më 2.2019 - Blitz
Një recetë shumë e lehtë për tu përgatitur në mëngjes, për një kifle shumë të shijshme. Përgatitja Përbërësit 2 paketime tharmë 3/4 e gotës ujë të ngrohtë 1 filxhan sheqer 1 lugë të vogël kripë 2 vezë...
Blitz
Klan Kosova
Telegrafi
Gazeta Observer
Ekonomia Online
Flaka
Gazeta Monitor
më 2.2019 - Klan Kosova
Përbërësit 200 g gjalpë në temperaturë ambienti 140 g miell pa gluten 70 g niseshte 120 g sheqer 3-4 mollë 3 vezë 1 limon organik-lëkura e grirë në rende dhe lëngu i shtrydhur 1 bustinë sodë për ëmbëlsira...
më 2.2019 - Telegrafi
Receta për toptha në pluhur kakaoje Kjo ëmbëlsire gatuhet shumë thjesht dhe ka shije mrekullisht të pasur të çokollatës me lajthi, – transmeton Telegrafi. Përbërësit: – 250 g çokollatë të zezë (70% kakao),...
më 2.2019 - Gazeta Observer
më 2.2019 - Ekonomia Online
më 2.2019 - Flaka
Përbërësit: – 2 filxhanë miell, – 1 filxhan miell misri, – 1 filxhan ujë, – Gjysmë filxhani qumësht, – 1 lugë vaj ulliri, – 1 lugë mjaltë, – Një lugë e vogël kripë, – 1 qese tharmë Miellin e misrit përzieni...
Kjo tortë me çokollatë që shkrihet në gojë është e përgatitur me vetëm disa përbërës dhe në një mënyrë shumë të lehtë. Është e vështirë t’i rezistosh shikimit dhe shijes së lëngshme dhe do ta provosh menjëherë,...
më 2.2019 - Gazeta Monitor
Shija kërcitëse e fëstëkëve dhe shija kremoze e çokollatës janë sekreti që fshihet në këtë ëmbëlsirë. Mund të shoqërohet me pana të rrahur ose me akullore. Më poshtë ke recetën, të cilën ne jemi të bindur...
Ëmbëlsira më e shpejtë dhe më e shijshme pa pjekje. Përbërësit: 200 ml qumësht 500 gr biskota Petit Beurre Kremi: 250 gr gjalpë 250 gr sheqer pluhur 1 sheqer vanilje 1/3 çokollatë gatimi 4 të kuq të vesë...
më 1.2019 - Flaka
Përbërësit Sipas deshires speca te fresket Djathë i freskët i butë 3 vezë 1 luge ajkë e thartë (shmant,pavllake) kripë piper i zi hudhëra pluhur vegete 1 luge miell misri ose prezle(therrime buke) Hapat...
më 1.2019 - Telegrafi
Përbërësit: – 2 filxhanë miell, – 1 filxhan miell misri, – 1 filxhan ujë, – Gjysmë filxhani qumësht, – 1 lugë vaj ulliri, – 1 lugë mjaltë, – Një lugë e vogël kripë, – 1 qese tharmë Përgatitja: Miellin...