Përzieni këta 2 përbërës dhe lamtumirë grip, sinozit e sekrecione

më 12.2017 - Lajme.al

Për ata që vuajnë nga sinoziti, dimri është armiku i tyre më i keq. Zakonisht, trajtimi për sinuset përfshin përdorimin e antibiotikëve, por mund të kenë efekte afatshkurtra dhe shumë efekte anësore. Ndaj...

Gurabija me shegë

më 12.2017 - Zhurnal

Përbërësit 1 vezë 1 gotë të çajit sheqer 1 gotë të çajit sheqer i kaftë. 1 vanilje 125 gr gjalpë 2 gota miell 1 lugë të çajit Pluhur pjekje 1 gotë të çajit çokollatë copëza 1 gotë të çajit shegë Hapat...

Çdo grua duhet të di këto 10 truket me sodë buke

më 12.2017 - Lajmi.net

Soda e bukës ka qenë një ilaç popullor popullor për shekuj, dhe është ende një nga artikujt më të fuqishëm dhe të gjithanshëm në familjet tona. Nuk është toksik dhe është shumë i dobishëm. Këtu janë 10...

Kokoshka të ëmbla – super për persona llupës

më 12.2017 - Telegrafi

Nëse jemi mësuar t’i qesim kripë, nuk do të thotë që ashtu gjithmonë duhet të jetë! Përbërësit: – 1 filxhan misër kokoshka, – ½ filxhani gjalpë, – ½ filxhani sheqer i kafenjtë, ½ filxhani mjaltë, – një...

Recetë: Kek me lëng portokalli

më 12.2017 - Sovrani

Përbërësit: 2 vezë gjysmë gote vaj vegjetal 1 gotë të çajit sheqer 3 gota miell 1 pluhur pjekje 1 vanilje 1 lëkurë e grirë portokalli Përgatitja: Sheqerin dhe vezën e hidhni në një enë dhe e përzieni rreth...

Recetë: Kokoshka të ëmbla

më 12.2017 - Sovrani

Përbërësit: – 1 filxhan misër kokoshka, – ½ filxhani gjalpë, – ½ filxhani sheqer i kafenjtë, – ½ filxhani mjaltë, – një lugë e plotë kripë. Përgatitja: Ngroheni furrën në 120 gradë ndërkaq kokoshkat piqni...

Kokoshka të ëmbla – super për persona llupës

më 12.2017 - Fol

Nëse jemi mësuar t’i qesim kripë, nuk do të thotë që ashtu gjithmonë duhet të jetë! Përbërësit: – 1 filxhan misër kokoshka, – ½ filxhani gjalpë, – ½ filxhani sheqer i kafenjtë, – ½ filxhani mjaltë, – një...

Një recetë efektive kundër kallove në këmbë

më 12.2017 - Te Sheshi

Këmbët e plasaritura shkaktojnë një bezdi të madhe, sidomos ditëve të verës kur na duhet ti ekspozojmë më tepër thembrat tona.  Ne ju tregojmë disa truke për ti eliminuar ato në mënyrë natyrale. Kështu...

Kokoshka të ëmbla

më 12.2017 - Sovrani

Nëse jemi mësuar t’i qesim kripë, nuk do të thotë që ashtu gjithmonë duhet të jetë! Përbërësit: – 1 filxhan misër kokoshka, – ½ filxhani gjalpë, – ½ filxhani sheqer i kafenjtë, – ½ filxhani mjaltë, >–...

3 teste për kontrollin e mjaltit të rremë

më 12.2017 - Te Sheshi

Mjalti është i shëndetshëm, por nuk mund të ketë efekte të njëjta nëse prodhohet me aditivë dhe substanca. Të gjitha vlerat e shëndetshme do të zhduken. Ka shumë prodhues në mbarë botën që përdorin metale...

“Muffin” – mafin çokollate me miell arre kokosi

më 12.2017 - Blitz

Kur ju hahen ushqime të ëmbla bëjini vetë në shtëpi. Janë 100 herë më mirë se të blerat dhe ndaj mos u shqetësoni as për kaloritë që do merrni. E ja, duke punuar para kompjuterit dje pasdite në shtëpi...

Bar veshi me mjaltë, karafila, kanellë, shafran dhe arrëmyshk… Ilaçi për shërimin e sëmundjeve femërore, madje edhe sterilitetin!

më 12.2017 - Gazeta Express

Bar veshi me mjaltë, karafila, kanellë, shafran dhe arrëmyshk për përforcimin e sistemit imunitar, shërimin e shumë sëmundjeve femërore, nxitjen e pjellorisë dhe kundër të gjitha baktereve, në veçanti...

Si mund të dobësohemi duke shfrytëzuar lëkurat e portokallit për çaj?!

më 12.2017 - Vizion Plus

Portokallet jannë ndër frutat më të shëndetshme, të pasura me vitaminë C, A dhe B. Gjithashtu përmbajnë magnez, fosfor, calcium dhe vlera të tjera ushqyese. Zakonisht, pas ngrënies së portokallit ju i...

Mos i hidhni lëkurat e portokallit, ja si t'i përdorini për tu dobësuar

më 12.2017 - Gazeta Telegraf

Portokallet jannë ndër frutat më të shëndetshme, të pasura me vitaminë C, A dhe B. Gjithashtu përmbajnë magnez, fosfor, kalcium dhe vlera të tjera ushqyese. Zakonisht, pas ngrënies së portokallit ju i...

Si mund të dobësohemi duke shfrytëzuar lëkurat e portokallit për çaj?!

më 12.2017 - Fol

Portokallet jannë ndër frutat më të shëndetshme, të pasura me vitaminë C, A dhe B. Gjithashtu përmbajnë magnez, fosfor, calcium dhe vlera të tjera ushqyese. Zakonisht, pas ngrënies së portokallit ju i...

Kek me portokalle

më 12.2017 - BalkanWeb

NGA ZONJA VJOLLCA Përbërësit 4 kokrra vezë 200 gr sheqer Lëkura e 1 portokalli 100 ml vaj misri ose ulliri 150 ml lëng portokalli 1 lç pluhur pjekës Pak kripë, vanilje 400 gr miell Pergatitja Portokall...

Kek me mollë për të mos e harruar, ja receta

më 12.2017 - Java News

Përbërësit: 2 mollë gjysmë filxhan çaji gjalpë 2 vezë 1 gotë sheqer 2 gota miell 1 lugë çaji sodë buke gjysmë luge çaji kripë 1 lugë çaji kanellë 1 lugë çaji karafil sheqer pluhur Përgatitja: 1 Qëroni...

Mjaltë dhe spec djegës, kombinimi perfekt kundër shumë problemeve në organizëm...

më 12.2017 - Gazeta Telegraf

A e keni provuar ndonjëherë mjaltin me spec djegës? Është i ëmbël dhe i zjarrtë. Ka një shije, e cila duket sikur të ka munguar gjithë jetën. Në lugën e parë, ëmbëlsia e mjaltit të zgjon qiellzën ndërkohë...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK