më 7.2019 - Albeu
Konsumimi i shumë lëngjeve me fruta mund të rrisë rrezikun e kancerit , sipas një studimi të fundit. Ky është hulumtimi i parë substancial që gjen lidhjen midis sheqerit dhe kancerit . Lëngjet e frutave...
Albeu
Klan Kosova
LajmiFundit
Koha Jone
Ekonomia Online
Infokusi
Koha.mk
KosovaPress
Te Sheshi
më 7.2019 - Klan Kosova
Pijet me sheqer – duke përfshirë lëngjet e frutave dhe pijet e gazuara – mund të rrisin rrezikun e kancerit, thonë shkencëtarët francezë. Lidhja është sugjeruar nga një studim, i botuar në British Medical...
më 7.2019 - LajmiFundit
Konsumimi i shumë lëngjeve me fruta mund të rrisë rrezikun e kancerit, sipas një studimi të fundit. Ky është hulumtimi i parë substancial që gjen lidhjen midis sheqerit dhe kancerit. Lëngjet e frutave...
më 7.2019 - Koha Jone
më 7.2019 - Ekonomia Online
më 7.2019 - Infokusi
Vetëm një gotë lëngu frutash ose çaji me sheqer në ditë ngre rrezikun e kancerit në mënyrë të konsiderueshme, sugjeron një studim i madh. Ekspertët paralajmëruan se njerëzit po mashtrohen në të menduarit...
më 7.2019 - Koha.mk
më 7.2019 - KosovaPress
Ky është hulumtimi i parë substancial që gjen lidhjen midis sheqerit dhe kancerit. Lëngjet e frutave treguan të njëjtën lidhje me kancerin si pijet me gaz, por agjencitë e shëndetit publik thonë se lëngjet...
më 7.2019 - Te Sheshi
Pijet e sheqerosura – ku hyjnë lëngjet e frutave dhe pijet e gazuara – mund të rrisin rrezikun e kancerit, pohojnë shkencëtarët francezë. Studimi ka vërtetuar lidhjen mes kancerit dhe konsumimit së këtyre...