më 4.2019 - Koha.net
Edhe një sasi e vogël e mishit të kuq dhe produkteve të tij, të tilla si një proshutë e përditshme, mund të rrisin rrezikun e kancerit të zorrës së trashë, sipas një studimi të fundit të Universitetit...
Koha.net
Insajderi
RTV 21
KosovaPress
Koha Jone
LajmiFundit
Gazeta Telegraf
Ekonomia Online
më 4.2019 - Insajderi
Një studim i financuar nga Organizata Britanike për Kërkimin e Kancerit tregon gjithnjë e më shumë prova për dëmin e mishit të kuq, me pretendime të ngjashme nga Organizata Botërore e Shëndetësisë. Hulumtuesit...
më 4.2019 - RTV 21
Konsumimi i tre fetave proshutë në ditë mund të rrisë rrezikun e kancerit të zorrëve me 20% Sasitë e mishit të kuq dhe të përpunuar mund të rrisin rrezikun e kancerit të zorrëve, tregon një studim i ri....
më 4.2019 - KosovaPress
më 4.2019 - Koha Jone
Sasitë e mishit të kuq dhe të përpunuar mund të rrisin rrezikun e kancerit të zorrëve, tregon një studim i ri. Studimi i udhëhequr nga Universiteti i Oksfordit dhe i financuar nga Cancer Research UK,...
më 4.2019 - LajmiFundit
Një studim i kryer së fundmi, e përforcon teorinë sipas së cilës përdorimi i mishit të kuq, sallamit apo proshutës e rrit dukshëm rrezikun e kancerit të zorrëve. Shkencëtarët kanë krahasuar rrezikun në...
më 4.2019 - Gazeta Telegraf
Konsumimi i përditshëm i mishit të kuq apo të përpunuar, edhe në sasitë më të vogla, mund të rritë rrezikun e sëmundjeve të rënda të stomakut. Një studim gjashtëvjeçar i Universitetit të Oksfordit me pjesëmarrjen...
më 4.2019 - Ekonomia Online
Edhe sasi të vogla të mishit të kuq dhe të përpunuar – të tilla si një rriskë proshutë në ditë, mund të rrisin rrezikun e kancerit të zorrëve. Studimi më i fundit ë realizuar nga Universiteti i Oksfordit...