Fërgesë me vezë

më 11.2017 - BalkanWeb

NGA ZONJA VJOLLCA Përbërësit 2 kokrra qepë 3 lgj vaj ulliri Kripë, piper i zi, piper i kuq ½ lgj salcë 4 kokrra vezë ½ lgj miell 1 gotë qumësht Pergatitja Grijmë qepët hollë dhe i kaurdisim ato me vaj...

Salmon me karrota dhe patate

më 11.2017 - BalkanWeb

NGA ZONJA VJOLLCA Përbërësit 4 copa salmon 4-5 patate 3 karrota 1 limon Dafinë Kripë, piper i zi Vaj ulliri Pergatitja Pastrojmë dhe lajmë peshkun, e marinojmë atë me vaj ulliri, pak kripë dhe e lemë mënjëanë....

Recetë: Tavë me mish pule dhe speca

më 11.2017 - Sovrani

Përbërësit: ▪ 2 kg mish pule, ▪ 1 kg qepë të kuqe, ▪ 4 – 5 thelpinj hudhre, ▪ 350 g karota, ▪ 300 g speca të grirë të pjekur, ▪ 1,5 l lëng të dendur domateje, ▪ 4 dl ajkë të ëmbël, ▪ 1 dl vaj kungulli,...

Recetë: Tavë me domate, speca dhe vezë

më 11.2017 - Sovrani

Përbërësit: 4-5 feta bukë (rreth 2 gota të prera në kube) 2 gota speca të grirë 2 domate 1-2 lugë gjelle vaj ulliri 6 vezë 1 gotë qumësht bajame/ tjetër 1 lugë çaji erëza të përziera 1 lugë gjelle borzilok...

Tavë me mish pule dhe me speca për të gjitha kohët: Gjellë për sofrat më solemne!

më 11.2017 - Telegrafi

Nevojiten: ▪ 2 kg mish pule, ▪ 1 kg qepë të kuqe, ▪ 4 – 5 thelpinj hudhre, ▪ 350 g karota, ▪ 300 g speca të grirë të pjekur, ▪ 1,5 l lëng të dendur domateje, ▪ 4 dl ajkë të ëmbël, ▪ 1 dl vaj kungulli,...

Tavë me mish pule dhe me speca për të gjitha kohët

më 11.2017 - Fol

Nevojiten: ▪ 2 kg mish pule, ▪ 1 kg qepë të kuqe, ▪ 4 – 5 thelpinj hudhre, ▪ 350 g karota, ▪ 300 g speca të grirë të pjekur, ▪ 1,5 l lëng të dendur domateje, ▪ 4 dl ajkë të ëmbël, ▪ 1 dl vaj kungulli,...

Receta e mjekes: Gatuani këtë bukë që të ngadalësoni plakjen dhe të përshpejtoni metabolizmin

më 11.2017 - Medial

Zgjedhjet e ushqimit kanë një ndikim shumë të madh në shëndetin tonë të përgjithshëm. Ndonjëherë kombinimet e gabuara mund të shkaktojnë komplikacione të rënda shëndetësore. Zakonet e shëndetshme të ngrënies...

Kapama me mish pule: Mishi më i shijshëm, i përsosur për kafjall gjatë fundjavës!

më 11.2017 - Albeu

Kapama me mish pule është gjellë interesante nga mishi i bardhë dhe spinaqi. Është më se e dëshirueshme që me këtë racion të shërbehet edhe ndonjë produkt qumështi – një lugë ajkë apo një gotë kos. Përbërësit:...

Pa shumë mundim, kek me kos dhe fruta në 10 minuta

më 11.2017 - NOA

Recetat e thjeshta që përgatiten në pak kohë janë gjithmonë të preferuarat! Keku me fruta është një ëmbëlsirë e lehtë që nuk do t’iu bëj të ndiheni shumë në faj pse po hani të ëmbla. Nëse doni, pakësoni...

Tavë me perimet e dimrit

më 11.2017 - BalkanWeb

Nga: ZONJA VJOLLCA 800 gr mish viçi 3 kokrra qepë 3 karrota Miks speca me ngjyrë 1 kokë hudhër 1 fk vaj ulliri 1 lgj vegetë 1 lgj piper me fara 1 lgj piper të kuq 6-7 patate të vogla Fillimisht lajmë dhe...

Jo më në tenxhere me presion, receta që ju duhet për fasule në tavë

më 11.2017 - Te Sheshi

Ato do t’ju mbledhin stomakun dhe t’ju japin shumë energji për pjesën tjetër të ditës. Rekomandohet që kur të gatuajmë fasule, ti vendosim një natë përpara në ujë për ti zbutur në mënyrë që të gatuhen...

Spinaq i freskët me brumë shtëpie

më 11.2017 - Fol

Përbërësit: ▪ 500 g spinaq i freskët ▪ 4 vezë ▪ 500 g brumë shtëpie ▪ ½ lugë përzierje të erëzave me piper ▪ ½ lugë erëza ▪ krip, vaj ulliri Përgatitja: Brumin zieni. Spinaqin lajeni dhe copëtojeni në...

Krejtësisht e thjeshtë: Spinaqi i freskët me brumë shtëpie

më 11.2017 - Telegrafi

Përbërësit: ▪ 500 g spinaq i freskët ▪ 4 vezë ▪ 500 g brumë shtëpie ▪ ½ lugë përzierje të erëzave me piper ▪ ½ lugë erëza ▪ krip, vaj ulliri Përgatitja: Brumin zieni. Spinaqin lajeni dhe copëtojeni në...

Finok të furrës me ullinj

më 11.2017 - Blitz

Një garniturë shumë e shijshme për të shoqëruar fileto  mishi ose  peshku. Përbërsit: finok një dorë ullinj pa bërthamë pak vaj ulliri pak rigon pak kripë dhe piper i zi Përgatitja: Lani finokët dhe pritini...

Tortë me lajthi

më 11.2017 - Zhurnal

Përbërësit për koren: 5 te bardhe te vezes 5 luge sheqer Nje vanilje sheqer 5 luge lajthi te bluara Nje qese pluhur paste 5-6 luge uje te nxehet Gjysem luge nescafe Përbërësit për kremin: 5 te verdha te...

Revani me sherbet

më 11.2017 - BalkanWeb

Nga: ZONJA VJOLLCA 10 kokrra vezë 10 lgj sheqer 10 lgj miell Sherbeti: 1 kg sheqer 750 ml ujë 2 feta limon Fillimisht vendosim në një tas vezët e plota me 10 lugë sheqer. I rrahim me rrahësen e vezëve...

Tavë me pistil

më 11.2017 - BalkanWeb

Nga: ZONJA VJOLLCA 600 gr mish dashi ose viçi 4-5 kokrra qepe 1 copë pistil 1 fk vaj ulliri 20-30 gr oriz Kripë, piper i zi 1 lç piper i kuq Fillimisht vendosim pistilin në një gotë me ujë të vakët të...

Shije e patejkalueshme: Mish pule me jogurt të cilin duhet patjetër ta provoni

më 11.2017 - Albeu

Shije fantastike, nuk do t’i rezistoni. Përbërësit: ▪ 6 bërxolla pule, ▪ ¼ e filxhanit jogurt, ▪ 2 lugë majonezë, ▪ dy lugë të vogla mustardë (senf), ▪ një lugë lëng të freskët të limonit të shtrydhur,...

Këshilla dhe receta për mëngjes të shëndetshëm

më 11.2017 - Portalb

Ngrënia e një mëngjesi të bollshëm është ideal për të ruajtur gjendjen e mirë shëndetësore, në të kundërt, mund të rrisë urinë dhe nervozitetin, duke çuar në ngrënie të gabuar dhe mbipeshë. Ngrënia e një...

Vezë në domate

më 11.2017 - Lajmi.net

Ky ushqim është i thjeshtë dhe i lehtë për t’u përgatitur për mëngjes. Përbërësit: Gjysmë qepe Vaj ulliri Spec mesatar të kuq Domate Pastë domatesh Një lugë pluhur djegës Një paprika Një qimnon Një lugë...

Mënyra e duhur për të zierë fasulet

më 11.2017 - Albeu

Fasulja , dallon nga shumica e artikujve, kërkon edhe përgatitje paraprake. Para se vërtet t’ia filloni përgatitjes së fasules, nevojiten shtesa të caktuara që të qëndrojnë një natë në tenxhere plot me...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK