Proshuta mund të rrisë rrezikun e kancerit të zorrës së trashë

më 4.2019 - Koha.net

Edhe një sasi e vogël e mishit të kuq dhe produkteve të tij, të tilla si një proshutë e përditshme, mund të rrisin rrezikun e kancerit të zorrës së trashë, sipas një studimi të fundit të Universitetit...

Ky lloj mishi mund të rrisë rrezikun e kancerit të zorrës së trashë

më 4.2019 - Insajderi

Një studim i financuar nga Organizata Britanike për Kërkimin e Kancerit tregon gjithnjë e më shumë prova për dëmin e mishit të kuq, me pretendime të ngjashme nga Organizata Botërore e Shëndetësisë. Hulumtuesit...

Mishi i kuq mund të rrisë rrezikun e kancerit të zorrëve

më 4.2019 - RTV 21

Konsumimi i tre fetave proshutë në ditë mund të rrisë rrezikun e kancerit të zorrëve me 20% Sasitë e mishit të kuq dhe të përpunuar mund të rrisin rrezikun e kancerit të zorrëve, tregon një studim i ri....

Të gjithë e hamë dhe vetëm një pjesë e tij bart rrezikun nga kanceri

më 4.2019 - KosovaPress

Një studim i financuar nga Organizata Britanike për Kërkimin e Kancerit tregon gjithnjë e më shumë prova për dëmin e mishit të kuq, me pretendime të ngjashme nga Organizata Botërore e Shëndetësisë. Hulumtuesit...

Kujdes! Mishi i kuq mund të rrisë rrezikun e kancerit të zorrëve

më 4.2019 - Koha Jone

Sasitë e mishit të kuq dhe të përpunuar  mund të rrisin rrezikun e kancerit të zorrëve, tregon një studim i ri. Studimi i udhëhequr nga Universiteti i Oksfordit dhe i financuar nga Cancer Research UK,...

Kaq pak sallam ju mjafton për të rritur rrezikun nga kanceri

më 4.2019 - LajmiFundit

Një studim i kryer së fundmi, e përforcon teorinë sipas së cilës përdorimi i mishit të kuq, sallamit apo proshutës e rrit dukshëm rrezikun e kancerit të zorrëve. Shkencëtarët kanë krahasuar rrezikun në...

Studimi/ Mishi i kuq nxit kancerin e zorrëve

më 4.2019 - Gazeta Telegraf

Konsumimi i përditshëm i mishit të kuq apo të përpunuar, edhe në sasitë më të vogla, mund të rritë rrezikun e sëmundjeve të rënda të stomakut. Një studim gjashtëvjeçar i Universitetit të Oksfordit me pjesëmarrjen...

Vetëm një rriskë proshutë në ditë rrit rrezikun nga kanceri

më 4.2019 - Ekonomia Online

Edhe sasi të vogla të mishit të kuq dhe të përpunuar – të tilla si një rriskë proshutë në ditë, mund të rrisin rrezikun e kancerit të zorrëve. Studimi më i fundit ë realizuar nga Universiteti i Oksfordit...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK