më 10.2019 - Albeu
Nuk është fare çudi që ujit t’i shtoni përbërës të ndryshëm si gjethe menteje, nenexhiku, feta frutash apo dhe perimesh të ndryshme. Uji me limon është zgjidhja ideale për të shuar etjen këto ditë të nxehta...
Albeu
Koha.mk
Gazeta Observer
Medial
më 10.2019 - Koha.mk
Panxhari është një përbërës i zakonshëm në shumë gatime, nga sallatat te supa.Është shumë i mirë dhe është një burim i madh ushqyesish: nga vitamina C deri në sheqer, nga mineralet deri tek antioksidantë,...
më 10.2019 - Gazeta Observer
Mëlçia luan një rol shumë të rëndësishëm në pastrimin e organizmit nga toksinat. Megjithatë, funksioni detoksifikues i saj është në varësi të ushqyerjes dhe regjimit që ndjek njeriu por edhe nivelit të...
më 10.2019 - Medial
Por gjithashtu përmban dhe një sasi të konsiderueshme kaliumi i cili ndihmon trupin që të pastrojë veshkat nga mineralet e dëmshme. Foto: Flickr Uji me patëllxhan është një mënyrë shumë e mirë për të mbajtur...
Funksioni i mëlçisë është i një rëndësie të madhe për shëndetin tonë të përgjithshëm pasi heq mbeturinat e grumbulluara dhe toksinat nga trupi. Është më e rënda dhe një nga organet më të mëdha në trupin...
Panxhari , i njohur ndyshe si burimi i energjisë, falë përbërësve që luftojnë qelizat kanceroze dhe ripërtërijnë ato të rejat, duket se është ndër perimet më të rëndëishme të piramidës ushqimore. Ngjyrën...