Përplasje mes institucioneve në Shkup, sistemi i drejtësisë në krizë

para 3 dite - Top Channel

Sistemi gjyqësor në Maqedoninë e Veriut është në krizë të thellë për shkak të jofikasitetit, grupeve të ndryshme të interesit dhe ndikimeve politike, thonë njohësit e çështjeve juridike duke komentuar...

Përplasje mes institucioneve në Shkup, sistemi i drejtësisë në krizë

para 3 dite - Telegrafi

Sistemi gjyqësor në Maqedoninë e Veriut është në krizë të thellë për shkak të jofikasitetit, grupeve të ndryshme të interesit dhe ndikimeve politike, thonë njohësit e çështjeve juridike duke komentuar...

Delegacioni i BE: Rasti Ruskovska-Muaremi të zgjidhet nga organet kompetente

para 3 dite - Fakte

Shkup, 5 Gusht – Nga delegacioni i BE-së në Shkup, deklaruan për TV Klan M lidhur me kërkesën e prokurores publike Vilma Ruskovska drejtuar ambasadave të huaja dhe organizatave ndërkombëtare. Nga atje...

Akuzat mes Ruskoskës dhe Muaremit ndikojnë negativisht në besimin në institucione, vlerëson Spasovski

para 3 dite - Zhurnal

Shkup, 5 gusht – Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski konsideron se akuzat ndërmjet shefes së Prokurorisë Themelore Publike për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Villma Ruskovska...

Përplasje mes institucioneve në Shkup, sistemi i drejtësisë në krizë

para 3 dite - Tetova Sot

Sistemi gjyqësor në Maqedoninë e Veriut është në krizë të thellë për shkak të jofikasitetit, grupeve të ndryshme të interesit dhe ndikimeve politike, thonë njohësit e çështjeve juridike duke komentuar...

BE-ja dhe ShBA-të nuk i përgjigjen thirrjes së Ruskoskës/ “Çështjen duhet ta zgjidhin institucionet kompetente”

para 3 dite - TV21

Thirrja e kryeprokurores për Ndjekje të Krimit të Organizuar dhe Korrupsion, Vilma Ruskoska për ndihmë nga ambasadat e huaja, sidomos nga BE-ja dhe ShBA-të në mosmarrëveshjen me drejtorin e Policisë Financiare,...

Inspektimi në Policinë Financiare u bazua në një kallëzim në lidhje me autobusin e djegur të “Besa Trans”, Prokuroria demantoi

para 3 dite - Portalb

Një nga raportet anonime për të cilat prokurorja për Krim të Organizuar dhe Korrupsion Villma Ruskovska ka siguruar urdhër gjykate për inspektim në Policinë Financiare ka të bëjë me stacionin ku është...

“Konflikti Ruskovska-Muaremi, krizë e sistemit”

para 3 dite - Koha.mk

Ekspertët e cilësojnë si krizë serioze të sistemit të drejtësisë konfliktin e zëshëm mes prokurores për krim të organizuar dhe korrupsion Villma Ruskovska dhe drejtorit të Policisë Financiare Arafat Muaremi....

Prokuroria: Nuk është e vërtetë se bastisja në Policinë Financiare është bazuar në kallëzim për “Besa Trans”!

para 3 dite - Flaka

Prokuroria ka dalë sot me një përgënjeshtrim të një teksti të publikuar në një pjesë të mediave, që ka të bëjë me kontrollin në Drejtorinë e Policisë Financiare, përcjell FLAKA. Prokuroria e Republikës...

Spasovski: Akuzat mes Ruskoskës dhe Muaremit ndikojnë negativisht në besimin në institucione

para 3 dite - Flaka

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski konsideron se akuzat ndërmjet shefes së Prokurorisë Themelore Publike për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Villma Ruskovska dhe drejtorit...

Bastisja në Policinë Financiare të Maqedonisë është bërë pas paraqitjes në lidhje me rastin e “Besa Trans”

para 3 dite - Telegrafi

Një nga arsyet për konfliktit mediatik mes drejtorit të Policisë Financiare, Arafat Muaremi dhe prokurores për krim të organizuar dhe korrupsion, Villma Ruskovska, është edhe rasti me “Besa Trans”. Siç...

Përplasje mes institucioneve në Shkup, sistemi i drejtësisë në krizë

para 3 dite - Lajm

Sistemi gjyqësor në Maqedoninë e Veriut është në krizë të thellë për shkak të jofikasitetit, grupeve të ndryshme të interesit dhe ndikimeve politike, thonë njohësit e çështjeve juridike duke komentuar...

Shkup: Përplasje mes institucioneve, sistemi i drejtësisë në krizë

para 3 dite - Evropa e Lirë

Sistemi gjyqësor në Maqedoninë e Veriut është në krizë të thellë për shkak të jofikasitetit, grupeve të ndryshme të interesit dhe ndikimeve politike, thonë njohësit e çështjeve juridike duke komentuar...

Shkup: Përplasje mes institucioneve, sistemi i drejtësisë në krizë

para 3 dite - GazetaBlic

Sistemi gjyqësor në Maqedoninë e Veriut është në krizë të thellë për shkak të jofikasitetit, grupeve të ndryshme të interesit dhe ndikimeve politike, thonë njohësit e çështjeve juridike duke komentuar...

Bastisja në Policinë Financiare është bërë pas paraqitjes në lidhje me rastin e “Besa Trans”

para 3 dite - Bota Sot

Një nga arsyet për konfliktit mediatik mes drejtorit të Policisë Financiare, Arafat Muaremi dhe prokurores për krim të organizuar dhe korrupsion, Villma Ruskovska, është edhe rasti me “Besa Trans”. Siç...

Inspektimi në Policinë Financiare u bazua në një kallëzim në lidhje me autobusin e djegur të“Besa Trans”

para 3 dite - Portalb

Një nga raportet anonime për të cilat prokurorja për Krim të Organizuar dhe Korrupsion Villma Ruskovska ka siguruar urdhër gjykate për inspektim në Policinë Financiare ka të bëjë me stacionin ku është...

Ruskovska-Muaremi, BE-ja nuk përzihet

para 3 dite - Flaka

Vazhdon saga e konfliktit Ruskovska-Muaremi. Prokurorja për krim të organizuar Villma Ruskovska kërkoi ndihmën e BE-së dhe të ambasadave të huaja për presionet ndaj drejtori i Policisë Financiare Arafat...

“Konflikti Ruskovska-Muaremi, krizë e sistemit”

para 3 dite - Flaka

Ekspertët e cilësojnë si krizë serioze të sistemit të drejtësisë konfliktin e zëshëm mes prokurores për krim të organizuar dhe korrupsion Villma Ruskovska dhe drejtorit të Policisë Financiare Arafat Muaremi....

“Konflikti Ruskovska-Muaremi, krizë e sistemit”

para 3 dite - Alsat-M

Gazetare: Fatlume Dervishi Ekspertët e cilësojnë si krizë serioze të sistemit të drejtësisë konfliktin e zëshëm mes prokurores për krim të organizuar dhe korrupsion Villma Ruskovska dhe drejtorit të Policisë...

Ruskovska-Muaremi, BE-ja nuk përzihet

para 3 dite - Alsat-M

Gazetar: Fatlume Dervishi Vazhdon saga e konfliktit Ruskovska-Muaremi. Prokurorja për krim të organizuar Villma Ruskovska kërkoi ndihmën e BE-së dhe të ambasadave të huaja për presionet ndaj drejtori i...

Përplasja Ruskoska-Muaremi, BE: Çështjen duhet ta zgjidhin organet kompetente

para 3 dite - TV21

Bashkimi Evropian me kujdes i ndjekë ngjarjet lidhur me shkëmbimet dhe akuzat publike të ndërsjella midis shefes së Prokurorisë Publike për Përndjekjen e Krimit të Organizuar dhe, Vilma Ruskovska dhe drejtorit...

Ruskovska-Muaremi, BE-ja nuk përzihet

para 3 dite - Top24

Vazhdon saga e konfliktit Ruskovska-Muaremi. Prokurorja për krim të organizuar Villma Ruskovska kërkoi ndihmën e BE-së dhe të ambasadave të huaja për presionet ndaj drejtori i Policisë Financiare Arafat...

Zyra e BE-së në Shkup: Jemi duke monitoruar situatën, por kjo është çështje e organeve kompetente

para 3 dite - Telegrafi

Bashkimi Evropian është duke i monitoruar nga afër të gjitha zhvillimet, duke përfshirë edhe përplasjet e fundit publike, thonë nga Zyra e BE-së në Maqedoninë e Veriut, pas thirrjes për ndihmë ndërkombëtare...

Ambasada e SHBA-së: Rastin “Ruskovska – Muaremi” ta zgjidhin organet kompetente

para 3 dite - Klan Macedonia

DELEGACIONI I BE-së: SUNDIMI I SË DREJTËS ËSHTË PRIORITET I RËNDËSISHËM Delegacioni i BE-së në Shkup në përgjigjen e dhënë për Klan Maqedoni në lidhje me zhvillimet mes kreut të Prokurorisë për Ndjekje...

BE: Çështja e Ruskovskës dhe Muaremit duhet të zgjidhet nga organet kompetente

para 3 dite - Portalb

Bashkimi Evropian po i ndjek nga afër të gjitha zhvillimet në lidhje me shkëmbimet e fundit të akuzave publike ndërmjet Shefes së Prokurorisë Themelore Publike për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit...

BE: Çështjen lidhur me Ruskovskën dhe Muaremin duhet ta zgjidhin organet kompetente

para 3 dite - Koha.mk

Bashkimi Evropian me kujdes i ndjekë ngjarjet lidhur me shkëmbimet dhe akuzat publike të ndërsjella midis shefes së Prokurorisë Themelore Publike për Përndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit...

Delegacioni i BE: Rasti Ruskovska-Muaremi të zgjidhet nga organet kompetente

para 3 dite - Zhurnal

Shkup, 5 Gusht – Nga delegacioni i BE-së në Shkup, deklaruan për TV Klan M lidhur me kërkesën e prokurores publike Vilma Ruskovska drejtuar ambasadave të huaja dhe organizatave ndërkombëtare. Nga atje...

BE: Çështjen lidhur me Ruskovskën dhe Muaremin duhet ta zgjidhin organet kompetente

para 3 dite - Aktuale

Bashkimi Evropian me kujdes i ndjekë ngjarjet lidhur me shkëmbimet dhe akuzat publike të ndërsjella midis shefes së Prokurorisë Themelore Publike për Përndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit...

(VIDEO) BE për rastin Muarremi-Ruskovska: Sundimi i së drejtës kusht themelor për anëtarësim

para 3 dite - Shenja

Bashkimi Evropian dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës po e ndjekin me vëmendje zhvillimin e ngjarjeve rreth konfliktit dhe akuzave të ndërsjellta ndërmjet prokurores për Luftë kundër Krimit të Organizuar,...

Përplasje mes institucioneve në Shkup, sistemi i drejtësisë në krizë

para 3 dite - Nistori

Sistemi gjyqësor në Maqedoninë e Veriut është në krizë të thellë për shkak të jofikasitetit, grupeve të ndryshme të interesit dhe ndikimeve politike, thonë njohësit e çështjeve juridike duke komentuar...

Delegacioni i BE-së në Shkup për KlanM: Rasti Ruskovska-Muaremi të zgjidhet nga organet kompetente

para 3 dite - Klan Macedonia

Në lidhje me kërkesën e prokurores publike Vilma Ruskovska drejtuar ambasadave të huaja dhe organizatave ndërkombëtare në lidhje me presionet nga Drejtori i Policisë finaciare, janë deklaruar nga delegacioni...

Delegacioni i BE-së në Shkup për tv KlanM : Rasti Ruskovska-Muaremi të zgjidhet nga organet kompetente

para 3 dite - Klan Macedonia

Nga delegacioni i BE-së në Shkup, deklaruan për TV Klan M lidhur me kërkesën e prokurores publike Vilma Ruskovska drejtuar ambasadave të huaja dhe organizatave ndërkombëtare. Nga atje theksojnë se  BE...

Shkup: Përplasje mes institucioneve, sistemi i drejtësisë në krizë

para 3 dite - Top24

Sistemi gjyqësor në Maqedoninë e Veriut është në krizë të thellë për shkak të jofikasitetit, grupeve të ndryshme të interesit dhe ndikimeve politike, thonë njohësit e çështjeve juridike duke komentuar...

BE: Çështjen lidhur me Ruskovskën dhe Muaremin duhet ta zgjidhin organet kompetente

para 3 dite - Tetova Sot

Bashkimi Evropian me kujdes i ndjekë ngjarjet lidhur me shkëmbimet dhe akuzat publike të ndërsjella midis shefes së Prokurorisë Themelore Publike për Përndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit...

Ambasada e SHBA-së: Rastin “Ruskovska – Muaremi” ta zgjidhin organet kompetente

para 3 dite - News Tv

DELEGACIONI I BE-së: SUNDIMI I SË DREJTËS ËSHTË PRIORITET I RËNDËSISHËM Delegacioni i BE-së në Shkup në përgjigjen e dhënë për Klan Maqedoni në lidhje me zhvillimet mes kreut të Prokurorisë për Ndjekje...

Ruskovska-Muaremi, BE-ja nuk përzihet

para 3 dite - Almakos

Gazetar: Fatlume Dervishi Vazhdon saga e konfliktit Ruskovska-Muaremi. Prokurorja për krim të organizuar Villma Ruskovska kërkoi ndihmën e BE-së dhe të ambasadave të huaja për presionet ndaj drejtori i...

Zyra e BE-së në Shkup: Jemi duke monitoruar situatën, por kjo është çështje e organeve kompetente

para 3 dite - Revista

Bashkimi Evropian është duke i monitoruar nga afër të gjitha zhvillimet, duke përfshirë edhe përplasjet e fundit publike, thonë nga Zyra e BE-së në Maqedoninë e Veriut, pas thirrjes për ndihmë ndërkombëtare...

Përplasja Ruskoska-Muaremi, BE: Çështjen duhet ta zgjidhin organet kompetente

para 3 dite - Pa censure

Bashkimi Evropian me kujdes i ndjekë ngjarjet lidhur me shkëmbimet dhe akuzat publike të ndërsjella midis shefes së Prokurorisë Publike për Përndjekjen e Krimit të Organizuar dhe, Vilma Ruskovska dhe drejtorit...

Ambasada amerikane i përgjigjet Ruskoskës: Çështja në duar të institucioneve

para 3 dite - Dosja

Shkup, 4 gusht – Ambasada e SHBA-së ka investuar në promovimin e sundimit të ligjit në Maqedoninë e Veriut dhe i mbështet përpjekjet e autoriteteve dhe gjyqësorit për të siguruar transparencë dhe llogaridhënie...

Ambasada amerikane i përgjigjet Ruskoskës: Çështja në duar të institucioneve

para 3 dite - Lapsi

Shkup, 4 gusht – Ambasada e SHBA-së ka investuar në promovimin e sundimit të ligjit në Maqedoninë e Veriut dhe i mbështet përpjekjet e autoriteteve dhe gjyqësorit për të siguruar transparencë dhe llogaridhënie...

Ambasada amerikane i përgjigjet Ruskoskës: Çështja në duar të institucioneve

para 3 dite - Revista

Shkup, 4 gusht – Ambasada e SHBA-së ka investuar në promovimin e sundimit të ligjit në Maqedoninë e Veriut dhe i mbështet përpjekjet e autoriteteve dhe gjyqësorit për të siguruar transparencë dhe llogaridhënie...

Ambasada amerikane i përgjigjet Ruskoskës: Çështja në duar të institucioneve

para 3 dite - Debat

Shkup, 4 gusht – Ambasada e SHBA-së ka investuar në promovimin e sundimit të ligjit në Maqedoninë e Veriut dhe i mbështet përpjekjet e autoriteteve dhe gjyqësorit për të siguruar transparencë dhe llogaridhënie...

Ambasada amerikane i përgjigjet Ruskoskës: Çështja në duar të institucioneve

para 4 dite - Fakte

Shkup, 4 gusht – Ambasada e SHBA-së ka investuar në promovimin e sundimit të ligjit në Maqedoninë e Veriut dhe i mbështet përpjekjet e autoriteteve dhe gjyqësorit për të siguruar transparencë dhe llogaridhënie...

Ambasada e SHBA-ve reagon pas kërkesës së prokurores Vilma Ruskovska

para 4 dite - Bota Sot

“Ambasada e SHBA-së ka investuar në promovimin e sundimit të ligjit në Maqedoninë e Veriut dhe i mbështet përpjekjet e autoriteteve dhe gjyqësorit për të siguruar transparencë dhe llogaridhënie tek institucionet...

Reagon Ambasada e SHBA-ve në Shkup pas kërkesës së prokurores Vilma Ruskovska

para 4 dite - Telegrafi

“Ambasada e SHBA-së ka investuar në promovimin e sundimit të ligjit në Maqedoninë e Veriut dhe i mbështet përpjekjet e autoriteteve dhe gjyqësorit për të siguruar transparencë dhe llogaridhënie tek institucionet...

Reagim i Ambasadës amerikane pas kërkesës së Ruskoskës

para 4 dite - Ina

Ambasada e SHBA-së ka investuar në promovimin e sundimit të ligjit në Maqedoninë e Veriut dhe i mbështet përpjekjet e autoriteteve dhe gjyqësorit për të siguruar transparencë dhe llogaridhënie tek institucionet...

Reagim i Ambasadës amerikane pas kërkesës së Ruskoskës: Kjo është çështje e organeve kompetente

para 4 dite - TV21

Ambasada e SHBA-së ka investuar në promovimin e sundimit të ligjit në Maqedoninë e Veriut dhe i mbështet përpjekjet e autoriteteve dhe gjyqësorit për të siguruar transparencë dhe llogaridhënie tek institucionet...

Ashpërsohet retorika në rastin Ruskovska-Muaremi, kërkohet mbështetje nga Ambasada e SHBA-ve dhe BE

para 4 dite - Telegrafi

Prokurorja Vilma Ruskovska, është e tmerruar nga qëndrimi i kreut të Policisë Financiare, Arafat Muaremi, ndaj në ndriçimin e rastit Ruskovska bëri thirrje për përfshirjen e faktorit ndërkombëtar. “Është...

Ambasada amerikane i përgjigjet Ruskoskës: Çështja në duar të institucioneve

para 4 dite - Zhurnal

Shkup, 4 gusht – Ambasada e SHBA-së ka investuar në promovimin e sundimit të ligjit në Maqedoninë e Veriut dhe i mbështet përpjekjet e autoriteteve dhe gjyqësorit për të siguruar transparencë dhe llogaridhënie...

Ambasada e SHBA-ve reagon pas kërkesës së prokurores Vilma Ruskovska

para 4 dite - Tetova Sot

“Ambasada e SHBA-së ka investuar në promovimin e sundimit të ligjit në Maqedoninë e Veriut dhe i mbështet përpjekjet e autoriteteve dhe gjyqësorit për të siguruar transparencë dhe llogaridhënie tek institucionet...

Reagon Ambasada e SHBA-së pas kërkesës së Ruskoskës: Kjo është çështje e organeve kompetente

para 4 dite - Klan Macedonia

Ambasada e SHBA-së ka investuar në promovimin e sundimit të ligjit në Maqedoninë e Veriut dhe i mbështet përpjekjet e autoriteteve dhe gjyqësorit për të siguruar transparencë dhe llogaridhënie tek institucionet...

Ambasada amerikane i përgjigjet Ruskovskës në lidhje me ‘përplasjen’ e saj me Muaremin

para 4 dite - Alsat-M

Ambadasa amerikane përmes një komunikate ka komentuar thirrjen e prokurores Ruskovska duke theksuar se pëplasja e saj me kreun e policisë financiare është çështje e organeve kompetente, shkruan Alsat....

Ambasada amerikane i përgjigjet Ruskoskës: Çështja në duar të institucioneve

para 4 dite - Medial

Shkup, 4 gusht – Ambasada e SHBA-së ka investuar në promovimin e sundimit të ligjit në Maqedoninë e Veriut dhe i mbështet përpjekjet e autoriteteve dhe gjyqësorit për të siguruar transparencë dhe llogaridhënie...

Ruskoska ankohet për presione – Kundër saj doli edhe Shoqata e prokurorëve publik

para 4 dite - Flaka

Kryetarja e Prokurorisë për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit, Villma Ruskoska ankohet për presione, shkruan Alsat. Reagimi i saj vjen një ditë pasi drejtori i Drejtorisë së Policisë Financiare,...

Ambasada amerikane i përgjigjet Ruskovskës në lidhje me ‘përplasjen’ e saj me Muaremin

para 4 dite - Flaka

Ambadasa amerikane përmes një komunikate ka komentuar thirrjen e prokurores Ruskovska duke theksuar se pëplasja e saj me kreun e policisë financiare është çështje e organeve kompetente, shkruan Alsat....

Të hënën padi penale kundër Ruskoskës! Kryeprokurorja kërkon ndihmë nga ambasadat

para 4 dite - TV21

Drejtori Policisë Financiare, Arafat Muaremi me ekipin e tij profesional është duke i shkruar paditë penale kundër prokuroreve Vilma Ruskoska, Ivana Trajçeva dhe Elizabeta Josifovska. Paditë do të dorëzohen...

SHBA përgjigjet në ankesën e Ruskovskës, reaguan Muaremi dhe Shoqata e prokurorëve

para 4 dite - Portalb

Ambasada e SHBA-ve është përgjigjur pas thirrjes së kryetares së Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit- Vilma Ruskovska për rastin me drejtorin e Policisë Financiare i cili tha...

SHBA përgjigjet në ankesën e Ruskovskës, reaguan Muaremi dhe Shoqata e prokurorëve

para 4 dite - Aktuale

Ambasada e SHBA-ve është përgjigjur pas thirrjes së kryetares së Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit- Vilma Ruskovska për rastin me drejtorin e Policisë Financiare i cili tha...

Reagon Ambasada e SHBA-së pas kërkesës së Ruskoskës: Kjo është çështje e organeve kompetente

para 4 dite - Shenja

Ambasada e SHBA-së ka investuar në promovimin e sundimit të ligjit në Maqedoninë e Veriut dhe i mbështet përpjekjet e autoriteteve dhe gjyqësorit për të siguruar transparencë dhe llogaridhënie tek institucionet...

Ambasada amerikane i përgjigjet Ruskoskës: Çështja në duar të institucioneve

para 4 dite - Argument

Shkup, 4 gusht – Ambasada e SHBA-së ka investuar në promovimin e sundimit të ligjit në Maqedoninë e Veriut dhe i mbështet përpjekjet e autoriteteve dhe gjyqësorit për të siguruar transparencë dhe llogaridhënie...

Ambasada amerikane i përgjigjet Ruskoskës: Çështja në duar të institucioneve

para 4 dite - InFokus

Shkup, 4 gusht – Ambasada e SHBA-së ka investuar në promovimin e sundimit të ligjit në Maqedoninë e Veriut dhe i mbështet përpjekjet e autoriteteve dhe gjyqësorit për të siguruar transparencë dhe llogaridhënie...

Shoqata e Prokurorëve Publikë: Ruskovska e ka njollosur imazhin e prokurorëve publik

para 4 dite - Telegrafi

Kryetarja e Prokurorisë për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit, Villma Ruskoska ankohet për presione. Reagimi i saj vjen një ditë pasi drejtori i Drejtorisë së Policisë Financiare, Arafat...

Të hënën padi penale kundër Ruskoskës! Kryeprokurorja kërkon ndihmë nga ambasadat

para 4 dite - Aktuale

Drejtori Policisë Financiare, Arafat Muaremi me ekipin e tij profesional është duke i shkruar paditë penale kundër prokuroreve Vilma Ruskoska, Ivana Trajçeva dhe Elizabeta Josifovska. Paditë do të dorëzohen...

Ambasada amerikane i përgjigjet Ruskoskës: Çështja në duar të institucioneve

para 4 dite - Daily News

Shkup, 4 gusht – Ambasada e SHBA-së ka investuar në promovimin e sundimit të ligjit në Maqedoninë e Veriut dhe i mbështet përpjekjet e autoriteteve dhe gjyqësorit për të siguruar transparencë dhe llogaridhënie...

Reagon Ambasada e SHBA-së pas kërkesës së Ruskoskës: Kjo është çështje e organeve kompetente

para 4 dite - Pa censure

Ambasada e SHBA-së ka investuar në promovimin e sundimit të ligjit në Maqedoninë e Veriut dhe i mbështet përpjekjet e autoriteteve dhe gjyqësorit për të siguruar transparencë dhe llogaridhënie tek institucionet...

Ruskoska ankohet për presione – Kundër saj doli edhe Shoqata e prokurorëve publik

para 4 dite - Alsat-M

Gazetar: Lluka Andreev Kryetarja e Prokurorisë për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit, Villma Ruskoska ankohet për presione, shkruan Alsat. Reagimi i saj vjen një ditë pasi drejtori i Drejtorisë...

Shoqata e Prokurorëve Publikë: Letra e Ruskovskës dëmton reputacionin e prokurorëve

para 4 dite - TV21

Shoqata e prokurorëve publikë të Republikës së Maqedonisë së Veriut reagon ashpër ndaj letrës së hapur të prokurores publike Villma Ruskovska dërguar mbrëmë përmes mediave deri te ambasadat e huaja dhe...

Reagon Ambasada Amerikane për kërkesën e Ruskovskës: Janë çështje të organeve të brendshme shtetërore

para 4 dite - Nistori

Ambasada e SHBA-së në Maqedoni ka reaguar pas kërkesës së prokurores Vilma Ruskovska në lidhje me përplasjet e saj me drejtorin e Policisë Financiare, Arafat Muaremi. Nga Ambasada Amerikane thonë se ata...

Reagim i Ambasadës amerikane pas kërkesës së Ruskoskës: Kjo është çështje e organeve kompetente

para 4 dite - Lajm

Ambasada e SHBA-së ka investuar në promovimin e sundimit të ligjit në Maqedoninë e Veriut dhe i mbështet përpjekjet e autoriteteve dhe gjyqësorit për të siguruar transparencë dhe llogaridhënie tek institucionet...

Rasti Ruskovska – Muaremi, reagon Shoqata E Prokurorëve Publik Të RMV-së

para 4 dite - Ina

“LETRA E RUSKOVSKËS NDAJ AMBASADAVE E PANEVOJSHME” Ndaj përplasjes mes kryeprokurores për Krim të Organizuar dhe Korrupsion dhe drejtorit të Policisë Financiare, ka reaguar edhe Shoqata e Prokurorëve Publik...

Ambasada amerikane i përgjigjet Ruskovskës në lidhje me ‘përplasjen’ e saj me Muaremin

para 4 dite - Almakos

Ambadasa amerikane përmes një komunikate ka komentuar thirrjen e prokurores Ruskovska duke theksuar se pëplasja e saj me kreun e policisë financiare është çështje e organeve kompetente, shkruan Alsat....

Reagim i Ambasadës amerikane pas kërkesës së Ruskoskës: Kjo është çështje e organeve kompetente

para 4 dite - Zyrtare

Ambasada e SHBA-së ka investuar në promovimin e sundimit të ligjit në Maqedoninë e Veriut dhe i mbështet përpjekjet e autoriteteve dhe gjyqësorit për të siguruar transparencë dhe llogaridhënie tek institucionet...

Ambasada amerikane i përgjigjet Ruskovskës në lidhje me ‘përplasjen’ e saj me Muaremin

para 4 dite - Top24

Ambadasa amerikane përmes një komunikate ka komentuar thirrjen e prokurores Ruskovska duke theksuar se pëplasja e saj me kreun e policisë financiare është çështje e organeve kompetente, shkruan Alsat....

Rasti Ruskovska – Muaremi, reagon Shoqata E Prokurorëve Publik Të RMV-së

para 4 dite - Klan Macedonia

“LETRA E RUSKOVSKËS NDAJ AMBASADAVE E PANEVOJSHME ” Ndaj  përplasjes mes kryeprokurores për Krim të Organizuar dhe Korrupsion dhe drejtorit të Policisë Financiare, ka reaguar edhe Shoqata e Prokurorëve...

Shoqata e prokurorëve publikë: Letra e Ruskovskës dëmton reputacionin dhe Kodin Etik të Prokurorëve Publikë

para 4 dite - Zhurnal

S hkup, 4 gusht – Shoqata e prokurorëve publikë të Republikës së Maqedonisë së Veriut reagon ashpër ndaj letrës së hapur të prokurores publike Villma Ruskovska dërguar mbrëmë përmes mediave deri te ambasadat...

Ruskovska ankohet te ndërkombëtarët, reaguan Muaremi dhe Shoqata e prokurorëve

para 4 dite - Portalb

Vilma Ruskovska, shefe e Prokurorisë për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit (PNKOK), mbrëmë u bëri thirrje institucioneve, si dhe ambasadave të huaja, delegacionit të Bashkimit Evropian,...

Ruskovska ankohet te ndërkombëtarët, reaguan Muaremi dhe Shoqata e prokurorëve like 1

para 4 dite - Portalb

Vilma Ruskovska, shefe e Prokurorisë për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit (PNKOK), mbrëmë u bëri thirrje institucioneve, si dhe ambasadave të huaja, delegacionit të Bashkimit Evropian,...

Ruskovska ankohet për presion – kërkon ndihmë nga ndërkombëtarët

para 4 dite - Klan Macedonia

MUAREMI:  INFORMATAT E RUSKOVSKËS JANË TË PABAZA Pas paralajmërimit të drejtorit të Policisë Financiare, Arafat Muaremi gjatë një brifingu të djeshëm me gazetarët se, do të paraqesë kallëzime penale për...

SHBA përgjigjet në ankesën e Ruskovskës, reaguan Muaremi dhe Shoqata e prokurorëve

para 4 dite - Pa censure

Ambasada e SHBA-ve është përgjigjur pas thirrjes së kryetares së Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit- Vilma Ruskovska për rastin me drejtorin e Policisë Financiare i cili tha...

(VIDEO) Përplasja Muarremi-Ruskovska, kërkohet ndihmë nga ndërkombëtarët

para 4 dite - Shenja

Prokurorja Vilma Ruskoska ka kërkuar ndihmë nga ambasadat e SHBA-së dhe BE-së si dhe institucionet ndërkombëtare të drejtësisë, pas përplasjeve publike me drejtorin e Policisë Financiare Arafat Muaremi....

Ruskovska: Nuk do të lejoj që një person të më njollosë nderin

para 4 dite - TV21

Shefja e Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Vilma Ruskoska, ju bëri thirrje institucioneve kompetente në shtet, megjithatë dhe të gjitha institucioneve ndërkombëtare dhe...

Muaremi: Nëse Ruskovska ka informacione për kriminalitet, le të ngritë aktakuzë

para 4 dite - TV21

Drejtori i Drejtorisë së policisë financiare, Arafat Muaremi i ka bërë thirrje prokurores publike Villma Ruskovska, nëse ka njohuri dhe informacione për kriminalitet, t’ia vërtetojë opinionit dhe të iniciojë...

Ruskoska ankohet për presione – Kundër saj doli edhe Shoqata e prokurorëve publik

para 4 dite - Fakti Ditor

Kryetarja e Prokurorisë për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit, Villma Ruskoska ankohet për presione, shkruan Alsat. Reagimi i saj vjen një ditë pasi drejtori i Drejtorisë së Policisë Financiare,...

Muaremi: Nëse Ruskovska ka informacione për kriminalitet, le të ngrejë aktakuzë

para 4 dite - News33

Drejtori i Drejtorisë së policisë financiare, Arafat Muaremi i ka bërë thirrje prokurores publike Villma Ruskovska, nëse ka njohuri dhe informacione për kriminalitet, t’ia vërtetojë opinionit dhe të iniciojë...

Muaremi: Nëse Ruskovska ka informacione për kriminalitet, le të ngritë aktakuzë

para 4 dite - Ina

Drejtori i Drejtorisë së policisë financiare, Arafat Muaremi i ka bërë thirrje prokurores publike Villma Ruskovska, nëse ka njohuri dhe informacione për kriminalitet, t’ia vërtetojë opinionit dhe të iniciojë...

Ruskovska: Nuk do të lejoj që një person të më njollosë nderin

para 4 dite - Koha.mk

Shefja e Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Vilma Ruskoska, ju bëri thirrje institucioneve kompetente në shtet, megjithatë dhe të gjitha institucioneve ndërkombëtare dhe...

Muaremi: Nëse Ruskovska ka informacione për kriminalitet, le të ngritë aktakuzë

para 4 dite - Koha.mk

Drejtori i Drejtorisë së policisë financiare, Arafat Muaremi i ka bërë thirrje prokurores publike Villma Ruskovska, nëse ka njohuri dhe informacione për kriminalitet, t’ia vërtetojë opinionit dhe të iniciojë...

SHBA përgjigjet në ankesën e Ruskovskës, reaguan Muaremi dhe Shoqata e prokurorëve

para 4 dite - Almakos

Ambasada e SHBA-ve është përgjigjur pas thirrjes së kryetares së Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit- Vilma Ruskovska për rastin me drejtorin e Policisë Financiare i cili tha...

Muaremi, Ruskovskës: Prokurore, besimi në publik nuk është në favorin tuaj

para 4 dite - Telegrafi

Vazhdojnë ofendimet dhe akuzat publike mes krerëve të Drejtorisë së Policisë Financiare (UFP) dhe Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Arafat Muaremi dhe Villma Ruskovska,...

Të hënën padi penale kundër Ruskoskës! Kryeprokurorja kërkon ndihmë nga ambasadat

para 4 dite - Almakos

Drejtori Policisë Financiare, Arafat Muaremi me ekipin e tij profesional është duke i shkruar paditë penale kundër prokuroreve Vilma Ruskoska, Ivana Trajçeva dhe Elizabeta Josifovska. Paditë do të dorëzohen...

Ruskovska: Institucionet vendore dhe ndërkombëtare të verifikojnë faktet se kush e lufton krimin dhe kush e bën krimin

para 4 dite - Telegrafi

Shefja e Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Vilma Ruskoska, ju bëri thirrje institucioneve kompetente në shtet, megjithatë dhe të gjitha institucioneve ndërkombëtare dhe...

Padi penale kundër Ruskoskës! Kryeprokurorja kërkon ndihmë nga ambasadat

para 4 dite - Pa censure

Drejtori Policisë Financiare, Arafat Muaremi me ekipin e tij profesional është duke i shkruar paditë penale kundër prokuroreve Vilma Ruskoska, Ivana Trajçeva dhe Elizabeta Josifovska. Paditë do të dorëzohen...

Shoqata e prokurorëve publikë: Letra e Ruskovskës dëmton reputacionin dhe Kodin Etik të Prokurorëve Publikë

para 4 dite - Flaka

Shoqata e prokurorëve publikë të Republikës së Maqedonisë së Veriut reagon ashpër ndaj letrës së hapur të prokurores publike Villma Ruskovska dërguar mbrëmë përmes mediave deri te ambasadat e huaja dhe...

Ruskoska kërkon ndihmë nga ambasadat e huaja për shkak të presionit të madh

para 4 dite - Zhurnal

Shkup, 4 Gusht – Shefja e Prokurorisë për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit Villma Ruskovska, është drejtuar me një letër publike ku ju ka bërë thirrje ambasadave dhe opinionit në lidhje...

Ruskoska ankohet për presione – Kundër saj doli edhe Shoqata e prokurorëve publik

para 4 dite - Almakos

Gazetar: Lluka Andreev Kryetarja e Prokurorisë për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit, Villma Ruskoska ankohet për presione, shkruan Alsat. Reagimi i saj vjen një ditë pasi drejtori i Drejtorisë...

Rasti Ruskovska – Muaremi, reagon Shoqata E Prokurorëve Publik Të RMV-së

para 4 dite - Pa censure

“LETRA E RUSKOVSKËS NDAJ AMBASADAVE E PANEVOJSHME” Ndaj përplasjes mes kryeprokurores për Krim të Organizuar dhe Korrupsion dhe drejtorit të Policisë Financiare, ka reaguar edhe Shoqata e Prokurorëve Publik...

Rasti Ruskovska – Muaremi, reagon Shoqata E Prokurorëve Publik Të RMV-së

para 4 dite - Almakos

“LETRA E RUSKOVSKËS NDAJ AMBASADAVE E PANEVOJSHME” Ndaj përplasjes mes kryeprokurores për Krim të Organizuar dhe Korrupsion dhe drejtorit të Policisë Financiare, ka reaguar edhe Shoqata e Prokurorëve Publik...

Muaremi: Nëse Ruskovska ka informacione për kriminalitet, le të ngritë aktakuzë

para 4 dite - Flaka

Drejtori i Drejtorisë së policisë financiare, Arafat Muaremi i ka bërë thirrje prokurores publike Villma Ruskovska, nëse ka njohuri dhe informacione për kriminalitet, t’ia vërtetojë opinionit dhe të iniciojë...

Ruskovska u bëri thirrje ambasadave të huaja dhe prokurores evropiane Kovesi që të reagojnë për shkak të presionit të Arafat Muaremi

para 4 dite - Portalb

Vilma Ruskovska, shefe e Prokurorisë për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit (PNKOK), mbrëmë u bëri thirrje institucioneve, si dhe ambasadave të huaja, delegacionit të Bashkimit Evropian,...

Ruskovska: Nuk do të lejoj që një person të më njollosë nderin

para 4 dite - Pa censure

Shefja e Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Vilma Ruskoska, ju bëri thirrje institucioneve kompetente në shtet, megjithatë dhe të gjitha institucioneve ndërkombëtare dhe...

Muaremi: Nëse Ruskovska ka informacione për kriminalitet, le të ngritë aktakuzë

para 4 dite - Tetova Sot

Drejtori i Drejtorisë së policisë financiare, Arafat Muaremi i ka bërë thirrje prokurores publike Villma Ruskovska, nëse ka njohuri dhe informacione për kriminalitet, t’ia vërtetojë opinionit dhe të iniciojë...

Drejtori Muaremi: Bastisja ishte e paligjshme, tendencioze dhe kishte për qëllim pengimin e punës sime dhe mbrojtjen e interesave personale

para 4 dite - Dosja

Arsyet personale dhe mbrojtja e interesave personale, këto janë disa nga arsyet që drejtori Arafat Mauremi i konsideron si motiv dhe sfond për të cilin është kryer kontroll i paligjshëm në administratën...

Muaremi: Nëse Ruskovska disponon me informacione le të parashtrojë akt akuzë

para 4 dite - Shenja

Drejtori i Policisë Financiare, Arafat Muaremi i ka bërë thirrje prokurores Villma Ruskoska, nëse disponon me të dhëna ose informacione për krim të bërë, t’i prezantoj para opinionit dhe të përgadis akt...

Prokurorja në Maqedoni kërkon ndihmë nga ndërkombëtarët: Prokurorët po sulmohen dhe ndiqen nga qeveritarët?

para 5 dite - Ina

Prokurorja e njohur për krim të organizuar në Maqedoninë e Veriut, Vilma Ruskovska po kërkon ndihmë nga ndërkombëtarët dhe nga qeveria kundër presionit të zyrtarit qeveritar Arafat Muaremi, drejtorit aktual...

Muaremi: Nëse Ruskovska ka informacione për kriminalitet, le të ngritë aktakuzë

para 4 dite - Zyrtare

Drejtori i Drejtorisë së policisë financiare, Arafat Muaremi i ka bërë thirrje prokurores publike Villma Ruskovska, nëse ka njohuri dhe informacione për kriminalitet, t’ia vërtetojë opinionit dhe të iniciojë...

Ruskovska: Nuk do të lejoj që një person të më njollosë nderin

para 4 dite - Almakos

Shefja e Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Vilma Ruskoska, ju bëri thirrje institucioneve kompetente në shtet, megjithatë dhe të gjitha institucioneve ndërkombëtare dhe...

Muaremi: Nëse Ruskovska ka informacione për kriminalitet, le të ngritë aktakuzë

para 4 dite - Top24

Drejtori i Drejtorisë së policisë financiare, Arafat Muaremi i ka bërë thirrje prokurores publike Villma Ruskovska, nëse ka njohuri dhe informacione për kriminalitet, t’ia vërtetojë opinionit dhe të iniciojë...

Muaremi: Nëse Ruskoska ka informacione për kriminalitet, le të ngritë aktakuzë

para 4 dite - Nistori

Drejtori i Drejtorisë së policisë financiare, Arafat Muaremi i ka bërë thirrje prokurores publike Villma Ruskovska, nëse ka njohuri dhe informacione për kriminalitet, t’ia vërtetojë opinionit dhe të iniciojë...

Muaremi: Nëse Ruskovska ka informacione për kriminalitet, le të ngritë aktakuzë

para 4 dite - Lajm

Drejtori i Drejtorisë së policisë financiare, Arafat Muaremi i ka bërë thirrje prokurores publike Villma Ruskovska, nëse ka njohuri dhe informacione për kriminalitet, t’ia vërtetojë opinionit dhe të iniciojë...

Muaremi: Nëse Ruskovska ka informacione për kriminalitet, le të ngritë aktakuzë

para 4 dite - Debat

Drejtori i Drejtorisë së policisë financiare, Arafat Muaremi i ka bërë thirrje prokurores publike Villma Ruskovska, nëse ka njohuri dhe informacione për kriminalitet, t’ia vërtetojë opinionit dhe të iniciojë...

Ruskoska bën thirrje që të zbardhet se kush në këtë shtet lufton kundër krimit dhe kush e bën krimin

para 4 dite - Nistori

Shefja e Prokurorisë për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Vilma Ruskoska, ju bëri thirrje institucioneve kompetente në shtet, megjithatë dhe të gjitha institucioneve ndërkombëtare dhe...

Muaremi: Nëse Ruskovska ka informacione për kriminalitet, le të ngritë aktakuzë

para 4 dite - Almakos

Drejtori i Drejtorisë së policisë financiare, Arafat Muaremi i ka bërë thirrje prokurores publike Villma Ruskovska, nëse ka njohuri dhe informacione për kriminalitet, t’ia vërtetojë opinionit dhe të iniciojë...

Ruskoska i bën thirrje ambasadës së SHBA-së, BE-së dhe prokurores Kovesi t’i ndihmojnë nga “presioni kërcënues” që ia bën Arafat Muaremi

para 4 dite - Shenja

Shefja e Prokurorisë për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit Villma Ruskovska, është drejtuar me një letër publike ku ju ka bërë thirrje ambasadave dhe opinionit në lidhje me sic thotë ajo,...

Ruskoska i bën thirrje ambasadës së SHBA-së, BE-së dhe prokurores Kovesi t’i ndihmojnë nga “presioni kërcënues”

para 4 dite - Revista

Shefja e Prokurorisë për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit Villma Ruskovska, është drejtuar me një letër publike ku ju ka bërë thirrje ambasadave dhe opinionit në lidhje me sic thotë ajo,...

Ruskoska i bën thirrje ambasadës së SHBA-së, BE-së dhe prokurores Kovesi t’i ndihmojnë nga “presioni kërcënues”

para 4 dite - Debat

Shefja e Prokurorisë për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit Villma Ruskovska, është drejtuar me një letër publike ku ju ka bërë thirrje ambasadave dhe opinionit në lidhje me sic thotë ajo,...

Alarmon Ruskovska: Kërkon ndihmë ndërkombëtare për „presion kërcënues“ nga Muaremi i cili është përfaësues qeveritarë përderisa ka nën hetim edhe qeveritarë të tjerë

para 5 dite - Top24

Udhëheqësi i Prokurorisë për ndjeke të krimit të organizuar dhe korupsion, Vilma Ruskovska sonte përmes një letere me shkrim ka ftuar ambasadat e huaja dhe opinionin publik për siç e quajti presionin kërcënues...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK