http://kariera.mk

OSBE: Paketa anti-shpifje e qeverisë të mos ndikojë negativisht në lirinë e medias

para 3 muajve - Shekulli

OSBE vlerësoi të enjten pasdite se në paketën anti-shpifje të paraqitur nga qeveria se ka përmirësime të dukshme, por theksoi se legjislacioni i ri duhet të respektojë standardet ndërkombëtare për të mos...

Paketa anti-shpifje/ Erebara: Ju tregoj tre shkeljet Kushtetuese

para 3 muajve - BalkanWeb

Gazetari i njohur Gjergj Erebara i ftuar në emisionin “Të Paekspozuarit” në News 24  ka folur për ligjin antishpifje, projektligji ky i miratuar disa ditë më parë nga qeveria Rama. Ai tha se kjo nismë...

Paketa anti-shpifje/ Erebara: Tre shkeljet Kushtetuese, synohet censura dhe mbyllja e mediave

para 3 muajve - Standard

Gazetari i njohur Gjergj Erebara i ftuar në emisionin “Të Paekspozuarit” në News 24  ka folur për ligjin antishpifje, projektligji ky i miratuar disa ditë më parë nga qeveria Rama. Ai tha se kjo nismë...

OSBE publikon raportin ligjor për lirinë e medias në Shqipëri

para 3 muajve - Aktuale

OSBE-ja vlerëson se ka përmirësime të dukshme në paketën anti-shpifje të paraqitur nga qeveria. Në një analizë që i është bërë projektligjit, organizata thekson si të rëndësishme heqjen e dispozitave të...

OSBE kundër bllokimit të mediave online

para 3 muajve - GazetaBlic

OSBE-ja vlerëson se ka përmirësime të dukshme në paketën anti-shpifje të paraqitur nga qeveria. Në një analizë që i është bërë projektligjit, organizata thekson si të rëndësishme heqjen e dispozitave të...

​OSBE kundër bllokimit të mediave online

para 3 muajve - Koha.net

OSBE-ja vlerëson se ka përmirësime të dukshme në paketën anti-shpifje të paraqitur nga qeveria. Në një analizë që i është bërë projektligjit, organizata thekson si të rëndësishme heqjen e dispozitave të...

OSBE: "Paketa anti-shpifje e qeverisë të mos ndikojë negativisht në lirinë e medias".

para 3 muajve - Zëri i Amerikës

OSBE vlerësoi të enjten pasdite se në paketën anti-shpifje të paraqitur nga qeveria se ka përmirësime të dukshme, por theksoi se legjislacioni i ri duhet të respektojë standardet ndërkombëtare për të mos...

Liria e medias në vend, OSBE publikon raportin ligjor

para 3 muajve - Top Channel

Përfaqësuesi i OSBE-së për Lirinë e Medias, Harlem Désir ka publikuar sot një shqyrtim ligjor të Projektligjit për Shërbimet e Medias në Shqipëri. Ky publikim vjen pas konsultimeve mbi procesin e hartimit...

OSBE: Nevojiten përmirësime të mëtejshme të pr/ligjit për median në Shqipëri

para 3 muajve - Medial

Përfaqësuesi i OSBE-së për Lirinë e Medias, Harlem Désir, publikoi këtë të enjte një shqyrtim ligjor të Projektligjit për Shërbimet e Medias në Shqipëri, pas disa konsultimeve mbi procesin e hartimit me...

OSBE kundër bllokimit të mediave online në Shqipëri

para 3 muajve - Alsat-M

OSBE-ja vlerëson se ka përmirësime të dukshme në paketën anti-shpifje të paraqitur nga qeveria shqiptare. Në një analizë që i është bërë projektligjit, organizata thekson si të rëndësishme heqjen e dispozitave...

OSBE e ashpër: Pezullimi i botimeve në internet, masë ekstreme

para 3 muajve - BalkanWeb

Përfaqësuesi i OSBE-së për Lirinë e Medias, Harlem Désir publikoi sot një raport ligjor, pjesë e të cilit  janë pasqyruar sugjerime dhe këshilla për mënyrën se si duhet të jetë qasja e medias, por edhe...

“Strategji për t’iu mbyllur gojën”, OSBE e ashpër: Pezullimi i botimeve në internet, masë ekstreme

para 3 muajve - Standard

Përfaqësuesi i OSBE-së për Lirinë e Medias, Harlem Désir publikoi sot një raport ligjor, pjesë e të cilit janë pasqyruar sugjerime dhe këshilla për mënyrën se si duhet të jetë qasja e medias, por edhe...

Liria e medias në Shqipëri, OSBE publikon raportin ligjor

para 3 muajve - BalkanWeb

Përfaqësuesi i OSBE-së për Lirinë e Medias, Harlem Désir ka publikuar sot një shqyrtim ligjor të Projektligjit për Shërbimet e Medias në Shqipëri. Ky publikim vjen pas konsultimeve mbi procesin e hartimit...

OSBE kundër Ramës: AMA nuk duhet duhet të trajtojë “shpifjet”

para 3 muajve - Koha Jone

Përfaqësuesi i OSBE-së për Lirinë e Medias, Harlem Désir ka publikuar sot një shqyrtim ligjor të Projektligjit për Shërbimet e Medias në Shqipëri. Ky publikim vjen pas konsultimeve mbi procesin e hartimit...

Liria e medias në Shqipëri, OSBE publikon raportin ligjor

para 3 muajve - Opinion

Harlem Désir, përfaqësuesi i OSBE-së për Lirinë e Medias, ka publikuar një raport ligjor të Projektligjit për Shërbimet e Medias në Shqipëri. Publikimi vjen pas konsultimeve mbi procesin e hartimit me...

OSBE publikon raportin ligjor për lirinë e medias në Shqipëri

para 3 muajve - Albeu

OSBE-ja vlerëson se ka përmirësime të dukshme në paketën anti-shpifje të paraqitur nga qeveria. Në një analizë që i është bërë projektligjit, organizata thekson si të rëndësishme heqjen e dispozitave të...

OSBE publikon raportin ligjor mbi lirinë e medias në Shqipëri

para 3 muajve - Shekulli

Përfaqësuesi i OSBE-së për Lirinë e Medias, Harlem Désir ka publikuar sot një shqyrtim ligjor të Projektligjit për Shërbimet e Medias në Shqipëri. Ky publikim vjen pas konsultimeve mbi procesin e hartimit...

OSBE kundër Ramës për paketën antishpifje: AMA s’mund të jetë gjykatë për të vendosur gjoba

para 3 muajve - Standard

Përfaqësuesi i OSBE-së për Lirinë e Medias, Harlem Désir, sot publikoi një shqyrtim ligjor të Projektligjit për Shërbimet e Medias në Shqipëri, pas disa konsultimeve mbi procesin e hartimit me përfaqësuesit...

Liria e medias në Shqipëri, OSBE: AMA nuk duhet duhet të trajtojë “shpifjet”

para 3 muajve - Koha Jone

Përfaqësuesi i OSBE-së për Lirinë e Medias, Harlem Désir ka publikuar sot një shqyrtim ligjor të Projektligjit për Shërbimet e Medias në Shqipëri. Ky publikim vjen pas konsultimeve mbi procesin e hartimit...

OSBE kundër qeverisë për paketën antishpifje: AMA s’mund të jetë gjykatë për të vendosur gjoba dhe ndaluar artikuj

para 3 muajve - Gazeta Tema

Përfaqësuesi i OSBE-së për Lirinë e Medias, Harlem Désir, sot publikoi një shqyrtim ligjor të Projektligjit për Shërbimet e Medias në Shqipëri, pas disa konsultimeve mbi procesin e hartimit me përfaqësuesit...

OSBE kundër bllokimit të mediave online

para 3 muajve - Infokusi

OSBE-ja vlerëson se ka përmirësime të dukshme në paketën anti-shpifje të paraqitur nga qeveria.Në një analizë që i është bërë projektligjit, organizata thekson si të rëndësishme heqjen e dispozitave të...

OSBE: Nevojiten përmirësime të mëtejshme të pr/ligjit për median në Shqipëri

para 3 muajve - Vizion Plus

Përfaqësuesi i OSBE-së për Lirinë e Medias, Harlem Désir, publikoi këtë të enjte një shqyrtim ligjor të Projektligjit për Shërbimet e Medias në Shqipëri, pas disa konsultimeve mbi procesin e hartimit me...

Situata e trazuar në vend/ OSBE bën lëvizjen urgjente, publikon raportin për...

para 3 muajve - Sot News

OSBE publikon analizën e Projektligjit për Shërbimin e Medias në Shqipëri. OSBE: Të respektohen standartet ndërkombëtare për median.

OSBE: Paketa anti-shpifje e qeverisë të mos ndikojë negativisht në lirinë e medias

para 3 muajve - Illyria

Tiranë, 11 korrik 2019 – OSBE vlerësoi të enjten pasdite se në paketën anti-shpifje të paraqitur nga qeveria se ka përmirësime të dukshme, por theksoi se legjislacioni i ri duhet të respektojë standardet...

Paketa anti-shpifje e Ramës/ Gazetari Gjergj Erebara: Ja tre shkeljet Kushtetuese

para 3 muajve - Gazeta Telegraf

I ftuar në emisionin “Të paekspozuarit”, gazetari Gjergj Erebara, teksa ka folur për ligjin antishpifje,  i miratuar disa ditë më parë nga qeveria Rama, u shpreh se, kjo nismë e re nuk ka qëllim tjetër,...

OSBE kundër bllokimit të mediave online në Shqipëri

para 3 muajve - Fol

OSBE-ja vlerëson se ka përmirësime të dukshme në paketën anti-shpifje të paraqitur nga qeveria shqiptare. Në një analizë që i është bërë projektligjit, organizata thekson si të rëndësishme heqjen e dispozitave...

OSBE kundër bllokimit të mediave online

para 3 muajve - Gazeta Monitor

OSBE-ja vlerëson se ka përmirësime të dukshme në paketën anti-shpifje të paraqitur nga qeveria. Në një analizë që i është bërë projektligjit, organizata thekson si të rëndësishme heqjen e dispozitave të...

OSBE kundër bllokimit të mediave online në Shqipëri

para 3 muajve - Lajm

OSBE-ja vlerëson se ka përmirësime të dukshme në paketën anti-shpifje të paraqitur nga qeveria shqiptare. Në një analizë që i është bërë projektligjit, organizata thekson si të rëndësishme heqjen e dispozitave...

Projektligji për median në Shqipëri, OSBE: Përmirësime të dukshme krahasuar me versionet e mëparshme

para 3 muajve - Lexo

OSBE e vlereson si pozitiv dhe me permiresime te dukshme projektligjin e ri te mazhorances per mediat. Përfaqësuesi i OSBE-së për Lirinë e Medias, Harlem Désir, thekson ne rishikimin e tij ligjor se ka...

​OSBE kundër bllokimit të mediave online

para 3 muajve - KosovaPress

Në një analizë që i është bërë projektligjit, organizata thekson si të rëndësishme heqjen e dispozitave të mëparshme lidhur me regjistrimin dhe bllokimin e emrit të domenit. Gjithashtu vlerësohet përdorimi...

Drafti për mediat online, OSBE paraqet vërejtje thelbësore

para 3 muajve - Respublica

Misioni i OSBE-së ka publikuar së fundmi një analizë ligjore mbi draftin për ndryshimet në ligjin për mediat audiovizive në Shqipëri me autor dr. Joan Barata Mir, një ekspert i pavarur. Në këtë material...

OSBE kundër bllokimit të mediave online në Shqipëri

para 3 muajve - Gazeta Observer

OSBE-ja vlerëson se ka përmirësime të dukshme në paketën anti-shpifje të paraqitur nga qeveria shqiptare. Në një analizë që i është bërë projektligjit, organizata thekson si të rëndësishme heqjen e dispozitave...

OSBE kundër Ramës për paketën antishpifje: AMA s’mund të jetë gjykatë për të vendosur gjoba dhe ndaluar artikuj

para 3 muajve - Gazeta Telegraf

Përfaqësuesi i OSBE-së për Lirinë e Medias, Harlem Désir, sot publikoi një shqyrtim ligjor të Projektligjit për Shërbimet e Medias në Shqipëri, pas disa konsultimeve mbi procesin e hartimit me përfaqësuesit...

OSBE del hapur kundër draftit për median elektronike: AMA s`mund të zëvëndësojë gjykatat, mbyllja masë drastike

para 3 muajve - LajmiFundit

Projektligji për mediat online të propozuar nga qeveria Rama ka shkaktuar zhurmë të madhe në Shqipëri dhe kritika të shumta. Një qëndrim të tillë ka mbajtur edhe përfaqësuesi i OSBE-së për Lirinë e Medias,...

BIRN: Propozimet e Ramës për median nën kritika

para 3 muajve - Koha Jone

Ambasadori i BE-së në Tiranë tha se ai ishte ende duke analizuar ligjet kontroverse të miratuara nga Këshilli i Ministrave ndërsa janë ngritur pikëpyetje nëse këto ligje janë një sulm pak i maskuar kundër...

OSBE kritikon draftin e qeverisë për median

para 3 muajve - Arbresh

Përfaqësuesi i OSBE-së për Lirinë e Medias Harlem Désir ka publikuar një raport shqyrtues në lidhje me ligjin e qeverisë Rama, i kritikuar hapur dhe në shumicë nga përfaqësuesit e medias si një draft që...

Komiteti i Helsinkit kritikon ligjet kundër medias: AMA nuk është e pavarur

para 3 muajve - Albeu

Komiteti u shpreh në një blog mbi projektligjet e shumëdebatuara, të prezantuara nga qeveria si “paketa anti-shpifje”, duke theksuar mungesën e pavarësisë politike të Autoritetit të Medias , institucionit...

Komiteti i Helsinkit kritikon “paketën anti-shpifje”, AMA nuk është e pavarur

para 3 muajve - Illyria

Tiranë, 10 korrik 2019 – Komiteti i Helsinkit u shpreh në një blog mbi projektligjet e shumëdebatuara, të prezantuara nga qeveria si “paketa anti-shpifje”, duke theksuar mungesën e pavarësisë politike...

Projektligji “Rama”/ Komiteti i Helsinkit kritikon ligjet kundër medias: AMA nuk është e pavarur

para 3 muajve - Standard

Komiteti u shpreh në një blog mbi projektligjet e shumëdebatuara, të prezantuara nga qeveria si “paketa anti-shpifje”, duke theksuar mungesën e pavarësisë politike të Autoritetit të Medias, institucionit...

Komiteti i Helsinkit kritikon ligjet kundër medias: AMA nuk është e pavarur

para 3 muajve - Koha Jone

Komiteti u shpreh në një blog mbi projektligjet e shumëdebatuara, të prezantuara nga qeveria si “paketa anti-shpifje”, duke theksuar mungesën e pavarësisë politike të Autoritetit të Medias, institucionit...

Komiteti i Helsinkit kritikon ligjet kundër medias: AMA nuk është e pavarur

para 3 muajve - Gazeta Telegraf

Komiteti u shpreh në një blog mbi projektligjet e shumëdebatuara, të prezantuara nga qeveria si “paketa anti-shpifje”, duke theksuar mungesën e pavarësisë politike të Autoritetit të Medias, institucionit...

BE duhet të reagojë ndaj ligjeve drakoniane të medias

para 3 muajve - Illyria

Ligjet e reja për të imponuar kufizime për median online që janë propozuar nga kryeministri i Shqipërisë Edi Rama duket se janë nxjerrë nga libri i udhëzimeve të Vladimir Putinit Autor: Besar Likmeta |...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK