http://kariera.mk

Grubi refuzon të jetë pjesë e komisionit përzgjedhës të AKS

para 4 muajve - Indeks.mk

“Drejtuar -Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut -Kryetarit të Komisionit për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe Agjencisë për Zbulim Në lidhje me Konkluzionin...

Drejtori i ASK-së Dimovski: Në procedurë zgjedhja e zëvendësit dhe sigurimi i hapësirave

para 4 muajve - Aktuale

Po kompletohet përbërja e komisionit për përzgjedhjen e të punësuave në Agjencinë për Siguri Kombëtare. Siç mëson joyzrtarisht Alsat, pjesë e komisionit, përveç drejtorit të ASK-së Viktor Dimovski do të...

Drejtori i ASK-së Dimovski: Në procedurë zgjedhja e zëvendësit dhe sigurimi i hapësirave

para 4 muajve - Zhurnal

Shkup, 25 qershor – Po kompletohet përbërja e komisionit për përzgjedhjen e të punësuave në Agjencinë për Siguri Kombëtare. Siç mëson joyzrtarisht Alsat, pjesë e komisionit, përveç drejtorit të ASK-së...

Kompletohet ekipi që do të përzgjedhë kuadrin në ASK

para 4 muajve - Alsat-M

Po kompletohet përbërja e komisionit për përzgjedhjen e të punësuave në Agjencinë për Siguri Kombëtare. Siç mëson joyzrtarisht Alsat, pjesë e komisionit, përveç drejtorit të ASK-së Viktor Dimovski do të...

Grubi refuzon të jetë pjesë e komisionit përzgjedhës të AKS

para 4 muajve - Bashke

“Drejtuar -Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut -Kryetarit të Komisionit për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe Agjencisë për Zbulim Në lidhje me Konkluzionin...

Grubi refuzon të jetë pjesë e komisionit përzgjedhës të AKS

para 4 muajve - Tetova Sot

Drejtuar -Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut -Kryetarit të Komisionit për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe Agjencisë për Zbulim Në lidhje me Konkluzionin...

AGJENCIA E RE FILLON ME PUNË NGA 1 SHTATORI, GRUBI SA U ZGJODH U TËRHOQ NGA KOMISIONI PËR KUADËR TË DSK

para 4 muajve - TV21

Artan Grubi nga BDI-ja dhe Trajko Dimkov nga VMRO-DPMNE-ja u zgjodhën që të jenë pjesë e  Komisionit që do të selektojë kauadrin që do të jetë pjesë e Agjencisë së re për Siguri Kombëtare. Megjithatë,...

Pas reagimit të ASH, Artan Grubi refuzon të jetë anëtarë i Komisionit për përzgjedhjen e punëtorëve nga DSK

para 4 muajve - Zhurnal

Shkup, 25 qershor, Zhurnal.mk – Pas reagimit të Aleancës për Shqiptarët, lidhur me vendimin e Komisionit parlamentar për mbikëqyrjen dhe kontrollin e shërbimeve të shtetit që sot ka emëruar dy deputetët...

Grubi refuzon të jetë pjesë e komisionit përzgjedhës të AKS

para 4 muajve - Aktuale

Drejtuar -Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut -Kryetarit të Komisionit për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe Agjencisë për Zbulim Në lidhje me Konkluzionin...

Kompletohet ekipi që do të përzgjedhë kuadrin në ASK

para 4 muajve - Flaka

Po kompletohet përbërja e komisionit për përzgjedhjen e të punësuave në Agjencinë për Siguri Kombëtare. Siç mëson joyzrtarisht Alsat, pjesë e komisionit, përveç drejtorit të ASK-së Viktor Dimovski do të...

Grubi i bie “pishman”, refuzon të jetë pjesë e komisionit përzgjedhës të AKS?!

para 4 muajve - Ina

Deputeti Artan Grubi, nëpërmjet një njoftimi drejtuar kreut të Kuvendit sapo ka njoftuar se e refuzon detyrën e anëtarit të komisionit për përzgjedhjen e të punësuarve në DSK. Arsye, sipas Grubit, janë...

ASH: Me Artan Gruba e Trajko Dimovska nuk bëhet institucion i besueshëm ASK-ja

para 4 muajve - Zhurnal

Shkup, 25 qershor, Zhurnal.mk – Aleanca për Shqiptarët (ASH) ka reaguar lidhur me vendimin e Komisionit parlamentar për mbikëqyrjen dhe kontrollin e shërbimeve të shtetit që sot ka emëruar dy deputetët...

