http://kariera.mk

Vuçiq ende s’ka kërkuar leje për vizitë në Kosovë

para 10 muajve - Flaka

Para gazetarëve në Serbi, Aleksandër Vuçiq ka thënë se ai mund të vijë në Kosovë edhe pa kërkuar leje, e edhe përmes rrugëve ilegale, por nuk dëshiron të krijojë probleme. Vizita e tij e paralajmëruar...

Serbia nuk mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës

para 10 muajve - Aktuale

Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios Evropa...

Serbia nuk mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës

para 10 muajve - Syri

Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios Evropa...

Vuçiq ende s’ka kërkuar leje për vizitë në Kosovë

para 10 muajve - OraInfo

Para gazetarëve në Serbi, Aleksandar Vuçiq, ka thënë se ai mund të vijë në Kosovë edhe pa kërkuar leje, e edhe përmes rrugëve ilegale, por nuk dëshiron të krijojë probleme. Vizita e tij e paralajmëruar...

Vuçiq ende s’ka kërkuar leje për vizitë në Kosovë

para 10 muajve - Gazeta Express

Para gazetarëve në Serbi, Aleksandar Vuçiq, ka thënë se ai mund të vijë në Kosovë edhe pa kërkuar leje, e edhe përmes rrugëve ilegale, por nuk dëshiron të krijojë probleme. Vizita e tij e paralajmëruar...

Vuçiq ende s’ka kërkuar leje për vizitë në Kosovë

para 10 muajve - Portalb

Para gazetarëve në Serbi, Aleksandër Vuçiq ka thënë se ai mund të vijë në Kosovë edhe pa kërkuar leje, e edhe përmes rrugëve ilegale, por nuk dëshiron të krijojë probleme. Vizita e tij e paralajmëruar...

Vuçiq ende s’ka kërkuar leje për vizitë në Kosovë

para 10 muajve - Gazeta e re

Para gazetarëve në Serbi, Aleksandar Vuçiq, ka thënë se ai mund të vijë në Kosovë edhe pa kërkuar leje, e edhe përmes rrugëve ilegale, por nuk dëshiron të krijojë probleme. Vizita e tij e paralajmëruar...

Serbia nuk mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës

para 10 muajve - Zhurnal

Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios Evropa...

Serbia nuk mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës

para 10 muajve - Lajmi.net

Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios Evropa...

Kelmendi: Qeveria e Serbisë nuk mund të anulojë asnjë vendim të Kosovës

para 10 muajve - Albeu

Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios...

Serbia nuk mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës

para 10 muajve - Telegrafi

Qeveria e Serisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqëseve shtetërorë në Serbi, ka thënë zëvendëskryeministri...

Kushtetuta dhe ligji ndërkombëtar ia pamundësojnë Serbisë t'a anulojë vendimin për pronat

para 10 muajve - Zeri

Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios Evropa...

Kushtetuta dhe ligji ndërkombëtar ia pamundësojnë Serbisë t’a anulojë vendimin për pronat

para 10 muajve - GazetaBlic

Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios Evropa...

Kushtetuta dhe ligji ndërkombëtar ia pamundësojnë Serbisë t'a anulojë vendimin për pronat

para 10 muajve - Gazeta Express

Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios Evropa...

Vuçiq ende s’ka kërkuar leje për vizitë në Kosovë

para 10 muajve - Infokusi

Para gazetarëve në Serbi, Aleksandar Vuçiq, ka thënë se ai mund të vijë në Kosovë edhe pa kërkuar leje, e edhe përmes rrugëve ilegale, por nuk dëshiron të krijojë probleme. Vizita e tij e paralajmëruar...

Serbia nuk mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës

para 10 muajve - OraInfo

Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios Evropa...

Serbia nuk mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës

para 10 muajve - Indeks online

Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios Evropa...

Serbia nuk mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës

para 10 muajve - Evropa e Lirë

Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios Evropa...

Serbia s’mund ta anulojë vendimin

para 10 muajve - Politiko

Qeveria e Serisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqëseve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios Evropa...

E megjithatë, Serbia nuk i anulon dot vendimet e Qeverisë së Kosovës

para 10 muajve - Java News

Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios Evropa...

Kushtetuta dhe ligji ndërkombëtar ia pamundësojnë Serbisë t’a anulojë vendimin për pronat

para 10 muajve - Tetova Sot

Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios Evropa...

Vuçiq ende s’ka kërkuar leje për vizitë në Kosovë

para 10 muajve - Periskopi

Para gazetarëve në Serbi, Aleksandër Vuçiq ka thënë se ai mund të vijë në Kosovë edhe pa kërkuar leje, e edhe përmes rrugëve ilegale, por nuk dëshiron të krijojë probleme. Vizita e tij e paralajmëruar...

Serbia nuk mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës

para 10 muajve - Almakos

Qeveria e Serisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqëseve shtetërorë në Serbi, ka thënë zëvendëskryeministri...

Serbia nuk mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës

para 10 muajve - Infokusi

Qeveria e Serisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqëseve shtetërorë në Serbi, ka thënë zëvendëskryeministri...

Serbia nuk mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës

para 10 muajve - Gazeta Fjala

Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios Evropa...

Serbia s`mund ti anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës

para 10 muajve - LajmiFundit

Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios Evropa...

Serbia nuk mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës

para 10 muajve - Gazeta e re

Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios Evropa...

Serbia nuk mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës

para 10 muajve - Illyria

Prishtinë, 20 mars 2017 – Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në...

Serbia nuk mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës

para 10 muajve - Insajderi

Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios Evropa...

Zëvendëskryeministri: Serbia nuk mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës

para 10 muajve - Sovrani

Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios Evropa...

Serbia s’mund të anulojë vendimet e Qeverisë së Kosovës

para 10 muajve - Periskopi

Qeveria e Serbisë nuk ka mundësi që të anulojë asnjë vendim të qeverisë së Kosovës dhe deklaratat e tilla shërbejnë vetëm për nevojat e brendshme të udhëheqësve shtetërorë në Serbi, i ka thënë Radios Evropa...

Kryeministri serb Vuçiç: Nuk më duhet leja e Prishtinës për t’u futur në Kosovë

para 10 muajve - ABC News

Aleksandër Vucic, kryeministri serb dhe kandidat për zgjedhjet presidenciale në vend, duke konfirmuar se shumë shpejt do të takohet me presidentin rus Putin, deklaroi se nuk i duhet leja e Prishtinës për...

Vuçiq: Së shpejti takohem me Putin-in, ndoshta para zgjedhjeve

para 10 muajve - Iliria News

Kryeministri serb njëherësh kandidat në zgjedhjet presidenciale, Aleksandar Vuçiq ka deklaruar se së shpejti do të takohet me presidentin rus, Vladimir Putin, me gjasë para zgjedhjeve, transmeton Indeksonline....

Vuçiq: Së shpejti takohem me Putinin, ndoshta para zgjedhjeve

para 10 muajve - Gazeta Express

Kryeministri serb njëherësh kandidat në zgjedhjet presidenciale, Aleksandar Vuçiq, ka deklaruar se së shpejti do të takohet me presidentin rus, Vladimir Putin, me gjasë para zgjedhjeve, transmeton Indeksonline....

Vuçiç: Së shpejti takohem me Putin-in, ndoshta para zgjedhjeve

para 10 muajve - Syri

Kryeministri serb njëherësh kandidat në zgjedhjet presidenciale, Aleksandar Vuçiç ka deklaruar se së shpejti do të takohet me presidentin rus, Vladimir Putin, me gjasë para zgjedhjeve, transmeton Indeksonline....

Vuçiq: Së shpejti takohem me Putin-in, ndoshta para zgjedhjeve

para 10 muajve - Zeri

Kryeministri serb njëherësh kandidat në zgjedhjet presidenciale, Aleksandar Vuçiq ka deklaruar se së shpejti do të takohet me presidentin rus, Vladimir Putin, me gjasë para zgjedhjeve, transmeton Indeksonline....

Vuçiç me sytë nga Putin: Do takohem para zgjedhjeve

para 10 muajve - Panorama

Kryeministri serb njëherësh kandidat në zgjedhjet presidenciale, Aleksandar Vuçiq ka deklaruar se së shpejti do të takohet me presidentin rus, Vladimir Putin, me gjasë para zgjedhjeve, transmeton Indeksonline....

Vuçiq: Së shpejti takohem me Putin-in, ndoshta para zgjedhjeve

para 10 muajve - Gazeta Express

Kryeministri serb njëherësh kandidat në zgjedhjet presidenciale, Aleksandar Vuçiq ka deklaruar se së shpejti do të takohet me presidentin rus, Vladimir Putin, me gjasë para zgjedhjeve, transmeton Indeksonline....

Vuçiq: Së shpejti takohem me Putin-in, ndoshta para zgjedhjeve

para 10 muajve - Indeks online

Kryeministri serb njëherësh kandidat në zgjedhjet presidenciale, Aleksandar Vuçiq ka deklaruar se së shpejti do të takohet me presidentin rus, Vladimir Putin, me gjasë para zgjedhjeve, transmeton Indeksonline....

Vuçiq e pranon: Nuk mund ta vizitoj Kosovën pa leje

para 10 muajve - InfoShqip

Kryeministri i Serbisë, dhe kandidati për president, Aleksandr Vuçiq ka thënë se ka dëshirë tejet të madhe për të vizituar Kosovën gjatë fushatës parazgjedhore. Ai ka deklaruar se këtë nuk mund ta bëjë...

Vuçiç: Në Kosovë mund të hyj edhe pa lejen e qeverisë së Kosovës, por...

para 10 muajve - Syri

Kryeministri i Serbisë dhe Kandidati i koalicionit qeverisës për President të Serbisë, Aleksandër Vuçiç, ka deklaruar se dëshiron që gjatë fushatës zgjedhore ta vizitojë Kosovën. Ai ka thënë se këtë mund...

ZGJEDHJET PRESIDENCIALE NE SERBI / Vuçiç takim kokë më kokë me Putin-in

para 10 muajve - Opozita

Kryeministri serb njëherësh kandidat në zgjedhjet presidenciale, Aleksandar Vuçiç ka deklaruar se së shpejti do të takohet me presidentin rus, Vladimir Putin, me gjasë para zgjedhjeve, transmeton Indeksonline....

Vuçiç: Në Kosovë mund të hyj edhe pa lejen e qeverisë së Kosovës, por...

para 10 muajve - Gazeta Telegraf

Kryeministri i Serbisë dhe Kandidati i koalicionit qeverisës për President të Serbisë, Aleksandër Vuçiç, ka deklaruar se dëshiron që gjatë fushatës zgjedhore ta vizitojë Kosovën. Ai ka thënë se këtë mund...

“Legjitimiteti” i zgjedhjeve serbe në Kosovë

para 10 muajve - Gazeta Monitor

Paralajmërimi i Serbisë se për zgjedhjet presidenciale që do të mbahen më 2 prill, do të organizojë votime edhe në Kosovë, i ka vënë përsëri në sprovë institucionet në Prishtinë. Derisa Qeveria nuk ka...

“Legjitimiteti” i zgjedhjeve serbe në Kosovë

para 10 muajve - GazetaBlic

Paralajmërimi i Serbisë se për zgjedhjet presidenciale që do të mbahen më 2 prill, do të organizojë votime edhe në Kosovë, i ka vënë përsëri në sprovë institucionet në Prishtinë. Derisa Qeveria nuk ka...

Vuçiç: Në Kosovë mund të hyj edhe pa lejen e qeverisë së Kosovës

para 10 muajve - Gazeta Shqip

Kandidati presidencial i koalicionit qeverisës, Aleksandër Vuçiç, ka deklaruar se dëshiron që gjatë fushatës zgjedhore ta vizitojë Kosovën. Ai madje ka deklaruar se këtë mund ta bëjë edhe pa lejen e qeverisë...

Vuçiq e pranon: Nuk mund ta vizitoj Kosovën pa leje

para 10 muajve - Tetova Sot

Kryeministri i Serbisë, dhe kandidati për president, Aleksandr Vuçiq ka thënë se ka dëshirë tejet të madhe për të vizituar Kosovën gjatë fushatës parazgjedhore. Ai ka deklaruar se këtë nuk mund ta bëjë...

Vuçiq: Në Kosovë futem edhe pa leje të Prishtinës, por nuk dua

para 10 muajve - Alsat-M

Kandidati presidencial i koalicionit qeverisës në Serbi, Aleksandar Vuçiq, ka thënë se dëshira e tij është që ta vizitojë Kosovën gjatë fushatës zgjedhore dhe se këtë do të mund ta bënte edhe pa marrë...

“Legjitimiteti” i zgjedhjeve serbe në Kosovë

para 10 muajve - RTV 21

Paralajmërimi i Serbisë se për zgjedhjet presidenciale që do të mbahen më 2 prill, do të organizojë votime edhe në Kosovë, i ka vënë përsëri në sprovë institucionet në Prishtinë. Derisa Qeveria nuk ka...

Vucic: Në Kosovë futem pa leje të Prishtinës, por s’dua

para 10 muajve - Politiko

Kandidati presidencial i koalicionit qeverisës në Serbi, Aleksandar Vucic, ka thënë se dëshira e tij është që ta vizitojë Kosovën gjatë fushatës zgjedhore dhe se këtë do të mund ta bënte edhe pa marrë...

Vuçiqi: Mund të shkoj pa leje në Kosovë, po s’po du probleme!

para 10 muajve - Telegrafi

Kryeministri i Serbisë dhe kandidati për president të këtij shteti, Aleksandar Vuçiq, ka thënë se ka dëshirë që në kuadër të kampanjës së tij ta vizitojë Kosovën, dhe se këtë mund ta bëjë pa lejen e Prishtinës...

Vuçiq: Në Kosovë futem edhe pa leje të Prishtinës, por nuk dua

para 10 muajve - Klan Kosova

Kandidati presidencial i koalicionit qeverisës në Serbi, Aleksandar Vuçiq, ka thënë se dëshira e tij është që ta vizitojë Kosovën gjatë fushatës zgjedhore dhe se këtë do të mund ta bënte edhe pa marrë...

Vuçiq: Në Kosovë mund të hyj edhe pa lejen e Qeverisë së Kosovës, por…

para 10 muajve - Illyria

Beograd, 19 mars 2017 – Kryeministri i Serbisë dhe Kandidati i koalicionit qeverisës për President të Serbisë, Aleksandër Vuçiq, ka deklaruar se dëshiron që gjatë fushatës zgjedhore ta vizitojë Kosovën....

Vuçiqi: Mund të shkoj pa leje në Kosovë, po s’po du probleme!

para 10 muajve - GazetaBlic

Kryeministri i Serbisë dhe kandidati për president të këtij shteti, Aleksandar Vuçiq, ka thënë se ka dëshirë që në kuadër të kampanjës së tij ta vizitojë Kosovën, dhe se këtë mund ta bëjë pa lejen e Prishtinës...

Vuçiq e pranon se s’mund të hyjë në Kosovë pa lejen e autoriteteve kosovare

para 10 muajve - Indeks online

Kryeministri i Serbisë njëherësh kandidat për zgjedhjet presidenciale Aleksandar Vuçiq, ka thënë se ai do të donte që të vijë në Kosovë, por që ka nevojë për leje dhe se ai nuk dëshiron që të shkaktojë...

Vuçiç: Në Kosovë mund të hyj edhe pa lejen e Qeverisë së tyre, por…

para 10 muajve - BalkanWeb

Kandidati presidencial i koalicionit qeverisës, Aleksandër Vuçiç, ka deklaruar se dëshiron që gjatë fushatës zgjedhore ta vizitojë Kosovën. Ai madje ka deklaruar se këtë mund ta bëjë edhe pa lejen e Qeverisë...

Vucic e pranon se s’mund të shkojë në Kosovë pa lejen e Prishtinës

para 10 muajve - Gazeta Express

Kandidati presidencial i koalicionit qeverisës, Aleksandër Vuçiq, ka deklaruar se dëshiron që gjatë fushatës zgjedhore ta vizitojë Kosovën. Ai madje ka deklaruar se këtë mund ta bëjë edhe pa lejen...

Pranon Vuçiç: Nuk mund ta vizitoj Kosovën pa leje

para 10 muajve - Albeu

Kryeministri i Serbisë, njëherësh edhe kandidat për president, Aleksandër Vuçiç, ka deklaruar se do të zhvillojë një vizitë në Kosovë gjatë kësaj fushate parazgjedhore, por gjithashtu ka pranuar se nuk...

Provokon Vuçiç: Në Kosovë mund të hyj edhe pa lejen e qeverisë së saj

para 10 muajve - NOA

Kandidati presidencial i koalicionit qeverisës në Serbi, Aleksandër Vuçiç, dëshiron që gjatë fushatës zgjedhore të vizitojë Kosovën. Ai madje ka deklaruar se këtë mund ta bëjë edhe pa lejen e Qeverisë...

Vucic e pranon se s’mund të shkojë në Kosova pa lejen e Prishtinës

para 10 muajve - Gazeta Express

Kandidati presidencial i koalicionit qeverisës, Aleksandër Vuçiq, ka deklaruar se dëshiron që gjatë fushatës zgjedhore ta vizitojë Kosovën. Ai madje ka deklaruar se këtë mund ta bëjë edhe pa lejen...

Provokon Vuçiç: Në Kosovë mund të hyjë pa leje vetëm se…

para 10 muajve - Panorama

Kandidati presidencial i koalicionit qeverisës, Aleksandër Vuçiq, ka deklaruar se dëshiron që gjatë fushatës zgjedhore ta vizitojë Kosovën. Ai madje ka deklaruar se këtë mund ta bëjë edhe pa lejen e Qeverisë...

Vuçiq e pranon: Nuk mund ta vizitojë Kosovën pa leje

para 10 muajve - GazetaBlic

Kryeministri i Serbisë, dhe kandidati për president, Aleksandr Vuçiq ka thënë se ka dëshirë tejet të madhe për të vizituar Kosovën gjatë fushatës parazgjedhore. Ai ka deklaruar se këtë nuk mund ta bëjë...

Vuçiq e pranon: Nuk mund ta vizitoj Kosovën pa leje

para 10 muajve - Lajmi.net

Kryeministri i Serbisë, dhe kandidati për president, Aleksandr Vuçiq ka thënë se ka dëshirë tejet të madhe për të vizituar Kosovën gjatë fushatës parazgjedhore. Ai ka deklaruar se këtë nuk mund ta bëjë...

Vuçiq: Në Kosovë mund të hyjë edhe pa lejen e Qeverisë së Kosovës, por…

para 10 muajve - OraInfo

Kandidati presidencial i koalicionit qeverisës, Aleksandër Vuçiq, ka deklaruar se dëshiron që gjatë fushatës zgjedhore ta vizitojë Kosovën. Ai madje ka deklaruar se këtë mund ta bëjë edhe pa lejen...

Vuçiq e pranon: Nuk mund ta vizitojë Kosovën pa leje

para 10 muajve - Zeri

Kryeministri i Serbisë, dhe kandidati për president, Aleksandr Vuçiq ka thënë se ka dëshirë tejet të madhe për të vizituar Kosovën gjatë fushatës parazgjedhore. Ai ka deklaruar se këtë nuk mund ta bëjë...

Vuçiq e pranon: Nuk mund ta vizitojë Kosovën pa leje

para 10 muajve - Lajmi.net

Kryeministri i Serbisë, dhe kandidati për president, Aleksandr Vuçiq ka thënë se ka dëshirë tejet të madhe për të vizituar Kosovën gjatë fushatës parazgjedhore. Ai ka deklaruar se këtë nuk mund ta bëjë...

Vuçiqi: Mund të shkoj pa leje në Kosovë, po s’po du probleme!

para 10 muajve - Almakos

Kryeministri i Serbisë dhe kandidati për president të këtij shteti, Aleksandar Vuçiq, ka thënë se ka dëshirë që në kuadër të kampanjës së tij ta vizitojë Kosovën, dhe se këtë mund ta bëjë pa lejen e Prishtinës...

“Në Kosovë mund të futem pa lejen e autoriteve, por…”

para 10 muajve - Lexo

Kandidati presidencial i koalicionit qeverisës, Aleksandër Vuçiq, ka deklaruar se dëshiron që gjatë fushatës zgjedhore ta vizitojë Kosovën. Ai madje ka deklaruar se këtë mund ta bëjë edhe pa lejen e Qeverisë...

Vucic e pranon se s’mund të shkojë në Kosovë pa lejen e Prishtinës

para 10 muajve - Infokusi

Kandidati presidencial i koalicionit qeverisës, Aleksandër Vuçiq, ka deklaruar se dëshiron që gjatë fushatës zgjedhore ta vizitojë Kosovën. Ai madje ka deklaruar se këtë mund ta bëjë edhe pa lejen e Qeverisë...

Provokon Vuçiç: Në Kosovë mund të futem pa lejen e autoriteve, por…

para 10 muajve - Java News

Kandidati presidencial i koalicionit qeverisës, Aleksandër Vuçiq, ka deklaruar se dëshiron që gjatë fushatës zgjedhore ta vizitojë Kosovën. Ai madje ka deklaruar se këtë mund ta bëjë edhe pa lejen e Qeverisë...

Vuçiq e pranon: Nuk mund ta vizitojë Kosovën pa leje

para 10 muajve - Tetova Sot

Kryeministri i Serbisë, dhe kandidati për president, Aleksandr Vuçiq ka thënë se ka dëshirë tejet të madhe për të vizituar Kosovën gjatë fushatës parazgjedhore. Ai ka deklaruar se këtë nuk mund ta bëjë...

Vuçiç: Në Kosovë mund të hyj edhe pa lejen e Qeverisë së tyre, por…

para 10 muajve - LajmiFundit

Kandidati presidencial i koalicionit qeverisës, Aleksandër Vuçiç, ka deklaruar se dëshiron që gjatë fushatës zgjedhore ta vizitojë Kosovën. Ai madje ka deklaruar se këtë mund ta bëjë edhe pa lejen e Qeverisë...

Vuçiq e pranon: S’mund të hyjë në Kosovë pa lejen e autoriteteve kosovare

para 10 muajve - Gazeta e re

Kryeministri i Serbisë, njëherësh kandidat për zgjedhjet presidenciale Aleksandar Vuçiq, ka thënë se  do të donte që të vijë në Kosovë, por që ka nevojë për leje dhe se ai nuk dëshiron që të shkaktojë...

Vuçiq e pranon: Nuk mund ta vizitoj Kosovën pa leje

para 10 muajve - Gazeta Fjala

Kryeministri i Serbisë, dhe kandidati për president, Aleksandr Vuçiq ka thënë se ka dëshirë tejet të madhe për të vizituar Kosovën gjatë fushatës parazgjedhore. Ai ka deklaruar se këtë nuk mund ta bëjë...

Vucic e pranon se s’mund të shkojë në Kosovë pa lejen e Prishtinës

para 10 muajve - Gazeta Monitor

Kandidati presidencial i koalicionit qeverisës, Aleksandër Vuçiq, ka deklaruar se dëshiron që gjatë fushatës zgjedhore ta vizitojë Kosovën. Ai madje ka deklaruar se këtë mund ta bëjë edhe pa lejen e Qeverisë...

Vuçiq: Në Kosovë mund të hyjë kur të dua, por nuk dua të nxisë probleme

para 10 muajve - Periskopi

Kandidati presidencial i koalicionit qeverisës, Aleksandër Vuçiq, ka deklaruar se dëshiron që gjatë fushatës zgjedhore ta vizitojë Kosovën. Ai madje ka deklaruar se këtë mund ta bëjë edhe pa lejen...

Vuçiq: Mund të shkoj në Kosovë pa lejen e qeverisë kosovare

para 10 muajve - Insajderi

Kandidati për president të Serbisë, Aleksandar Vuçiq tha sot që dëshiron të vizitojë Kosovën gjatë fushatës presidenciale dhe siç thotë ai, mund ta bëjë këtë pa lejen e autoriteteve në Prishtinë. Por,...

Kush është ‘njeriu i vrarë’ i Vucic?

para 10 muajve - Ina

Milivoje Gajic, 51 vjec është njeriu i vdekur i Partisë së Aleksandar Vucic (SNS) i cili është shkelur për vdekje nga një veturë ‘Opel Astra’ në autostradën Beograd – Novi Sad. Vucic kishte mashtruar duke...

Kush është ‘njeriu i vrarë’ i Vucic?

para 10 muajve - OraInfo

Milivoje Gajic, 51 vjec është njeriu i vdekur i Partisë së Aleksandar Vucic (SNS) i cili është shkelur për vdekje nga një veturë ‘Opel Astra’ në autostradën Beograd – Novi Sad. Vucic kishte mashtruar duke...

Hetimet/ Kush është ‘njeriu i vrarë’ i Vuçiç?

para 10 muajve - Panorama

Milivoje Gajic, 51 vjec është njeriu i vdekur i Partisë së Aleksandar Vucic (SNS) i cili është shtypur për vdekje nga një veturë ‘Opel Astra’ në autostradën Beograd – Novi Sad. Vucic kishte mashtruar duke...

Kush është ‘njeriu i vrarë’ i Vucic?

para 10 muajve - GazetaBlic

Milivoje Gajic, 51 vjec është njeriu i vdekur i Partisë së Aleksandar Vucic (SNS) i cili është shkelur për vdekje nga një veturë ‘Opel Astra’ në autostradën Beograd – Novi Sad. Vucic kishte mashtruar duke...

Kush është ‘njeriu i vrarë’ i Vucic?

para 10 muajve - Gazeta Express

Milivoje Gajic, 51 vjec është njeriu i vdekur i Partisë së Aleksandar Vucic (SNS) i cili është shkelur për vdekje nga një veturë ‘Opel Astra’ në autostradën Beograd – Novi Sad. Vucic kishte mashtruar duke...

HETIMET/ Kush është ‘njeriu i vrarë’ i Vuçiç?

para 10 muajve - Opozita

Milivoje Gajic, 51 vjec është njeriu i vdekur i Partisë së Aleksandar Vucic (SNS) i cili është shtypur për vdekje nga një veturë ‘Opel Astra’ në autostradën Beograd – Novi Sad. Vucic kishte mashtruar duke...

Kush është ‘njeriu i vrarë’ i Vucic?

para 10 muajve - Infokusi

Milivoje Gajic, 51 vjec është njeriu i vdekur i Partisë së Aleksandar Vucic (SNS) i cili është shkelur për vdekje nga një veturë ‘Opel Astra’ në autostradën Beograd – Novi Sad. Vucic kishte mashtruar duke...

Kush është ‘njeriu i vrarë’ i Vuçiq?

para 10 muajve - Gazeta Monitor

Milivoje Gajic, 51 vjec është njeriu i vdekur i Partisë së Aleksandar Vucic (SNS) i cili është shkelur për vdekje nga një veturë ‘Opel Astra’ në autostradën Beograd – Novi Sad. Vucic kishte mashtruar duke...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK