më 4.2018 - Almakos
Padyshim pandispanja është një ndër ëmbëlsirat për familjare për tryezën shqiptare. Një recetë e lehtë, e thjeshtë në përgatitje por shume e shijshme e që të përfshin tërësisht me ëmbëlsinë e saj. Ndiqni...
Almakos
Te Sheshi
Zhurnal
RTV 21
Fol
më 4.2018 - Te Sheshi
Dëshironi t’i përgatisni vetë makaronat tuaja, por përzierja dhe rrahja me duar e brumit nuk ju motivon aspak. Asnjë problem. Nëse keni një procesor ushqimi apo blender ju mund të keni brumë makaronash...
më 4.2018 - Zhurnal
Perberesit per 12 bombolone 600gr miell 2 veze 1 gote qumesht 2 luge sheqer 2 luge gjalp ne temperature ambjenti 1 luge te vogel maja birre 1 bustine vanilje 1 maje luge kripe recel per mbushje sheqer...
më 4.2018 - RTV 21
Një nga mënyrat për përgatitjen e tullumbave Përbërësit: 9 filxhan kafeje ujë 1 filxhan vaj një majë thike kripë 7 filxhan kafe miell 3 filxhan niseshte 1 pluhur paste 6 ve 1 litër vaj Sherbeti: ½ sheqer...
më 4.2018 - Fol
Përbërësit: 500 ml qumësht 3 kokrra vezë 4 lugë supe sheqer reçel 1 lugë supe niseshte vanilje arra ose bajame Përgaditja: 1. Rrihen mirë të verdhat e vezëve me sheqerin. 2. Shtohet mbi to niseshteja....