më 8.2019 - Sovrani
Një recetë fantastike, e shëndetshme, e pasur në vlera ushqyese. Kombinohet në mënyrë të shkëlqyer me sallata të freskëta të stinës, supë e gjellë të thjeshta por edhe byrekë shtëpie etj. Mësoni më poshtë...
Sovrani
Gazeta Telegraf
Zhurnal
Medial
Infokusi
Flaka
më 8.2019 - Gazeta Telegraf
më 8.2019 - Zhurnal
Përbërësit : 680gr mish viçi i grirë,1 qepë (e copëtuar), 2 thelpinj hudhër (të grirë) 1 lugë gjelle borzilok (i freskët, i copëtuar),1 lugë çaji rigon (i tharë), 2 lugë gjelle sheqer 1 e gjysmë lugë gjelle...
më 8.2019 - Medial
Pavarësisht shijes dhe vlerave që ai përmban, patëllxhani është perimja që thith shumë vaj kur gatuhet. Foto: Flickr Patëllxhani është një nga perimet që gjendet thuajse gjithmonë në tregjet e fruta perimeve....
Një nga gatimet më tradicionale e më të shijshme të vendeve të Mesdheut është patëllxhani i mbushur me mish qengji, oriz dhe salcë domate. Foto: Flickr Patëllxhani është një nga perimet më të dashura të...
Karamelet Zana mbeten të veçanta dhe me shije të mrekullueshme duke tërhequr nepsin e kujtdo. Foto: Flickr Dikur ishin ëmbëlsirat më magjepsëse për fëmijë e të rritur. Por ashu si dikur edhe sot, karamelet...
Të përgatitura me krem qumështi, patatet arrijnë të zbuten plotësisht por pa e humbur formën e tyre.Foto: Flickr Një recetë perfekte e cila me aromën e saj do t’i tërheqë të gjithë pranë tryezës. Në dy...
më 8.2019 - Infokusi
Të gjithë ne e dimë se patatet janë tejet të shëndetshme dhe se me pak përbërës mund të bëhen edhe më të shijshme. Andaj, këtu do gjeni një recetë gjermane me patate, nga “Food Network” Çfarë ju nevojitet?...
më 7.2019 - Flaka
Jemi në stinën prefekte për këtë recetë, e cila është jo vetëm e shijshme, por edhe shumë e shëndetshme për organizmin tonë. Përbërësit: 4 patëllxhanë 2 lugë gjelle miell 4 lugë gjelle vaj ulliri 1 gotë...
Përbërsit: 300 gram miell 1 litër kos 2 lugë kafe sodë buke 1 kokërr vezë 4 lugë gjelle vaj ulliri 250 ml ujë të vakët pak nenexhik vaj për skuqje 4-5 thelpi hudhër kripë UDHËZIMET 1.Në një tas rrihni...
më 7.2019 - Zhurnal
Përbërësit: 4 filxhanë patate të grira në rende 1 vezë 3 lugë gjelle miell 1 lugë qepë 1 lugëz kripë ¼ lugëz piper vaj per skuqje magdanoz ajkë të thartë/shtalpë Udhëzimet: 1 Patatet e grira në rende lajini...
më 7.2019 - Gazeta Monitor
Skuqja e patateve me vaj ulliri dhe kripë në temperaturë të lartë në tigan ka një anë të mirë: shije e kënaqshme, por jo aq sa për të vrapuar në shtëpi për patate të skuqura. Sepse ka një problem: është...