më 4.2020 - News33
A jeni në mesin e atyre personave që urrejnë të mbeten vetëm dhe kërkojnë gjithmonë shoqëri? Të jesh vetëm dhe të jesh i vetmuar janë dy gjëra të ndryshme. Ata që janë vetmëm nuk do të ndihen kurrë të...
News33
Telegrafi
Kallxo
Portalb
Gazeta Tema
Gazeta Telegraf
Ekonomia Online
më 4.2020 - Telegrafi
më 4.2020 - Kallxo
Në shumë mënyra, Claudia (nuk është emri i saj i vërtetë), një tregtare 33 vjeçare arti, ndihet e përgatitur për bllokadën në Londër për shkak të COVID-19. Si një alkooliste e cila është shëruar e që ka...
më 4.2020 - Portalb
COVID-19 gradualisht po shkakton ndryshime rutinore në jetën e njerëzve. Ekziston pasiguri për atë që do të ndodhë në ditët, javët dhe muajt e ardhshëm ndërsa ankthi, paniku rritet jo vetëm tek ata që...
më 4.2020 - Gazeta Tema
Tani më shumë se më parë nuk duhet të biem pre e jetës sedentare dhe ushqimeve të shpejta. Vazhdimi i mënyrës së jetesës në izolim, nëse zhvillohet pa rregulla të shëndetshme, në fakt vë në rrezik efikasitetin...
më 4.2020 - Gazeta Telegraf
Nga Edval Nuri E para ka lidhje me frikën nga vdekja. Dy të tjerat me shqetësimet nervore. Të treja ndikojnë tek njëra –tjetra. E keqësojnë, ose e ndihmojnë njëra –tjetrën! Më shumë se një miliardë njerëz...
më 4.2020 - Ekonomia Online
Truri ynë është organi më i rëndësishëm në trupin tonë, duke kontrolluar gjithçka që bëjmë, si frymëmarrja, ecja, ngrënja, fjetja etj. Truri është procesori qendror për të gjitha funksionet tona trupore....
Të gjithëve na ndodh që të konsumojmë ushqime gjysmë të gatshme, ndonjëherë për shkak të dembelisë e ndonjëherë për dëshirë. Mirëpo del se konsumi i këtyre ushqimeve rrit rrezikun e depresionit. Këtë e...
Çdo ditë përllogaritet se ne marrim rreth 300 vendime që lidhen me ushqimin. Mund të zgjedhim ushqime që na ndihmojnë, por gabimisht dhe mund të hamë ushqime që na shtojnë inflamacionin apo na krijojnë...