më 11.2018 - Java News
Mjafton të kesh pak fantazi dhe shija e qofteve nuk do të jetë asnjëherë e njëjtë! Për verë, kemi zgjedhur t’i bëjmë me perime. Që vakti e shija të jenë të plota, shoqërojini me një fileto pule ose vici!...
Java News
Zhurnal
Republika
Gazeta Monitor
Alsat-M
më 11.2018 - Zhurnal
Përbërësit: 5-6 karkaleca të mëdhenj 1 kallamar 1 sepje uthull vaj ulliri limon majdanoz, kripë Përgatitja: Lahen frutat e detit dhe i lëmë të ziejnë për rreth një orë, ndërkohë që brenda kemi hedhur pak...
më 11.2018 - Republika
Kavanozat me turshi, perime e reçelra të përgatitura vetë janë një nga ato gjërat e mira në jetë të cilat nuk mund të blihen askund. Është mënyra më e mirë e konservimit për t’i shijuar ato në çdo kohë....
më 11.2018 - Gazeta Monitor
Supë me bizele dhe spinaq është ajo çka i duhet trupit tuaj këto kohë. Ja receta për përgatitjen e saj. Shijojeni! Përbërësit: 200 g bizele 700 g spinaq 1 qepë e kuqe 2 karrota 3 domate të thara 1.5 l...
më 11.2018 - Alsat-M
Tava me spinaq është një recetë tradicionale shqiptare, e cila bëhet në disa variante. Përbërësit: 500 gr mish viçi 2 qepë 500 gr spinaq 2 thelpinj hudhra kripë dhe piper i zi Melmesa Udhëzimet: Qepën...
Ja që me pak kosto, me anë të recetave që Shije ju propozon, mund të përgatisni pjata praktike e shumë të shijshme duke marrë parasysh edhe ritmin intensive të jetesës tanimë. Hidhini një sy recetës së...
Përbërësit për 4-5 persona: 400 g makarona, format i shkurtër • 200 g gjizë • 200 g djathë i bardhë i prerë në kubikë të vegjël ose thërrime • 2 vezë • 4 qepë të njoma • 4 lugë vaj ulliri • 1 ose 2 thelpinj...