para 20 orë - Ekonomia Online
Truri i njeriut po plaket shumë shpejt. A e dini pse ndodh kjo? Janë me dhjetëra sëmundje si: infarkti, rritja e sheqerit në gjak dhe hipertensioni që na frikësojnë për shkak se ato sulmojnë pa dhënë asnjë...
Ekonomia Online
Pressonline
Gazeta Shqip
Koha.net
para një dite - Pressonline
Peshku është një proteinë me cilësi të lartë me pak yndyrë. Peshku është i mbushur me acide yndyrore omega-3 dhe vitamina si D dhe B2 (riboflavin). Peshku është i pasur me kalcium dhe fosfor dhe një burim...
para 3 dite - Gazeta Shqip
Ushqimet e konservuara mund të jenë një opsion i shkëlqyer për ata që kërkojnë të qëndrojnë të ushqyer mirë ndërsa ndjekin një regjim të shëndetshëm, por jo të gjitha. Mënyra se i zgjidhni këto konserva...
para 3 dite - Pressonline
Kur bëhet fjalë për të humbur peshë, zgjedhjet e duhura ushqimore janë thelbësore. Ushqimet e konservuara mund të jenë një opsion i shkëlqyer për ata që kërkojnë të qëndrojnë të ushqyer mirë ndërsa ndjekin...
para 4 dite - Koha.net
Mund ta shijoni konsumimin e gjalpit, por prej dekadash ka shqetësime nëse është e shëndetshme, shkaku i yndyrave të ngopura që përmban. Megjithatë, një studim i ri sugjeron se për shumë njerëz, ulja e...