http://kariera.mk

Lëshohet me sukses raketa me kapsulën Soyuz (VİDEO)

para 6 dite - Gazeta e re

Kapsula hapësinore Soyuz do të dërgoj në Stacionin Ndërkombëtar Hapësinor një kozmonaut amerikan dhe një rus. Është lëshuar nga Baza Hapësinore Bajkonur në Astana të Kazakistanit kapsula kozmike “Soyuz”...

Kazakistan, lëshohet në hapësirë kapsula kozmike "Soyuz"

para 7 dite - Anadolu Agency

Speciale arkiv ASTANA (AA) – Është lëshuar nga Baza Hapësinore Bajkonur në Astana të Kazakistanit kapsula kozmike "Soyuz" e cilat do të kryejnë misionin në Qendrën Ndërkombëtare Hapësinore (UUI), raporton...

Kazakistan, lëshohet në hapësirë kapsula kozmike "Soyuz"

para 7 dite - Anadolu Agency

Speciale arkiv ASTANA (AA) – Është lëshuar nga Baza Hapësinore Bajkonur në Astana të Kazakistanit kapsula kozmike "Soyuz" e cilat do të kryejnë misionin në Qendrën Ndërkombëtare Hapësinore (UUI), raporton...

Kazakistan, lëshohet në hapësirë kapsula kozmike "Soyuz"

para 7 dite - Anadolu Agency

Speciale arkiv ASTANA (AA) – Është lëshuar nga Baza Hapësinore Bajkonur në Astana të Kazakistanit kapsula kozmike "Soyuz" e cilat do të kryejnë misionin në Qendrën Ndërkombëtare Hapësinore (UUI), raporton...

Dy astronautë arrijnë në Stacionin Ndërkombëtar të Gjithësisë

para 7 dite - Gazeta Shqip

Anija kozmike Soyuz, qe barte një rus dhe një amerikan ka arritur sot në Stacionin Ndërkombëtar të Gjithësisë, duke përfunduar fluturimin e parë të dy njerëzve drejt këtij stacioni, për më shumë se një...

Dy astronautë arrijnë në Stacionin Ndërkombëtar të Gjithësisë

para një jave - Lajmi.net

Anija kozmike Soyuz, qe barte një rus dhe një amerikan ka arritur sot në Stacionin Ndërkombëtar të Gjithësisë, duke përfunduar fluturimin e parë të dy njerëzve drejt këtij stacioni, për më shumë se një...

Dy astronautë arrijnë në Stacionin Ndërkombëtar të Gjithësisë

para një jave - Evropa e Lirë

Anija kozmike Soyuz, qe barte një rus dhe një amerikan ka arritur sot në Stacionin Ndërkombëtar të Gjithësisë, duke përfunduar fluturimin e parë të dy njerëzve drejt këtij stacioni, për më shumë se një...

Dy astronautë arrijnë në Stacionin Ndërkombëtar të Gjithësisë

para një jave - Gazeta e re

Anija kozmike Soyuz, qe barte një rus dhe një amerikan ka arritur sot në Stacionin Ndërkombëtar të Gjithësisë, duke përfunduar fluturimin e parë të dy njerëzve drejt këtij stacioni, për më shumë se një...

Një amerikan dhe një rus nisen drejt Stacionit Ndërkombëtar Hapësinor

para një jave - Zëri i Amerikës

Anija kozmike ruse Soyuz u nis sot drejt Stacionit Ndërkombëtar Hapësinor, me një astronaut amerikan në bord, i cili e ka këtë udhëtimin e parë në hapësirë, si dhe një kozmonaut veteran rus. Jack Fischer...

Kazakistan, lëshohet në hapësirë kapsula kozmike "Soyuz"

para një jave - Anadolu Agency

Speciale arkiv ASTANA (AA) – Është lëshuar nga Baza Hapësinore Bajkonur në Astana të Kazakistanit kapsula kozmike "Soyuz" e cilat do të kryejnë misionin në Qendrën Ndërkombëtare Hapësinore (UUI), raporton...

Kazakistan, lëshohet në hapësirë kapsula kozmike "Soyuz"

para një jave - Anadolu Agency

Speciale arkiv ASTANA (AA) – Është lëshuar nga Baza Hapësinore Bajkonur në Astana të Kazakistanit kapsula kozmike "Soyuz" e cilat do të kryejnë misionin në Qendrën Ndërkombëtare Hapësinore (UUI), raporton...

Rusia nis anijen kozmike për në Hapësirë, një rus dhe një amerikan në bord

para një jave - GazetaBlic

Rusia ka nisur një anije kozmike që kishte në bord një astronaut rus dhe një astronaut amerikan u ngrit sot nga kozmodromi i Bajkonurit, në Kazakistan, me destinacion Stacionin Hapësinor Ndërkombëtar (ISS)....

Rusia nis anijen kozmike për në Hapësirë, një rus dhe një amerikan në bord

para një jave - Gazeta Express

Rusia ka nisur një anije kozmike që kishte në bord një astronaut rus dhe një astronaut amerikan u ngrit sot nga kozmodromi i Bajkonurit, në Kazakistan, me destinacion Stacionin Hapësinor Ndërkombëtar (ISS)....

Anija kozmike ”Sojuz” niset drejt ISS-së me një rus dhe amerikan në bord

para një jave - Tetova Sot

Një anije kozmike ”Sojuz” që kishte në bord një astronaut rus dhe një astronaut amerikan u ngrit sot nga kozmodromi i Bajkonurit, në Kazakistan, me destinacion Stacionin Hapësinor Ndërkombëtar (ISS). Anija...

Kazakistan, lëshohet në hapësirë kapsula kozmike "Soyuz"

para një jave - Anadolu Agency

Speciale arkiv ASTANA (AA) – Është lëshuar nga Baza Hapësinore Bajkonur në Astana të Kazakistanit kapsula kozmike "Soyuz" e cilat do të kryejnë misionin në Qendrën Ndërkombëtare Hapësinore (UUI), raporton...

Anija kozmike ”Sojuz” niset drejt ISS-së me një rus dhe amerikan në bord

para një jave - Zhurnal

Një anije kozmike ”Sojuz” që kishte në bord një astronaut rus dhe një astronaut amerikan u ngrit sot nga kozmodromi i Bajkonurit, në Kazakistan, me destinacion Stacionin Hapësinor Ndërkombëtar (ISS). Anija...

Kazakistan, lëshohet në hapësirë kapsula kozmike "Soyuz"

para një jave - Anadolu Agency

Speciale arkiv ASTANA (AA) – Është lëshuar nga Baza Hapësinore Bajkonur në Astana të Kazakistanit kapsula kozmike "Soyuz" e cilat do të kryejnë misionin në Qendrën Ndërkombëtare Hapësinore (UUI), raporton...

Rusia nis drejt hapësirës anijen kozmike me një rus dhe amerikan në bord

para një jave - Syri

Rusia ka nisur një anije kozmike që kishte në bord një astronaut rus dhe një astronaut amerikan u ngrit sot nga kozmodromi i Bajkonurit, në Kazakistan, me destinacion Stacionin Hapësinor Ndërkombëtar (ISS)....

Rusia nis drejt hapësirës anijen kozmike me një rus dhe amerikan në bord

para një jave - Tetova Sot

Rusia ka nisur një anije kozmike që kishte në bord një astronaut rus dhe një astronaut amerikan u ngrit sot nga kozmodromi i Bajkonurit, në Kazakistan, me destinacion Stacionin Hapësinor Ndërkombëtar (ISS)....

Anija kozmike ”Sojuz” niset drejt ISS-së me një rus dhe amerikan në bord

para një jave - GazetaBlic

Një anije kozmike ”Sojuz” që kishte në bord një astronaut rus dhe një astronaut amerikan u ngrit sot nga kozmodromi i Bajkonurit, në Kazakistan, me destinacion Stacionin Hapësinor Ndërkombëtar (ISS). Anija...

BOTA/ Rusia nis drejt hapësirës anijen kozmike me një rus dhe amerikan në bord

para një jave - Opozita

Rusia ka nisur një anije kozmike që kishte në bord një astronaut rus dhe një astronaut amerikan u ngrit sot nga kozmodromi i Bajkonurit, në Kazakistan, me destinacion Stacionin Hapësinor Ndërkombëtar (ISS)....

Kazakistan, lëshohet në hapësirë kapsula kozmike “Soyuz”

para një jave - Iliria News

Është lëshuar nga Baza Hapësinore Bajkonur në Astana të Kazakistanit kapsula kozmike “Soyuz” e cilat do të kryejnë misionin në Qendrën Ndërkombëtare Hapësinore (UUI), raporton Anadolu Agency (AA). Sipas...

Rusia nis drejt hapësirës anijen kozmike me një rus dhe amerikan në bord

para një jave - Periskopi

Rusia ka nisur një anije kozmike që kishte në bord një astronaut rus dhe një astronaut amerikan u ngrit sot nga kozmodromi i Bajkonurit, në Kazakistan, me destinacion Stacionin Hapësinor Ndërkombëtar (ISS)....

Rusia nis anijen kozmike për në Hapësirë, një rus dhe një amerikan në bord

para një jave - Gazeta Monitor

Rusia ka nisur një anije kozmike që kishte në bord një astronaut rus dhe një astronaut amerikan u ngrit sot nga kozmodromi i Bajkonurit, në Kazakistan, me destinacion Stacionin Hapësinor Ndërkombëtar (ISS)....

Anija kozmike ”Sojuz” niset drejt ISS-së me një rus dhe amerikan në bord

para një jave - Infokusi

Një anije kozmike ”Sojuz” që kishte në bord një astronaut rus dhe një astronaut amerikan u ngrit sot nga kozmodromi i Bajkonurit, në Kazakistan, me destinacion Stacionin Hapësinor Ndërkombëtar (ISS). Anija...

Anija kozmike ”Sojuz” niset drejt ISS-së me një rus dhe amerikan në bord

para një jave - Arbresh

Një anije kozmike ”Sojuz” që kishte në bord një astronaut rus dhe një astronaut amerikan u ngrit sot nga kozmodromi i Bajkonurit, në Kazakistan, me destinacion Stacionin Hapësinor Ndërkombëtar (ISS). Anija...

Kazakistan, lëshohet në hapësirë kapsula kozmike "Soyuz"

para një jave - Anadolu Agency

Speciale arkiv ASTANA (AA) – Është lëshuar nga Baza Hapësinore Bajkonur në Astana të Kazakistanit kapsula kozmike "Soyuz" e cilat do të kryejnë misionin në Qendrën Ndërkombëtare Hapësinore (UUI), raporton...

Kazakistan, lëshohet në hapësirë kapsula kozmike "Soyuz"

para një jave - Anadolu Agency

Speciale arkiv ASTANA (AA) – Është lëshuar nga Baza Hapësinore Bajkonur në Astana të Kazakistanit kapsula kozmike "Soyuz" e cilat do të kryejnë misionin në Qendrën Ndërkombëtare Hapësinore (UUI), raporton...

Kazakistan, lëshohet në hapësirë kapsula kozmike "Soyuz"

para një jave - Anadolu Agency

Speciale arkiv ASTANA (AA) – Është lëshuar nga Baza Hapësinore Bajkonur në Astana të Kazakistanit kapsula kozmike "Soyuz" e cilat do të kryejnë misionin në Qendrën Ndërkombëtare Hapësinore (UUI), raporton...

Anija kozmike ”Sojuz” niset drejt ISS-së me një rus dhe amerikan në bord

para një jave - Gazeta e re

Një anije kozmike ”Sojuz” që kishte në bord një astronaut rus dhe një astronaut amerikan u ngrit sot nga kozmodromi i Bajkonurit, në Kazakistan, me destinacion Stacionin Hapësinor Ndërkombëtar (ISS). Anija...

Anija kozmike ”Sojuz” niset drejt ISS-së me një rus dhe amerikan në bord

para një jave - KosovaPress

Anija kozmike ”Sojuz MS-04” u ngrit në orën 07:13 GMT, ndërkohë që për komandantin rus të bordit, Fjodor Jurçihin është misioni i pestë hapësinor dhe për inxhinierin amerikan, Jack Fischer hera e parë...

Kazakistan, lëshohet në hapësirë kapsula kozmike "Soyuz"

para një jave - Anadolu Agency

Speciale arkiv ASTANA (AA) – Është lëshuar nga Baza Hapësinore Bajkonur në Astana të Kazakistanit kapsula kozmike "Soyuz" e cilat do të kryejnë misionin në Qendrën Ndërkombëtare Hapësinore (UUI), raporton...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK