http://kariera.mk

Gjermania kërkon punëtorë. Një milion vende të lira pune

më 5.2017 - Top Channel

Sot në Gjermani ka mbi një milion vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. “Një disbalancë e tillë, - thotë “Deutsche Welle”, duke cituar ekspertë të fushës, - lidhet me transformimin...

Gjermania kërkon punëtorë, një milion vende të lira pune

më 5.2017 - Alsat-M

Sot në Gjermani ka mbi një milion vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. “Një disbalancë e tillë, – thotë “Deutsche Welle”, duke cituar ekspertë të fushës, – lidhet me transformimin...

Gjermania kërkon punëtorë, një milion vende të lira pune

më 5.2017 - Zeri

Sot në Gjermani ka mbi një milion vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. “Një disbalancë e tillë, - thotë “Deutsche Welle”, duke cituar ekspertë të fushës, - lidhet me transformimin...

Gjermania kërkon punëtorë. Një milion vende të lira pune

më 5.2017 - GazetaBlic

Sot në Gjermani ka mbi një milion vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. “Një disbalancë e tillë, – thotë “Deutsche Welle”, duke cituar ekspertë të fushës, – lidhet me transformimin...

Gjermania kërkon 1 milionë punëtorë, ja sektorët

më 5.2017 - Mapo

Në Gjermani ka sot mbi 1 milionë vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. Një disbalancë e tillë, thotë DW duke cituar ekspertë të fushës, lidhet me transformimin e tregut të punës....

Gjermani, 1 milion vende të lira pune

më 5.2017 - Ora news

Sipas ekspertëve kjo lidhet me transformimin e tregut të punës. Në disa degë, p.sh. në bujqësi apo pylltari nuk ka më nevojë për forca të reja pune. Kurse në sektorë të tjerë kërkesa është tepër e lartë....

Gjermania kërkon punëtorë, të lira 1 mln vende pune

më 5.2017 - Koha.net

Në Gjermani ka sot mbi 1 milion vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. Një disbalancë e tillë, thotë DW duke cituar ekspertë të fushës, lidhet me transformimin e tregut të punës....

Gjermani kërkon punëtor, një milion vende të lira pune

më 5.2017 - Sovrani

Sot në Gjermani ka mbi një milion vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. “Një disbalancë e tillë, – thotë “Deutsche Welle”, duke cituar ekspertë të fushës, – lidhet me transformimin...

Gjermani: 1 milion vende të lira pune

më 5.2017 - Indeks online

Në Gjermani ka sot mbi 1 milionë vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. Si është e mundur kjo disbalancë? Sipas ekspertëve kjo lidhet me transformimin e tregut të punës. Në disa...

Gjermani: 1 milionë vende të lira pune

më 5.2017 - Zhurnal

Në Gjermani ka sot mbi 1 milionë vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. Si është e mundur kjo disbalancë? Sipas ekspertëve kjo lidhet me transformimin e tregut të punës. Në disa...

Gjermania kërkon 1 milionë punëtorë, ja sektorët ku mungon krahu i punës

më 5.2017 - Java News

Në Gjermani ka sot mbi 1 milionë vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. Një disbalancë e tillë, thotë DW duke cituar ekspertë të fushës, lidhet me transformimin e tregut të punës....

Lajm i mirë për ata që duan të punojnë në Gjermani, 1 mln vende pune të lira

më 5.2017 - Lexo

Në Gjermani ka sot mbi 1 milionë vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. Një disbalancë e tillë, thotë DW duke cituar ekspertë të fushës, lidhet me transformimin e tregut të punës....

Gjermania kërkon punëtorë, të lira 1 mln vende pune

më 5.2017 - Infokusi

ë Gjermani ka sot mbi 1 milionë vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. Një disbalancë e tillë, thotë  DË duke cituar ekspertë të fushës, lidhet me transformimin e tregut të punës....

Gjermani: 1 milionë vende të lira pune

më 5.2017 - Gazeta Max

ipas ekspertëve kjo lidhet me transformimin e tregut të punës. Në disa degë, p.sh. në bujqësi apo pylltari nuk ka më nevojë për forca të reja pune. Kurse në sektorë të tjerë kërkesa është tepër e lartë....

Gjermania kërkon punëtorë, të lira 1 mln vende pune

më 5.2017 - Bota Press

Në Gjermani ka sot mbi 1 milionë vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. Një disbalancë e tillë, thotë  DË duke cituar ekspertë të fushës, lidhet me transformimin e tregut të punës....

Gjermani: 1 milion vende të lira pune

më 5.2017 - Lajm

Në Gjermani ka sot mbi 1 milionë vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. Si është e mundur kjo disbalancë? Sipas ekspertëve kjo lidhet me transformimin e tregut të punës. Në disa...

Gjermania ka 1 mln vende të lira pune, ku kërkohen punëtorë

më 5.2017 - Gazeta Shqip

Sipas ekspertëve kjo lidhet me transformimin e tregut të punës. Në disa degë, p.sh. në bujqësi apo pylltari nuk ka më nevojë për forca të reja pune. Kurse në sektorë të tjerë kërkesa është tepër e lartë....

Gjermani: 1 milion vende të lira pune

më 5.2017 - Aktuale

Në Gjermani ka sot mbi 1 milionë vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. Si është e mundur kjo disbalancë? Sipas ekspertëve kjo lidhet me transformimin e tregut të punës. Në disa...

Gjermania ka 1 mln vende të lira pune, ku kërkohen punëtorë

më 5.2017 - Almakos

Sipas ekspertëve kjo lidhet me transformimin e tregut të punës. Në disa degë, p.sh. në bujqësi apo pylltari nuk ka më nevojë për forca të reja pune. Kurse në sektorë të tjerë kërkesa është tepër e lartë....

1 milionë vende të lira pune në Gjermani, ja sektorët që kërkojnë punëtorë

më 5.2017 - Albeu

Në Gjermani ka sot mbi 1 milionë vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. Si është e mundur kjo disbalancë? Sipas ekspertëve kjo lidhet me transformimin e tregut të punës. Në disa...

Gjermani: 1 milionë vende të lira pune

më 5.2017 - Portalb

Në Gjermani ka sot mbi 1 milionë vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. Si është e mundur kjo disbalancë? Sipas ekspertëve kjo lidhet me transformimin e tregut të punës. Në disa...

Gjermani: 1 milionë vende të lira pune

më 5.2017 - Tetova1

Në Gjermani ka sot mbi 1 milionë vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. Si është e mundur kjo disbalancë? Sipas ekspertëve kjo lidhet me transformimin e tregut të punës. Në disa...

Gjermani: 1 milionë vende të lira pune

më 5.2017 - Lajmi.net

Në Gjermani ka sot mbi 1 milionë vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. Si është e mundur kjo disbalancë? Sipas ekspertëve kjo lidhet me transformimin e tregut të punës. Në disa...

Gjermania 1 milion vende të lira pune

më 5.2017 - Sovrani

Në Gjermani ka sot mbi 1 milionë vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. Si është e mundur kjo disbalancë? Sipas ekspertëve kjo lidhet me transformimin e tregut të punës. Në disa...

Gjermania ka 1 mln vende të lira pune, ku kërkohen punëtorë

më 5.2017 - 24 ore

Sipas ekspertëve kjo lidhet me transformimin e tregut të punës. Në disa degë, p.sh. në bujqësi apo pylltari nuk ka më nevojë për forca të reja pune. Kurse në sektorë të tjerë kërkesa është tepër e lartë....

Gjermani: 1 milionë vende të lira pune

më 5.2017 - GazetaBlic

Në Gjermani ka sot mbi 1 milionë vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. Si është e mundur kjo disbalancë? Sipas ekspertëve kjo lidhet me transformimin e tregut të punës. Në disa...

Gjermani: 1 milionë vende të lira pune

më 5.2017 - DW

Në Gjermani ka sot mbi 1 milionë vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. Si është e mundur kjo disbalancë? Sipas ekspertëve kjo lidhet me transformimin e tregut të punës. Në disa...

Gjermania ka 1 mln vende të lira pune, ku kërkohen punëtorë

më 5.2017 - AlbPortali

Sipas ekspertëve kjo lidhet me transformimin e tregut të punës. Në disa degë, p.sh. në bujqësi apo pylltari nuk ka më nevojë për forca të reja pune. Kurse në sektorë të tjerë kërkesa është tepër e lartë....

Gjermania ka 1 mln vende të lira pune, ku kërkohen punëtorë

më 5.2017 - Shenja

Sipas ekspertëve kjo lidhet me transformimin e tregut të punës. Në disa degë, p.sh. në bujqësi apo pylltari nuk ka më nevojë për forca të reja pune. Kurse në sektorë të tjerë kërkesa është tepër e lartë....

Gjermani: 1 milionë vende të lira pune

më 5.2017 - Insajderi

Në Gjermani ka sot mbi 1 milionë vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. Si është e mundur kjo disbalancë? Sipas ekspertëve kjo lidhet me transformimin e tregut të punës. Në disa...

Në Gjermani 1 milionë vende të lira pune, 3 milion kërkesa për punësim

më 5.2017 - Java News

Në Gjermani ka sot mbi 1 milionë vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. Si është e mundur kjo disbalancë? Sipas ekspertëve kjo lidhet me transformimin e tregut të punës. Në disa...

1 milion vende të lira pune në Gjermani, ja sektorët ku kërkohet forcë punëtore

më 5.2017 - Lexo

Në Gjermani ka sot mbi 1 milionë vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. Si është e mundur kjo disbalancë? Sipas ekspertëve kjo lidhet me transformimin e tregut të punës. Në disa...

Gjermani: 1 milion vende të lira pune

më 5.2017 - AlbPortali

Loading... Në Gjermani ka sot mbi 1 milionë vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. Si është e mundur kjo disbalancë? Sipas ekspertëve kjo lidhet me transformimin e tregut të punës....

Gjermani: 1 milion vende të lira pune

më 5.2017 - Fakti Ditor

Në Gjermani ka sot mbi 1 milionë vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. Si është e mundur kjo disbalancë? Sipas ekspertëve kjo lidhet me transformimin e tregut të punës. Në disa...

Gjermani: 1 milion vende të lira pune

më 5.2017 - Tetova Sot

Në Gjermani ka sot mbi 1 milionë vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. Si është e mundur kjo disbalancë? Sipas ekspertëve kjo lidhet me transformimin e tregut të punës. Në disa...

Gjermani, 1 milion vende të lira pune

më 5.2017 - Opozita

Sipas ekspertëve kjo lidhet me transformimin e tregut të punës. Në disa degë, p.sh. në bujqësi apo pylltari nuk ka më nevojë për forca të reja pune. Kurse në sektorë të tjerë kërkesa është tepër e lartë....

Gjermani: 1 milionë vende të lira pune

më 5.2017 - Antpress

Në Gjermani ka sot mbi 1 milionë vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. Si është e mundur kjo disbalancë? Sipas ekspertëve kjo lidhet me transformimin e tregut të punës. Në disa...

1 milion vende të lira pune në Gjermani

më 5.2017 - Periskopi

Në Gjermani ka sot mbi 1 milionë vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. Si është e mundur kjo disbalancë? Sipas ekspertëve kjo lidhet me transformimin e tregut të punës. Në disa...

Mbi një milion vende të lira pune në Gjermani

më 5.2017 - Arbresh

Në Gjermani ka sot mbi 1 milion vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. Si është e mundur kjo disbalancë? Sipas ekspertëve kjo lidhet me transformimin e tregut të punës. Në disa degë,...

Gjermani, 1 milion vende të lira pune

më 5.2017 - ElbasaniPlus

Artikuj të ngjashëm Ndodh edhe kështu/ Sherr në sallën e operimit, kirurgu dhunon infermieren 2 days ago Gjermania pezullon “Schengen”-in si Italia 2 days ago Ndau informacione sekrete me Rusinë, Trump:...

1 milionë vende të lira pune

më 5.2017 - Gazeta Fjala

Në Gjermani ka sot mbi 1 milionë vende të lira pune dhe rreth 3 milionë vetë që kërkojnë punë. Si është e mundur kjo disbalancë? Sipas ekspertëve kjo lidhet me transformimin e tregut të punës. Në disa...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK