http://kariera.mk

Dy ditë radhazi borë? Fundi i botës

më 1.2017 - Top Channel

Para 500 vjetësh, një filozof italian parashikonte se dy ditë radhazi me borë në qytetin plot diell të Salentos, në jug të Italisë, do të thotë se po vjen fundi i botës. Tashmë, profecia e Matteo Tafurit...

Parashikimi i italianëve: 2 ditë borë në këtë qytet dhe botës do t’i vijë fundi

më 1.2017 - Syri

Javën e kaluar, bora jashtëzakonisht e rëndë ka goditur Italinë jugore, një zonë në të cilën zakonisht mbizotëron dielli dhe moti i butë, shkruan "The Independent". Por 500 vjet më parë një filozof italian...

Parashikimi i italianëve: 2 ditë borë në këtë qytet dhe botës do t’i vijë fundi

më 1.2017 - Syri

Javën e kaluar, bora jashtëzakonisht e rëndë ka goditur Italinë jugore, një zonë në të cilën zakonisht mbizotëron dielli dhe moti i butë, shkruan "The Independent". Por 500 vjet më parë një filozof italian...

Parashikimi frikshëm i italianëve: 2 ditë borë në këtë qytet dhe botës do t’i vijë fundi

më 1.2017 - GazetaBlic

Javën e kaluar, bora jashtëzakonisht e rëndë ka goditur Italinë jugore, një zonë në të cilën zakonisht mbizotëron dielli dhe moti i butë, shkruan “The Independent”. Por 500 vjet më parë një filozof italian...

Parashikimi frikshëm i italianëve: 2 ditë borë në këtë qytet dhe botës do t’i vijë fundi

më 1.2017 - Syri

Javën e kaluar, bora jashtëzakonisht e rëndë ka goditur Italinë jugore, një zonë në të cilën zakonisht mbizotëron dielli dhe moti i butë, shkruan "The Independent". Por 500 vjet më parë një filozof italian...

Dy ditë radhazi borë? Fundi i botës sipas filozofit italian

më 1.2017 - Koha.net

Para 500 vjetësh, një filozof italian parashikonte se dy ditë radhazi me borë në qytetin plot diell të Salentos, në jug të Italisë, do të thotë se po vjen fundi i botës. Tashmë, profecia e Matteo Tafurit...

Ky është fundi i botës! Profecia e filozofit italian që u realizuar e po frikëson njerëzimin

më 1.2017 - Koha Jone

A po vjen fund i botës? Më shumë se 500 vjet më parë, një filozof italian kishe bërë një parashikim apokaliptik. Sipas tij nëse në qytetin bregdetar të Salentos do të binte borë dy ditë me radhë, atëherë...

Ky është fundi i botës! Profecia e filozofit italian që u realizuar e po frikëson njerëzimin

më 1.2017 - Opinion

Më shumë se 500 vjet më parë, një filozof italian bëri një parashikim apokaliptik, që rënia për dy ditë me radhë e dëborës në qytetin me diell të Salentos, kjo do të ishte shenjë e “fundit të botës”. Tashmë...

Profecia e parashikuar 500 vjet më parë, ç’do ndodhë tani që ra borë?

më 1.2017 - Panorama

Fundi i botës është afër dhe profecia më e fundit vjen nga ai qe eshte quajtur ‘Nostradamusi italian’. Parashikimin e ka bërë 500 vjet më parë dhe fjala e tij ka rrezik të vërtetohet pasi qyteti italian...

“Nëse bie dy ditë borë në këtë qytet, kjo është shenjë e fundit të botës” – dhe bora ka ardhur!

më 1.2017 - Telegrafi

Informohu me lajmet e fundit në Messenger Më shumë se 500 vjet më parë, një filozof italian bëri një parashikim apokaliptik, që rënia për dy ditë me radhë e dëborës në qytetin me diell të Salentos, kjo...

Profecia e filozofit italian që u realizua e po frikëson njerëzimin

më 1.2017 - Arbresh

Më shumë se 500 vjet më parë, një filozof italian bëri një parashikim apokaliptik, që rënia për dy ditë me radhë e dëborës në qytetin me diell të Salentos, kjo do të ishte shenjë e “fundit të botës”. Tashmë...

FOTO/ Kjo është një shenjë për fundin e botës

më 1.2017 - Lajm

Më shumë se 500 vjet më parë, një filozof italian bëri një parashikim apokaliptik, që rënia për dy ditë me radhë e dëborës në qytetin me diell të Salentos, kjo do të ishte shenjë e “fundit të botës”. Tashmë...

Vjen edhe shenja e parë për fundin e botës

më 1.2017 - Gazeta Express

Më shumë se 500 vjet më parë, një filozof italian bëri një parashikim apokaliptik, që rënia për dy ditë me radhë e dëborës në qytetin me diell të Salentos, kjo do të ishte shenjë e “fundit të botës”. Tashmë...

FOTO/ Kjo është një shenjë për fundin e botës

më 1.2017 - Syri

Më shumë se 500 vjet më parë, një filozof italian bëri një parashikim apokaliptik, që rënia për dy ditë me radhë e dëborës në qytetin me diell të Salentos, kjo do të ishte shenjë e “fundit të botës”. Tashmë...

Vjen edhe shenja e parë për fundin e botës

më 1.2017 - Opozita

Më shumë se 500 vjet më parë, një filozof italian bëri një parashikim apokaliptik, që rënia për dy ditë me radhë e dëborës në qytetin me diell të Salentos, kjo do të ishte shenjë e “fundit të botës”. Tashmë...

Dëbora e ditëve të fundit, vërtetoi edhe një fakt rreth fundit të botës

më 1.2017 - Periskopi

Më shumë se 500 vjet më parë, një filozof italian bëri një parashikim apokaliptik, që rënia për dy ditë me radhë e dëborës në qytetin me diell të Salentos, kjo do të ishte shenjë e “fundit të botës”. ...

Dëbora e ditëve të fundit, vërtetoi edhe një fakt rreth fundit të botës

më 1.2017 - Syri

Më shumë se 500 vjet më parë, një filozof italian bëri një parashikim apokaliptik, që rënia për dy ditë me radhë e dëborës në qytetin me diell të Salentos, kjo do të ishte shenjë e “fundit të botës”. Tashmë...

Profecia e frikshme e “Nostradamusit” italian: Bora do na vrasë të gjithëve

më 1.2017 - BalkanWeb

Ndërsa bora ka zbardhur mbarë Europën, italianët i tremben profecisë së Matteo Tafurit, i cili njihet edhe si “Nostradamusi” italian për shkak të parashikimeve të tij në të shkuarën në disa raste të vërtetuara....

“Nostradamusi italian” shokon: Bora do të na vrasë të gjithëve!

më 1.2017 - Tetova Sot

Bora ka pushtuar të gjithë Europën, dhe ky është një rrezik. Të paktën kështu është shprehur Matteo Tafurin i njohur si “Nostradamusi italian”. Ai ka parashikuar se nëse në Salento do të ketë borë për...

Profecia e frikshme e “Nostradamusit italian”: Bora do të na vrasë të gjithëve!

më 1.2017 - Lajmi.net

Teksa bora ka pushtuar Italinë, profecia e tij po frikëson botën. Bëhet fjalë për Matteo Tafurin të njohur si “Nostradamusi italian”. Ai ka parashikuar se nëse në Salento do të ketë borë për dy ditë, kjo...

Parashikuesi italian shokon: Bora do të na vrasë të gjithëve!

më 1.2017 - Gazeta Monitor

Bora ka pushtuar të gjithë Evropën, dhe ky është një rrezik. Të paktën kështu është shprehur Matteo Tafurin i njohur si “Nostradamusi italian”. Ai ka parashikuar se nëse në Salento do të ketë borë për...

Parashikimi nga Italia: Dëbora do të na vrasë të gjithëve!

më 1.2017 - Standard

Teksa bora ka pushtuar Italinë, profecia e tij po frikëson botën. Bëhet fjalë për Matteo Tafurin të njohur si “Nostradamusi italian”. Ai ka parashikuar se nëse në Salento do të ketë borë për dy ditë, kjo...

“Nostradamusi italian” shokon: Bora do të na vrasë të gjithëve!

më 1.2017 - LajmiFundit

Bora ka pushtuar të gjithë Europën, dhe ky është një rrezik. Të paktën kështu është shprehur Matteo Tafurin i njohur si “Nostradamusi italian”. Ai ka parashikuar se nëse në Salento do të ketë borë për...

Profecia e frikshme e “Nostradamusit italian”: Bora do të na vrasë të gjithëve!

më 1.2017 - Iliria News

Teksa bora ka pushtuar Italinë, profecia e tij po frikëson botën. Bëhet fjalë për Matteo Tafurin të njohur si “Nostradamusi italian”. Ai ka parashikuar se nëse në Salento do të ketë borë për dy ditë, kjo...

Profecia e frikshme e "Nostradamusit italian": Bora do të na vrasë të gjithëve!

më 1.2017 - Gazeta Express

Teksa bora ka pushtuar Italinë, profecia e tij po frikëson botën. Bëhet fjalë për Matteo Tafurin të njohur si "Nostradamusi italian". Ai ka parashikuar se nëse në Salento do të ketë borë për dy ditë, kjo...

Parashikimi nga Italia: Dëbora do të na vrasë të gjithëve!

më 1.2017 - Java News

Teksa bora ka pushtuar Italinë, profecia e tij po frikëson botën. Bëhet fjalë për Matteo Tafurin të njohur si “Nostradamusi italian”. Ai ka parashikuar se nëse në Salento do të ketë borë për dy ditë, kjo...

Profecia e frikshme: Dëbora do të na vrasë të gjithëve

më 1.2017 - Lajme.al

Teksa bora ka pushtuar Italinë, profecia e tij po frikëson botën. Bëhet fjalë për Matteo Tafurin të njohur si “Nostradamusi italian”. Ai ka parashikuar se nëse në Salento do të ketë borë për dy ditë, kjo...

“Nostradamusi italian”: Bora do të na vrasë të gjithëve!

më 1.2017 - Iliria News

Teksa bora ka pushtuar Italinë, profecia e tij po frikëson botën. Bëhet fjalë për Matteo Tafurin të njohur si “Nostradamusi italian”. Ai ka parashikuar se nëse në Salento do të ketë borë për dy ditë, kjo...

Profecia e frikshme e “Nostradamusit italian”: Bora do të na vrasë të gjithëve!

më 1.2017 - Telegrafi

Informohu me lajmet e fundit në Messenger Teksa bora ka pushtuar Italinë, profecia e tij po frikëson botën. Bëhet fjalë për Matteo Tafurin të njohur si “Nostradamusi italian”. Ai ka parashikuar se nëse...

Profecia e frikshme e “Nostradamusit italian”: Bora do të na vrasë të gjithëve!

më 1.2017 - Indeks online

Bëhet fjalë për Matteo Tafurin të njohur si “Nostradamusi italian”. Ai ka parashikuar se nëse në Salento do të ketë borë për dy ditë, kjo do të sjellë fundin e botës. Media italiane shkruajnë se kjo zonë,...

Profecia e frikshme e “Nostradamusit italian”: Bora do të na vrasë të gjithëve!

më 1.2017 - Infokusi

Teksa bora ka pushtuar Italinë, profecia e tij po frikëson botën.  Bëhet fjalë për Matteo Tafurin të njohur si “Nostradamusi italian”. Ai ka parashikuar se nëse në Salento do të ketë borë për dy ditë,...

FOTO/ Profecia e frikshme e "Nostradamusit italian": Bora do të na vrasë të gjithëve!

më 1.2017 - Syri

Teksa bora ka pushtuar Italinë, profecia e tij po frikëson botën. Bëhet fjalë për Matteo Tafurin të njohur si "Nostradamusi italian". Ai ka parashikuar se nëse në Salento do të ketë borë për dy ditë, kjo...

FOTO/ Profecia e frikshme Nostradamusit italian: Bora do të na vrasë të gjithëve!

më 1.2017 - Syri

Teksa bora ka pushtuar Italinë, profecia e tij po frikëson botën. Bëhet fjalë për Matteo Tafurin të njohur si "Nostradamusi italian". Ai ka parashikuar se nëse në Salento do të ketë borë për dy ditë, kjo...

Rrëqethëse! ‘Ja ngjarja tragjike që do të sjellë bora’

më 1.2017 - Syri

Teksa bora ka pushtuar Italinë, profecia e tij po frikëson botën. Bëhet fjalë për Matteo Tafurin të njohur si "Nostradamusi italian". Ai ka parashikuar se nëse në Salento do të ketë borë për dy ditë, kjo...

Profecia e frikshme: Bora do të na vrasë të gjithëve

më 1.2017 - Opozita

Teksa bora ka pushtuar Italinë, profecia e tij po frikëson botën. Bëhet fjalë për Matteo Tafurin të njohur si “Nostradamusi italian”. Ai ka parashikuar se nëse në Salento do të ketë borë për dy ditë, kjo...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK