më 9.2019 - Flaka
Një nga ëmbëlsirat më të dashura e më të kërkuara në pastiçeritë shqiptare. Të mbuluara me çokollatë e të mbushura me krem, të lehta e delikate në shije, pastatshu vijojnë të mbeten ndër më të preferuarat...
Flaka
Insajderi
BalkanWeb
Zhurnal
më 9.2019 - Insajderi
Ëmbëlsirat më të mira bëhen nga artikujt natyrorë Desertët vërtet të mirë bëhen shumë lehtë, ndërsa receta ka arritur nga Amerika Latine. Ne e adhurojmë, sepse bëhet lehtë dhe për gatimin e saj ju nevojiten...
më 9.2019 - BalkanWeb
2 gota miell që fryhet vetë, 1 gotë kos, 1 kokërr vezë, 1 lugë kafeje sheqer, Pak kripë, Vaj për skuqje (1/2 filxhan çaji) Në një enë rrahim vezën, shtojmë kosin, sheqerin, kripën dhe 1 lugë vaj. I trazojmë...
Një recetë që do t’ju bëjë të hidheni përpjetë nga gëzimi! Përbërësit: – 130 g lajthi; – 100 g arra indiane; – 60 g çokollatë të grirë; – 30 g lulëkuqe të bluara, të përziera me pak ujë të vakët; – 2 ½...
më 9.2019 - Zhurnal
Përbërësit: 200 gr çokollatë 55% cacao 200 gr gjalpë 160 gr sheqer 200 gr miell 6 vezë 5 gr sodë bikarbonë Për kremin: 100 gr cokollatë gatimi 200 ml ajkë e ëmbël Përgaditja 1 Shkrini çokollatën me gjalpin....
Përbërësit: 200 gr miell 30 gr niseshte 125 gr sheqer 1/2 pluhur pjekurinash 125 ml qumësht 80 ml vaj 75 ml lëng portokalli 1 vezë 2 lëvore portokalli pak kripë 100 gr cokollatë gatimi Udhëzimet: 1 Trazojini...