http://kariera.mk

Më shumë djathë për më pak sëmundje në zemër e në tru

më 12.2017 - Shqiptarja

Ngrënia e porcioneve të vogla të djathit në baza ditore mund t’i zvogëlojë shanset e zhvillimit të sëmundjeve të zemrës apo sulmeve të trurit. Pavarësisht se djathi ka përqindje të lartë të yndyrës, një...

Djathi zvogëlon rrezikun e sulmit në zemër

më 12.2017 - Antpress

Një porcion me djathë në ditë mund të zvogëlojë rrezikun e goditjes së zemrës dhe sulmit në tru. Sasia prej 40 gramë djathë zvogëlon rrezikun e zhvillimit të sëmundjeve të zemrës deri në 14 për qind, dhe...

Djathi zvogëlon rrezikun e sulmit në zemër

më 12.2017 - Gazeta e re

Një porcion me djathë në ditë mund të zvogëlojë rrezikun e goditjes së zemrës dhe sulmit në tru. Sasia prej 40 gramë djathë zvogëlon rrezikun e zhvillimit të sëmundjeve të zemrës deri në 14 për qind, dhe...

Djathi zvogëlon rrezikun e sulmit në zemër

më 12.2017 - RTV 21

Një porcion me djathë në ditë mund të zvogëlojë rrezikun e goditjes së zemrës dhe sulmit në tru Sasia prej 40 gramë djathë zvogëlon rrezikun e zhvillimit të sëmundjeve të zemrës deri në 14 për qind, dhe...

Djathi zvogëlon rrezikun e sulmit në zemër dhe tru

më 12.2017 - Koha.net

Një porcion me djathë në ditë mund të zvogëlojë rrezikun e goditjes së zemrës dhe sulmit në tru. Sasia prej 40 gramë djathë zvogëlon rrezikun e zhvillimit të sëmundjeve të zemrës deri në 14 për qind, dhe...

Djathi zvogëlon rrezikun e sulmit në zemër

më 12.2017 - 10minuta

Një porcion me djathë në ditë mund të zvogëlojë rrezikun e goditjes së zemrës dhe sulmit në tru. Sasia prej 40 gramë djathë zvogëlon rrezikun e zhvillimit të sëmundjeve të zemrës deri në 14 për qind, dhe...

Djathi zvogëlon rrezikun e sulmit në zemër

më 12.2017 - KosovaPress

Sasia prej 40 gramë djathë zvogëlon rrezikun e zhvillimit të sëmundjeve të zemrës deri në 14 për qind, dhe e njëjta dozë ditore zvogëlon rrezikun e goditjes me 10 për qind, tregojnë rezultatet e hulumtimit...

Mbrohuni nga ataku kardiak me një vezë në ditë

më 12.2017 - Te Sheshi

Shumica prej nesh janë të vetëdijshëm, përsa i përket vlerave dhe vitaminave që mbart veza. Tanimë një studim i ri i publikuar në Gazetën e Kolegjit Amerikan të Ushqyerjes sugjeron se vezët ju ndihmojnë...

Hani një vezë në ditë dhe i thoni lamtumirë këtyre sëmundjeve ...

më 12.2017 - Syri

Shumica prej nesh janë të vetëdijshëm, përsa i përket vlerave dhe vitaminave që mbart veza. Tanimë një studim i ri i publikuar në Gazetën e Kolegjit Amerikan të Ushqyerjes sugjeron se vezët ju ndihmojnë...

A është e shëndetshme të mbani qen në shtëpi?

më 12.2017 - Sovrani

Qentë me të vërtetë se janë miqtë tanë më të mirë, dhe sipas një studimi suedez, ata edhe mund të na zvogëlojnë rreziqet për sëmundje të zemrës. Studimi me 3.4 milionë persona të moshave mes 40 dhe 80...

Mbrohuni nga sulmi në zemër me vetëm një vezë ditë!

më 12.2017 - Gazeta Express

Shumica prej nesh janë të vetëdijshëm, përsa i përket vlerave dhe vitaminave që mbart veza. Tanimë një studim i ri i publikuar në Gazetën e Kolegjit Amerikan të Ushqyerjes sugjeron se vezët ju ndihmojnë...

Studimi/ Konsumimi i djathit ul rrezikun e këtyre sëmundjeve

më 12.2017 - BalkanWeb

Ngrënia e porcioneve të vogla të djathit në baza ditore mund t’i zvogëlojë shanset e zhvillimit të sëmundjeve të zemrës apo sulmeve të trurit. Pavarësisht se djathi ka përqindje të lartë të yndyrës, një...

Mbrohuni nga sulmi në zemër me vetëm një vezë ditë!

më 12.2017 - Java News

Shumica prej nesh janë të vetëdijshëm, përsa i përket vlerave dhe vitaminave që mbart veza. Tanimë një studim i ri i publikuar në Gazetën e Kolegjit Amerikan të Ushqyerjes sugjeron se vezët ju ndihmojnë...

Studimi/ Konsumimi i djathit ul rrezikun e këtyre sëmundjeve

më 12.2017 - Gazeta Telegraf

Ngrënia e porcioneve të vogla të djathit në baza ditore mund t’i zvogëlojë shanset e zhvillimit të sëmundjeve të zemrës apo sulmeve të trurit. Pavarësisht se djathi ka përqindje të lartë të yndyrës, një...

Mbrohuni nga sulmi në zemër me vetëm një vezë ditë!

më 12.2017 - ElbasaniPlus

Artikuj të ngjashëm Përveç gatimit, vaji i kokosit përdoret edhe… 1 hour ago Përmirësoni kujtesën tuaj duke ngrënë këto ushqime 1 hour ago Soda e bukës dhe përfitimet shëndetësore të saj! 1 hour ago Shumica...

Djathi ul rrezikun për sëmundjet e zemrës dhe sulmet në tru

më 12.2017 - Lajmi.net

Ngrënia e porcioneve të vogla të djathit në baza ditore mund t’i zvogëlojë shanset e zhvillimit të sëmundjeve të zemrës apo sulmeve të trurit. Pavarësisht se djathi ka përqindje të lartë të yndyrës, një...

A është e shëndetshme të mbani qen në shtëpi?

më 12.2017 - Telegrafi

Qentë me të vërtetë se janë miqtë tanë më të mirë, dhe sipas një studimi suedez, ata edhe mund të na zvogëlojnë rreziqet për sëmundje të zemrës. Studimi me 3.4 milionë persona të moshave mes 40 dhe 80...

A është e shëndetshme të mbani qen në shtëpi?

më 12.2017 - Lajmi.net

Qentë me të vërtetë se janë miqtë tanë më të mirë, dhe sipas një studimi suedez, ata edhe mund të na zvogëlojnë rreziqet për sëmundje të zemrës. Studimi me 3.4 milionë persona të moshave mes 40 dhe 80...

A është e shëndetshme të mbani qen në shtëpi?

më 12.2017 - Syri

Qentë me të vërtetë se janë miqtë tanë më të mirë, dhe sipas një studimi suedez, ata edhe mund të na zvogëlojnë rreziqet për sëmundje të zemrës. Studimi me 3.4 milionë persona të moshave mes 40 dhe 80...

Ngrënia e djathit zvogëlon rreziqet e sulmeve të zemrës dhe trurit

më 12.2017 - Tetova Sot

Ngrënia e porcioneve të vogla të djathit në baza ditore mund t’i zvogëlojë shanset e zhvillimit të sëmundjeve të zemrës apo sulmeve të trurit. Pra, pavarësisht reputacionit se djathi ka përqindje të lartë...

A është e shëndetshme të mbani qen në shtëpi?

më 12.2017 - Tetova Sot

Qentë me të vërtetë se janë miqtë tanë më të mirë, dhe sipas një studimi suedez, ata edhe mund të na zvogëlojnë rreziqet për sëmundje të zemrës. Studimi me 3.4 milionë persona të moshave mes 40 dhe 80...

Ngrënia e djathit ulë rrezikun nga sulmi në zemër

më 12.2017 - Zhurnal

Ngrënia e një porcioni të vogël të djathit për çdo ditë, redukton shansin e zhvillimit të sëmundjeve të zemrës. Një studim i ri ka gjetur se ky produkt, zvogëlon rrezikun e sulmit në zemër, shkruan Independent....

Ngrënia e djathit zvogëlon rreziqet e sulmeve të zemrës dhe trurit

më 12.2017 - Syri

Ngrënia e porcioneve të vogla të djathit në baza ditore mund t’i zvogëlojë shanset e zhvillimit të sëmundjeve të zemrës apo sulmeve të trurit. Pra, pavarësisht reputacionit se djathi ka përqindje të lartë...

Konsumimi i djathit ul rrezikun për sëmundjet e zemrës dhe sulmet në tru

më 12.2017 - 10minuta

Ngrënia e porcioneve të vogla të djathit në baza ditore mund t’i zvogëlojë shanset e zhvillimit të sëmundjeve të zemrës apo sulmeve të trurit. Pavarësisht se djathi ka përqindje të lartë të yndyrës, një...

Konsumimi i djathit ul rrezikun për këto sëmundje…

më 12.2017 - Gazeta e re

Konsumimi i djathit ul rrezikun për sëmundjet e zemrës dhe sulmet në tru Ngrënia e porcioneve të vogla të djathit në baza ditore mund t’i zvogëlojë shanset e zhvillimit të sëmundjeve të zemrës apo sulmeve...

Ja se çfarë thonë ekspertët për mbajtjen e qenve në shtëpi

më 12.2017 - Periskopi

Qentë me të vërtetë se janë miqtë tanë më të mirë, dhe sipas një studimi suedez, ata edhe mund të na zvogëlojnë rreziqet për sëmundje të zemrës. Studimi me 3.4 milionë persona të moshave mes 40 dhe 80...

Djathi ul rrezikun për sëmundjet e zemrës dhe sulmet në tru

më 12.2017 - Java News

Ngrënia e porcioneve të vogla të djathit në baza ditore mund t’i zvogëlojë shanset e zhvillimit të sëmundjeve të zemrës apo sulmeve të trurit. Pavarësisht se djathi ka përqindje të lartë të yndyrës, një...

Konsumimi i djathit ul rrezikun për sëmundjet e zemrës dhe sulmet në tru

më 12.2017 - KosovaPress

Pavarësisht se djathi ka përqindje të lartë të yndyrës, një studim i ri sugjeron se personat të cilët hanë djathtë rregullisht mund të jenë më të shëndetshëm. Hulumtuesit kanë vlerësuar 15 studime nga...

Ngrënia e djathit i zvogëlon rreziqet e sulmeve të zemrës dhe trurit

më 12.2017 - Telegrafi

Ngrënia e porcioneve të vogla të djathit në baza ditore mund t’i zvogëlojë shanset e zhvillimit të sëmundjeve të zemrës apo sulmeve të trurit. Pra, pavarësisht reputacionit se djathi ka përqindje të lartë...

Djathi ndihmon zemrën dhe trurin

më 12.2017 - Periskopi

Ngrënia e porcioneve të vogla të djathit në baza ditore mund t’i zvogëlojë shanset e zhvillimit të sëmundjeve të zemrës apo sulmeve të trurit. Pra, pavarësisht reputacionit se djathi ka përqindje të lartë...

Hani djath, i zvogëlon rreziqet e sulmeve të zemrës dhe trurit

më 12.2017 - Fol

Ngrënia e porcioneve të vogla të djathit në baza ditore mund t’i zvogëlojë shanset e zhvillimit të sëmundjeve të zemrës apo sulmeve të trurit. Pra, pavarësisht reputacionit se djathi ka përqindje të lartë...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter · Android fax.al

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK