Nëse përkeqësohet gjendja, mund të ketë orë policore në gjithë vendin

para një jave - Iliria News

Stevo Pendarovski, presidenti i Maqedonisë së Veriut paralajmëroi se në rast të përkeqësimit të gjendjes së pandemisë në vend, mund të ketë edhe kufizime deri në orë policore. “Nëse situata përkeqësohet,...

Nëse përkeqësohet gjendja, mund të ketë orë policore në gjithë vendin

para një jave - Ina

Stevo Pendarovski, presidenti i Maqedonisë së Veriut paralajmëroi se në rast të përkeqësimit të gjendjes së pandemisë në vend, mund të ketë edhe kufizime deri në orë policore. “Nëse situata përkeqësohet,...

Gjendje krize 30-ditore në tërë shtetin! Angellov: Kaloi koha kur thyeja tjegulla me kokë

para një jave - TV21

“Kaloi koha kur thyeja tjegulla me kokë…”, tha Stojançe Angellov – u.d Drejtor i QMK-së. Me këtë porosi, drejtori i Qendrës për Menaxhim me Kriza, Stojançe Angellov e nisi fjalimin e tij në Fejsbuk, duke...

Angellov: Ushtria do të asistojë në sigurimin e disa institucioneve shëndetësore

para një jave - Shprehja

Kreu i Komitetit për Menaxhim me Kriza, Stojançe Angellov pas mbledhjes së sotme theksoi se është shqyrtuar Plani i Aksionit pas shpalljes së gjendjes së krizës dhe se po shqyrtohet mundësia që ushtria...

Nis në mbrëmje gjendja krize në Maqedoni

para një jave - Klan

Nis në mbrëmje gjendja krize në Maqedoni Ushtria në shërbim të pandemisë Qeveria e Maqedonisë së Veriut në seancën e 23-të miratoi vendimin për ekzistimin e gjendjes së krizës në territorin e vendit, për...

Maqedoni, ende nuk ka përfunduar mbledhja e Shtabit kryesor për menaxhim me kriza

para një jave - Telegrafi

Ende nuk ka përfunduar mbledhje e Shtabit kryesor që e udhëheq drejtori për Menaxhim me Kriza, Stojanç Angellov, i cili duhet ta përgatis planin aksional për gjednjen e krizës. Një nga opsionet është nëse...

Cilat janë masat e reja që dolën nga Shtabi i Përgjithshëm?

para një jave - Flaka

Ushtria të përfshihet në mbrojtjen dhe sigurimin e ambienteve spitalore atje ku është e nevojshme, si dhe ndihmoni policinë në mbrojtjen e mjediseve jetësore. Pas një takimi dy orë e gjysmë, Shtabi i Përgjithshëm...

Angellov: Ushtria do të asistojë në sigurimin e disa institucioneve shëndetësore

para një jave - InfoShqip

Kreu i Komitetit për Menaxhim me Kriza, Stojançe Angellov pas mbledhjes së sotme theksoi se është shqyrtuar Plani i Aksionit pas shpalljes së gjendjes së krizës dhe se po shqyrtohet mundësia që ushtria...

Shtabi i Përgjithshëm i Krizës ka përgatitur planin e veprimit

para një jave - Flaka

Takimi i Shtabit kryesore të krizës në QMK ka përfunduar, përcjell FLAKA. Pas vendimit të djeshëm të Qeverisë për të shpallur gjendje krize në të gjithë territorin e vendit për një periudhë prej 30 ditësh,...

Akoma punohet mbi planin e parë të veprimit për situatën e krizës, edhe palestrat pritet të shndërrohen në qendra Covid

para një jave - Flaka

Diskutim i gjerë, shumë pika në rendin e ditës dhe shqyrtimi dhe nënshkrimi përfundimtar i planit të parë të veprimit për situatën e krizës. Drafti i planit u përgatit në ora 16 pasdite kur filloi debati...

Angellov: Ushtria do të asistojë në sigurimin e disa institucioneve shëndetësore

para një jave - Tetova Sot

Kreu i Komitetit për Menaxhim me Kriza, Stojançe Angellov pas mbledhjes së sotme theksoi se është shqyrtuar Plani i Aksionit pas shpalljes së gjendjes së krizës dhe se po shqyrtohet mundësia që ushtria...

Pendarovski: Ushtria do të mbështesë policinë dhe objektet shëndetësore

para një jave - Tetova Sot

Gjendja e krizës në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut për 30 ditë, e cila u shpall nga Qeveria me propozimin e Këshillit të Sigurimit, i jep mundësi ushtrisë të mbështesë policinë dhe objektet...

Angellov: Ushtria do të asistojë në sigurimin e disa institucioneve shëndetësore

para një jave - Arbresh

Shtabi i Kryesor për Menaxhim me Kriza pranë QMK-së, pas shpalljes së gjendjes së krizës miratoi Planin e Veprimit. Në përputhje me ligjin, tani duhet të shqyrtohet nga Komiteti Drejtues, i cili përbëhet...

Vendi zyrtarisht në gjendje krize, nis përgatitja e planit të veprimit

para një jave - Medial

Maqedonia e Veriut zyrtarisht në gjendje krize. Komiteti për menaxhim me kriza ka filluar me përgatitjen e planit aksionar. Po kërkohet zgjidhje edhe për kapacitetet spitalore. “Për shkak se kapacitetet...

Angellov: Ushtria do të asistojë në sigurimin e disa institucioneve shëndetësore

para një jave - Zyrtare

Kreu i Komitetit për Menaxhim me Kriza, Stojançe Angellov pas mbledhjes së sotme theksoi se është shqyrtuar Plani i Aksionit pas shpalljes së gjendjes së krizës dhe se po shqyrtohet mundësia që ushtria...

Maqedonia zyrtarisht në gjendje krize, nis përgatitja e planit të veprimit

para një jave - Flaka

Maqedonia e Veriut zyrtarisht në gjendje krize. Komiteti për menaxhim me kriza ka filluar me përgatitjen e planit aksionar. Po kërkohet zgjidhje edhe për kapacitetet spitalore. “Për shkak se kapacitetet...

Angellov: Ushtria do të asistojë në sigurimin e disa institucioneve shëndetësore

para një jave - Almakos

Kreu i Komitetit për Menaxhim me Kriza, Stojançe Angellov pas mbledhjes së sotme theksoi se është shqyrtuar Plani i Aksionit pas shpalljes së gjendjes së krizës dhe se po shqyrtohet mundësia që ushtria...

Pendarovski: Ushtria do të mbështesë policinë dhe objektet shëndetësore

para një jave - Sharri

Gjendja e krizës në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut për 30 ditë, e cila u shpall nga Qeveria me propozimin e Këshillit të Sigurimit, i jep mundësi ushtrisë të mbështesë policinë dhe objektet...

Angellov: Ushtria do të asistojë në sigurimin e disa institucioneve shëndetësore

para një jave - Fakti Ditor

Kreu i Komitetit për Menaxhim me Kriza, Stojançe Angellov pas mbledhjes së sotme theksoi se është shqyrtuar Plani i Aksionit pas shpalljes së gjendjes së krizës dhe se po shqyrtohet mundësia që ushtria...

Angellov: Ushtria do të asistojë në sigurimin e disa institucioneve shëndetësore

para një jave - Sharri

Kreu i Komitetit për Menaxhim me Kriza, Stojançe Angellov pas mbledhjes së sotme theksoi se është shqyrtuar Plani i Aksionit pas shpalljes së gjendjes së krizës dhe se po shqyrtohet mundësia që ushtria...

Angellov: Ushtria do të asistojë në sigurimin e disa institucioneve shëndetësore

para një jave - Lajm

Kreu i Komitetit për Menaxhim me Kriza, Stojançe Angellov pas mbledhjes së sotme theksoi se është shqyrtuar Plani i Aksionit pas shpalljes së gjendjes së krizës dhe se po shqyrtohet mundësia që ushtria...

Angellov: Ushtria do të asistojë në sigurimin e disa institucioneve shëndetësore

para një jave - 24 orë info

Kreu i Komitetit për Menaxhim me Kriza, Stojançe Angellov pas mbledhjes së sotme theksoi se është shqyrtuar Plani i Aksionit pas shpalljes së gjendjes së krizës dhe se po shqyrtohet mundësia që ushtria...

Nëse përkeqësohet gjendja, mund të ketë orë policore në gjithë vendin, paralajmëroi Pendarovski

para një jave - Portalb

Stevo Pendarovski, presidenti i Maqedonisë së Veriut paralajmëroi se në rast të përkeqësimit të gjendjes së pandemisë në vend, mund të ketë edhe kufizime deri në orë policore, transmeton Portalb.mk . “Nëse...

