http://kariera.mk

Prokuroria vendos që vetëm Mehmeti të thiret për manipulimet me grupin e Kumanovës

më 5.2017 - InfoShqip

Prokuroria Publike sot ka hedhur poshtë të gjitha propozimet e palës mbrojtëse me përjashtim të Shenasi Mehmetit të cilin e ka pranuar si dëshmitar në lëndën e Grupit të Kumanovës. Pala mbrojtëse ka kërkuar...

Grupi i Kumanovës “dridh” gjykatën, pasi u refuzuan Ahmeti, Grubi dhe Mijallkovi si dëshmitarë

më 5.2017 - Ina

Revoltë dhe pakënaqësi të madhe ka shkaktuar te pjesëtarët e Grupit të Kumanovës vendimi i trupit gjykues që të mos thirren dëshmitarët të cilët i ka propozuar mbrojtja e tyre, merr vesh Gazeta Lajm. Mbrojtja...

“Lagja e trimave”, Prokuroria hedh poshtë dëshmitarët e mbrojtjes

më 5.2017 - MRT

Trupi gjykues në rastin e Kumanovës ka hedhur poshtë propozimet e palës mbrojtëse.... Trupi gjykues në rastin e Kumanovës ka hedhur poshtë propozimet e palës mbrojtëse për dëshminë e rreth 30 personave...

Rasti i Kumanovës, nuk pranohen si dëshmitarë Gruevski, Ahmeti dhe Xhaferi

më 5.2017 - Flaka

Shenasi Memedi është dëshmitari I vetëm I cili do të sqarojë ngjarjet para dhe gjatë luftimeve në Kumanovë. Gjykatësja refuzoi propozimet për dëshmitë e Ali Ahmetit, Musa Xhaferit, Nikolla Gruevskit, Zoran...

Mehmeti personi "KYÇ" që mund të zbardhë rastin e Kumanovës ?!

më 5.2017 - Zhurnal

Shkup, 19 maj - Prokuroria Publike sot ka hedhur poshtë të gjitha propozimet e palës mbrojtëse me përjashtim të Shenasi Mehmetit të cilin e ka pranuar si dëshmitarë në lëndën e Grupit të Kumanovës, shkruan...

Grupi i Kumanovës “dridh” gjykatën, pasi u refuzuan Ahmeti, Grubi dhe Mijallkovi si dëshmitarë

më 5.2017 - Lajm

Revoltë dhe pakënaqësi të madhe ka shkaktuar te pjesëtarët e Grupit të Kumanovës vendimi i trupit gjykues që të mos thirren dëshmitarët të cilët i ka propozuar mbrojtja e tyre, merr vesh Gazeta Lajm. Mbrojtja...

Grupi i Kumanovës, hidhen poshtë propozimet e palës mbrojtëse

më 5.2017 - Telegrafi

Prokuroria Publike ka hedhur poshtë të gjitha propozimet e palës mbrojtëse me përjashtim të Shenasi Mehmetit të cilin e ka pranuar si dëshmitarë në lëndën e Grupit të Kumanovës, përcjell Telegrafi Maqedoni....

Rasti i Kumanovës, nuk pranohen si dëshmitarë Gruevski, Ahmeti dhe Xhaferi

më 5.2017 - Almakos

Shenasi Memedi është dëshmitari I vetëm I cili do të sqarojë ngjarjet para dhe gjatë luftimeve në Kumanovë. Gjykatësja refuzoi propozimet për dëshmitë e Ali Ahmetit, Musa Xhaferit, Nikolla Gruevskit, Zoran...

"Rasti Kumanova", Prokuroria nuk përfill propozimet e palës mbrojtëse

më 5.2017 - Gazeta Express

Prokuroria Publike, ka hedhur poshtë të gjitha propozimet e palës mbrojtëse me përjashtim të Shenasi Mehmetit të cilin e ka pranuar si dëshmitarë, transmeton Gazeta Express. Propozimet e palës mbrojtëse...

Rasti i Kumanovës | Shenasi Mehmeti pranohet si dëshmitar

më 5.2017 - Flaka

Prokuroria Publike, ka hedhur poshtë të gjitha propozimet e palës mbrojtëse me përjashtim të Shenasi Mehmetit të cilin e ka pranuar si dëshmitarë. Propozimet e palës mbrojtëse janë hedhur poshtë nën arsyetimin...

‘Kumanova’, Prokuroria s’përfill propozimet e palës mbrojtëse

më 5.2017 - Aktuale

Prokuroria Publike, ka hedhur poshtë të gjitha propozimet e palës mbrojtëse me përjashtim të Shenasi Mehmetit të cilin e ka pranuar si dëshmitarë. Propozimet e palës mbrojtëse janë hedhur poshtë nën arsyetimin...

“KUMANOVA”, PROKURORIA HEDH POSHTË PROPOZIMET E PALËS MBROJTËSE

më 5.2017 - TV21

Prokuroria Publike, ka hedhur poshtë të gjitha propozimet e palës mbrojtëse me përjashtim të Shenasi Mehmetit të cilin e ka pranuar si dëshmitarë. Propozimet e palës mbrojtëse janë hedhur poshtë nën arsyetimin...

“Kumanova”, Prokuroria hedh poshtë propozimet e palës mbrojtëse

më 5.2017 - Klan Kosova

Prokuroria Publike e Maqedonisë , ka hedhur poshtë të gjitha propozimet e palës mbrojtëse me përjashtim të Shenasi Mehmetit të cilin e ka pranuar si dëshmitarë në rastin “Kumanova”. Propozimet e palës...

"Kumanova", Prokuroria hedh poshtë propozimet e palës mbrojtëse

më 5.2017 - Albeu

Prokuroria Publike e Maqedonisë ka hedhur poshtë të gjitha propozimet e palës mbrojtëse me përjashtim të Shenasi Mehmetit të cilin e ka pranuar si dëshmitarë. Propozimet e palës mbrojtëse janë hedhur poshtë...

“Kumanova”, Prokuroria hedh poshtë propozimet e palës mbrojtëse

më 5.2017 - Lajmi.net

Prokuroria Publike e Maqedonisë , ka hedhur poshtë të gjitha propozimet e palës mbrojtëse me përjashtim të Shenasi Mehmetit të cilin e ka pranuar si dëshmitarë në rastin “Kumanova”. Propozimet e palës...

“Kumanova”, Prokuroria hedh poshtë propozimet e palës mbrojtëse

më 5.2017 - Alsat-M

Prokuroria Publike, ka hedhur poshtë të gjitha propozimet e palës mbrojtëse me përjashtim të Shenasi Mehmetit të cilin e ka pranuar si dëshmitarë. Propozimet e palës mbrojtëse janë hedhur poshtë nën arsyetimin...

“Kumanova”, Prokuroria hedh poshtë propozimet e palës mbrojtëse

më 5.2017 - Indeks online

Prokuroria Publike, ka hedhur poshtë të gjitha propozimet e palës mbrojtëse me përjashtim të Shenasi Mehmetit të cilin e ka pranuar si dëshmitarë. Propozimet e palës mbrojtëse janë hedhur poshtë nën arsyetimin...

Rasti i Kumanovës, nuk pranohen si dëshmitarë Gruevski, Ahmeti dhe Xhaferi

më 5.2017 - Periskopi

Shenasi Memedi është dëshmitari I vetëm I cili do të sqarojë ngjarjet para dhe gjatë luftimeve në Kumanovë. Gjykatësja refuzoi propozimet për dëshmitë e Ali Ahmetit, Musa Xhaferit, Nikolla Gruevskit, Zoran...

Rasti i Kumanovës, nuk pranohen si dëshmitarë Gruevski, Ahmeti dhe Xhaferi

më 5.2017 - AlbPortali

Shenasi Memedi është dëshmitari I vetëm I cili do të sqarojë ngjarjet para dhe gjatë luftimeve në Kumanovë. Gjykatësja refuzoi propozimet për dëshmitë e Ali Ahmetit, Musa Xhaferit, Nikolla Gruevskit, Zoran...

Rasti i Kumanovës, nuk pranohen si dëshmitarë Gruevski, Ahmeti dhe Xhaferi

më 5.2017 - Shenja

Shenasi Memedi është dëshmitari I vetëm I cili do të sqarojë ngjarjet para dhe gjatë luftimeve në Kumanovë. Gjykatësja refuzoi propozimet për dëshmitë e Ali Ahmetit, Musa Xhaferit, Nikolla Gruevskit, Zoran...

“Kumanova”, Prokuroria hedh poshtë propozimet e palës mbrojtëse

më 5.2017 - Tetova Sot

Prokuroria Publike, ka hedhur poshtë të gjitha propozimet e palës mbrojtëse me përjashtim të Shenasi Mehmetit të cilin e ka pranuar si dëshmitarë. Propozimet e palës mbrojtëse janë hedhur poshtë nën arsyetimin...

Rasti i Kumanovës, ja cilat kërkesa të mbrojtes u refuzuan

më 5.2017 - InfoShqip

Prokuroria Publike ka hedhur poshtë të gjitha propozimet e palës mbrojtëse me përjashtim të Shenasi Mehmetit të cilin e ka pranuar si dëshmitarë në lëndën e Grupit të Kumanovës,njofton InfoShqip . Alsat-M...

Prokuroria refuzon funksionarët e BDI-së në rastin Kumanova

më 5.2017 - Lajm

Prokuroria Publike, ka hedhur poshtë të gjitha propozimet e palës mbrojtëse me përjashtim të Shenasi Mehmetit të cilin e ka pranuar si dëshmitarë, transmeton Alsat-M. Propozimet e palës mbrojtëse janë...

Grupi i Kumanovës, hidhen poshtë propozimet e palës mbrojtëse

më 5.2017 - InfoShqip

Prokuroria Publike ka hedhur poshtë të gjitha propozimet e palës mbrojtëse me përjashtim të Shenasi Mehmetit të cilin e ka pranuar si dëshmitarë në lëndën e Grupit të Kumanovës, përcjell Telegrafi Maqedoni....

Grupi i Kumanovës, hidhen poshtë propozimet e palës mbrojtëse

më 5.2017 - Tetova1

Prokuroria Publike ka hedhur poshtë të gjitha propozimet e palës mbrojtëse me përjashtim të Shenasi Mehmetit të cilin e ka pranuar si dëshmitarë në lëndën e Grupit të Kumanovës Alsat-M bën të ditur se...

“Kumanova”, Prokuroria hedh poshtë propozimet e palës mbrojtëse

më 5.2017 - Arbresh

Prokuroria Publike e Maqedonisë, ka hedhur poshtë të gjitha propozimet e palës mbrojtëse me përjashtim të Shenasi Mehmetit të cilin e ka pranuar si dëshmitarë në rastin “Kumanova”. Propozimet e palës mbrojtëse...

“Kumanova”, Prokuroria hedh poshtë propozimet e palës mbrojtëse

më 5.2017 - Gazeta Monitor

Prokuroria Publike e Maqedonisë , ka hedhur poshtë të gjitha propozimet e palës mbrojtëse me përjashtim të Shenasi Mehmetit të cilin e ka pranuar si dëshmitarë në rastin “Kumanova”. Propozimet e palës...

“Kumanova”, Prokuroria hedh poshtë propozimet e palës mbrojtëse

më 5.2017 - Lajm

Prokuroria Publike, ka hedhur poshtë të gjitha propozimet e palës mbrojtëse me përjashtim të Shenasi Mehmetit të cilin e ka pranuar si dëshmitarë. Propozimet e palës mbrojtëse janë hedhur poshtë nën arsyetimin...

“Kumanova”, Prokuroria hedh poshtë propozimet e palës mbrojtëse

më 5.2017 - Almakos

19 May Prokuroria Publike, ka hedhur poshtë të gjitha propozimet e palës mbrojtëse me përjashtim të Shenasi Mehmetit të cilin e ka pranuar si dëshmitarë. Propozimet e palës mbrojtëse janë hedhur poshtë...

“Kumanova”, Prokuroria hedh poshtë propozimet e palës mbrojtëse

më 5.2017 - AlbPortali

Loading... Prokuroria Publike, ka hedhur poshtë të gjitha propozimet e palës mbrojtëse me përjashtim të Shenasi Mehmetit të cilin e ka pranuar si dëshmitarë. Propozimet e palës mbrojtëse janë hedhur poshtë...

“Kumanova”, Prokuroria hedh poshtë propozimet e palës mbrojtëse

më 5.2017 - Fakti Ditor

Prokuroria Publike, ka hedhur poshtë të gjitha propozimet e palës mbrojtëse me përjashtim të Shenasi Mehmetit të cilin e ka pranuar si dëshmitarë. Propozimet e palës mbrojtëse janë hedhur poshtë nën arsyetimin...

“Kumanova”, Prokuroria hedh poshtë propozimet e palës mbrojtëse

më 5.2017 - Sovrani

Prokuroria Publike, ka hedhur poshtë të gjitha propozimet e palës mbrojtëse me përjashtim të Shenasi Mehmetit të cilin e ka pranuar si dëshmitarë. Propozimet e palës mbrojtëse janë hedhur poshtë nën arsyetimin...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK