http://kariera.mk

Kumanovë, 7 vjet burg për vrasësin e komandant Shqiponjës

më 5.2017 - Flaka

Bajram Limani, vrasësi i Xhemail Rexhepit – komandant Shqiponjës,- është dënuar me 7 vjet burg e 3 muaj heqje lirie, edhe atë 5 vjet për vrasje dhe 2 vjet e 3 muaj për armëmbajtje pa leje. Ky është epilogu...

Komandant Baruti: U vërtetua se komandant Shqiponja është vra nga mbeturinat e UDB-së

më 5.2017 - Tetova1

Sot, u dëshmua, dhe u vërtetua, se Xhemail Rexhepi – Komandant Shqiponja, është i vrarë në kurthin e mirë organizuar, nga mbeturinat Udbeske, dhe nga një pjesë e krimit politikë, shkruan Xhem Lamallari-Komandant...

Kumanovë, 7 vjet burg për vrasësin e komandant Shqiponjës

më 5.2017 - MRT

Bajram Limani, vrasësi i Xhemail Rexhepit... Bajram Limani, vrasësi i Xhemail Rexhepit - komandant Shqiponjës,- është dënuar me 7 vjet burg e 3 muaj heqje lirie, edhe atë 5 vjet për vrasje dhe 2 vjet e...

Komandant Baruti: U vërtetua se komandant Shqiponja është vra nga mbeturinat e UDB-së

më 5.2017 - Ina

Sot, u dëshmua, dhe u vërtetua, se Xhemail Rexhepi – Komandant Shqiponja, është i vrarë në kurthin e mirë organizuar, nga mbeturinat Udbeske, dhe nga një pjesë e krimit politikë, shkruan Xhem Lamallari-Komandant...

Shtatë vite burg për vrasësin e Komandant Shqiponjës, ankohen familjarët

më 5.2017 - Gazeta Express

Gjykata Themelore e Kumanovës dënoi me shtatë vjet burg Shaban Limanin për vrasjen e Xhemail Rexhepit, të njohur si komandant Shqiponja, transmeton Gazeta Express. Ndërsa i akuzuari i dytë, Amir Latifi...

7 VJET BURG PËR VRASËSIN E “SHQIPONJËS”, FAMILJARËT TË PAKËNAQUR, DO TË APELOJNË VENDIMIN

më 5.2017 - TV21

Gjykata Themelore e Kumanovës dënoi me shtatë vjet burg Shaban Limanin për vrasjen e Xhemail Rexhepit, të njohur si komandant Shqiponja.  Ndërsa i akuzuari i dytë, Amir Latifi u dënua me tre muaj heqje...

Familjarët e “Shqiponjës” të tronditur nga dënimi për vrasësin e birit të tyre. Ja çfarë shkruan Qahil Rexhepi

më 5.2017 - Ina

Vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre muaj burg, raporton SHENJA....

Kumanovë, 7 vjet burg për vrasësin e Komandant Shqiponjës

më 5.2017 - Alsat-M

Gjykata Themelore në Kumanovë i ka dhënë epilog vrasjes së Xhemail Rexhepit i njohur si Komandant Shqiponja. I akuzuari kryesor Bajram Limani është dënuar me 7 vite burg, ndërsa pjesëmarrësi tjetër në...

7 vjet burg për vrasësin e “Shqiponjës”

më 5.2017 - Portalb

Gjykata Themelore e Kumanovës dënoi me shtatë vjet burg Shaban Limanin për vrasjen e Xhemail Rexhepit, të njohur si komandant Shqiponja.  Ndërsa i akuzuari i dytë, Amir Latifi u dënua me tre muaj heqje...

7 vjet burg për vrasësin e Komandant Shqiponjës, ja reagimi i familjarëve

më 5.2017 - Almakos

Me vetëm 7 vite burg u dënua Bajram Limani, vrasësi i Komandant Shqiponjës, pasi gjykata vlerësoi se vrasja ka qenë vrasje çasti. Ndërsa Amir Latifi i cili plagosi dy shokët e “Shqiponjës” Gani Demirin...

Familjari i Komandant Shqiponjës: Na vranë për së dyti djalin tonë

më 5.2017 - InfoShqip

Vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre muaj burg, raporton SHENJA....

7 vjet burg për vrasësin e komandant Shqiponjës

më 5.2017 - InfoShqip

Vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre muaj burg, raporton SHENJA....

Vetëm shtatë vite burg për vrasësin e Xhemail Rexhepit – Komandant Shqiponja

më 5.2017 - Telegrafi

Tv Shenja bën të ditur se vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre muaj...

Familjari i Komandant Shqiponjës: Na vranë për së dyti djalin tonë

më 5.2017 - Ina

Vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre muaj burg, raporton SHENJA....

7 VJET BURG PËR VRASËSIN E “SHQIPONJËS”

më 5.2017 - TV21

Gjykata Themelore e Kumanovës dënoi me shtatë vjet burg Shaban Limanin për vrasjen e Xhemail Rexhepit, të njohur si komandant Shqiponja.  Ndërsa i akuzuari i dytë, Amir Latifi u dënua me tre muaj heqje...

Vetëm shtatë vjet burg për vrasësin e komandant Shqiponjës

më 5.2017 - Koha.net

Vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre muaj burg, raporton Shenja....

Komandant Baruti: U vërtetua se komandant Shqiponja është vra nga mebturinat e UDB-së

më 5.2017 - Lajm

Sot, u dëshmua, dhe u vërtetua, se Xhemail Rexhepi – Komandant Shqiponja, është i vrarë në kurthin e mirë organizuar, nga mbeturinat Udbeske, dhe nga një pjesë e krimit politikë, shkruan Xhem Lamallari-Komandant...

Familjarët e “Shqiponjës” të tronditur nga dënimi për vrasësin e birit të tyre. Ja çfarë shkruan Qahil Rexhepi

më 5.2017 - Tetova1

Ka reaguar Qahil Rexhepi, vëllai i Komandant Shqiponjës- Xhemail Rexhepi pas aktgjykimit për vrasësin e vëllait. Vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i...

Shtatë vite burg për vrasësin e Xhemail Rexhepit – Komandant Shqiponja

më 5.2017 - Tetova Sot

Gjykata Themelore e Kumanovës dënoi me shtatë vjet burg Shaban Limanin për vrasjen e Xhemail Rexhepit, të njohur si komandant Shqiponja.  Ndërsa i akuzuari i dytë, Amir Latifi u dënua me tre muaj heqje...

7 vite burg për vrasësin e Komandant Shqiponjës, familjarët: E vratë për së dyti

më 5.2017 - Albeu

Vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vite burg , ndërsa personi i cili plagosi dy shokët e tij, Gani Demirin dhe Shefki Rexhepin, u dënua me vetëm tre muaj burg . Avokatët kanë refuzuar...

7 vjet burg për vrasësin e komandant Shqiponjës

më 5.2017 - Ina

Vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre muaj burg, raporton SHENJA....

Vetëm shtatë vite burg për vrasësin e Xhemail Rexhepit – Komandant Shqiponja

më 5.2017 - Antpress

Tv Shenja bën të ditur se vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre muaj...

Familjarët e “Shqiponjës” të tronditur nga dënimi për vrasësin e birit të tyre. Ja çfarë shkruan Qahil Rexhepi

më 5.2017 - Lajm

Ka reaguar Qahil Rexhepi, vëllai i Komandant Shqiponjës- Xhemail Rexhepi pas aktgjykimit për vrasësin e vëllait. Vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i...

Familjarët “Shqiponjës” të tronditur nga dënimi për vrasësin e birit të tyre. Ja çfarë shkruan Qahil Rexhepi

më 5.2017 - Lajm

Ka reaguar Qahil Rexhepi, vëllai i Komandant shqiponjës pas aktgjykimit për vrasësin e vëllait. Vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy...

7 vjet burg për vrasësin e Komandant Shqiponjës, ja reagimi i familjarëve

më 5.2017 - AlbPortali

Me vetëm 7 vite burg u dënua Bajram Limani, vrasësi i Komandant Shqiponjës, pasi gjykata vlerësoi se vrasja ka qenë vrasje çasti. Ndërsa Amir Latifi i cili plagosi dy shokët e “Shqiponjës” Gani Demirin...

7 vjet burg për vrasësin e Komandant Shqiponjës, ja reagimi i familjarëve

më 5.2017 - Shenja

Me vetëm 7 vite burg u dënua Bajram Limani, vrasësi i Komandant Shqiponjës, pasi gjykata vlerësoi se vrasja ka qenë vrasje çasti. Ndërsa Amir Latifi i cili plagosi dy shokët e “Shqiponjës” Gani Demirin...

LAJM I FUNDIT/ Ja dënimi për vrasësin e komandant Shqiponjës!

më 5.2017 - InfoShqip

I akuzuari i parë për vrasjen e komandant Shqiponjës është dënuar me 7 vite heqje lirie, ndërsa i akuzuari i dytë 3 muaj, njofton InfoShqip Familjarët e komandant Shqiponjës thonë se me këtë vendim, është...

Familjari i Komandant Shqiponjës: Me vendimin e Gjykatës ai u vra për së dyti

më 5.2017 - Almakos

Vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre muaj burg, raporton SHENJA....

Vetëm shtatë vjet burg për vrasësin e komandant Shqiponjës

më 5.2017 - Tetova1

Vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre muaj burg, raporton SHENJA....

Vetëm shtatë vjet burg për vrasësin e komandant Shqiponjës

më 5.2017 - Lajm

Vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre muaj burg, raporton SHENJA....

Vetëm shtatë vjet burg për vrasësin e Komandant Shqiponjës

më 5.2017 - Almakos

Vrasësi i komandant shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre muaj burg, raporton SHENJA....

Vetëm shtatë vjet burg për vrasësin e komandant Shqiponjës

më 5.2017 - Gazeta Liria

Vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre muaj burg, raporton Shenja....

Familjari i Komandant Shqiponjës: Me vendimin e Gjykatës ai u vra për së dyti

më 5.2017 - AlbPortali

Vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre muaj burg, raporton SHENJA....

Familjari i Komandant Shqiponjës: Me vendimin e Gjykatës ai u vra për së dyti

më 5.2017 - Shenja

Vrasësi i Komandant Shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre muaj burg, raporton SHENJA....

Kaq vjet dënohet personi që vrau ‘Komandant Shqiponjën’

më 5.2017 - Periskopi

Vrasësi i komandant shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre muaj burg, raporton SHENJA....

Vetëm shtatë vjet burg për vrasësin e Komandant Shqiponjës

më 5.2017 - AlbPortali

Vrasësi i komandant shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre muaj burg, raporton SHENJA....

Vetëm shtatë vjet burg për vrasësin e Komandant Shqiponjës

më 5.2017 - Shenja

Vrasësi i komandant shqiponjës është dënuar vetëm me shtatë vjet burg, ndërsa personi i cili i plagosi dy shokët e tij, Gani Demiri dhe Shefki Rexhepi, u dënua me vetëm tre muaj burg, raporton SHENJA....

Familjarët e komandant Shqiponjës i tremben gjykatës së politizuar

më 5.2017 - AlbPortali

Xhemail Rexhepi, apo i njohur për opinionin si “Komandant Shqiponja” më 23 korrik të 2015 u nis për mbledhjen që do ta mbanin për koordinim brendapartiak lidhur me ushtrimin e detyrës së Kryetarit të Degës...

Familjarët e komandant Shqiponjës i tremben gjykatës së politizuar

më 5.2017 - Shenja

Xhemail Rexhepi, apo i njohur për opinionin si “Komandant Shqiponja” më 23 korrik të 2015 u nis për mbledhjen që do ta mbanin për koordinim brendapartiak lidhur me ushtrimin e detyrës së Kryetarit të Degës...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK