Ushqimet dhe veset e dëmshme për trurin

para 20 orë - Ekonomia Online

Truri i njeriut po plaket shumë shpejt. A e dini pse ndodh kjo? Janë me dhjetëra sëmundje si: infarkti, rritja e sheqerit në gjak dhe hipertensioni që na frikësojnë për shkak se ato sulmojnë pa dhënë asnjë...

Ja përfitimet shëndetësore të konsumimit të peshkut…

para një dite - Pressonline

Peshku është një proteinë me cilësi të lartë me pak yndyrë. Peshku është i mbushur me acide yndyrore omega-3 dhe vitamina si D dhe B2 (riboflavin). Peshku është i pasur me kalcium dhe fosfor dhe një burim...

A i konsumoni? Këto janë 8 konservat më të shëndetshme për të humbur peshë!

para 3 dite - Gazeta Shqip

Ushqimet e konservuara mund të jenë një opsion i shkëlqyer për ata që kërkojnë të qëndrojnë të ushqyer mirë ndërsa ndjekin një regjim të shëndetshëm, por jo të gjitha. Mënyra se i zgjidhni këto konserva...

Këto janë 8 konservat më të shëndetshme për të humbur peshë!

para 3 dite - Pressonline

Kur bëhet fjalë për të humbur peshë, zgjedhjet e duhura ushqimore janë thelbësore. Ushqimet e konservuara mund të jenë një opsion i shkëlqyer për ata që kërkojnë të qëndrojnë të ushqyer mirë ndërsa ndjekin...

Studimi i ri tregon se mund të mos keni fare nevojë të hiqni dorë nga gjalpi dhe djathi

para 4 dite - Koha.net

Mund ta shijoni konsumimin e gjalpit, por prej dekadash ka shqetësime nëse është e shëndetshme, shkaku i yndyrave të ngopura që përmban. Megjithatë, një studim i ri sugjeron se për shumë njerëz, ulja e...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK