të ri apo rikonstruim- nëse nga Berlini merr të njëjtin mesazh si nga Brukseli – se vendi...

LSDM zgjodhi disa nga krerët e degëve të partisë

para 3 muajve - Portalb

LSDM ka zgjedhur 30 kryetar degësh në disa qytete, transmeton Alsat-M.tv . Prej tyre gjysma janë emra të rinj, ndërsa ditëve në vijim do të emërohet edhe krerët e bashkësive lokale. Në Kumanovë, kryetar...

LSDM rizgjedh disa nga krerët e degëve të partisë

para 3 muajve - Medial

LSDM ka zgjedhur 30 kryetar degësh në disa qytete. Prej tyre gjysma janë emra të rinj, ndërsa ditëve në vijim do të emërohet edhe krerët e bashkësive lokale. Në Kumanovë, kryetar dege është caktuar drejtori...

LSDM zgjodhi disa nga krerët e degëve të partisë

para 3 muajve - Aktuale

LSDM ka zgjedhur 30 kryetar degësh në disa qytete, transmeton Alsat-M.tv. Prej tyre gjysma janë emra të rinj, ndërsa ditëve në vijim do të emërohet edhe krerët e bashkësive lokale. Në Kumanovë, kryetar...

Osmani: BDI po riorganizohet

para 3 muajve - Aktuale

Lidhur me ndryshimet në nivel partiak nga Bdi thonë se, krerët e degëve nuk janë shkarkuar por kanë pasur mandat të skaduar prej një viti. Zëdhënësi i BDI-së, Bujar Osmani thotë se riorganizimi partiak...

LSDM ndërroi kryetarët e degëve, Kostandinov: Së shpejti ndryshimet në Qeveri

para 3 muajve - Flaka

Fshesa brenda radhëve të LSDM-së, ka filluar të marrë epilogun përfundimtarë në disa sektore, te disa të tjera ndryshimet akoma nuk kanë filluar. Pas shkarkimit të gjithë kryetarëve të Degëve, LSDM ka...

LSDM rizgjedh disa nga krerët e degëve të partisë

para 3 muajve - Alsat-M

LSDM ka zgjedhur 30 kryetar degësh në disa qytete. Prej tyre gjysma janë emra të rinj, ndërsa ditëve në vijim do të emërohet edhe krerët e bashkësive lokale. Në Kumanovë, kryetar dege është caktuar drejtori...

LSDM zgjodh 30 kryetarët e degëve, ja disa nga emrat

para 3 muajve - Tetova1

LSDM ka zgjedhur 30 kryetar degësh në disa qytete, transmeton Alsat-M.tv. Prej tyre gjysma janë emra të rinj, ndërsa ditëve në vijim do të emërohet edhe krerët e bashkësive lokale. Në Kumanovë, kryetar...

Osmani: Vetëm dy ndryshime te ministrat e BDI-së!

para 3 muajve - Antpress

Bashkimi Demokratik për Integrim tashmë i ka definuar emrat e ministrave që do të përfshihen në rikonstruimin e kabinetit qeveritar. Vetëm dy ndryshime do të bëhen tek ministrat që vijnë nga radhët e BDI-së,...

Kush janë të “fortët” në BDI-së që nuk do të jenë më të shefa lokalë?!

para 3 muajve - Antpress

BDI ka shkundur degët e saj dhe se me një vendim të kryesisë janë pushuar nga detyra kryetarët e deritanishëm të degëve. “Kryetarëve të degëve aktual u ka skaduar mandati qysh vitin e kaluar . Kryesia...

LSDM rizgjedh disa nga krerët e degëve të partisë

para 3 muajve - Lajm

LSDM ka zgjedhur 30 kryetar degësh në disa qytete. Prej tyre gjysma janë emra të rinj, ndërsa ditëve në vijim do të emërohet edhe krerët e bashkësive lokale. Në Kumanovë, kryetar dege është caktuar drejtori...

Osmani: BDI po riorgazohet

para 3 muajve - Ina

BDI nuk është duke kopjuar LSDM-në lidhur me ndryshimet në nivel partiak. Sipas kësaj partie, krerët e degëve nuk janë shkarkuar por kanë pasur mandat të skaduar prej një viti. Zëdhënësi i BDI-së, Bujar...

Osmani: Vetëm dy ndryshime te ministrat e BDI-së

para 3 muajve - InfoShqip

Bashkimi Demokratik për Integrim tashmë i ka definuar emrat e ministrave që do të përfshihen në rikonstruimin e kabinetit qeveritar. Vetëm dy ndryshime do të bëhen tek ministrat që vijnë nga radhët e BDI-së,...

Osmani: BDI nuk ka shkarkuar kryetarët e degëve, po ndodh riorganizimi partiak

para 3 muajve - Alsat-M

BDI nuk është duke kopjuar LSDM-në lidhur me ndryshimet në nivel partiak. Sipas kësaj partie, krerët e degëve nuk janë shkarkuar por kanë pasur mandat të skaduar prej një viti. Zëdhënësi i BDI-së, Bujar...

LSDM rizgjedh disa nga krerët e degëve të partisë

para 3 muajve - Fakti Ditor

LSDM ka zgjedhur 30 kryetar degësh në disa qytete. Prej tyre gjysma janë emra të rinj, ndërsa ditëve në vijim do të emërohet edhe krerët e bashkësive lokale. Në Kumanovë, kryetar dege është caktuar drejtori...

Osmani: Një ministër i BDI-së do të ndërrohet, një do të bëhet rokadë

para 3 muajve - Fol

Bashkimi Demokratik për Integrim tashmë i ka definuar emrat e ministrave që do të përfshihen në rikonstruimin e kabinetit qeveritar. Vetëm dy ndryshime do të bëhen tek ministrat që vijnë nga radhët e BDI-së,...

Osmani: Një ministër i BDI-së do të ndërrohet, një do të bëhet rokadë

para 3 muajve - Lajm

Bashkimi Demokratik për Integrim tashmë i ka definuar emrat e ministrave që do të përfshihen në rikonstruimin e kabinetit qeveritar. Vetëm dy ndryshime do të bëhen tek ministrat që vijnë nga radhët e BDI-së,...

Osmani: BDI po riorgazohet

para 3 muajve - Tetova1

BDI nuk është duke kopjuar LSDM-në lidhur me ndryshimet në nivel partiak. Sipas kësaj partie, krerët e degëve nuk janë shkarkuar por kanë pasur mandat të skaduar prej një viti. Zëdhënësi i BDI-së, Bujar...

Osmani: BDI nuk ka shkarkuar kryetarët e degëve, po ndodh riorganizimi partiak

para 3 muajve - Tetova Sot

BDI nuk është duke kopjuar LSDM-në lidhur me ndryshimet në nivel partiak. Sipas kësaj partie, krerët e degëve nuk janë shkarkuar por kanë pasur mandat të skaduar prej një viti. Zëdhënësi i BDI-së, Bujar...

LSDM zgjedh kryetarët e rinj të degëve, BDI arsyeton shkarkimet

para 3 muajve - Shenja

Bashkimi Demokratik për Integrim nuk dëshiron të emërojë si shkarkim vendimin e djeshëm për kryetarët e degëve të kësaj partie. Nga partia shqiptare në pushtet thonë se kryetarëve të degëve vetëm ju ka...

Kush janë të “fortët” në BDI-së që nuk do të jenë më të shefa lokalë?!

para 3 muajve - Ina

BDI ka shkundur degët e saj dhe se me një vendim të kryesisë janë pushuar nga detyra kryetarët e deritanishëm të degëve. “Kryetarëve të degëve aktual u ka skaduar mandati qysh vitin e kaluar . Kryesia...

Kush janë të “fortët” në BDI-së që nuk do të jenë më shefa lokalë?!

para 3 muajve - Tetova1

BDI ka shkundur degët e saj dhe se me një vendim të kryesisë janë pushuar nga detyra kryetarët e deritanishëm të degëve. “Kryetarëve të degëve aktual u ka skaduar mandati qysh vitin e kaluar . Kryesia...

Bujar Osmani shpjegon pse u larguan kryetarët e degëve dhe nëndegëve të BDI-së

para 3 muajve - Ina

Zëdhënësi I Bashkimit Demokratik për Integrim, Bujar Osmani shpjegon pse u larguan kryetarët e degëve dhe nëndegëve të BDI-së. Osmani thotë se mandati I kryetarëve të degëve ka skaduar në nëntor 2018 kur...

Gazetari Berisha ka një mesazh për Ali Ahmetin

para 3 muajve - Ina

Ejup Berisha O Ali Ahmeti Demokracia nuk zbatohet me fshesë të madhe. Ne një Demokraci të mirfilltë antarët e partisë e shkarkojnë liderin e Partisë e jo anasjelltas. Kur thanë se ka shkarkime të mëdha...

Osmani mbyll dilemat: Vetëm dy ndryshime te ministrat e BDI-së!

para 3 muajve - Aktuale

Bashkimi Demokratik për Integrim tashmë i ka definuar emrat e ministrave që do të përfshihen në rikonstruimin e kabinetit qeveritar. Vetëm dy ndryshime do të bëhen tek ministrat që vijnë nga radhët e BDI-së,...

Osmani mbyll dilemat: Vetëm dy ndryshime te ministrat e BDI-së!

para 3 muajve - TV21

Bashkimi Demokartik për Integdrim tashmë i ka definuar emrat e ministrave që do të përfshihen në rikonstruimin e kabinetit qeveritar. Vetëm dy ndryshime do të bëhen tek ministrat që vijnë nga radhët e...

Bujar Osmani shpjegon pse u larguan kryetarët e degëve dhe nëndegëve të BDI-së

para 3 muajve - Antpress

Zëdhënësi I Bashkimit Demokratik për Integrim, Bujar Osmani shpjegon pse u larguan kryetarët e degëve dhe nëndegëve të BDI-së. Osmani thotë se mandati I kryetarëve të degëve ka skaduar në nëntor 2018 kur...

Osmani: Vetëm dy ndryshime te ministrat e BDI-së!

para 3 muajve - Flaka

Bashkimi Demokratik për Integrim tashmë i ka definuar emrat e ministrave që do të përfshihen në rikonstruimin e kabinetit qeveritar. Vetëm dy ndryshime do të bëhen tek ministrat që vijnë nga radhët e BDI-së,...

BDI: Kryetarëve të degëve u ka përfunduar mandati, nuk janë shkarkuar

para 3 muajve - Koha.mk

Shkup, 11 qershor Asnjë shkarkim i kryetarëve të degëve nuk ka ndodhur në BDI, por janë shpallur zgjedhjet brenda partiake në përputhje me statutin partiak. Kështu kanë deklaruar nga Bashkimi Demokratik...

Nuk do të ketë “fshesë” për ministrat e BDI-së?

para 3 muajve - TV21

Zëdhënësi i BDI-së Bujar Osmani, njëkohësisht zëvendëskryeministër në Qeveri, i tha TV21se BDI i ka definuar emrat e ministrave që do të përfshihen në rikonstruimin e kabinetit qeveritar. I pyetur se sa...

Demant i BDI-së

para 3 muajve - Medial

Shkup, 11 qershor 2019 Në vijim ua përcjellim deklaratën sqaruese të Sekretarit Organizativ të BDI, Artan Grubi, në lidhje me lajmin e pasaktë për shkarkimin e kryetarëve të degëve të BDI. “Kryetarëve...

BDI i shpalli zgjedhjet partiake për kryetar të degëve

para 3 muajve - Portalb

Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) , në seancën e mbrëmshme të Kryesisë së BDI-së, shpalli zgjedhjet e brendshme për kryetarë të degëve, njofton Portalb.mk . Në këtë seancë u zgjodhën koordinatorët...

BDI: Shkarkohen të gjithë kryetarët e degëve dhe nëndegëve partiake

para 3 muajve - Koha.mk

Në një mbledhje të jashtëzakonshme të BDI-së, kreu i kësaj partie Ali Ahmeti ka vendosur shkarkimin e të gjithë kryetarëve të degëve dhe nëndegëve partiake, përcjellë KOHA. Sipas vendimit të partisë asnjëri...

Bujar Osmani shpjegon pse u larguan kryetarët e degëve dhe nëndegëve të BDI-së

para 3 muajve - Tetova Sot

Zëdhënësi I Bashkimit Demokratik për Integrim, Bujar Osmani shpjegon pse u larguan kryetarët e degëve dhe nëndegëve të BDI-së. Osmani thotë se mandati I kryetarëve të degëve ka skaduar në nëntor 2018 kur...

Ahmeti shkarkon të gjithë kryetarët e degëve të BDI-së

para 3 muajve - Alsat-M

Në një mbledhje të jashtëzakonshme të BDI-së, kreu i kësaj partie Ali Ahmeti ka vendosur shkarkimin e të gjithë kryetarëve të degëve dhe nëndegëve partiake. Sipas vendimit të partisë asnjëri nga kryetarët...

Gazetari Berisha ka një mesazh për Ali Ahmetin

para 3 muajve - Tetova1

Ejup Berisha O Ali Ahmeti Demokracia nuk zbatohet me fshesë të madhe. Ne një Demokraci të mirfilltë antarët e partisë e shkarkojnë liderin e Partisë e jo anasjelltas. Kur thanë se ka shkarkime të mëdha...

Maqedoni, BDI përgënjeshtron lajmin e sharkimit të zyrtarëve partiakë

para 3 muajve - Sot News

Sekretari Organizativ Bashkimit Demokratik për Integrim në Maqedoninë e Veriut, Artan Grubi ka përgënjeshtruar lajmin e shkarkimittë gjithë kryetarët e degëve të kësaj partie. Ai në rrjetin social Facebook...

Bujar Osmani shpjegon pse u larguan kryetarët e degëve dhe nëndegëve të BDI-së

para 3 muajve - TV21

Zëdhënësi I Bashkimit Demokratik për Integrim, Bujar Osmani shpjegon pse u larguan kryetarët e degëve dhe nëndegëve të BDI-së. Osmani thotë se mandati I kryetarëve të degëve ka skaduar në nëntor 2018 kur...

Anëtarët e partisë e shkarkojnë liderin e Partisë, e jo anasjelltas

para 3 muajve - Lajm

Ejup Berisha O Ali Ahmeti Demokracia nuk zbatohet me fshesë të madhe. Në një Demokraci të mirfilltë anëtarët e partisë e shkarkojnë liderin e Partisë e jo anasjelltas. Kur thanë se ka shkarkime të mëdha...

BDI demanton lajmin për shkarkimin e kryetarëve të degëve

para 3 muajve - Indeks.mk

Sekretari Organizativ i BDI-së, Artan Grubi ka përgënjeshtruar lajmin e pasaktë për shkarkimin e kryetarëve të degëve të BDI. “Kryetarëve të degëve aktual u ka skaduar mandati qysh vitin e kaluar dhe siç...

GRUBI: Nuk ka shkarkim të kryetarëve, por janë shpallur zgjedhjet brendapartiake

para 3 muajve - Iliria News

Kryetarëve të degëve aktual u ka skaduar mandati qysh vitin e kaluar dhe siç kemi njoftuar opinionin e gjërë, në mbledhjen e kryesisë dhe këshillit të përgjithshëm, para zgjedhjeve presidenciale, u formua...

Grubi flet pas shkarkimit të kryetarëve të degëve në BDI!

para 3 muajve - Antpress

Artan Grubi: Kryetarëve të degëve aktual u ka skaduar mandati qysh vitin e kaluar dhe siç kemi njoftuar opinionin e gjërë, në mbledhjen e kryesisë dhe këshillit të përgjithshëm, para zgjedhjeve presidenciale,...

BDI demanton lajmin për shkarkimin e kryetarëve të degëve

para 3 muajve - Ina

Sekretari Organizativ i BDI-së, Artan Grubi ka përgënjeshtruar lajmin e pasaktë për shkarkimin e kryetarëve të degëve të BDI. “Kryetarëve të degëve aktual u ka skaduar mandati qysh vitin e kaluar dhe siç...

Demant nga BDI

para 3 muajve - Bashke

“Kryetarëve të degëve aktual u ka skaduar mandati qysh vitin e kaluar dhe siç kemi njoftuar opinionin e gjërë, në mbledhjen e kryesisë dhe këshillit të përgjithshëm, para zgjedhjeve presidenciale, u formua...

Fillojnë zgjedhjet e brendshme në BDI!

para 3 muajve - Antpress

Bashkimi Demokratik për Integrim sot në selinë qendrore në Tetovë ka mbajtur mbledhje të jashtëzakonshme të cilët kumtuan se të gjithë kryetarëve të degëve të partisë u skadon mandati. Vlen të përmendet...

Ali Ahmeti shkarkon të gjithë kryetarët e degëve të BDI-së, ja vendimi

para 3 muajve - Ina

Pas shpërthimit të materialeve të përgjuara nëpër rrjetet sociale, ku shfaqen biseda telefonike mes kreut të BDI-së, Ali Ahmeti me bashkëpunëtorët e tij, zhvillime interesante po kryen brenda strukturave...

GRUBI: Nuk ka shkarkim të kryetarëve, por janë shpallur zgjedhjet brendapartiake

para 3 muajve - Aktuale

Kryetarëve të degëve aktual u ka skaduar mandati qysh vitin e kaluar dhe siç kemi njoftuar opinionin e gjërë, në mbledhjen e kryesisë dhe këshillit të përgjithshëm, para zgjedhjeve presidenciale, u formua...

BDI, Ali Ahmeti shkarkon të gjithë kryetarët e degëve të partisë

para 3 muajve - Sot News

Në një mbledhje të jashtëzakonshme të partisë shqiptare ne pushtet ne Maqedonine e Veriut, BDI, kreu i saj Ali Ahmeti ka vendosur shkarkimin e të gjithë kryetarëve të degëve dhe nëndegëve partiake. Sipas...

BDI demanton: Nuk janë shkarkuar Kryetarët e degëve

para 3 muajve - Flaka

Të nderuar, në vijim ua përcjellim deklaratën sqaruese të Sekretarit Organizativ të BDI, Artan Grubi, në lidhje me lajmin e pasaktë për shkarkimin e kryetarëve të degëve të BDI. “Kryetarëve të degëve aktual...

Ali Ahmeti shkarkon të gjithë kryetarët e degëve të BDI-së!?

para 3 muajve - Antpress

Pas shpërthimit të materialeve të përgjuara nëpër rrjetet sociale, ku shfaqen biseda telefonike mes kreut të BDI-së, Ali Ahmeti me bashkëpunëtorët e tij, zhvillime interesante po kryen brenda strukturave...

BDI për Zhurnal: Kryetarët e degëve të BDI-së nuk janë shkarkuar por u ka skaduar mandati

para 3 muajve - Zhurnal

Shkup, 11 qershor, zhurnal.mk – Shumë mediume vendore sot kanë raportuar lajmin se në një mbledhje të jashtëzakonshme të BDI-së, kreu i kësaj partie Ali Ahmeti ka vendosur shkarkimin e të gjithë kryetarëve...

Rreagon BDI: Asnjë shkarkim i kryetarëve të degëve nuk ka ndodhur, ja si qëndron e vërteta

para 3 muajve - InfoShqip

Asnjë shkarkim i kryetarëve të degëve nuk ka ndodhur në BDI, por janë shpallur zgjedhjet brenda partiake në përputhje me statutin partiak. Kështu kanë deklaruar nga Bashkimi Demokratik për Integrim pas...

E papritur, Ali Ahmeti shkarkon të gjithë drejtuesit lokalë të BDI

para 3 muajve - Albeu

Pas shpërthimit të materialeve të përgjuara nëpër rrjetet sociale, ku shfaqen biseda telefonike mes kreut të BDI-së, Ali Ahmeti me bashkëpunëtorët e tij, zhvillime interesante po kryhen brenda strukturave...

Ahmeti shkarkon të gjithë kryetarët e degëve të BDI-së

para 3 muajve - Flaka

Në një mbledhje të jashtëzakonshme të BDI-së, kreu i kësaj partie Ali Ahmeti ka vendosur shkarkimin e të gjithë kryetarëve të degëve dhe nëndegëve partiake. Sipas vendimit të partisë asnjëri nga kryetarët...

Fillojnë zgjedhjet e brendshme në BDI, Ahmeti shkarkon të gjithë kryetarët e degëve të partisë!

para 3 muajve - TV21

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti në mbledhjen e jashtëzakonshme që u mbajt sot në selinë qendrore në Tetovë me urdhër të prerë ka shkarkuar të gjithë kryetarët e degëve të kësaj...

BDI, Ahmeti shkarkon të gjithë kryetarët e degëve të partisë

para 3 muajve - Alsat-M

Në një mbledhje të jashtëzakonshme të BDI-së, kreu i kësaj partie Ali Ahmeti ka vendosur shkarkimin e të gjithë kryetarëve të degëve dhe nëndegëve partiake. Sipas vendimit të partisë asnjëri nga kryetarët...

Demant nga BDI: Kryetarëve të degëve aktual u ka skaduar mandati qysh vitin e kaluar

para 3 muajve - Tetova Sot

Të nderuar, në vijim ua përcjellim deklaratën sqaruese të Sekretarit Organizativ të BDI, Artan Grubi, në lidhje me lajmin e pasaktë për shkarkimin e kryetarëve të degëve të BDI. “Kryetarëve të degëve aktual...

BDI: Nuk i kemi shkarkuar kryetarët, ju ka skaduar afati

para 3 muajve - Tetova1

Të nderuar, në vijim ua përcjellim deklaratën sqaruese të Sekretarit Organizativ të BDI, Artan Grubi, në lidhje me lajmin e pasaktë për shkarkimin e kryetarëve të degëve të BDI. `Kryetarëve të degëve aktual...

BDI demanton lajmin për shkarkimin e kryetarëve të degëve

para 3 muajve - Lajm

Sekretari Organizativ i BDI-së, Artan Grubi ka përgënjeshtruar lajmin e pasaktë për shkarkimin e kryetarëve të degëve të BDI.“Kryetarëve të degëve aktual u ka skaduar mandati qysh vitin e kaluar dhe siç...

Ahmeti shkarkon kryetarët e degëve të BDI-së

para 3 muajve - Shenja

Bashkimi Demokratik për Integrim në një seancë të kryesisë qendrore ka konstatuar përfundimin e mandatit për kryetarët e deritanishëm të degëve dhe nëndegëve të partisë. Nga partia e Ahmetit nuk e përdorin...

Ali Ahmeti shkarkon të gjithë kryetarët e degëve të BDI-së, shkak publikimi i “bombave”?!

para 3 muajve - Tetova Sot

Pas shpërthimit të materialeve të përgjuara nëpër rrjetet sociale, ku shfaqen biseda telefonike mes kreut të BDI-së, Ali Ahmeti me bashkëpunëtorët e tij, zhvillime interesante po kryen brenda strukturave...

ALI AHMETI SHKARKON TË GJITHË KRYETARËT E DEGËVE TË BDI-SË!?

para 3 muajve - AlbPortali

Pas shpërthimit të materialeve të përgjuara nëpër rrjetet sociale, ku shfaqen biseda telefonike mes kreut të BDI-së, Ali Ahmeti me bashkëpunëtorët e tij, zhvillime interesante po kryen brenda strukturave...

BDI, Ahmeti shkarkon të gjithë kryetarët e degëve të partisë

para 3 muajve - Tetova1

Në një mbledhje të jashtëzakonshme të BDI-së, kreu i kësaj partie Ali Ahmeti ka vendosur shkarkimin e të gjithë kryetarëve të degëve dhe nëndegëve partiake. Sipas vendimit të partisë asnjëri nga kryetarët...

BDI del me sqarim për shkarkimin e kryetarëve të degëve

para 3 muajve - KosovaPress

Në një komunikatë për media thuhet se nuk ka pasur asnjë shkarkim të kryetarëve të degëve aktuale, por atyre u ka skaduar mandati vitin e kaluar. “Në mbledhjen e kryesisë dhe këshillit të përgjithshëm,...

GRUBI: Nuk ka shkarkim të kryetarëve, por janë shpallur zgjedhjet brendapartiake

para 3 muajve - AlbPortali

Kryetarëve të degëve aktual u ka skaduar mandati qysh vitin e kaluar dhe siç kemi njoftuar opinionin e gjërë, në mbledhjen e kryesisë dhe këshillit të përgjithshëm, para zgjedhjeve presidenciale, u formua...

Ali Ahmeti shkarkon të gjithë kryetarët e degëve të BDI-së, shkak publikimi i “bombave”?!

para 3 muajve - InfoShqip

Pas shpërthimit të materialeve të përgjuara nëpër rrjetet sociale, ku shfaqen biseda telefonike mes kreut të BDI-së, Ali Ahmeti me bashkëpunëtorët e tij, zhvillime interesante po kryhen brenda strukturave...

GRUBI: Nuk ka shkarkim të kryetarëve, por janë shpallur zgjedhjet brendapartiake

para 3 muajve - Fakti Ditor

Kryetarëve të degëve aktual u ka skaduar mandati qysh vitin e kaluar dhe siç kemi njoftuar opinionin e gjërë, në mbledhjen e kryesisë dhe këshillit të përgjithshëm, para zgjedhjeve presidenciale, u formua...

BDI, Ahmeti shkarkon të gjithë kryetarët e degëve të partisë

para 3 muajve - AlbPortali

Në një mbledhje të jashtëzakonshme të BDI-së, kreu i kësaj partie Ali Ahmeti ka vendosur shkarkimin e të gjithë kryetarëve të degëve dhe nëndegëve partiake. Sipas vendimit të partisë asnjëri nga kryetarët...

BDI, Ahmeti shkarkon të gjithë kryetarët e degëve të partisë

para 3 muajve - Lajm

Në një mbledhje të jashtëzakonshme të BDI-së, kreu i kësaj partie Ali Ahmeti ka vendosur shkarkimin e të gjithë kryetarëve të degëve dhe nëndegëve partiake. Sipas vendimit të partisë asnjëri nga kryetarët...

BDI, Ahmeti shkarkon të gjithë kryetarët e degëve të partisë

para 3 muajve - Fakti Ditor

Në një mbledhje të jashtëzakonshme të BDI-së, kreu i kësaj partie Ali Ahmeti ka vendosur shkarkimin e të gjithë kryetarëve të degëve dhe nëndegëve partiake. Sipas vendimit të partisë asnjëri nga kryetarët...

Ali Ahmeti shkarkon të gjithë kryetarët e degëve të partisë

para 3 muajve - Arbresh

Në një mbledhje të jashtëzakonshme të BDI-së, kreu i kësaj partie Ali Ahmeti ka vendosur shkarkimin e të gjithë kryetarëve të degëve dhe nëndegëve partiake. Sipas vendimit të partisë asnjëri nga kryetarët...

Osmani: Fokus kryesor janë eurointegrimet, pastaj rikonstruimi i Qeverisë

para 3 muajve - Aktuale

Përgatitjet për kongresin e partisë ishin tema qendrore e seancës së mbrëmshme të Kryesimit qendror të Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), informon zëdhënësi partiak Bujar Osmani. Në pyetjen e gazetarëve...

Ali Ahmeti shkarkon të gjithë kryetarët e degëve të BDI-së!?

para 3 muajve - Fol

Pas shpërthimit të materialeve të përgjuara nëpër rrjetet sociale, ku shfaqen biseda telefonike mes kreut të BDI-së, Ali Ahmeti me bashkëpunëtorët e tij, zhvillime interesante po kryen brenda strukturave...

Osmani: Së pari eurointegrimet, pastaj rikonstruimi i Qeverisë

para 3 muajve - Zhurnal

Tetovë, 11 qershor, zhurnal.mk – Përgatitjet për kongresin e partisë ishin tema qendrore e seancës së mbrëmshme të Kryesisë qendrore të Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), informon zëdhënësi i kësaj...

Osmani: Fokus kryesor janë eurointegrimet, pastaj rikonstruimi i Qeverisë

para 3 muajve - AlbPortali

Përgatitjet për kongresin e partisë ishin tema qendrore e seancës së mbrëmshme të Kryesimit qendror të Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), informon zëdhënësi partiak Bujar Osmani. Në pyetjen e gazetarëve...

Osmani: Fokus kryesor janë eurointegrimet, pastaj rikonstruimi i Qeverisë

para 3 muajve - Fakti Ditor

Përgatitjet për kongresin e partisë ishin tema qendrore e seancës së mbrëmshme të Kryesimit qendror të Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), informon zëdhënësi partiak Bujar Osmani. Në pyetjen e gazetarëve...

Osmani: Fokus kryesor janë eurointegrimet, pastaj rikonstruimi i Qeverisë

para 3 muajve - Tetova Sot

Përgatitjet për kongresin e partisë ishin tema qendrore e seancës së mbrëmshme të Kryesimit qendror të Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), informon zëdhënësi partiak Bujar Osmani. Në pyetjen e gazetarëve...

Osmani: Fokus kryesor janë eurointegrimet, pastaj rikonstruimi i Qeverisë

para 3 muajve - Koha.mk

Tetovë, 11 qershor – Përgatitjet për kongresin e partisë ishin tema qendrore e seancës së mbrëmshme të Kryesimit qendror të Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), informon zëdhënësi partiak Bujar Osmani....

Osmani: Fokus kryesor janë eurointegrimet, pastaj rikonstruimi i Qeverisë

para 3 muajve - Indeks.mk

Përgatitjet për kongresin e partisë ishin tema qendrore e seancës së mbrëmshme të Kryesimit qendror të Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), informon zëdhënësi partiak Bujar Osmani. Në pyetjen e gazetarëve...

Osmani: Fokus kryesor janë eurointegrimet, pastaj rikonstruimi i Qeverisë

para 3 muajve - Medial

Tetovë, 11 qershor 2019 (MEDIAL) – Përgatitjet për kongresin e partisë ishin tema qendrore e seancës së mbrëmshme të Kryesimit qendror të Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), informon zëdhënësi partiak...

Osmani: Fokus kryesor janë eurointegrimet, pastaj rikonstruimi i Qeverisë

para 3 muajve - Republika

Përgatitjet për kongresin e partisë ishin tema qendrore e seancës së mbrëmshme të Kryesimit qendror të Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), informon zëdhënësi partiak Bujar Osmani. Në pyetjen e gazetarëve...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK