më 9.2019 - Sinjali
Nëse dëshironi që të përgatisni një ëmbëlsirë pas darkës, atëherë receta e tortës me arrës është e përkryer. Kjo recetë përgatitet shpejt dhe është lehtë për t’u konsumuar, transmeton Gazeta Sinjali. Përbërësit:...
Sinjali
Koha.mk
Gazeta Monitor
Flaka
Insajderi
BalkanWeb
Zhurnal
më 9.2019 - Koha.mk
Enët e djegura nga gjellët mund të pastrohen dhe të shkëlqejnë duke përdorur një trik të thjeshtë. Këtë trik të lehtë dhe të thjeshtë mund ta përgatitni duke ndjekur hapat e mëposhtëm: Mbushni tenxheren...
më 9.2019 - Gazeta Monitor
Përgatitja e kësaj paste zbardhuese me bazë menten, është shumë e thjeshtë. Ju duhen vetëm tre përbërës të cilët mudn t’i keni në shtëpi. Kjo pastë është jo-toksike dhe shumë e sigurt në efektin e zbardhjes...
më 9.2019 - Flaka
Një nga ëmbëlsirat më të dashura e më të kërkuara në pastiçeritë shqiptare. Të mbuluara me çokollatë e të mbushura me krem, të lehta e delikate në shije, pastatshu vijojnë të mbeten ndër më të preferuarat...
më 9.2019 - Insajderi
Ëmbëlsirat më të mira bëhen nga artikujt natyrorë Desertët vërtet të mirë bëhen shumë lehtë, ndërsa receta ka arritur nga Amerika Latine. Ne e adhurojmë, sepse bëhet lehtë dhe për gatimin e saj ju nevojiten...
më 9.2019 - BalkanWeb
2 gota miell që fryhet vetë, 1 gotë kos, 1 kokërr vezë, 1 lugë kafeje sheqer, Pak kripë, Vaj për skuqje (1/2 filxhan çaji) Në një enë rrahim vezën, shtojmë kosin, sheqerin, kripën dhe 1 lugë vaj. I trazojmë...
500 gr domate, 1.5 litër lëng mishi/perime, 2 lugë gjalpë, 1-2 karrota, 1 qepë të thatë, 1 degë selino, 1-2 lugë miell, 1 filxhan qumësht 1 vezë, 1 fetë bukë të thekur, Kripë, piper. Karrotat, qepën, selinonë...
Një recetë që mund të përgatitet në mëngjes është padyshim receta e vezëve të skuqura me domate. Kjo recetë përgatitet për 40 minuta dhe është e paraparë të shërbehet për katër persona. Përbërësit: 4 feta bukë,...
më 9.2019 - Zhurnal
Përbërësit: 200 gr çokollatë 55% cacao 200 gr gjalpë 160 gr sheqer 200 gr miell 6 vezë 5 gr sodë bikarbonë Për kremin: 100 gr cokollatë gatimi 200 ml ajkë e ëmbël Përgaditja 1 Shkrini çokollatën me gjalpin....