Marinimi i mishit zvogëlon rrezikun e kancerit, ja si duhet të veproni

para 8 orë - Vizion Plus

Mënyra se si e gatuani mishin është e lidhur me kancerin, sipas gastroenterologes së Harvardit, Dr. Trisha Pasricha, e cila promovon marinimin, qoftë mish viçi, pule apo peshku. Sipas mjekut, marinimi...

Marinimi i mishit zvogëlon rrezikun e kancerit! Si duhet të veproni

para 12 orë - Syri

Mënyra se si e gatuani mishin është e lidhur me kancerin, sipas gastroenterologes së Harvardit dhe kolumnistes së “Pyet një Doktor” në Washington Post, Dr. Trisha Pasricha, e cila promovon marinimin, qoftë...

Nëse bëni këtë VEPRIM me mishin kur e gatuani do zvogëloni rrezikun e kancerit!

para 16 orë - Gazeta Shqip

Mënyra se si e gatuani mishin mund të ketë një ndikim të drejtpërdrejtë në shëndetin tuaj, veçanërisht në lidhje me rrezikun e kancerit. Sipas Dr. Trisha Pasricha, gastroenterologe e njohur nga Harvard...

Studimi: Marinimi i mishit zvogëlon rrezikun e kancerit! Si duhet të veproni

para 17 orë - BalkanWeb

Mënyra se si e gatuani mishin është e lidhur me kancerin, sipas gastroenterologes së Harvardit dhe kolumnistes së “Pyet një Doktor” në Washington Post, Dr. Trisha Pasricha, e cila promovon marinimin, qoftë...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK