Gatuani makarona me qumësht, dhe do provoni shijen e jetës. Receta

më 1.2018 - Syri

Nëse ka një recetë makaronash që do t’ju shijojnë deri në fund, është pikërisht kjo me qumësht dhe djathë. Njihuni me mënyrën e saj të përgatitjes… Përbërësit: 300 gr makarona 4 thelpinj hudhër 2 lugë...

Si ti përgatisni hudhrat ndryshe

më 1.2018 - Syri

Fantastike në vlera dhe shije, hudhra është një përbërës që vështirë të mungojë në recetat shqiptare, qoftë ato moderne apo edhe ato të brezave të shkuar. Përveç shijes fantastike, hudhra është një nga...

Recetë familjare me lulelakër

më 1.2018 - BalkanWeb

Nga: ZONJA VJOLLCA 700 gr lulelakër 200 gr mish të grirë 1 kokërr qepë 1 thelpi hudhër 1 karrotë 1 spec pikant 150 gr domate në copa 50 gr pure domate 500 ml ujë 4 lgj vaj ulliri Limon Majdanoz Fillimisht...

Tartë me proshutë dhe perime

më 1.2018 - BalkanWeb

Nga: ZONJA VJOLLCA 6 kokrra vezë 2 patate mesatare 2 karrota mesatare 3 lgj peksimadhe 1 lç borzilok i thate Kripë, piper i zi 200 ml pana 150 gr proshutë e pjekur 100 gr bizele 2 lgj majdanoz i grirë...

Supë Krem me Miell Misri – Shije e Ngrohtë e Traditës

më 1.2018 - TV Koha

Supa krem me miell misri është gatuar për breza me rradhë nga amvisat shqiptare sidomos në ditët e ftohta të dimri. Një pjatë e lehtë, e pasur me vlera ushqyese dhe plot shije që shoqërohet në mënyrë fantastike...

Hudhra Të Pjekura në Furrë dhe Dy Receta Fantastike

më 1.2018 - TV Koha

Fantastike në vlera dhe shije, hudhra është një përbërës që vështirë të mungojë në recetat shqiptare, qoftë ato moderne apo edhe ato të brezave të shkuar. Përveç shijes fantastike, hudhra është një nga...

Tavë me kofshë pule dhe perime të pjekura

më 1.2018 - Fol

Një kombinim fantastik i kofshëve të pulës me perime të pjekura. E lehtë në përbërës dhe përgatitje. Shijojeni! Përbërësit: 1 kg kofshë pule 1 limon 3 lugë gjelle vaj ulliri 450 gram patate 1 karotë 2...

Hudhra të pjekura në furrë - Shikoni si transformohet shija e tyre

më 1.2018 - Gazeta Express

Fantastike në vlera dhe shije, hudhra është një përbërës që vështirë të mungojë në recetat shqiptare, qoftë ato moderne apo edhe ato të brezave të shkuar. Përveç shijes fantastike, hudhra është një nga...

Recetë: Shpageta me kungulleshka

më 1.2018 - Sovrani

Përbërësit: 3-4 kungulleshka 1 lugë vaj vegjetal kripë Biber i zi 2 speca PËR SOS 1 lugë të gjellës gjalpë 1 lugë të gjellës vaj vegjetal 3 copa hudhër ½ qepë 1 gotë lëng të pulës ¼ gotë Krem Majdanoz...

Recetë: Mëngjes me perime dhe vezë

më 1.2018 - Sovrani

Përbërësit: 3 vezë 4 lugë gjelle ajkë 55 gr djathë 50 gr përshutë 2 speca 1 kërpudha gjysëm domate 1 thelb hudhër 1 grusht majdanoz 1 lugë gjalpë Piper të zi Kripë Përgatitja: Në një enë më të thellë thjemë...

Recetë: Mish i bardhë i pulës

më 1.2018 - Sovrani

Mishi i bardhë i pulës mund të jetë më i shijshëm se pjesa tjetër e mishit të pulës, prandaj shikoni se si duhet ta piqni. Mishi i bardhë shpesh është i thatë dhe për shumicën është zgjedhja më e mirë....

Byrek me qepë dhe mish të grirë

më 1.2018 - Albeu

Përbërësit: 3 qepë, 1-2 thelpinj hudhër 400 gr mish të grirë 100 ml salcë domate 1 ½ lgj oriz Kripë, nenexhik i thatë Piper i zi, piper i kuq 2 lgj vaj ulliri Për spërkatjen e petëve: 1 vezë, 4 lgj vaj...

Hudhra të pjekura në furrë/ Shikoni si transformohet shija e tyre

më 1.2018 - Ina

Fantastike në vlera dhe shije, hudhra është një përbërës që vështirë të mungojë në recetat shqiptare, qoftë ato moderne apo edhe ato të brezave të shkuar. Përveç shijes fantastike, hudhra është një nga...

Hudhra të pjekura në furrë/ Shikoni si transformohet shija e tyre

më 1.2018 - Opinion

Fantastike në vlera dhe shije, hudhra është një përbërës që vështirë të mungojë në recetat shqiptare, qoftë ato moderne apo edhe ato të brezave të shkuar. Përveç shijes fantastike, hudhra është një nga...

Luleshtrydhe me krem djathi

më 1.2018 - BalkanWeb

Nga: ZONJA VJOLLCA 500 gr luleshtrydhe 1 lgj lëng limoni 30 gr sheqer 250 gr krem djathi 150 gr pana ëmbëlsire Lajmë pastrojmë luleshtrydhet dhe gjysmat e tyre i presim në copa të mëdha dhe gjysmat i presim...

Pulë me miell misri

më 1.2018 - BalkanWeb

Nga: ZONJA VJOLLCA 1 kg mish pule 2 qepë mesatare 4-6 thelpinj hudhër 100 gr miell misri 1 kokërr vezë Kripë, piper i zi 1 lk piper i kuq 4 lgj vaj ulliri Alternativë: 2 karrota, spec djegës, majdanoz...

Frikase me patate

më 1.2018 - BalkanWeb

Nga: ZONJA VJOLLCA 2 lgj gjalpë 1 kokërr qepë 2 karrota 800 gr patate 400 ml qumësht i ngrohtë 2 kokrra vezë Kripë, piper i zi 2 lgj majdanoz i grirë Lëng limoni Në një tenxhere të thellë shkrijmë 1 lugë...

Pastiçe me perime

më 1.2018 - BalkanWeb

Nga: ZONJA VJOLLCA 320 gr makarona (fusili) 300 gr kunguj të njomë 200 gr bizele 200 gr proshutë e tymosur 3 lgj parmixhano i grirë 3 lgj vaj ulliri 1 thelpi hudhër Kripë, piper i zi beshameli: 50 gr gjalpë...

Reçetë e shijshme: Bukë me hudhër dhe djath

më 1.2018 - Portalb

Këtu po ju paraqesim një recetë të përsosur për mbrëmje të ngrohtë me shi që do na shoqërojë këtë vjeshtë. Mblidhui me familjen tuaj rreth tryezës së kuzhinës dhe gëzojuni e shijoni bukën e ngrohtë dhe...

Gjellë me mish peshku: Këtë drekë e adhurojnë edhe ata të cilët nuk e dinë ç’është kreshma!

më 1.2018 - Lajmi.net

Kjo recetë e shëndetshme, me plot shije, kërkon vëmendje dhe njëkohësisht delikatesë në përgatitje. Përbërësit: – 1,5 kg mish peshku mustak ose peshk tjetër lumi, – 1 kg qepë, – 4 dl verë të bardhë, –...

Gjellë me mish peshku: Këtë drekë e adhurojnë edhe ata të cilët nuk e dinë ç’është kreshma!

më 1.2018 - Telegrafi

Kjo recetë e shëndetshme, me plot shije, kërkon vëmendje dhe njëkohësisht delikatesë në përgatitje. Përbërësit: – 1,5 kg mish peshku mustak ose peshk tjetër lumi, – 1 kg qepë, – 4 dl verë të bardhë, –...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK