më 8.2019 - Koha.net
Patatet që marrin ngjyrë të gjelbër ose fillojnë të mbijnë për shumë kohë, pasi nuk janë të depozituara në kushte të përshtatshme, mund të jenë të rrezikshme për shëndetin. Ato përmbajnë solaninë, një...
Koha.net
Koha.mk
Gazeta Observer
RTV 21
KosovaPress
më 8.2019 - Koha.mk
më 8.2019 - Gazeta Observer
më 8.2019 - RTV 21
Këshillohet që të shmangen patatet shumë jeshile Patatet që marrin ngjyrë të gjelbër ose fillojnë të mbijnë për shumë kohë, pasi nuk janë të depozituara në kushte të përshtatshme, mund të jenë të rrezikshme...
më 8.2019 - KosovaPress
Ato përmbajnë solaninë, një përbërës toksik alkaloid që shërben si pesticid natyral, dhe i cili është i pranishëm në rritje të përqendrimit në patatet jeshile, të dëmtuara ose të spërkatura, sipas Institutit...