http://kariera.mk
Ministri kosovar i drejtësisë në selinë e KKSH së në Bujanoc kërkon drejtesi për shqiptaret ne Luginës

Ministri kosovar i drejtësisë në selinë e KKSH-së në Bujanoc kërkon drejtesi për shqiptaret ne Luginës

para 16 orë - Presheva Jone

Preshevë, 18 tetor -Lideret e Bujaoces deh Presheves qe deir dje qednropion me shume ne Boegrad se në qytetet e tyre ne prag te zgjehdjeve lokae kane intensiftkuar aktivitetet, takimlet e tyre sa me perfaqesues...

Bujanoca dhe Presheva kthehet ne shekullin 19 kercnohet nga epidemia e fruthit dhe zhugës

Bujanoca dhe Presheva kthehet ne shekullin 19, kercnohet nga epidemia e fruthit dhe zhugës

para 16 orë - Presheva Jone

Bujanoca dhe Presheva kthehet ne shekullin 19, kercnohet nga epidemia e fruthit dhe zhugës Në repartin e infektologjisë në spitalin e Vranjës është shtrirë një student nga komuna e Bujanocit i dshuar se...

Ministri kosovar i drjetësisë në selinë e KKSH së në Bujanoc kërkon drejtesi për shqiptaret ne Luginës

Ministri kosovar i drjetësisë në selinë e KKSH-së në Bujanoc kërkon drejtesi për shqiptaret ne Luginës

para 16 orë - Presheva Jone

Preshevë, 18 tetor -Lideret e Bujaoces deh Presheves qe deir dje qednropion me shume ne Boegrad se në qytetet e tyre ne prag te zgjehdjeve lokae kane intensiftkuar aktivitetet, takimlet e tyre sa me perfaqesues...

Ministri kosovar i drjetsiese ne seline KKSH së në Bujanoc kerkon drejtesi për shqiptaret ne Luginës

Ministri kosovar i drjetsiese ne seline KKSH-së në Bujanoc kerkon drejtesi për shqiptaret ne Luginës

para 17 orë - Presheva Jone

Preshevë, 18 tetor -Lideret e Bujaoces deh Presheves qe deir dje qednropion me shume ne Boegrad se në qytetet e tyre ne prag te zgjehdjeve lokae kane intensiftkuar aktivitetet, takimlet e tyre sa me perfaqesues...

Europol dhe policia serbe në Republikën Serbe ne BH arreston dy kosovare

Europol dhe policia serbe në “Republikën Serbe” ne BH arreston dy kosovare

para 18 orë - Presheva Jone

Preshevë, 18 tetor -Anëtarët e Ministrisë së Punëve të Brendshme të Republikës së Serbisë sot kane arrestuan dy persona në aksionin ndërkombëtar “Dragon”. Agfjhencia elajemeve “Pershjeva Jonë” nga meidat...

Europol dhe policia sderbe në Republikën Serbe ne BH arreston dy kosovare Ja se cfare ata kishin kërkuar atje

Europol dhe policia sderbe në “Republikën Serbe” ne BH arreston dy kosovare. Ja se cfare ata kishin kërkuar atje..

para 18 orë - Presheva Jone

Preshevë, 18 tetor -Anëtarët e Ministrisë së Punëve të Brendshme të Republikës së Serbisë sot kane arrestuan dy persona në aksionin ndërkombëtar “Dragon”. Agfjhencia elajemeve “Pershjeva Jonë” nga meidat...

Pse jo ministri i arsimit apo ekonomisë por ministri i drejtësise kosovare sot në Preshevë  Ceshtja e pasaportave apo

Pse jo ministri i arsimit apo ekonomisë, por ministri i drejtësise kosovare sot në Preshevë?! Ceshtja e pasaportave apo?

para një dite - Presheva Jone

Preshevë, 17 tetor -Ministri i Drejtësisë së Republikës së Kosovës, Abelard Tahiri, neser do të zhvilloj një vizitë zyrtare në komunën e Bujanocit, ka mesuar agjencia e lajmeve “Presheva jonë” nga burimet...

Pse jo ministri i arsimit apo ekonomisë por ministri i drejtësise Tahiri sot në Preshevë Ceshtja e pasaportave apo

Pse jo ministri i arsimit apo ekonomisë, por ministri i drejtësise Tahiri sot në Preshevë. Ceshtja e pasaportave apo?

para një dite - Presheva Jone

Preshevë, 17 tetor -Ministri i Drejtësisë së Republikës së Kosovës, Abelard Tahiri, neser do të zhvilloj një vizitë zyrtare në komunën e Bujanocit, ka mesuar aghencia e lajmeve “Presheva jonë” nga burimet...

Ambasadori shqiptar Boçka në Medvegjë takon politikanen numër një në Luginë Leme Xhema

Ambasadori shqiptar Boçka në Medvegjë, takon politikanen numër një në Luginë-Leme Xhema

para një dite - Presheva Jone

Medvegjë, 17 tetor  -Gjate qëndrimit ne Bujanoc ambasadori shqiptar ka takuar perfaqesuesit e pushteti lokal dhe qytetaret e Lugines, duke mos harrur këtu edhe takimet me autoritet shqiptare ne Medveghë....

Ambasadori shqiptar Boçka në Medvegjë takon gruan numër një në Luginë Leme Xhema

Ambasadori shqiptar Boçka në Medvegjë, takon gruan numër një në Luginë-Leme Xhema

para një dite - Presheva Jone

Medvegjë, 17 tetor  -Gjate qëndrimit ne Bujanoc ambasadori shqiptar ka takuar perfaqesuesit e pushteti lokal dhe qyterae te Lugines, duke mos harrur këtu edhe takimet me autoritet shqiptare ne Medveghë....

Ambasadori shqiptar Bocka nme Medvegjë takon gruan numer nje ne Luginë Leme Xhema

Ambasadori shqiptar Bocka nme Medvegjë, takon gruan numer nje ne Luginë-Leme Xhema

para një dite - Presheva Jone

Medvegjë, 17 tetor  -Gjate qëndrimit ne Bujanoc ambasadori shqiptar ka takuar perfaqesuesit e pushteti lokal dhe qyterae te Lugines, duke ms ahrrur ektu edhe takimet me autortet shiptare ne Medvejgë.  Nga...

Eksklusive për Presheva Jonë flet gruaja që kërkoi kokën e Miloshevicit Arbour Ai nuk është në Rusi Unë e di ku është

Eksklusive për “Presheva Jonë” flet gruaja që kërkoi kokën e Miloshevicit. Arbour: Ai nuk është në Rusi. Unë e di ku është…

para një dite - Presheva Jone

Kyerokurorja e ICTY ne Hagë Louise Arbor njofton aktakuzën kundër Sllobodan Millosheviçit për krimet e kryera në Kosovë (27 maj 1999). Znj. Louise Arbor nga Kanadaja ish-kryeprokure e pare e Gjykates nderkombëtare...

Eksklusive flet gruaja që kërkoi dhe ia mor kokën e diktatorit serb Mloshevic

para një dite - Presheva Jone

Ambasadori britanik bashkon për 2 minuta sa per një syret kokat e PVD APN lakmitarë te pushtetit

Ambasadori britanik “bashkon” për 2 minuta sa per një syret, kokat e PVD-APN, lakmitarë te pushtetit

para një dite - Presheva Jone

Preshevë, 17 tetor -Dikur ishin partnere te “besuesme”  ne koalicion. Por pasi e rrëzuan Ragmi Mustafen e Zhuinices (PDSH) PVD ja futi nderskomsa edhe ApN-së se Shqiprim Arifit (pasi Ardita, permes ekserit...

Ambasadori shqiptar Boçka ne Bujanoc i shqetësuar për diskriminimin dhe eksodin e shqiptarëve në Luginë

Ambasadori shqiptar Boçka ne Bujanoc i shqetësuar për diskriminimin dhe eksodin e shqiptarëve në Luginë

para një dite - Presheva Jone

Ambasadori i Republikës së Shqipërisë ne Serbi, Ilir Boçka me bashkepunërtor ka vizituar Luginen e Preshevës. Gjarte qëndrimit ne Bujanoc ambasadori shqiptar ka takuar perfaqesuesit e pushteti lokal dhe...

Ambasadori shqiptar Boçka ne Bujanoc i shqetësuar për diskriminimin e te drejtave dhe eksodin e shqiptarëve në Luginë

Ambasadori shqiptar Boçka ne Bujanoc i shqetësuar për diskriminimin e te drejtave dhe eksodin e shqiptarëve në Luginë

para një dite - Presheva Jone

Ambasadori i Republikës së Shqipërisë ne Serbi, Ilir Boçka me bashkepunërtor ka vizituar Luginen e Preshevës. Gjarte qëndrimit ne Bujanoc ambasadori shqiptar ka takuar perfaqesuesit e pushteti lokal dhe...

Policia e Kosovës arreston gazetarin e RTK së

Policia e Kosovës arreston gazetarin e RTK-së

para 3 dite - Presheva Jone

Deputeti i Nismës, Milaim Zeka, para pak çastesh është arrestuar nga Policia, lajmin e ka konfirmuar Policia e Kosovës për agjencine e lajmeve “Presheva jonë. Do përkujtuar se emri i Milaim Zekës gazetarin...

Policia e Kosovës arreston deputetin Milaim Zekën  gazetarin e RTK së

Policia e Kosovës arreston deputetin Milaim Zekën, gazetarin e RTK-së

para 3 dite - Presheva Jone

Deputeti i Nismës, Milaim Zeka, para pak çastesh është arrestuar nga Policia, lajmin e ka konfirmuar Policia e Kosovës për agjencine e lajmeve “Presheva jonë. Do përkujtuar se emri i Milaim Zekës gazetarin...

Policia e Kosovës për Presheva Jonë  Arrestohet Milaim Zeka

Policia e Kosovës për “Presheva Jonë”: Arrestohet Milaim Zeka

para 3 dite - Presheva Jone

Deputeti i Nismës, Milaim Zeka, para pak çastesh është arrestuar nga Policia, lajmin e ka konfirmuar Policia e Kosovës për agjencine e lajmeve “Presheva jone¨. Do përkujtuar se Milaim Zerka diteve (dhe...

Polici e Kosovës për “Presheva Jonë”: Arrestohet Milaim Zeka

para 3 dite - Presheva Jone

Deputeti i Nismës, Milaim Zeka, para pak çastesh është arrestuar nga Policia. Lajmin  e ka konfirmuar Policia e Kosovës përr aghjencine e lajemeev “Presheva jone¨. Do përkujtuar se Milaim Zerka diteve...

Pushtetaret lokal nga Presheva në Beograd takim me kryeministren serbe Brnabic Tema zgjedhjet dhe kriza institucionale ne Preshevë

Pushtetaret lokal nga Presheva në Beograd takim me kryeministren serbe Brnabic. Tema, zgjedhjet dhe kriza institucionale ne Preshevë

para 3 dite - Presheva Jone

Bujanoc – Liderët e Lugines nisin fushaten parazgejdhore. Ata “distancohen” nga qeveritaret serbe deri në zgjedhje duke ju bashkangjitur ambasadorëve “Miqtë e Jugut” ( “Prijatelji juga” ) me skatesisht...

Pushtetaret lokal nga Presheva nesër në Beograd takim me kryeministren serbe Brnabic Tema zgjedhjet dhe kriza institucionale ne Preshevë

Pushtetaret lokal nga Presheva nesër në Beograd takim me kryeministren serbe Brnabic. Tema, zgjedhjet dhe kriza institucionale ne Preshevë

para 3 dite - Presheva Jone

Bujanoc – Liderët e Lugines nisin fushaten parazgejdhore. Ata “distancohen” nga qeveritaret serbe deri në zgjedhje duke ju bashkangjitur ambasadorëve “Miqtë e Jugut” ( “Prijatelji juga” ) me skatesisht...

Pushtetaret lokal nga Presheva nesër në Beograd takim me kryeministren serbe Brnabic Tema zgjedhjet dhe kriza e pushtetin lokal ne Preshevë

Pushtetaret lokal nga Presheva nesër në Beograd takim me kryeministren serbe Brnabic. Tema, zgjedhjet dhe kriza e pushtetin lokal ne Preshevë

para 3 dite - Presheva Jone

Bujanoc – Liderët e Lugines nisin fushaten parazgejdhore. Ata “distancohen” nga qeveritaret serbe deri në zgjedhje duke ju bashkangjitur ambasadorëve “Miqtë e Jugut” ( “Prijatelji juga” ) me skatesisht...

Ne një WC të Gracanicës gjendet letër e toaleti me fotografine e myftiut shqiptar Naim Ternava

Ne një WC të Gracanicës gjendet letër e toaleti me fotografine e myftiut shqiptar Naim Ternava

para 3 dite - Presheva Jone

Prishtinë, 16 tetor  -Urrejtja dhe racizmi serbe ende nuk eshte crrënjosur mire ndaj shqiptareve dhe jo vetëm ndaj shqiptareve por edhe kunder islamit ne Kosovë po vazhdon si ne kohen e regjimit te Miloshevicit....

Ne WC në e nje shkolle në Gracanicë gjendet letër e toaleti me fotografine e myftiut shqiptar Naim Ternava

Ne WC-në e nje shkolle në Gracanicë gjendet letër e toaleti me fotografine e myftiut shqiptar Naim Ternava

para 3 dite - Presheva Jone

Prishtinë, 16 tetor  -Urrejtja dhe racizmi serbe ende nuk eshte crrënjosur mire ndaj shqiptareve dhe jo vetëm ndaj shqiptareve por edhe kunder islamit ne Kosovë po vazhdon si ne kohen e regjimit te Miloshevicit....

Presheva pyet Thacin Para se me i ba pasaportat shqiptare në Kosovë cka me ba vlla me 480 000 kosovarë me pasaporta serbe

Presheva pyet Thacin: Para se me i ba pasaportat shqiptare në Kosovë, cka me ba vlla me 480.000 kosovarë me pasaporta serbe?!

para 4 dite - Presheva Jone

Ne kohen kur po i luhatet jo vetem karriga, por edhe dicka me shumë “konaki” i presidenit te Kosovës, pas kritikatave dhe akuzava ndaj nderkombëtareve, sot  paska dalur me nje ide tjeter që “kosavaret...

Nje pyetje nga Presheva per Hashim Thacin Para se me i ba pasaportat e Shqipërisë në Kosovë cka me ba me 480 000 kosovarë me pasaporta serbe

Nje pyetje nga Presheva per Hashim Thacin: Para se me i ba pasaportat e Shqipërisë në Kosovë, cka me ba me 480.000 kosovarë me pasaporta serbe?!

para 4 dite - Presheva Jone

Ne kohen kur po i luhatet jo vetem karriga, por edhe dicka me shumë “konaki” i presidenit te Kosovës, pas kritikatave dhe akuzava ndaj nderkombëtareve, sot  paska dalur me nje ide tjeter që “kosavaret...

Thaçi ja ka ftof Haradinajt Tash ky tjetri po lyp pasaporta shqiptare për qytetarët e Kosovës

Thaçi ja ka “ftof” Haradinajt. Tash ky tjetri po lyp pasaporta shqiptare për qytetarët e Kosovës

para 4 dite - Presheva Jone

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi  e ka kritikuar BE dhe pretendon se po vepron  kunder ksovasreve, me poltika diskriminuese ndaj Kosovës. Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta, që ka pasur për një kohë të...

Thaçi ja ftofi Haradinajt Tash ky po kërkon pasaporta shqiptare për qytetarët e Kosovës

Thaçi ja “ftofi” Haradinajt. Tash ky po kërkon pasaporta shqiptare për qytetarët e Kosovës

para 4 dite - Presheva Jone

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi  e ka kritikuar BE dhe pretendon se po vepron  kunder ksovasreve, me poltika diskriminuese ndaj Kosovës. Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta, që ka pasur për një kohë të...

Nje foto historike e Lezbalive Ky ështe shtabi i përgjithshem që para 50 vitesh ishin vetem 30 e sot 3000 Presheva po rritet

Nje foto historike e Lezbalive. Ky ështe “shtabi i përgjithshem” që para 50 vitesh ishin vetem 30 e sot 3000. Presheva po rritet..

para 4 dite - Presheva Jone

Preshevë (Lezabli) 15 tetor -Ne foto kujtim qe gjysam e tyre sot nuk jane e gjysma e tyre sot janë gjallë ende. Në foto: Haxhi Rufati, Haxhi Dini, Baca Riza, Baca Sefe (Sefiu) baca Maliq, postaj Xhevat,...

Më shumë

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK