më 9.2018 - Medial
Patatet e mbushura me mish të grirë dhe djathë janë një recetë klasike dhe shumë e shijshme. Foto: Flickr Gatimi në furrë i patates për fat të mirë nuk ka korniza. Ato shijojnë shumë edhe nëse piqen thjesht...
Medial
Portalb
Telegrafi
Java News
më 9.2018 - Portalb
Mbushni edhe ju specat në mënyrën më pak të zakonshme dhe kënaquni me shijen e lehtë të gjellës së preferuar… Përbërësit: – speca gogozhare (të trashë), – djathë feta, – domate, – spec djegës, – rozmarinë,...
më 9.2018 - Telegrafi
Një gatim fantastik, tipik i traditës shqiptare me një shije të plotë dhe speciale për një vakt të shijshëm dreke apo edhe darke. Foto: Flickr Një gatim fantastik, tipik i traditës shqiptare me një shije...
Kjo salcë mjaft e shijshme dhe e shëndetshme, është shoqëruese mjaft e mirë e mishrave, por mund të hahet edhe duke lyer fetat e bukës, si brusketë, etj. Përbërësit për një kavanoz: – 600 g spec të kuq,...
më 9.2018 - Java News
Si kjo tavë me patëllxhanë të mbushur, vështirë se keni provuar më parë! Kjo për faktin se kombinimi me orizin e djathin e grirë josh shqisat tuaja deri në sekondat e fundit. Përbërësit 3 patëllxhan (të...