më 9.2019 - Zhurnal
Përbërësit: file salmoni, rreth 170 gr 1 vezë 1 lugë gjelle vaj ulliri 3 gota spinach, të grirë 1 thelb hudhre i grirë imët 1 limon krip piper i zi Përgatitja: Nxeni furrën paraprakisht në 160 gradë. Në...
Zhurnal
Flaka
BalkanWeb
Medial
më 9.2019 - Flaka
Kuzhina shqiptare është fantastike në larminë e gatimeve të saj. Të kripura apo të ëmbla, çdo recetë tradicionale shqiptare ka magjinë e saj përsa i përket shijes, e sigurisht edhe vlerave shëndetsore....
Përbërësit: 6 patate 2 gota djath parmezan 3 lugë të vogla kripë 4 lugë të mëdha vaj ulliri 1 qepë 500 gr mish i bluar viqi 500 gr salcë domatesh 4 lugë të mëdha majdanoz i grirë gjysmë luge të vogël piper...
më 9.2019 - BalkanWeb
2 filxhanë bollgur, 3 filxhanë ujë, 2 qepë, 2 thelpinj hudhër, 2 domate, 2 speca, ½ lugë kurkuma, ½ lugë piper të kuq, 1 lugë gjalpë 2-3 lgj vaj ulliri, Kripë, piper i zi. Në një tenxhere hedhim vajin...
1 kg patëllxhane, 3-4 domate, 250-300 gr djathë të bardhë, 2-3 thelpinj hudhër, 4-5 lugë vaj ulliri, 1-2 spec djegës, Kripë, piper, Gjethe borziloku. Patëllxhanët i presim në kubikë të vegjël. Në një tigan...
më 9.2019 - Medial
Pjekja në furrë është një nga mënyrat më të mira për të përfituar këto ushqyes të nevojshëm për organizmin. Foto: Flickr Patatet e pjekura në furrë, me apo pa mish janë padyshim ndër recetat më fantastike....
Përbërësit: 4 gota lëng mishi 300 gram brokoli Gjysmë qepe e grirë 150 ml krem hopla 2 gota djath çedar i grirë në rende Krip dhe piper Përgatitja: Në një tenxhere të thelle vendosni lëngun e mishit, qepën,...
Përbërësit: 100 gram mish i terur i copëtuar 300 gram gjoks pule 2 lugë gjelle buter krip dhe piper 2 lugë gjelle majdanoz 3 thelpinjë hudhre të grirë imët 3/4 e gotës qumësht 1/4 e gotës krem pana 1 gotë...