Maqedonia e Veriut në gjëndje krize/ Ushtria në ndihmë të situatës së rëndë nga Covid

para një jave - Vizion Plus

Maqedonia e Veriut ka shpallur gjendjen e krizës për 30 ditë për shkak të situatës së krijuar nga pandemia e koronavirusit dhe rritjes së numrit të viktimave. Ky vendim erdhi  pas propozimit në Këshillin...

Maqedonia zyrtarisht në gjendje krize, nis përgatitja e planit të veprimit

para një jave - Shprehja

Maqedonia e Veriut zyrtarisht në gjendje krize. Komiteti për menaxhim me kriza ka filluar me përgatitjen e planit aksionar. Po kërkohet zgjidhje edhe për kapacitetet spitalore. “Për shkak se kapacitetet...

Pendarovski: Ushtria do të mbështesë policinë dhe objektet shëndetësore

para një jave - News33

Shkup, 21 nentor – Gjendja e krizës në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut për 30 ditë, e cila u shpall nga Qeveria me propozimin e Këshillit të Sigurimit, i jep mundësi ushtrisë të mbështesë policinë...

GJENDJE KRIZE: ARMATA KYÇET NË NDIHMË POLICISË DHE SPITALEVE

para një jave - Klan Macedonia

VIJOJNË TË JENË TË LARTA SHIFRAT E TË INFEKTUARVE DHE VIKTIMAVE Qeveria e Maqedonisë së Veriut në seancën e 23-të miratoi Vendimin për ekzistimin e gjendjes së krizës në territorin e vendit, për shkak...

Pendarovski: Armata do të mbështesë policinë dhe spitalet

para një jave - Telegrafi

Presidenti Stevo Pendarovski në Facebook shkroi se gjendja e krizës në gjithë shtetin për 30 ditë që erdhi me propozim të Këshillit për Siguri e që e shpalli dje Qeveria, do t’i mundësojë armatës t’i jep...

Pendarovski: Ushtria do të mbështesë policinë dhe institucionet shëndetësore!

para një jave - TV21

Shpallja gjendje krize në të gjithë territorin e vendit tonë do të zgjasë për 30 ditë, me të cilën Qeveria dje e miratoi propozimin e Këshillit të Sigurisë për të shpallur gjendje krize, situatë kjo e...

Pendarovski: Armata do ta mbështesë policinë dhe institucionet shëndetësore

para një jave - Koha.mk

Shkup, 21 nëntor – Gjendja e krizës në tërë territorin e Maqedonisë së Veriut në kohëzgjatje prej 30 ditëve, që me propozim të Këshillit të sigurisë e shpalli dje Qeveria, i mundësoi Armatës t’i japë mbështetje...

Angellov: Mbaroi koha kur thyeja tjegulla me kokë

para një jave - Ina

Pas shpalljes së gjendjes së krizës, ushtrues detyre drejtor i Shtabit Kryesor për Menaxhim me Kriza është emëruar Stojançe Angellov. Ai përmes profilit të tij në Facebook ka informuar për emërimin e tij...

Pendarovski: Ushtria do të mbështesë policinë dhe objektet shëndetësore

para një jave - Zhurnal

Shkup, 21 nentor – Gjendja e krizës në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut për 30 ditë, e cila u shpall nga Qeveria me propozimin e Këshillit të Sigurimit, i jep mundësi ushtrisë të mbështesë policinë...

Ç’do të thotë Gjendja e Krizës?

para një jave - Medial

Ç’do të thotë gjendja e krizës Gjendja e krizës është gjendje e shkaktuar nga rreziqet të cilat mund t’i rrezikojnë të mirat, shëndetin dhe jetën e njerëzve dhe kafshëve dhe sigurinë e shtetit, për preventivë...

Stojançe Angllov: Përfundoi koha kur thyeja pllaka me kokë, tani drejtoj me Shtabin për Menaxhim me Kriza

para një jave - Telegrafi

Stojançe Angellov i cili u emërua për drejtor i Qendrës për Menaxhim me Kriza në ‘Facebook’ tha se i mirëpret të gjitha idetë konstruktive për t’u menaxhuar më mirë kriza e coronavirusit. “Përfundoi koha...

Edhe më tej i lartë numri i të infektuarve dhe të vdekurve nga Kovid-19

para një jave - Medial

Prej mbrëmë hyri në fuqi gjendja e krizës 30-ditore në territorin e vendit. Vendimin për gjendjen e krizës e solli Qeveria në mbledhje për shkak të mbrojtjes së shëndetit publik në kushte të ekzistimit...

PENDAROVSKI: Ushtria do të mbështesë policinë dhe objektet shëndetësore

para një jave - Medial

Gjendja e krizës në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut për 30 ditë, e cila u shpall nga Qeveria me propozimin e Këshillit të Sigurimit, i jep mundësi ushtrisë të mbështesë policinë dhe objektet...

Angellov: Iku koha kur thyeja tjegulla me kokë, tani udhëheq me SHMK-në

para një jave - Medial

Pas shpalljes së gjendjes së krizës, ushtrues detyre drejtor i Shtabit Kryesor për Menaxhim me Kriza është emëruar Stojançe Angellov. Ai përmes profilit të tij në Facebook ka informuar për emërimin e tij...

Mblidhet Shtabi kryesor për Menaxhim me Kriza

para një jave - Medial

Pas shpalljes së gjendjes së krizës në të gjithë territorin e vendit, mbrëmë vonë në Qendrën për Menaxhim me Kriza u mbajt mbledhja e Shtabit Kryesor për Menaxhim me Kriza. Në mbledhje morën pjesë ushtruesi...

Angelov: Mbaroi koha kur thyeja tjegulla me kokë, tani udhëheq me Shtabin Kryesor për Menaxhim me Kriza

para një jave - Zhurnal

Shkup, 21 nentor – Pas shpalljes së gjendjes së krizës, ushtrues detyre drejtor i Shtabit Kryesor për Menaxhim me Kriza është emëruar Stojançe Angellov. Ai përmes profilit të tij në Facebook ka informuar...

Nëse përkeqësohet gjendja, mund të ketë orë policore në gjithë vendin, paralajmëroi Pendarovski

para një jave - Arbresh

Stevo Pendarovski, presidenti i Maqedonisë së Veriut paralajmëroi se në rast të përkeqësimit të gjendjes së pandemisë në vend, mund të ketë edhe kufizime deri në orë policore. “Nëse situata përkeqësohet,...

Pendarovski: Ushtria do të mbështesë policinë dhe objektet shëndetësore

para një jave - Shprehja

Gjendja e krizës në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut për 30 ditë, e cila u shpall nga Qeveria me propozimin e Këshillit të Sigurimit, i jep mundësi ushtrisë të mbështesë policinë dhe objektet...

Pasdite mbledhje e Shtabit kryesor për menaxhim me kriza

para një jave - TV21

Shtabi kryesor për menaxhim me kriza sot në orën 16:00 do të mbajë mbledhje, në të cilën, siç është paralajmëruar, duhet të shqyrtohet Projekt-plani i aksionit për luftë kundër pandemisë që e përgatitë...

Angellov: Mbaroi koha kur thyeja tjegulla me kokë, tani udhëheq me Shtabin Kryesor për Menaxhim me Kriza

para një jave - Shprehja

Pas shpalljes së gjendjes së krizës, ushtrues detyre drejtor i Shtabit Kryesor për Menaxhim me Kriza është emëruar Stojançe Angellov. Ai përmes profilit të tij në Facebook ka informuar për emërimin e tij...

Gjendja e krizës në shtet, edhe më tej i lartë numri i të infektuarve dhe të vdekurve nga Kovid-19

para një jave - Koha.mk

Shkup, 21 nëntor – Prej mbrëmë hyri në fuqi gjendja e krizës 30-ditore në territorin e vendit. Vendimin për gjendjen e krizës e solli Qeveria në mbledhje për shkak të mbrojtjes së shëndetit publik në kushte...

Numri i të infektuarve nga COVID-19 në Maqedoni mbetet i lartë

para një jave - Telegrafi

Prej mbrëmë në Maqedoni hyri në fuqi gjendja e krizës në gjithë territorin e vendit, ndërsa vendimin e miratoi Qeveria me arsyetimin se duhet të mbrojë shëndetin publik në kushte të pandemisë dhe për të...

Pendarovski: Armata do të mbështesë policinë dhe spitalet

para një jave - Shenja

Presidenti Stevo Pendarovski në Facebook shkroi se gjendja e krizës në gjithë shtetin për 30 ditë që erdhi me propozim të Këshillit për Siguri e që e shpalli dje Qeveria, do t’i mundësojë armatës t’i jep...