Grubi tërhiqet nga Komisioni për zgjedhjen e të punësuarve në DSK

para 4 muajve - Alsat-M

Deputeti Artan Grubi, nëpërmjet një njoftimi drejtuar kreut të Kuvendit sapo ka njoftuar se e refuzon detyrën e anëtarit të komisionit për përzgjedhjen e të punësuarve në DSK. Arsye, sipas Grubit, janë...

ASH reagon: Nuk bëhet institucion i besueshëm ose reformë rrënjësore në ASK me Artan Gruba

para 4 muajve - Shprehja.com

Aleanca për Shqiptarët (ASH) ka reaguar lidhur me vendimin e Komisionit parlamentar për mbikëqyrjen dhe kontrollin e shërbimeve të shtetit që sot ka emëruar dy deputetët Artan Grubi nga BDI dhe Trajko...

ASH reagon: Nuk bëhet institucion i besueshëm ose reformë rrënjësore në ASK me Artan Gruba

para 4 muajve - Ina

Aleanca për Shqiptarët (ASH) ka reaguar lidhur me vendimin e Komisionit parlamentar për mbikëqyrjen dhe kontrollin e shërbimeve të shtetit që sot ka emëruar dy deputetët Artan Grubi nga BDI dhe Trajko...

Kompletohet ekipi që do të përzgjedhë kuadrin në ASK

para 4 muajve - Lajm

Po kompletohet përbërja e komisionit për përzgjedhjen e të punësuave në Agjencinë për Siguri Kombëtare. Siç mëson joyzrtarisht Alsat, pjesë e komisionit, përveç drejtorit të ASK-së Viktor Dimovski do të...

Grubi refuzon të bëhet pjesë e Agjensionit për Kundërzbulim dhe Zbulim

para 4 muajve - InfoShqip

Në lidhje me Konkluzionin e Komisionit për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe Agjencisë për Zbulim, të miratuar në Mbledhjen e gjashtë të Komisionit, të mbajtur më 25 qershor...

SELEKTIMI PËR DSK: DIMKOV DHE GRUBI NË KOMISION

para 4 muajve - Klan Macedonia

Trajko Dimkov dhe Artan Grubi janë dy deputetët të cilët do të marrin pjesë në punën e Komisionit për Zgjedhjen e Punëtorëve të Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim i formuar nga Qeveria e Republikës...

Grubi refuzon të jetë pjesë e komisionit përzgjedhës të AKS

para 4 muajve - Flaka

Të nderuar, Në lidhje me Konkluzionin e Komisionit për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe Agjencisë për Zbulim, të miratuar në Mbledhjen e gjashtë të Komisionit, të mbajtur...

Grubi refuzon të jetë pjesë e komisionit përzgjedhës të AKS

para 4 muajve - Tetova Sot

Në lidhje me Konkluzionin e Komisionit për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe Agjencisë për Zbulim, të miratuar në Mbledhjen e gjashtë të Komisionit, të mbajtur më 25 qershor...

Grubi dhe Dimkov, për selektimin e të punësuarve të ASK-së

para 4 muajve - Alsat-M

Trajço Dimkov dhe Artan Grubi janë dy deputetët të cilët u përzgjodhen si anëtarë të komisionit për selektimin e të punësuarve të Agjencisë për Siguri kombëtare. Deputetët do të kenë vetëm rol vëzhgues...

Grubi dhe Dimkov, për selektimin e të punësuarve të ASK-së

para 4 muajve - Indeks.mk

Artan Grubi dhe Trajço Dimkov janë dy deputetët të cilët u përzgjodhen si anëtarë të komisionit për selektimin e të punësuarve të Agjencisë për Siguri kombëtare. Deputetët do të kenë vetëm rol vëzhgues...

Grubi dhe Dimkov, për selektimin e të punësuarve të ASK-së

para 4 muajve - Aktuale

Trajço Dimkov dhe Artan Grubi janë dy deputetët të cilët u përzgjodhen si anëtarë të komisionit për selektimin e të punësuarve të Agjencisë për Siguri kombëtare. Deputetët do të kenë vetëm rol vëzhgues...

Grubi dhe Dimov anëtarë të rinj të Komisionit për përzgjedhjen e punëtorëve nga DSK

para 4 muajve - Zhurnal

Shkup, 25 qershor, zhurnal.m k – Artan Grubi dhe Trajko Dimov janë dy deputetët të cilët do të marrin pjesë në punët e Komisionit për përzgjedhjen e punëtorëve nga Drejtoria për Siguri dhe Inteligjencës...

Grubi refuzon të jetë pjesë e komisionit përzgjedhës të AKS

para 4 muajve - Lajm

“Në lidhje me Konkluzionin e Komisionit për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe Agjencisë për Zbulim, të miratuar në Mbledhjen e gjashtë të Komisionit, të mbajtur më 25 qershor...

Grubi tërhiqet nga Komisioni për zgjedhjen e të punësuarve në DSK

para 4 muajve - Arbresh

Deputeti Artan Grubi, nëpërmjet një njoftimi drejtuar kreut të Kuvendit sapo ka njoftuar se e refuzon detyrën e anëtarit të komisionit për përzgjedhjen e të punësuarve në DSK. Arsye, sipas Grubit, janë...

ASH: Me Artan Gruba e Trajko Dimovska nuk bëhet institucion i besueshëm ASK-ja

para 4 muajve - Lajm

Komisioni parlamentar për mbikëqyrjen dhe kontrollin e shërbimeve të shtetit sot ka emëruar dy deputetët Artan Grubi nga BDI dhe Trajko Dimkov nga VMRO-dpmne që të bëjnë përzgjedhjen e të punësuarve të...

Grubi dhe Dimov anëtarë të rinj të Komisionit për përzgjedhjen e punëtorëve nga DSK

para 4 muajve - Iliria News

Artan Grubi dhe Trajko Dimov janë dy deputetët të cilët do të marrin pjesë në punët e Komisionit për përzgjedhjen e punëtorëve nga Drejtoria për Siguri dhe Inteligjencës të formuar nga Qeveria e Republikës...

DIMKOV DHE GRUBI, dy deputetët e Komisionit për selektim të të punësuarve në ASK

para 4 muajve - Medial

Deputetët Trajçe Dimkov dhe Artan Grubi do të jenë dy deputetët të cilët do të jenë pjesë e Komisionit për selektimin e të punësuarve në Agjencinë për Siguri Kombëtare. Deputetët do të kenë rol vëzhgues...

Dimkov dhe Grubi do të marrin pjesë në Komisionin për Zgjedhjen e Punëtorëve të DSK-së

para 4 muajve - Koha.mk

Shkup, 25 qershor – Trajko Dimkov dhe Artan Grubi janë dy deputetët të cilët do të marrin pjesë në punën e Komisionit për Zgjedhjen e Punëtorëve të Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim i formuar nga...

Trajçe Dimkov dhe Artan Grubi janë dy deputetët e Komisionit për selektim të të punësuarve në ASK

para 4 muajve - Alsat-M

Deputetët Trajçe Dimkov dhe Artan Grubi do të jenë dy deputetët të cilët do të jenë pjesë e Komisionit për selektimin e të punësuarve në Agjencinë për Siguri Kombëtare. Deputetët do të kenë rol vëzhgues...

Grubi dhe Dimov anëtarë të rinj të Komisionit për përzgjedhjen e punëtorëve nga DSK

para 4 muajve - Tetova Sot

Artan Grubi dhe Trajko Dimov janë dy deputetët të cilët do të marrin pjesë në punët e Komisionit për përzgjedhjen e punëtorëve nga Drejtoria për Siguri dhe Inteligjencës të formuar nga Qeveria e Republikës...

Grubi dhe Dimov anëtarë të rinj të Komisionit për përzgjedhjen e punëtorëve nga DSK

para 4 muajve - AlbPortali

Artan Grubi dhe Trajko Dimov janë dy deputetët të cilët do të marrin pjesë në punët e Komisionit për përzgjedhjen e punëtorëve nga Drejtoria për Siguri dhe Inteligjencës të formuar nga Qeveria e Republikës...

Grubi dhe Dimov anëtarë të rinj të Komisionit për përzgjedhjen e punëtorëve nga DSK

para 4 muajve - Fakti Ditor

Artan Grubi dhe Trajko Dimov janë dy deputetët të cilët do të marrin pjesë në punët e Komisionit për përzgjedhjen e punëtorëve nga Drejtoria për Siguri dhe Inteligjencës të formuar nga Qeveria e Republikës...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK