më 1.2018 - Syri
Nëse ka një recetë makaronash që do t’ju shijojnë deri në fund, është pikërisht kjo me qumësht dhe djathë. Njihuni me mënyrën e saj të përgatitjes… Përbërësit: 300 gr makarona 4 thelpinj hudhër 2 lugë...
Syri
BalkanWeb
TV Koha
Fol
Gazeta Express
Sovrani
Fantastike në vlera dhe shije, hudhra është një përbërës që vështirë të mungojë në recetat shqiptare, qoftë ato moderne apo edhe ato të brezave të shkuar. Përveç shijes fantastike, hudhra është një nga...
më 1.2018 - BalkanWeb
Nga: ZONJA VJOLLCA 700 gr lulelakër 200 gr mish të grirë 1 kokërr qepë 1 thelpi hudhër 1 karrotë 1 spec pikant 150 gr domate në copa 50 gr pure domate 500 ml ujë 4 lgj vaj ulliri Limon Majdanoz Fillimisht...
Nga: ZONJA VJOLLCA 6 kokrra vezë 2 patate mesatare 2 karrota mesatare 3 lgj peksimadhe 1 lç borzilok i thate Kripë, piper i zi 200 ml pana 150 gr proshutë e pjekur 100 gr bizele 2 lgj majdanoz i grirë...
më 1.2018 - TV Koha
Supa krem me miell misri është gatuar për breza me rradhë nga amvisat shqiptare sidomos në ditët e ftohta të dimri. Një pjatë e lehtë, e pasur me vlera ushqyese dhe plot shije që shoqërohet në mënyrë fantastike...
më 1.2018 - Fol
Një kombinim fantastik i kofshëve të pulës me perime të pjekura. E lehtë në përbërës dhe përgatitje. Shijojeni! Përbërësit: 1 kg kofshë pule 1 limon 3 lugë gjelle vaj ulliri 450 gram patate 1 karotë 2...
më 1.2018 - Gazeta Express
më 1.2018 - Sovrani
Përbërësit: 3-4 kungulleshka 1 lugë vaj vegjetal kripë Biber i zi 2 speca PËR SOS 1 lugë të gjellës gjalpë 1 lugë të gjellës vaj vegjetal 3 copa hudhër ½ qepë 1 gotë lëng të pulës ¼ gotë Krem Majdanoz...
Përbërësit: 3 vezë 4 lugë gjelle ajkë 55 gr djathë 50 gr përshutë 2 speca 1 kërpudha gjysëm domate 1 thelb hudhër 1 grusht majdanoz 1 lugë gjalpë Piper të zi Kripë Përgatitja: Në një enë më të thellë thjemë...
Mishi i bardhë i pulës mund të jetë më i shijshëm se pjesa tjetër e mishit të pulës, prandaj shikoni se si duhet ta piqni. Mishi i bardhë shpesh është i thatë dhe për shumicën është zgjedhja më e mirë....
më 1.2018 - Albeu
Përbërësit: 3 qepë, 1-2 thelpinj hudhër 400 gr mish të grirë 100 ml salcë domate 1 ½ lgj oriz Kripë, nenexhik i thatë Piper i zi, piper i kuq 2 lgj vaj ulliri Për spërkatjen e petëve: 1 vezë, 4 lgj vaj...
më 1.2018 - Ina
më 1.2018 - Opinion
Nga: ZONJA VJOLLCA 500 gr luleshtrydhe 1 lgj lëng limoni 30 gr sheqer 250 gr krem djathi 150 gr pana ëmbëlsire Lajmë pastrojmë luleshtrydhet dhe gjysmat e tyre i presim në copa të mëdha dhe gjysmat i presim...
Nga: ZONJA VJOLLCA 1 kg mish pule 2 qepë mesatare 4-6 thelpinj hudhër 100 gr miell misri 1 kokërr vezë Kripë, piper i zi 1 lk piper i kuq 4 lgj vaj ulliri Alternativë: 2 karrota, spec djegës, majdanoz...
Nga: ZONJA VJOLLCA 2 lgj gjalpë 1 kokërr qepë 2 karrota 800 gr patate 400 ml qumësht i ngrohtë 2 kokrra vezë Kripë, piper i zi 2 lgj majdanoz i grirë Lëng limoni Në një tenxhere të thellë shkrijmë 1 lugë...
Nga: ZONJA VJOLLCA 320 gr makarona (fusili) 300 gr kunguj të njomë 200 gr bizele 200 gr proshutë e tymosur 3 lgj parmixhano i grirë 3 lgj vaj ulliri 1 thelpi hudhër Kripë, piper i zi beshameli: 50 gr gjalpë...
më 1.2018 - Portalb
Këtu po ju paraqesim një recetë të përsosur për mbrëmje të ngrohtë me shi që do na shoqërojë këtë vjeshtë. Mblidhui me familjen tuaj rreth tryezës së kuzhinës dhe gëzojuni e shijoni bukën e ngrohtë dhe...
më 1.2018 - Lajmi.net
Kjo recetë e shëndetshme, me plot shije, kërkon vëmendje dhe njëkohësisht delikatesë në përgatitje. Përbërësit: – 1,5 kg mish peshku mustak ose peshk tjetër lumi, – 1 kg qepë, – 4 dl verë të bardhë, –...
më 1.2018 - Telegrafi