Brusketa me djathë dhe salcë pesto

më 3.2017 - Sovrani

Përbërësit 1 bagetë 1 filxhan çaji djathë (i grirë) 2 gota uji majonezë 1 kavanoz i vogël pesto 1 lugë çaji pluhur hudhre Përgatitja 1 Prejeni bagetën në copa mesatare dhe renditini në një letër kuzhine....

Smoothie me Kos, Luleshtrydhe dhe Banane

më 3.2017 - Sovrani

Përbërësit 1 portokall 3 luleshtrydhe 1 banane 1 gotë kos 2 lugë mjaltë 1 lugë kanellë 1 shkop kanellë Përgatitja 1 Pastrojini frutat, qërojini dhe prejini në copa të vogla. 2 Kombinoni kosin, bananen,...

Rolatë milka

më 3.2017 - OraInfo

Përbërësit 5 vezë 100 gr sheqer 100 ml vaj 100 g miell 1 luge e vogel pluhur për pjekje kakao 500 gr çokollatë milka ajkë e ëmbël Hapat 1 Perzijme vezet me sheqerin derisa te behet nje mase kremoze. 2...

Ëmbëlsirë me biskota dhe pudinge çokollate

më 3.2017 - OraInfo

Përbërësit: 1.5 l qumësht 100 gr çokollatë për zierje 4 puding çokollate 8 luge sheqer 300 gr biskota 2 sheqer vanilije Hapat 1 Ne nje ene qesim qumeshtin te vloje,ndajme nje gote paraprakisht me te cilen...

Torte me cola dhe cokolate

më 3.2017 - OraInfo

PERBERESIT PER BRUMIN: 300 gr Buter(gjalp) 300 ml Coca cola 260 ml Qumesht 75 ml Ajke 330 gr Miell 4 Luge caji e gjysem bakin(peciv) 1/3 Luge caji niseshte 75 gr Kakao 1 Prise krip 350 gr sheqer 3 Veze...

Tortë e lehtë kremoze

më 3.2017 - OraInfo

Përbërësit: 1 kg biskota 700 ml qumësht 5 luge nisheste ¼ margarinë KREMI ME COKOLLATE: 300 ml qumësht 200 gr çokollatë 200 gr sheqer pluhur 1/3 margarinë 2 qese krem pana Hapat 1 Marim 600 ml qumesht...

Tortë me çokollatë dhe luleshtrydhe

më 3.2017 - OraInfo

Përbërësit 150gr avokado 1 kokërr 300gr sheqer pluhur 350gr miell mundesisht pa gluten 50gr Pluhur kakako 1 lugë çaji sodë bikarbone 2 lugë çaji Pluhur pjekje 400ml qumesht soje 150ml vaj misri 2 lugë...

Shufra gjalpi kikiriku

më 3.2017 - Sovrani

ërbërësit 1 filxhan margarinë (ose gjalpë, i shkrirë) 2 gota thërrime buke (të bërë nga gruri i plotë) 2 gota sheqer (industrial) 1 filxhan gjalpë kikiriku (dhe 4 lugë gjelle) 1 e gjysmë gota çokollatë...

Gurabija pa pjekje

më 3.2017 - Zhurnal

Përbërësit 200 gr djathe labne 2 luge te gjelles mjalte 1 gote kokos 1 limon Hapat 1 Djathin dhe mjaltin vendosni në një enë të thellë. 2 Lëvoren e limonit bene nerende, së bashku me kokosin bashkojani...

Recetë: Gurabija me çokollatë

më 3.2017 - Sovrani

Përbërësit: 250 gr gjalpë 1 lugë vaj 2 lugë gjelle sheqer pluhur 1 pako pluhur pjekje 200 gr miell 2 lugë çokollatë e shkrirë Arra, lajthi, bajame, kikirikë të grirë Përgatitja: Përzieni të gjithë përbërësit,...

Recetë: Sallatë me lulelakër, bizele dhe karrota

më 3.2017 - Sovrani

Përbërësit: 4 vezë 300 gr( lulelakër, bizele dhe karota të ngrira) 1 3/4 gota majonezë 1 filxhan çaji selino 2/3 filxhan qepë 1 lugë çaji sheqer pluhur 1 lugë çaji kripë 1/4 lugë çaji piper i zi 1/4 lugë...

Recetë: Kungullesha

më 3.2017 - Sovrani

Përbërësit: 1 kg kungulleshka 1 lugë gjelle gjalpë 1 gotë të çajit vaj vegjetal 2 qepë 1 lugë gjelle salcë domatesh 2 lugë gjelle biber i kuq 1 lugë gjelle biber i zi kripë Përgatitja: Në tenxhere i hedhim...

Recetë: Sallatë pranverore

më 3.2017 - Sovrani

Përbërësit: 200 gr lakër e grirë 2 domate 1 qepë e kuqe 2 tranguj 2 lugë uthull 5 lugë vaj ulliri kripë piper i zi majdanoz Përgatitja: Lakren e presim në rende. Trangujt i presim fillimisht në forma rrethore,...

Recetë: Gurabija të papjekura

më 3.2017 - Sovrani

Përbërësit: 200 gr djathë labne 2 lugë të gjellës mjaltë 1 gotë kokos 1 limon Përgatitja: Djathin dhe mjaltin vendosni në një enë të thellë. Lëvoren e limonit bënjeni në rende, së bashku me kokosin bashkojani...

Si duhet të konsumohet mjalta më së miri?

më 3.2017 - Keshilla

Të gjitha qytetërimet e kanë njohur dhe e njohin fuqinë e mrekullueshme të mjaltit në ushqim dhe shërim. Të gjitha produktet e bletës janë jashtëzakonisht efektive, veçanërisht në qoftë se i aplikoni ato...

Recetë: Ëmbëlsirë e shpejtë me çokollatë

më 3.2017 - Sovrani

Përbërësit: 1 gotë gjalpë e shkrirë 2 gota biskota të bluara 2 gota sheqer 1 gotë dhe 4 lugë gjalpë kikirikësh 1 ½ pjesë çokollatë Përgatitja: Në një enë përzieni gjalpin e shkrirë, biskotat e bluara,...

Si duhet të konsumohet mjalta më së miri?

më 3.2017 - Gazeta Express

Të gjitha qytetërimet e kanë njohur dhe e njohin fuqinë e mrekullueshme të mjaltit në ushqim dhe shërim. Të gjitha produktet e bletës janë jashtëzakonisht efektive, veçanërisht në qoftë se i aplikoni ato...

Tortë reform

më 3.2017 - OraInfo

Perbersit: 10 te bardha te vezes 300 gr sheqer 300 gr arra te bluara 1 luge miell Perbersit per kremin: 10 te verdha te vezes 10 luge sheqer 100 gr cokollate 250 gr margarin Udhezimet: Ne nje ene te thelle...

Tortë me shtresa

më 3.2017 - OraInfo

Perberesit per peten e bardhe: 5 te bardha te vezes Pak krip 100 gr kokos 5 luge sheqer 5 luge miell Perberesit per peten e kafte: 3 veze+2 te verdha te vezes 5 luge sheqer Pak krip 5 luge vaj 7 luge miell...

Ëmbëlsirë etimek

më 3.2017 - OraInfo

Përbërësit 12 copa biskota etimek PËR SHERBET 2 gota ujë 1 gote sheqer pluhur GLAZURA 1 l qumësht 5 gota 1 gotë miell 2 luge te gjellës miell misri 1 luge te gjellës gjalpë e shkrirë ose margarin gjysme...

Torte me ngjyra

më 3.2017 - OraInfo

Përbërësit 5 vezë 1 gote sheqer 1 gote vaj vegjetal 1.5 gote qumësht 4 luge te gjelles kakao 2 Pluhur pjekje 1 vanilje 2 gota miell PËR TA LAGUR 1.5 gote qumësht 2 luge te gjellës kakao PËRMBI 2 pudinga...

Speca të mbushur me kërpudha

më 3.2017 - Sovrani

Specat e mbushur dhe të plotësuar me erëza janë drekë e shkëlqyeshme kreshmore. Përbërësit: ▪ 8 speca ▪ 200 g kërpudha ▪ 500 g grurë ▪ 3 thelpinj hudhre ▪ 100 g domate ▪ 300 g presh ▪ gjysmë luge piper...

Si duhet të konsumohet mjalta më së miri?

më 3.2017 - Lajmi.net

Të gjitha qytetërimet e kanë njohur dhe e njohin fuqinë e mrekullueshme të mjaltit në ushqim dhe shërim. Të gjitha produktet e bletës janë jashtëzakonisht efektive, veçanërisht në qoftë se i aplikoni ato...

Patate të pjekura me arra dhe salcë djathi

më 3.2017 - Te Sheshi

Qoftë erëzat, qoftë lloji i djathit që do përdorni për të shoqëruar patatet, janë në dorën tuaj. Mund të zgjidhni edhe një gjizë të ëmbël apo të kripur. Edhe erëzat e freskëta mund të jenë nga më të ndryshmet....

Si duhet të konsumohet mjalta më së miri?

më 3.2017 - Gazeta Express

Të gjitha qytetërimet e kanë njohur dhe e njohin fuqinë e mrekullueshme të mjaltit në ushqim dhe shërim. Të gjitha produktet e bletës janë jashtëzakonisht efektive, veçanërisht në qoftë se i aplikoni ato...

Si duhet të konsumohet mjalta më së miri?

më 3.2017 - Tetova Sot

Të gjitha qytetërimet e kanë njohur dhe e njohin fuqinë e mrekullueshme të mjaltit në ushqim dhe shërim. Të gjitha produktet e bletës janë jashtëzakonisht efektive, veçanërisht në qoftë se i aplikoni ato...

Si duhet të konsumohet mjalta më së miri?

më 3.2017 - Sovrani

Të gjitha qytetërimet e kanë njohur dhe e njohin fuqinë e mrekullueshme të mjaltit në ushqim dhe shërim. Të gjitha produktet e bletës janë jashtëzakonisht efektive, veçanërisht në qoftë se i aplikoni ato...

Torte me ngjyra

më 3.2017 - Infokusi

Përbërësit 5 vezë 1 gote sheqer 1 gote vaj vegjetal 1.5 gote qumësht 4 luge te gjelles kakao 2 Pluhur pjekje 1 vanilje 2 gota miell PËR TA LAGUR 1.5 gote qumësht 2 luge te gjellës kakao PËRMBI 2 pudinga...

Gurabija me sheqerna

më 3.2017 - Infokusi

Përbërësit 250 gr gjalpë një gote te çajit vaj vegjetal 1 sheqer pluhur gjysme gote nisheste 1 Pluhur pjekje 1 vanilje 1 vezë miell Hapat 1 Vezët, vajin, vaniljen, pluhur pjekjen, sheqerin pluhurin dhe...

Qofte me patate në furrë

më 3.2017 - Infokusi

Përbërësit gjysme kg mish 3 patate mesatare 1 qepë 3 luge te gjelles miell misri 1 luge te gjelles salcë kripë Biber i zi Speca te gjelber biber i kuq vaj vegjetal Hapat 1 Qepen e preni ne copa te vogla...

Ëmbëlsirë etimek

më 3.2017 - Infokusi

Përbërësit 12 copa biskota etimek PËR SHERBET 2 gota ujë 1 gote sheqer pluhur GLAZURA 1 l qumësht 5 gota 1 gotë miell 2 luge te gjellës miell misri 1 luge te gjellës gjalpë e shkrirë ose margarin gjysme...

Lule lakër në furrë

më 3.2017 - Infokusi

Përbërësit 1 lule lakër 2 vezë 1 gotë të çajit vaj vegjetal 1 gotë djath kaçkavall 2 gota miell 2 Hudhra 1 qepë gjysme kopër të grirë 1 Pluhur pjekje kripë Biber i zi Hapat 1 Lule lakrën zieni me pak ujë,...

Recetë: Bukë me salca

më 3.2017 - Sovrani

Përbërësit: 1 gotë ujë 1 gotë vaj vegjetal 1 gotë jogurt 1 majë buke 1 lugë të gjellës sheqer 1 lugë të gjellës kripë 5 gota miell Përmbi: 1 qepë e vogël e grirë imët 1 lugë të gjellës salcë domatesh 1...

Recetë: Lulelakër në furrë

më 3.2017 - Sovrani

Përbërësit: 1 lulelakër 2 vezë 1 gotë të çajit vaj vegjetal 1 gotë djathë kaçkavall 2 gota miell 2 hudhra 1 qepë gjysmë kopër të grirë 1 pluhur për pjekje kripë biber i zi Përgatitja: Lule lakrën zieni...

Lule lakër në furrë

më 3.2017 - Zhurnal

Përbërësit 1 lule lakër 2 vezë 1 gotë të çajit vaj vegjetal 1 gotë djath kaçkavall 2 gota miell 2 Hudhra 1 qepë gjysme kopër të grirë 1 Pluhur pjekje kripë Biber i zi Hapat 1 Lule lakrën zieni me pak ujë,...

Recetë: Oshmare Korçe

më 3.2017 - Sovrani

Kjo është një recetë gatimi që përdoret zakonisht në mëngjes, me miell misri, gjalpë, djathë dhe qumësht. Është traditë në disa zona malore të rajonit juglindor të Korçës dhe përgatitet shumë lehtë. Duhet...

Hiqni pikat e zeza në hundë vetëm me limon, mjaltë dhe sheqer

më 3.2017 - Arbresh

Lëkura e bukur dhe e pastër është ndër elementet kryesore të bukurisë së një personi. Dhe një ndër mënyrat për të pasur një lëkurë të tillë është duke u kujdesur për të çdo ditë. Sidoqoftë, shpeshherë...

Si të përgatisni një sallatë me karrota të pjekura

më 3.2017 - Portalb

Karrota ka veti shumë të mira ushqyese , përmban vitaminën A, C dhe B6, kalium, bakër, acid folik, thiamine dhe magnez. Për të përgatitur sallatën me karrota, mos hezitoni të përdorni erëza me karrotat...

Dieta 3- ditore

më 3.2017 - Tetova Sot

Shtimi i disa kilogrmamëve shkaktohet nga karbohidratet dhe yndyrnat. Nëse konsumoni sheqer në mënyrë të moderuar, ju nuk jeni të rrezikuar. Por, shpesh njerëzit konsumojnë shumë sheqer pa e ditur se si....

Petulla me kanellë

më 3.2017 - Politiko

Përbërësit: 1 1 /2 gota miell ¼ sheqer pluhur 1 ½ lugë gjelle pluhur pjekës ½ lugë gjelle sodë buke 1 ¼ lugë gjelle kanellë ¾ lugë gjelle kripë ¾ gotë qumësht 1 vezë Vaj Përgatitja: Kombinoni...

Mbajti 3 ditë dietë, dhe u bë kështu

më 3.2017 - Gazeta Express

Shtimi i disa kilogrmamëve shkaktohet nga karbohidratet dhe yndyrnat. Nëse konsumoni sheqer në mënyrë të moderuar, ju nuk jeni të rrezikuar. Por, shpesh njerëzit konsumojnë shumë sheqer pa e ditur se si....

Tava me patate dhe djathë

më 3.2017 - Politiko

Përbërësit: 1 kg patate 2 gota djathë çedar 2 gota salcë kosi ½ filxhan çaji gjalpë 1 lugë gjelle hudhër 1 filxhan qepë Përgatitja: Ngrohni fillimisht furrën në temperaturën 176 gradë Celcius Në...

Dieta 3- ditore

më 3.2017 - Syri

Shtimi i disa kilogrmamëve shkaktohet nga karbohidratet dhe yndyrnat. Nëse konsumoni sheqer në mënyrë të moderuar, ju nuk jeni të rrezikuar. Por, shpesh njerëzit konsumojnë shumë sheqer pa e ditur se si....

Mozaik me tre përbërës

më 3.2017 - Zhurnal

Përbërësit 1 Krem 130 gr çokollatë 1.5 biskota SIPAS DESHIRES fëstek i bluar badema lajthia Hapat 1 Biskotat theni me dore. Kremen vendosni ne nje tenxhere per vluarje, pasi qe te vlon largoni nga zjarri...

Dieta 3 ditore

më 3.2017 - Politiko

Nga Shije.al  Shtimi i disa kilogrmamëve shkaktohet nga karbohidratet dhe yndyrnat. Nëse konsumoni sheqer në mënyrë të moderuar, ju nuk jeni të rrezikuar. Por, shpesh njerëzit konsumojnë shumë sheqer...

Speca të mbushur me kërpudha

më 3.2017 - Lajmi.net

Specat e mbushur dhe të plotësuar me erëza janë drekë e shkëlqyeshme kreshmore, transmeton Telegrafi. Përbërësit: ▪ 8 speca ▪ 200 g kërpudha ▪ 500 g grurë ▪ 3 thelpinj hudhre ▪ 100 g domate ▪ 300 g presh...

Kek me luleshtrydhe

më 3.2017 - Syri

Edhe pse gjendemi në mes të muajit të parë të pranverës, koha e vrenjtur dhe në disa raste shirat nuk na kanë lënë një shije të mirë të pranverës. Megjithatë natyra i përshtatet stinës, pasi siç mund të...

Zbulohet sekreti, hiqni pikat e zeza vetëm me tre përbërës

më 3.2017 - Sovrani

Lëkura e bukur dhe e pastër është ndër elementet kryesore të bukurisë së një personi. Dhe një ndër mënyrat për të pasur një lëkurë të tillë është duke u kujdesur për të çdo ditë.  Sidoqoftë, shpeshherë...

Hiqni pikat e zeza në hundë vetëm me limon, mjaltë dhe sheqer

më 3.2017 - Femina

Lëkura e bukur dhe e pastër është ndër elementet kryesore të bukurisë së një personi. Dhe një ndër mënyrat për të pasur një lëkurë të tillë është duke u kujdesur për të çdo ditë. Sidoqoftë, shpeshherë...

Hiqni pikat e zeza në hundë vetëm me limon, mjaltë dhe sheqer

më 3.2017 - Indeks online

Lëkura e bukur dhe e pastër është ndër elementet kryesore të bukurisë së një personi. Dhe një ndër mënyrat për të pasur një lëkurë të tillë është duke u kujdesur për të çdo ditë. Sidoqoftë, shpeshherë...

Hiqni pikat e zeza në hundë vetëm me limon, mjaltë dhe sheqer

më 3.2017 - Telegrafi

Lëkura e bukur dhe e pastër është ndër elementet kryesore të bukurisë së një personi. Dhe një ndër mënyrat për të pasur një lëkurë të tillë është duke u kujdesur për të çdo ditë. Sidoqoftë, shpeshherë...

Ja si mund t’i hiqni pikat e zeza me lehtësi

më 3.2017 - Periskopi

Lëkura e bukur dhe e pastër është ndër elementet kryesore të bukurisë së një personi. Dhe një ndër mënyrat për të pasur një lëkurë të tillë është duke u kujdesur për të çdo ditë. Sidoqoftë, shpeshherë...

Sallatë me dardha dhe bajame

më 3.2017 - BalkanWeb

NGA ZONJA VJOLLCA Përbërësit 2 lgj bajame feta 600 gr dardha të buta 1 kokërr limon 250 gr salcë kosi 200 gr kos 2 lgj mjaltë (tërshërë nëse dëshirojmë) Përgatitja Fillimisht pjekim bajamet në...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK