Rruga e re e Mëndafshit synon të lidhë Azinë me Evropën, Afrikën dhe më gjerë Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, ka përshkruar nismën "Brezi dhe Rruga" si një përpjekje kundër terrorizmit për...