Sot mblidhet Shtabi keyesor për menaxhim me Kriza

para një jave - Derveni

Shtabi kryesor për menaxhim me kriza sot në orën 16:00 do të mbajë mbledhje, në të cilën, siç është paralajmëruar, duhet të shqyrtohet Projekt-plani i aksionit për luftë kundër pandemisë që e përgatitë...

Shtabi kryesor për menaxhim me kriza në Maqedoni sot mban mbledhje

para një jave - Telegrafi

Shtabi kryesor për menaxhim me kriza sot në ora 16:00 do të mbajë mbledhje ku do të diskutohet Draft-plani aksional për luftën kundër pandemisë që e përgatit Qendra për Menaxhim me Kriza. Shtabi kryesor...

Sot pasdite mblidhet Shtabi Kryesor për Menaxhim me Kriza

para një jave - Zhurnal

Shkup, 21 nentor – Pas shpalljes së gjendjes së krizës në të gjithë territorin e vendit, mbrëmë vonë në Qendrën për Menaxhim me Kriza u mbajt mbledhja e Shtabit Kryesor për Menaxhim me Kriza. Në mbledhje...

Maqedonia zyrtarisht në gjendje krize, nis përgatitja e planit të veprimit

para një jave - Almakos

Maqedonia e Veriut zyrtarisht në gjendje krize. Komiteti për menaxhim me kriza ka filluar me përgatitjen e planit aksionar. Po kërkohet zgjidhje edhe për kapacitetet spitalore. “Për shkak se kapacitetet...

Sot pasdite mblidhet Shtabi Kryesor për Menaxhim me Kriza

para një jave - Shprehja

Pas shpalljes së gjendjes së krizës në të gjithë territorin e vendit, mbrëmë vonë në Qendrën për Menaxhim me Kriza u mbajt mbledhja e Shtabit Kryesor për Menaxhim me Kriza. Në mbledhje morën pjesë ushtruesi...

Pendarovski: Ushtria do të mbështesë policinë dhe objektet shëndetësore

para një jave - InfoShqip

Gjendja e krizës në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut për 30 ditë, e cila u shpall nga Qeveria me propozimin e Këshillit të Sigurimit, i jep mundësi ushtrisë të mbështesë policinë dhe objektet...

Maqedonia zyrtarisht në gjendje krize, nis përgatitja e planit të veprimit

para një jave - Fakti Ditor

Maqedonia e Veriut zyrtarisht në gjendje krize. Komiteti për menaxhim me kriza ka filluar me përgatitjen e planit aksionar. Po kërkohet zgjidhje edhe për kapacitetet spitalore. – Advertisment – “Për shkak...

Maqedonia zyrtarisht në gjendje krize, nis përgatitja e planit të veprimit

para një jave - News33

Maqedonia e Veriut zyrtarisht në gjendje krize. Komiteti për menaxhim me kriza ka filluar me përgatitjen e planit aksionar. Po kërkohet zgjidhje edhe për kapacitetet spitalore. “Për shkak se kapacitetet...

Maqedonia zyrtarisht në gjendje krize, nis përgatitja e planit të veprimit

para një jave - Almakos

Maqedonia e Veriut zyrtarisht në gjendje krize. Komiteti për menaxhim me kriza ka filluar me përgatitjen e planit aksionar. Po kërkohet zgjidhje edhe për kapacitetet spitalore. – Advertisment – “Për shkak...

Maqedonia zyrtarisht në gjendje krize, nis përgatitja e planit të veprimit

para një jave - Lajm

Maqedonia e Veriut zyrtarisht në gjendje krize. Komiteti për menaxhim me kriza ka filluar me përgatitjen e planit aksionar. Po kërkohet zgjidhje edhe për kapacitetet spitalore. “Për shkak se kapacitetet...

Pendarovski: Ushtria do të mbështesë policinë dhe objektet shëndetësore

para një jave - Tetova Sot

Gjendja e krizës në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut për 30 ditë, e cila u shpall nga Qeveria me propozimin e Këshillit të Sigurimit, i jep mundësi ushtrisë të mbështesë policinë dhe objektet...

Pandemia, Maqedonia e Veriut shpall gjendjen e krizës për 30 ditë

para 2 jave - Klan

Pandemia, Maqedonia e Veriut shpall gjendjen e krizës për 30 ditë Qeveria e Maqedonisë së Veriut miratoi vendimin për gjendjen e krizës në të gjithë territorin e vendit, për shkak të mbrojtjes së shëndetit...

Shtetasi shqiptar kapet me pasaportë false në Aeroportin e Shkupit

para një jave - Tetova1

Previous article Angellov: Mbaroi koha kur thyeja tjegulla me kokë, tani udhëheq me Shtabin Kryesor për Menaxhim me Kriza S F RELATED ARTICLES MORE FROM AUTHOR Angellov: Mbaroi koha kur thyeja tjegulla...

Angellov: Mbaroi koha kur thyeja tjegulla me kokë, tani udhëheq me Shtabin Kryesor për Menaxhim me Kriza

para një jave - Tetova Sot

Pas shpalljes së gjendjes së krizës, ushtrues detyre drejtor i Shtabit Kryesor për Menaxhim me Kriza është emëruar Stojançe Angellov. Ai përmes profilit të tij në Facebook ka informuar për emërimin e tij...

Pendarovski: Armata do ta mbështesë policinë dhe institucionet shëndetësore

para një jave - Almakos

Gjendja e krizës në tërë territorin e Maqedonisë së Veriut në kohëzgjatje prej 30 ditëve, që me propozim të Këshillit të sigurisë e shpalli dje Qeveria, i mundësoi Armatës t’i japë mbështetje policisë...

Pendarovski: Armata do të mbështesë policinë dhe spitalet

para një jave - Arbresh

Presidenti Stevo Pendarovski në Facebook shkroi se gjendja e krizës në gjithë shtetin për 30 ditë që erdhi me propozim të Këshillit për Siguri e që e shpalli dje Qeveria, do t’i mundësojë armatës t’i jep...

Pendarovski: Ushtria do të mbështesë policinë dhe institucionet shëndetësore!

para një jave - Sharri

Shpallja gjendje krize në të gjithë territorin e vendit tonë do të zgjasë për 30 ditë, me të cilën Qeveria dje e miratoi propozimin e Këshillit të Sigurisë për të shpallur gjendje krize, situatë kjo e...

Pendarovski: Ushtria do të mbështesë policinë dhe objektet shëndetësore

para një jave - Zyrtare

Gjendja e krizës në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut për 30 ditë, e cila u shpall nga Qeveria me propozimin e Këshillit të Sigurimit, i jep mundësi ushtrisë të mbështesë policinë dhe objektet...

Pendarovski: Armata do të mbështesë policinë dhe spitalet

para një jave - Fol

Presidenti Stevo Pendarovski në Facebook shkroi se gjendja e krizës në gjithë shtetin për 30 ditë që erdhi me propozim të Këshillit për Siguri e që e shpalli dje Qeveria, do t’i mundësojë armatës t’i jep...

Stojançe Angellov: Përfundoi koha kur thyeja pllaka me kokë, tani drejtoj me Shtabin për Menaxhim me Kriza

para një jave - Zyrtare

Stojançe Angellov i cili u emërua për drejtor i Qendrës për Menaxhim me Kriza në ‘Facebook’ tha se i mirëpret të gjitha idetë konstruktive për t’u menaxhuar më mirë kriza e coronavirusit. “Përfundoi koha...

Pendarovski: Ushtria do të mbështesë policinë dhe objektet shëndetësore

para një jave - Lajm

Gjendja e krizës në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut për 30 ditë, e cila u shpall nga Qeveria me propozimin e Këshillit të Sigurimit, i jep mundësi ushtrisë të mbështesë policinë dhe objektet...

Pendarovski: Ushtria do të mbështesë policinë dhe objektet shëndetësore

para një jave - Almakos

Gjendja e krizës në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut për 30 ditë, e cila u shpall nga Qeveria me propozimin e Këshillit të Sigurimit, i jep mundësi ushtrisë të mbështesë policinë dhe objektet...

Angellov: Mbaroi koha kur thyeja tjegulla me kokë, tani udhëheq me Shtabin Kryesor për Menaxhim me Kriza

para një jave - Pa censure

Pas shpalljes së gjendjes së krizës, ushtrues detyre drejtor i Shtabit Kryesor për Menaxhim me Kriza është emëruar Stojançe Angellov. Ai përmes profilit të tij në Facebook ka informuar për emërimin e tij...

Pendarovski: Ushtria do të mbështesë policinë dhe objektet shëndetësore

para një jave - Fakti Ditor

Gjendja e krizës në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut për 30 ditë, e cila u shpall nga Qeveria me propozimin e Këshillit të Sigurimit, i jep mundësi ushtrisë të mbështesë policinë dhe objektet...

Pendarovski: Ushtria do të mbështesë policinë dhe objektet shëndetësore

para një jave - 24 orë info

Gjendja e krizës në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut për 30 ditë, e cila u shpall nga Qeveria me propozimin e Këshillit të Sigurimit, i jep mundësi ushtrisë të mbështesë policinë dhe objektet...

Angellov: Mbaroi koha kur thyeja tjegulla me kokë, tani udhëheq me Shtabin Kryesor për Menaxhim me Kriza

para një jave - Fakti Ditor

Pas shpalljes së gjendjes së krizës, ushtrues detyre drejtor i Shtabit Kryesor për Menaxhim me Kriza është emëruar Stojançe Angellov. Ai përmes profilit të tij në Facebook ka informuar për emërimin e tij...

Shtabi kryesor për menaxhim me kriza në Maqedoni sot mban mbledhje

para një jave - Republika

Shtabi kryesor për menaxhim me kriza sot në ora 16:00 do të mbajë mbledhje ku do të diskutohet Draft-plani aksional për luftën kundër pandemisë që e përgatit Qendra për Menaxhim me Kriza. Shtabi kryesor...

Angellov: Përfundoi koha kur thyeja pllaka me kokë, tani drejtoj me Shtabin për Menaxhim me Kriza

para një jave - Arbresh

Stojançe Angellov i cili u emërua për drejtor i Qendrës për Menaxhim me Kriza në ‘Facebook’ tha se i mirëpret të gjitha idetë konstruktive për t’u menaxhuar më mirë kriza e coronavirusit. “Përfundoi koha...

Angellov: Mbaroi koha kur thyeja tjegulla me kokë, tani udhëheq me Shtabin Kryesor për Menaxhim me Kriza

para një jave - Lajm

Pas shpalljes së gjendjes së krizës, ushtrues detyre drejtor i Shtabit Kryesor për Menaxhim me Kriza është emëruar Stojançe Angellov. Ai përmes profilit të tij në Facebook ka informuar për emërimin e tij...

Angellov: Mbaroi koha kur thyeja tjegulla me kokë, tani udhëheq me Shtabin Kryesor për Menaxhim me Kriza

para një jave - Fol

Pas shpalljes së gjendjes së krizës, ushtrues detyre drejtor i Shtabit Kryesor për Menaxhim me Kriza është emëruar Stojançe Angellov. Ai përmes profilit të tij në Facebook ka informuar për emërimin e tij...

Stojançe Angellov: Përfundoi koha kur thyeja pllaka me kokë, tani drejtoj me Shtabin për Menaxhim me Kriza

para një jave - News33

Stojançe Angellov i cili u emërua për drejtor i Qendrës për Menaxhim me Kriza në ‘Facebook’ tha se i mirëpret të gjitha idetë konstruktive për t’u menaxhuar më mirë kriza e coronavirusit. “Përfundoi koha...

Sot pasdite mblidhet Shtabi Kryesor për Menaxhim me Kriza

para një jave - Tetova Sot

Pas shpalljes së gjendjes së krizës në të gjithë territorin e vendit, mbrëmë vonë në Qendrën për Menaxhim me Kriza u mbajt mbledhja e Shtabit Kryesor për Menaxhim me Kriza. Në mbledhje morën pjesë ushtruesi...

Angellov: Mbaroi koha kur thyeja tjegulla me kokë, tani udhëheq me Shtabin Kryesor për Menaxhim me Kriza

para një jave - Almakos

Pas shpalljes së gjendjes së krizës, ushtrues detyre drejtor i Shtabit Kryesor për Menaxhim me Kriza është emëruar Stojançe Angellov. Ai përmes profilit të tij në Facebook ka informuar për emërimin e tij...

Shtabi kryesor për menaxhim me kriza në sot sërish mban mbledhje

para një jave - Shenja

Shtabi kryesor për menaxhim me kriza sot në ora 16:00 do të mbajë sërish mbledhje ku do të diskutohet Draft-plani aksional për luftën kundër pandemisë që e përgatit Qendra për Menaxhim me Kriza. Mbrëmë...

Angellov: Mbaroi koha kur thyeja tjegulla me kokë, tani udhëheq me Shtabin Kryesor për Menaxhim me Kriza

para një jave - 24 orë info

Pas shpalljes së gjendjes së krizës, ushtrues detyre drejtor i Shtabit Kryesor për Menaxhim me Kriza është emëruar Stojançe Angellov. Ai përmes profilit të tij në Facebook ka informuar për emërimin e tij...

Sot pasdite mblidhet Shtabi Kryesor për Menaxhim me Kriza

para një jave - News33

Pas shpalljes së gjendjes së krizës në të gjithë territorin e vendit, mbrëmë vonë në Qendrën për Menaxhim me Kriza u mbajt mbledhja e Shtabit Kryesor për Menaxhim me Kriza. Në mbledhje morën pjesë ushtruesi...

Sot pasdite mblidhet Shtabi Kryesor për Menaxhim me Kriza

para një jave - Lajm

Pas shpalljes së gjendjes së krizës në të gjithë territorin e vendit, mbrëmë vonë në Qendrën për Menaxhim me Kriza u mbajt mbledhja e Shtabit Kryesor për Menaxhim me Kriza. Në mbledhje morën pjesë ushtruesi...

Sot pasdite mblidhet Shtabi Kryesor për Menaxhim me Kriza

para një jave - Fakti Ditor

Pas shpalljes së gjendjes së krizës në të gjithë territorin e vendit, mbrëmë vonë në Qendrën për Menaxhim me Kriza u mbajt mbledhja e Shtabit Kryesor për Menaxhim me Kriza. Në mbledhje morën pjesë ushtruesi...

Sot pasdite mblidhet Shtabi Kryesor për Menaxhim me Kriza

para një jave - Express.mk

Pas shpalljes së gjendjes së krizës në të gjithë territorin e vendit, mbrëmë vonë në Qendrën për Menaxhim me Kriza u mbajt mbledhja e Shtabit Kryesor për Menaxhim me Kriza. Në mbledhje morën pjesë ushtruesi...

Pasdite mbledhje e Shtabit kryesor për menaxhim me kriza

para një jave - Pa censure

Shtabi kryesor për menaxhim me kriza sot në orën 16:00 do të mbajë mbledhje, në të cilën, siç është paralajmëruar, duhet të shqyrtohet Projekt-plani i aksionit për luftë kundër pandemisë që e përgatitë...

Numri i të infektuarve nga COVID-19 në Maqedoni mbetet i lartë

para një jave - News33

Prej mbrëmë në Maqedoni hyri në fuqi gjendja e krizës në gjithë territorin e vendit, ndërsa vendimin e miratoi Qeveria me arsyetimin se duhet të mbrojë shëndetin publik në kushte të pandemisë dhe për të...

Numri i të infektuarve nga COVID-19 në Maqedoninë e Veriut, i lartë

para një jave - News Tv

Prej mbrëmë në Maqedoni hyri në fuqi gjendja e krizës në gjithë territorin e vendit, ndërsa vendimin e miratoi Qeveria me arsyetimin se duhet të mbrojë shëndetin publik në kushte të pandemisë dhe për të...

Numri i të infektuarve nga COVID-19 në Maqedoni mbetet i lartë

para një jave - Arbresh

Prej mbrëmë në Maqedoni hyri në fuqi gjendja e krizës në gjithë territorin e vendit, ndërsa vendimin e miratoi Qeveria me arsyetimin se duhet të mbrojë shëndetin publik në kushte të pandemisë dhe për të...

Sot pasdite mblidhet Shtabi Kryesor për Menaxhim me Kriza

para një jave - Almakos

Pas shpalljes së gjendjes së krizës në të gjithë territorin e vendit, mbrëmë vonë në Qendrën për Menaxhim me Kriza u mbajt mbledhja e Shtabit Kryesor për Menaxhim me Kriza. – Advertisment – Në mbledhje...

Sot pasdite mblidhet Shtabi Kryesor për Menaxhim me Kriza

para një jave - 24 orë info

Pas shpalljes së gjendjes së krizës në të gjithë territorin e vendit, mbrëmë vonë në Qendrën për Menaxhim me Kriza u mbajt mbledhja e Shtabit Kryesor për Menaxhim me Kriza. Në mbledhje morën pjesë ushtruesi...

Shtabi kryesor për menaxhim me kriza në Maqedoni sot mban mbledhje

para një jave - Arbresh

Shtabi kryesor për menaxhim me kriza sot në ora 16:00 do të mbajë mbledhje ku do të diskutohet Draft-plani aksional për luftën kundër pandemisë që e përgatit Qendra për Menaxhim me Kriza. Shtabi kryesor...

Sot mban mbledhje shtabi kryesor për menaxhim me kriza

para një jave - News Tv

Shtabi kryesor për menaxhim me kriza sot në ora 16:00 do të mbajë mbledhje ku do të diskutohet Draft-plani aksional për luftën kundër pandemisë që e përgatit Qendra për Menaxhim me Kriza. Shtabi kryesor...

Maqedonia e Veriut shpalli gjendjen e krizës

para 2 jave - Aktiv press

Qeveria e Maqedonisë së Veriut të premten në mbrëmje shpalli gjendjen e krizës në gjithë territorin e vendit, për përballje më efikase me pandeminë, që e ka shkaktuar koronavirusi i ri. Vendimi nënkupton...

Maqedonia e Veriut në gjendje krize, çfarë do të thotë kjo?

para 2 jave - Ina

Gjendja e krizës është gjendje e shkaktuar nga rreziqet të cilat mund t’i rrezikojnë të mirat, shëndetin dhe jetën e njerëzve dhe kafshëve dhe sigurinë e shtetit, për preventivë apo përballje të së cilës...

Rritja e rasteve me Covid/ Qeveria e Maqedonisë së Veriut shpall gjendjen e krizës

para 2 jave - Syri.net Kosova

Qeveria e Maqedonisë së Veriut të premten në mbrëmje shpalli gjendjen e krizës në gjithë territorin e vendit, për përballje më efikase me pandeminë, që e ka shkaktuar koronavirusi i ri. Vendimi nënkupton...

Rritja enorme e rasteve me Covid-19, Qeveria e Maqedonisë merrë vendimin e ri

para 2 jave - GazetaBlic

Qeveria e Maqedonisë së Veriut të premten në mbrëmje shpalli gjendjen e krizës në gjithë territorin e vendit, për përballje më efikase me pandeminë, që e ka shkaktuar koronavirusi i ri. Vendimi nënkupton...

Maqedoni e Veriut, shpallet gjendja e krizës

para 2 jave - Kallxo

Qeveria e Maqedonisë së Veriut të premten në mbrëmje shpalli gjendjen e krizës në gjithë territorin e vendit, për përballje më efikase me pandeminë, që e ka shkaktuar koronavirusi i ri. Vendimi nënkupton...

Qeveria e Maqedonisë së Veriut shpalli gjendjen e krizës

para 2 jave - Klan Kosova

Qeveria e Maqedonisë së Veriut të premten në mbrëmje shpalli gjendjen e krizës në gjithë territorin e vendit, për përballje më efikase me pandeminë, që e ka shkaktuar koronavirusi i ri. Vendimi nënkupton...

Në Maqedoninë e Veriut gjendje e jashtëzakonshme për 30 ditë

para 2 jave - Insajderi

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme mori vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ndërkohë ky vendim vjen pas propozimit të...

Një numër i vogël i qytetarëve janë të padisiplinuar, por edhe disa institucione, thotë Pendarovski

para 2 jave - Koha.mk

Shkup, 20 nëntor – Presidenti Stevo Pendarovski thotë se shpallja e gjendjes së krizës ishte e domosdoshme në mënyrë që të mundësohet shfrytëzim më i mirë i të gjitha resurseve të shtetit, përfshirë edhe...

Qeveria e Maqedonisë së Veriut shpalli gjendjen e krizës

para 2 jave - Evropa e Lirë

Qeveria e Maqedonisë së Veriut të premten në mbrëmje shpalli gjendjen e krizës në gjithë territorin e vendit, për përballje më efikase me pandeminë, që e ka shkaktuar koronavirusi i ri. Vendimi nënkupton...

Maqedonia e Veriut shpall gjendjen e krizës

para 2 jave - Koha.net

Qeveria e Maqedonisë së Veriut të premten në mbrëmje shpalli gjendjen e krizës në gjithë territorin e vendit, për përballje më efikase me pandeminë, që e ka shkaktuar koronavirusi. Vendimi nënkupton përfshirjen...

Qeveria e Maqedonisë së Veriut shpalli gjendjen e krizës

para 2 jave - Zeri

Qeveria e Maqedonisë së Veriut të premten në mbrëmje shpalli gjendjen e krizës në gjithë territorin e vendit, për përballje më efikase me pandeminë, që e ka shkaktuar koronavirusi i ri. Vendimi nënkupton...

Rritja e rasteve me Covid/ Qeveria e Maqedonisë së Veriut shpall gjendjen e krizës

para 2 jave - Syri

Qeveria e Maqedonisë së Veriut të premten në mbrëmje shpalli gjendjen e krizës në gjithë territorin e vendit, për përballje më efikase me pandeminë, që e ka shkaktuar koronavirusi i ri. Vendimi nënkupton...

Qeveria sonte e shpalli gjendjen e krizës për 30 ditë

para 2 jave - Gostivari Sot

Qeveria në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit për menaxhim me kriza....

Ç’do të thotë gjendja e krizës

para 2 jave - Zhurnal

Shkup, 20 nëntor – Gjendja e krizës është gjendje e shkaktuar nga rreziqet të cilat mund t’i rrezikojnë të mirat, shëndetin dhe jetën e njerëzve dhe kafshëve dhe sigurinë e shtetit, për preventivë apo...

Si do të zbatohet në praktikë Gjendja e krizës?

para 2 jave - Koha.mk

Shkup, 20 nëntor – Shtabi kryesor do të jetë trupi që do të koordinojë të gjithë luftën kundër pandemisë me COVID-19 në gjendje krize. Do të koordinojë 80 shtabe lokale krizash nëpër Komuna, të cilët do...

Maqedoni e Veriut – Shpallet gjendja e krizës nga pandemia për 30 ditë

para 2 jave - Mapo

Qeveria maqedonase zyrtarisht ka vulosur vendimin e shpalljes së gjendjes së krizës për 30 ditë. Kjo masë vjen prej shifrave të larta nga koronavirusi. Pas konsultimeve të shumta edhe në Këshillin e Sigurisë,...

Qeveria shpall gjendje krize për 30 ditë!

para 2 jave - TV21

Në senacën e sotme, Qeveria ka sjellë vendim për të miratuar propozimin e Këshillit të Sigurisë, për të shpallur gjendje krize për 30 ditë në të gjithë territorin e vendit tonë. Qeveria konfimoi rekomandimin...

Qeveria e Maqedonisë së Veriut shpall gjendje krize

para 2 jave - Anadolu Agency

Shkup Qeveria e Maqedonisë së Veriut miratoi vendim për shpalljen e gjendjes së krizës në tërë territorin e vendit, transmeton Anadolu Agency (AA). Në njoftimin e qeverisë thuhet se kjo bëhet me qëllim...

para 2 jave - Ora news

Qeveria e Maqedonisë së Veriut e shpalli të premten gjendjen e krizës për t’u përballur me pandeminë e koronavirusit, që në javët e fundit ka shkaktuar mesatarisht vdekjen e 20 njerëzve në ditë. Shpalllja...

Qeveria e Maqedonisë së Veriut shpall gjendjen e krizës për 30 ditë

para 2 jave - Telegrafi

Qeveria në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit për menaxhim me kriza....

Maqedonia e Veriut merr zyrtarisht vendimin, shpallet gjendja e krizës nga pandemia për 30 ditë

para 2 jave - BalkanWeb

Qeveria maqedonase zyrtarisht ka vulosur vendimin e shpalljes së gjendjes së krizës për 30 ditë. Kjo masë vjen prej shifrave të larta nga COVID-19 si viktima dhe të infektuar. Pas konsultimeve të shumta...

Qeveria shpall 30 ditë, Gjendje krize

para 2 jave - Koha.mk

Shkup, 20 nëntor – Qeveria në seancën e sotme të 23-të solli vendim për ekzistimin e gjendjes së krizës në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, për shkak të mbrojtjes së shëndetit publik në...

Covid-19/ Maqedonia shpall gjendjen e jashtëzakonshme për 30 ditë

para 2 jave - Top Channel

Qeveria  e Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim  vjen pas propozimit të Komitetit...

Covid-19, Maqedonia e Veriut shpalli gjendjen e krizës

para 2 jave - Zëri i Amerikës

Qeveria e Maqedonisë së Veriut e shpalli të premten gjendjen e krizës për t’u përballur me pandeminë e koronavirusit, që në javët e fundit ka shkaktuar mesatarisht vdekjen e 20 njerëzve në ditë. Shpalllja...

RMV, Qeveria e shpalli gjendjen e krizës për 30 ditë në gjithë vendin, ja çka parasheh kjo sipas ligjit

para 2 jave - Portalb

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në seancën e 23-të miratoi vendimin për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë, pasi në seancën e mbrëmshme miratoi vendim që të fillojnë procedurat për shpallje të gjendjes...

SI DO TË ZBATOHET NË PRAKTIKË GJENDJA E KRIZËS?

para 2 jave - Klan Macedonia

Shtabi kryesor do të jetë trupi që do të koordinojë të gjithë luftën kundër pandemisë me COVID-19 në gjendje krize. Do të koordinojë 80 shtabe lokale krizash nëpër Komuna, të cilët do të marrin vendime...

QEVERIA SHPALLI GJENDJEN E KRIZËS

para 2 jave - Klan Macedonia

VENDIMI HYN NË FUQI MË 20 NËNTOR DHE DO TË ZGJASË 30 DITË Qeveria e Maqedonisë së Veriut në seancën e 23-të miratoi Vendimin për ekzistimin e gjendjes së krizës në territorin e vendit, për shkak të mbrojtjes...

Maqedonia Veriore shpall gjendjen e krizës për 30 ditë

para 2 jave - Standard

Qeveria në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim  vjen pas propozimit të Komitetit për menaxhim me...

Maqedonia Veriore shpall gjendjen e krizës për 30 ditë

para 2 jave - Panorama

Qeveria në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit për menaxhim me kriza....

RMV, Qeveria e shpalli gjendjen e krizës për 30 ditë, ja çka parasheh kjo sipas ligjit

para 2 jave - Portalb

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në seancën e 23-të miratoi vendimin për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë, pasi në seancën e mbrëmshme miratoi vendim që të fillojnë procedurat për shpallje të gjendjes...

Pandemia e Covid, Maqedonia e Veriut shpall gjendjen e jashtëzakonshme për 30 ditë

para 2 jave - Shekulli

Publikuar më 20.11.2020 nga erjon dervishi Qeveria e Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme....

Qeveria shpall Gjendjen e Krizës për 30 ditë

para 2 jave - Zhurnal

Shkup, 20 nentor – Qeveria në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit...

Qeveria shpall gjendjen e krizës për 30 ditë

para 2 jave - Albeu

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme mori vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ndërkohë ky vendim vjen pas propozimit të...

Qeveria e Maqedonisë së Veriut shpall gjendjen e krizës për 30 ditë

para 2 jave - ABC News

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotme vendosi për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit...

Lajmi i Fundit: Qeveria shpalli gjendjen e krizës

para 2 jave - Derveni

Qeveria në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit për menaxhim me kriza....

Shpallet gjendja e krizës në Maqedoninë e Veriut

para 2 jave - Ina

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme të 23-të mori vendim për shpalljen e ekzistencës së gjendjes së krizës në gjithë territorin e vendit, për mbrojtjen e shëndetit publik nga...

Qeveria e Maqedonisë Veriore shpall gjendjen e krizës për 30 ditë

para 2 jave - GazetaBlic

Qeveria e Maqedonisë Veriore në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit...

Maqedonia e Veriut shpall gjendjen e krizës për 30 ditë

para 2 jave - Indeks online

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit...

Qeveria e Maqedonisë Veriore shpall gjendjen e krizës për 30 ditë

para 2 jave - Medial

Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit për menaxhim me kriza. Rekomandimi i këtij trupi erdhi pas mbledhjes së këshillit për siguri tek presidenti...

Qeveria e Maqedonisë Veriore shpall gjendjen e krizës për 30 ditë

para 2 jave - RTK

Qeveria e Maqedonisë Veriore në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit...

Ç’do të thotë Gjendja e Krizës?

para 2 jave - Tetova Sot

Ç’do të thotë gjendja e krizës Gjendja e krizës është gjendje e shkaktuar nga rreziqet të cilat mund t’i rrezikojnë të mirat, shëndetin dhe jetën e njerëzve dhe kafshëve dhe sigurinë e shtetit, për preventivë...

Maqedonia e Veriut shpall gjendjen e jashtëzakonshme për 30 ditë

para 2 jave - Gazeta Tema

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotme mori vendim për shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit...

Çfarë do të thotë Gjendja e Krizës?

para 2 jave - InfoShqip

Gjendja e krizës është gjendje e shkaktuar nga rreziqet të cilat mund t’i rrezikojnë të mirat, shëndetin dhe jetën e njerëzve dhe kafshëve dhe sigurinë e shtetit, për preventivë apo përballje të së cilës...

Gjendje e rëndë nga COVID, Maqedonia e Veriut shpall gjendjen e jashtëzakonshme

para 2 jave - LajmiFundit

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit...

Qeveria shpall gjendjen e jashtëzakonshme për 30 ditë

para 2 jave - Shprehja

Qeveria në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit për menaxhim me kriza....

Qeveria shpall gjendjen e jashtëzakonshme për 30 ditë

para 2 jave - Derveni

Qeveria në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme për 30 ditët te ardhshme. Vendimi hyn në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Shtabit të Krizës.

Qeveria e Maqedonisë së Veriut shpall gjendjen e krizës

para 2 jave - Malisheva TV

Qeveria e Maqedonisë së Veriut të premten në mbrëmje shpalli gjendjen e krizës në gjithë territorin e vendit, për përballje më efikase me pandeminë, që e ka shkaktuar koronavirusi i ri. Vendimi nënkupton...

Një numër i vogël i qytetarëve janë të padisiplinuar, por edhe disa institucione, thotë Pendarovski

para 2 jave - Flaka

Presidenti Stevo Pendarovski thotë se shpallja e gjendjes së krizës ishte e domosdoshme në mënyrë që të mundësohet shfrytëzim më i mirë i të gjitha resurseve të shtetit, përfshirë edhe Armatën, por edhe...

Partitë për shpallje të gjendjes krize! VMRO-DPMNE dyshon se bëhet fjalë për përfitim, ASH kërkon përgjegjësi

para 2 jave - TV21

Pas propozimit i cili rrodhi nga seanca e djeshme e Këshillit të Sigurisë për shpallje të gjendjes krize prej 30 ditësh, partitë politike me qëndrime të ndara. Opozitarja VMRO-DPMNE dyshon se pas kësaj...

Qeveria e Maqedonisë së Veriut shpalli gjendjen e krizës shëndetësore

para 2 jave - Illyria

Shkup, 20 nëntor 2020 – Qeveria e Maqedonisë së Veriut të premten në mbrëmje shpalli gjendjen e krizës në gjithë territorin e vendit, për përballje më efikase me pandeminë, që e ka shkaktuar koronavirusi...

Andonovski: Para 8 muajve kërkuam gjendje krize! Bogoevski me kundërpërgjigje: Atëherë nuk kishte nevojë

para 2 jave - TV21

Stefan Andonovski, anëtar i Komitetit Ekzekutiv të VMRO-DPMNE-së, në emisionin e mbrëmshëm “Click Plus” të TV21, duke e komentuar vendimin për shpallje të gjendjes krize në territorin e gjithë shtetit,...

Qeveria e Maqedonisë së Veriut shpalli gjendjen e krizës

para 2 jave - Vec Lajme

Qeveria e Maqedonisë së Veriut të premten në mbrëmje shpalli gjendjen e krizës në gjithë territorin e vendit, për përballje më efikase me pandeminë, që e ka shkaktuar koronavirusi i ri. Vendimi nënkupton...

SPITALET PRIVATE NË DISPOZICION TË SHTETIT

para 2 jave - Klan Macedonia

QMK-së I DUHEN PUNËSIME TË REJA Ministri I Shëndetësisë venko Filipçe ka realizuar një takim pune me pronarë të disa spitaleve private, Sic thuhet në komunikatën e MSH-së spitalet private kanë shfaqur...

Si do të zbatohet në praktikë Gjendja e krizës?

para 2 jave - Flaka

Shtabi kryesor do të jetë trupi që do të koordinojë të gjithë luftën kundër pandemisë me COVID-19 në gjendje krize. Do të koordinojë 80 shtabe lokale krizash nëpër Komuna, të cilët do të marrin vendime...

Maqedonia e Veriut shpall gjendjen e krizës

para 2 jave - Epoka e Re

Qeveria e Maqedonisë së Veriut të premten në mbrëmje shpalli gjendjen e krizës në gjithë territorin e vendit, për përballje më efikase me pandeminë, që e ka shkaktuar koronavirusi. Vendimi nënkupton përfshirjen...

A ka QMK kapacitet për të menaxhuar gjendjen e krizës?

para 2 jave - Flaka

Qendra për Menaxhim me Krizave, e cila do të jetë institucioni kryesor shtetëror pas shpalljes së krizës, po përgatitet me shpejtësi për detyrat e ardhshme dhe koordinimin me institucionet shtetërore dhe...

Shpallet gjendja e jashtëzakonshme në Maqedoninë e Veriut për 30 ditë

para 2 jave - Java News

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotme mori vendim për shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit...

Maqedonia e Veriut shpalli gjendjen e krizës pë 1 muaj

para 2 jave - Infokusi

Qeveria e Maqedonisë Veriore në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit...

Çfarë do të thotë Gjendja e Krizës?

para 2 jave - Zyrtare

Gjendja e krizës është gjendje e shkaktuar nga rreziqet të cilat mund t’i rrezikojnë të mirat, shëndetin dhe jetën e njerëzve dhe kafshëve dhe sigurinë e shtetit, për preventivë apo përballje të së cilës...

Maqedonia shpalli gjendje krize, ç’do të thotë kjo gjendje?

para 2 jave - Lajm

Gjendja e krizës është gjendje e shkaktuar nga rreziqet të cilat mund t’i rrezikojnë të mirat, shëndetin dhe jetën e njerëzve dhe kafshëve dhe sigurinë e shtetit, për preventivë apo përballje të së cilës...

Qeveria shpall gjendjen e krizës për 30 ditë

para 2 jave - Shenja

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme mori vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ndërkohë ky vendim vjen pas propozimit të...

Covid-19/ Maqedonia shpall gjendjen e jashtëzakonshme për 30 ditë

para 2 jave - Lexo

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit...

Qeveria e Maqedonisë Veriore shpall gjendjen e krizës për 30 ditë

para 2 jave - Lajmi.net

Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit për menaxhim me kriza. Rekomandimi i këtij trupi erdhi pas mbledhjes së këshillit për siguri tek presidenti...

Maqedonia shpalli gjendje krize, ç’do të thotë kjo gjendje?

para 2 jave - Zyrtare

Gjendja e krizës është gjendje e shkaktuar nga rreziqet të cilat mund t’i rrezikojnë të mirat, shëndetin dhe jetën e njerëzve dhe kafshëve dhe sigurinë e shtetit, për preventivë apo përballje të së cilës...

Qeveria shpall gjendjen e krizës për 30 ditë

para 2 jave - InfoShqip

Qeveria në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit për menaxhim me kriza....

Qeveria shpall gjendjen e jashtëzakonshme për 30 ditë

para 2 jave - Flaka

Qeveria në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim  vjen pas propozimit të Komitetit për menaxhim me...

Maqedoni e Veriut: Qeveria shpall gjendjen e krizës për 30 ditë

para 2 jave - Albinfo

Qeveria në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit për menaxhim me kriza....

Qeveria shpall Gjendjen e Krizës për 30 ditë

para 2 jave - Tetova Sot

Qeveria në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit për menaxhim me kriza....

Qeveria pritet të shpall gjendjen e krizës për 30 ditët e ardhshme

para 2 jave - Shprehja

Qeveria në mbledhjen e sotme pritet të vendos shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Komiteti për menaxhim me kriza ka dorëzuar propozimin në Qeveri. Udhëheqësi komitetit Stojançe Angellov thotë pret...

Maqedonia e Veriut shpall gjendje krize për 30 ditë

para 2 jave - Epoka e Re

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotme vendosi për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë, për shkak të situatës së pandemisë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim...

Qeveria shpall gjendjen e krizës për 30 ditë

para 2 jave - Fakti Ditor

Qeveria në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit për menaxhim me kriza....

Qeveria pritet të shpall gjendjen e krizës për 30 ditët e ardhshme

para 2 jave - InfoShqip

Qeveria në mbledhjen e sotme pritet të vendos shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Komiteti për menaxhim me kriza ka dorëzuar propozimin në Qeveri. Udhëheqësi komitetit Stojançe Angellov thotë pret...

Qeveria e Maqedonisë Veriore shpall gjendjen e krizës për 30 ditë

para 2 jave - Gazeta Metro

Qeveria e Maqedonisë Veriore në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit...

Maqedonia e Veriut shpall gjendjen e krizës për 30 ditë

para 2 jave - Kosova live

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit...

Qeveria shpall Gjendjen e Krizës për 30 ditë

para 2 jave - Republika

Qeveria në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit për menaxhim me...

Qeveria shpall gjendjen e krizës për 30 ditë

para 2 jave - Almakos

Qeveria në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit për menaxhim me kriza....

Qeveria shpall gjendjen e krizës për 30 ditë

para 2 jave - 24 orë info

Qeveria në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit për menaxhim me kriza....

Covid-19/ Maqedonia shpall gjendjen e jashtëzakonshme për 30 ditë

para 2 jave - LajmiFundit

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit...

Qeveria e Maqedonisë Veriore shpall gjendjen e krizës për 30 ditë

para 2 jave - Malisheva TV

Qeveria e Maqedonisë Veriore në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit...

Qeveria e Maqedonisë Veriore shpall gjendjen e krizës për 30 ditë

para 2 jave - Gazeta e re

Qeveria e Maqedonisë Veriore në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit...

Maqedonia Veriore shpall gjendjen e krizës për 30 ditë

para 2 jave - Periskopi

Qeveria e Maqedonisë Veriore në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit...

Qeveria shpall gjendjen e krizës për 30 ditë

para 2 jave - Zyrtare

Qeveria në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit për menaxhim me kriza....

Qeveria shpall gjendjen e jashtëzakonshme për 30 ditë

para 2 jave - Sharri

Qeveria në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit për menaxhim me kriza....

Qeveria shpall gjendjen e jashtëzakonshme për 30

para 2 jave - Lajm

Qeveria në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit për menaxhim me kriza....

Qeveria shpall gjendjen e jashtëzakonshme për 30 ditë

para 2 jave - News33

Qeveria në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit për menaxhim me kriza....

RMV, sot pritet të shpallet gjendje krize, ja çka parasheh kjo sipas ligjit

para 2 jave - Portalb

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në seancën e mbrëmshme miratoi vendim që të fillojnë procedurat për shpallje të gjendjes së krizës. Sipas paralajmërimeve të djeshme të kryeministrit, Zoran Zaev,  gjendja...

Qeveria e Maqedonisë së Veriut shpall gjendjen e jashtëzakonshme për 30 ditë

para 2 jave - Arbresh

Qeveria në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Vendimi pritet të hyjë në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Komitetit për menaxhim me kriza....

Gjendje e jashtëzakonshme shpallet nga Qeveria

para 2 jave - Pa censure

Qeveria në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme për 30 ditët te ardhshme. Vendimi hyn në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Shtabit të Krizës.

Qeveria shpall gjendjen e jashtëzakonshme për 30 ditë

para 2 jave - 24 orë info

Qeveria në mbledhjen e sotme solli vendim për shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme për 30 ditët te ardhshme. Vendimi hyn në fuqi nga dita e nesërme. Ky vendim vjen pas propozimit të Shtabit të Krizës....

Qeveria pritet të shpall gjendjen e krizës për 30 ditët e ardhshme

para 2 jave - Tetova Sot

Qeveria në mbledhjen e sotme pritet të vendos shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Komiteti për menaxhim me kriza ka dorëzuar propozimin në Qeveri. Udhëheqësi komitetit Stojançe Angellov thotë pret...

(VIDEO) Qeveria sonte pritet të shpallë gjendje krize

para 2 jave - Shenja

Pas rekomandimit të Këshillit të sigurisë, Qeveria menjëherë në mbledhjen e mbrëmshme nisi procedurat për shpalljen e gjendjes së krizës në gjithë territorin e vendit, me qëllim të përballjes e me pasojat...

Qeveria pritet të shpall gjendjen e krizës për 30 ditët e ardhshme

para 2 jave - Zyrtare

Qeveria në mbledhjen e sotme pritet të vendos shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Komiteti për menaxhim me kriza ka dorëzuar propozimin në Qeveri. Udhëheqësi komitetit Stojançe Angellov thotë pret...

Qeveria pritet të shpall gjendjen e krizës për 30 ditët e ardhshme

para 2 jave - Tetova Sot

Qeveria në mbledhjen e sotme pritet të vendos shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Komiteti për menaxhim me kriza ka dorëzuar propozimin në Qeveri. Udhëheqësi komitetit Stojançe Angellov thotë pret...

Qeveria pritet të shpall gjendjen e krizës për 30 ditët e ardhshme

para 2 jave - Fakti Ditor

Qeveria në mbledhjen e sotme pritet të vendos shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Komiteti për menaxhim me kriza ka dorëzuar propozimin në Qeveri. Udhëheqësi komitetit Stojançe Angellov thotë pret...

Qeveria pritet të shpall gjendjen e krizës për 30 ditët e ardhshme

para 2 jave - News33

Qeveria në mbledhjen e sotme pritet të vendos shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Komiteti për menaxhim me kriza ka dorëzuar propozimin në Qeveri. Udhëheqësi komitetit Stojançe Angellov thotë pret...

KU ËSHTË DALLIMI MES GJENDJES SË KRIZËS DHE ASAJ TË JASHTËZAKONSHME?!

para 2 jave - TV Koha

“Gjendje krize” është situatë e shkaktuar nga rreziqet që mund t`I cënojnë të mirat dhe jetët e qytetarëve dhe sigurinë e vendit, për parandalimin e të cilës duhen më shumë resurse – thuhet në Ligjin për...

Nisin përgatitjet për shpalljen e gjendjes së krizës,për të menaxhuar në mënyrë më efikase krizën e shkaktuar nga pandemia

para 2 jave - TV Koha

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot ka mbajtur seancën e 22-të, me qëllim nisjen e proceduarave në përputhje me kërkesën e Këshillit për Siguri Kombëtare për shpallje të gjendjes së krizës...

Qeveria pritet të shpall gjendjen e krizës për 30 ditët e ardhshme

para 2 jave - Lajm

Qeveria në mbledhjen e sotme pritet të vendos shpalljen e gjendjes së krizës për 30 ditë. Komiteti për menaxhim me kriza ka dorëzuar propozimin në Qeveri. Udhëheqësi komitetit Stojançe Angellov thotë pret...

KU ËSHTË DALLIMI MES GJENDJES SË KRIZËS DHE ASAJ TË JASHTËZAKONSHME?!

para 2 jave - Klan Macedonia

“Gjendje krize” është situatë e shkaktuar nga rreziqet që mund t`I cënojnë të mirat dhe jetët e qytetarëve dhe sigurinë e vendit, për parandalimin e të cilës duhen më shumë resurse – thuhet në Ligjin për...

Qeveria do të shpallë gjendje krize në Maqedoni për shkak të seriozitetit me pandeminë

para 2 jave - Telegrafi

Me propozim të Këshillit të Sigurimit, i cili u pranua dje nga presidenti i shtetit, Qeveria pritet sot të shpallë gjendje krize në territorin e vendit për 30 ditë për shkak të situatës jashtëzakonisht...

QEVERI: FILLOJNË PROCEDURAT PËR SHPALLJEN E GJENDJES SË KRIZËS

para 2 jave - Klan Macedonia

Qeveria e RMV-së mbrëmë ka mbajtur seancën e 22-të me qëllim që të fillojë procedura konform rekomandimit të Këshillit për Siguri për shpalljen e gjendjes së krizës në gjithë territorin e vendit, sic thuhet,...

Sot Qeveria do të shpallë gjendje krize në kohëzgjatje prej 30 ditëve

para 2 jave - Zhurnal

Shkup, 20 nëntor – Zhurnal.mk – Me propozim të Këshillit të Sigurimit, i cili u pranua dje nga presidenti i shtetit, Qeveria pritet sot të shpallë gjendje krize në territorin e vendit për 30 ditë për shkak...

Serioziteti me pandeminë, qeveria sot shpall gjendje krize në RMV

para 2 jave - Indeks.mk

Me propozim të Këshillit të Sigurimit, i cili u pranua dje nga presidenti i shtetit, Qeveria pritet sot të shpallë gjendje krize në territorin e vendit për 30 ditë për shkak të situatës jashtëzakonisht...

Gjendje krize për shkak të seriozitetit me infeksionin, në dispozicion do të jenë spitalet private dhe Armata

para 2 jave - Medial

Me propozim të Këshillit të Sigurimit, i cili u pranua dje nga Presidenti i shtetit, Qeveria pritet sot të deklarojë gjendje krize në territorin e vendit për 30 ditë për shkak të situatës jashtëzakonisht...

Nisin përgatitjet për shpalljen e gjendjes së krizës

para 2 jave - Iliria News

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot ka mbajtur seancën e 22-të, me qëllim nisjen e proceduarave në përputhje me kërkesën e Këshillit për Siguri Kombëtare për shpallje të gjendjes së krizës...

Nisin përgatitjet për shpalljen e gjendjes së krizës

para 2 jave - Tetova Sot

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot ka mbajtur seancën e 22-të, me qëllim nisjen e proceduarave në përputhje me kërkesën e Këshillit për Siguri Kombëtare për shpallje të gjendjes së krizës...

Serioziteti me pandeminë, qeveria sot shpall gjendje krize në RMV

para 2 jave - Tetova Sot

Me propozim të Këshillit të Sigurimit, i cili u pranua dje nga presidenti i shtetit, Qeveria pritet sot të shpallë gjendje krize në territorin e vendit për 30 ditë për shkak të situatës jashtëzakonisht...

Qeveria sot pritet të shpallë gjendje krize

para 2 jave - Flaka

Me propozim të Këshillit të Sigurimit, i cili u pranua dje nga presidenti i shtetit, Qeveria pritet sot të shpallë gjendje krize në territorin e vendit për 30 ditë për shkak të situatës jashtëzakonisht...

Nisin përgatitjet për shpalljen e gjendjes së krizës

para 2 jave - Almakos

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot ka mbajtur seancën e 22-të, me qëllim nisjen e proceduarave në përputhje me kërkesën e Këshillit për Siguri Kombëtare për shpallje të gjendjes së krizës...

Maqedonia e Veriut pritet të shpallë gjendje krize për shkak situatës me KOVID-19

para 2 jave - Shenja

Këshilli për siguri kombëtare i ka sugjeruar Qeverisë të shpallë 30 ditë gjendje krize. Presidenti Stevo Pendarovski sqaroi se me këtë vendim do të shtohen kompetencat e Armatës për të ndihmuar në menaxhim...

Qeveria do të shpallë gjendje krize në Maqedoni për shkak të seriozitetit me pandeminë

para 2 jave - Republika

Me propozim të Këshillit të Sigurimit, i cili u pranua dje nga presidenti i shtetit, Qeveria pritet sot të shpallë gjendje krize në territorin e vendit për 30 ditë për shkak të situatës jashtëzakonisht...

Maqedonia e Veriut/ Qeveria do të shpallë gjendje krize për shkak të seriozitetit me pandeminë

para 2 jave - Kosova info

Me propozim të Këshillit të Sigurimit, i cili u pranua dje nga presidenti i shtetit, Qeveria pritet sot të shpallë gjendje krize në territorin e vendit për 30 ditë për shkak të situatës jashtëzakonisht...

Maqedonia e Veriut pritet të shpallë gjendje krize për shkak situatës me KOVID-19

para 2 jave - InfoAlb

Këshilli për siguri kombëtare i ka sugjeruar Qeverisë të shpallë 30 ditë gjendje krize. Presidenti Stevo Pendarovski sqaroi se me këtë vendim do të shtohen kompetencat e Armatës për të ndihmuar në menaxhim...

Maqedonia e Veriut pritet të shpallë gjendje krize për shkak situatës me KOVID-19

para 2 jave - Lajm

Këshilli për siguri kombëtare i ka sugjeruar Qeverisë të shpallë 30 ditë gjendje krize. Presidenti Stevo Pendarovski sqaroi se me këtë vendim do të shtohen kompetencat e Armatës për të ndihmuar në menaxhim...

Maqedonia e Veriut pritet të shpallë gjendje krize për shkak situatës me KOVID-19

para 2 jave - TopShqip

Këshilli për siguri kombëtare i ka sugjeruar Qeverisë të shpallë 30 ditë gjendje krize. Presidenti Stevo Pendarovski sqaroi se me këtë vendim do të shtohen kompetencat e Armatës për të ndihmuar në menaxhim...

Nisin përgatitjet për shpalljen e gjendjes së krizës

para 2 jave - Shprehja

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot ka mbajtur seancën e 22-të, me qëllim nisjen e proceduarave në përputhje me kërkesën e Këshillit për Siguri Kombëtare për shpallje të gjendjes së krizës...

Nisin përgatitjet për shpalljen e gjendjes së krizës

para 2 jave - Almakos

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot ka mbajtur seancën e 22-të, me qëllim nisjen e proceduarave në përputhje me kërkesën e Këshillit për Siguri Kombëtare për shpallje të gjendjes së krizës...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK