më 12.2017 - Lajme.al
Për ata që vuajnë nga sinoziti, dimri është armiku i tyre më i keq. Zakonisht, trajtimi për sinuset përfshin përdorimin e antibiotikëve, por mund të kenë efekte afatshkurtra dhe shumë efekte anësore. Ndaj...
Lajme.al
Zhurnal
Lajmi.net
Telegrafi
Sovrani
Fol
Te Sheshi
Blitz
më 12.2017 - Zhurnal
Përbërësit 1 vezë 1 gotë të çajit sheqer 1 gotë të çajit sheqer i kaftë. 1 vanilje 125 gr gjalpë 2 gota miell 1 lugë të çajit Pluhur pjekje 1 gotë të çajit çokollatë copëza 1 gotë të çajit shegë Hapat...
më 12.2017 - Lajmi.net
Soda e bukës ka qenë një ilaç popullor popullor për shekuj, dhe është ende një nga artikujt më të fuqishëm dhe të gjithanshëm në familjet tona. Nuk është toksik dhe është shumë i dobishëm. Këtu janë 10...
më 12.2017 - Telegrafi
Nëse jemi mësuar t’i qesim kripë, nuk do të thotë që ashtu gjithmonë duhet të jetë! Përbërësit: – 1 filxhan misër kokoshka, – ½ filxhani gjalpë, – ½ filxhani sheqer i kafenjtë, ½ filxhani mjaltë, – një...
më 12.2017 - Sovrani
Përbërësit: 2 vezë gjysmë gote vaj vegjetal 1 gotë të çajit sheqer 3 gota miell 1 pluhur pjekje 1 vanilje 1 lëkurë e grirë portokalli Përgatitja: Sheqerin dhe vezën e hidhni në një enë dhe e përzieni rreth...
Përbërësit: – 1 filxhan misër kokoshka, – ½ filxhani gjalpë, – ½ filxhani sheqer i kafenjtë, – ½ filxhani mjaltë, – një lugë e plotë kripë. Përgatitja: Ngroheni furrën në 120 gradë ndërkaq kokoshkat piqni...
më 12.2017 - Fol
Nëse jemi mësuar t’i qesim kripë, nuk do të thotë që ashtu gjithmonë duhet të jetë! Përbërësit: – 1 filxhan misër kokoshka, – ½ filxhani gjalpë, – ½ filxhani sheqer i kafenjtë, – ½ filxhani mjaltë, – një...
më 12.2017 - Te Sheshi
Këmbët e plasaritura shkaktojnë një bezdi të madhe, sidomos ditëve të verës kur na duhet ti ekspozojmë më tepër thembrat tona. Ne ju tregojmë disa truke për ti eliminuar ato në mënyrë natyrale. Kështu...
Nëse jemi mësuar t’i qesim kripë, nuk do të thotë që ashtu gjithmonë duhet të jetë! Përbërësit: – 1 filxhan misër kokoshka, – ½ filxhani gjalpë, – ½ filxhani sheqer i kafenjtë, – ½ filxhani mjaltë, >–...
Mjalti është i shëndetshëm, por nuk mund të ketë efekte të njëjta nëse prodhohet me aditivë dhe substanca. Të gjitha vlerat e shëndetshme do të zhduken. Ka shumë prodhues në mbarë botën që përdorin metale...
më 12.2017 - Blitz
Kur ju hahen ushqime të ëmbla bëjini vetë në shtëpi. Janë 100 herë më mirë se të blerat dhe ndaj mos u shqetësoni as për kaloritë që do merrni. E ja, duke punuar para kompjuterit dje pasdite në shtëpi...
më 12.2017 - Gazeta Express
Bar veshi me mjaltë, karafila, kanellë, shafran dhe arrëmyshk për përforcimin e sistemit imunitar, shërimin e shumë sëmundjeve femërore, nxitjen e pjellorisë dhe kundër të gjitha baktereve, në veçanti...
më 12.2017 - Vizion Plus
Portokallet jannë ndër frutat më të shëndetshme, të pasura me vitaminë C, A dhe B. Gjithashtu përmbajnë magnez, fosfor, calcium dhe vlera të tjera ushqyese. Zakonisht, pas ngrënies së portokallit ju i...
më 12.2017 - Gazeta Telegraf
Portokallet jannë ndër frutat më të shëndetshme, të pasura me vitaminë C, A dhe B. Gjithashtu përmbajnë magnez, fosfor, kalcium dhe vlera të tjera ushqyese. Zakonisht, pas ngrënies së portokallit ju i...
më 12.2017 - BalkanWeb
NGA ZONJA VJOLLCA Përbërësit 4 kokrra vezë 200 gr sheqer Lëkura e 1 portokalli 100 ml vaj misri ose ulliri 150 ml lëng portokalli 1 lç pluhur pjekës Pak kripë, vanilje 400 gr miell Pergatitja Portokall...
më 12.2017 - Java News
Përbërësit: 2 mollë gjysmë filxhan çaji gjalpë 2 vezë 1 gotë sheqer 2 gota miell 1 lugë çaji sodë buke gjysmë luge çaji kripë 1 lugë çaji kanellë 1 lugë çaji karafil sheqer pluhur Përgatitja: 1 Qëroni...
A e keni provuar ndonjëherë mjaltin me spec djegës? Është i ëmbël dhe i zjarrtë. Ka një shije, e cila duket sikur të ka munguar gjithë jetën. Në lugën e parë, ëmbëlsia e mjaltit të zgjon qiellzën ndërkohë...