Gjeli i detit, receta e mbrëmjes së Vitit të Ri

më 12.2016 - Standard

Kjo është receta e gatimit për gjelin e detit me kulaç përshesh apo si quhet edhe ndryshe, popare. Mund ta gatuajmë në të njëjtën mënyrë jo vetëm me gjelin e detit por edhe me mish pule. Për lëngun duhet:...

më 12.2016 - Standard

Kjo është receta e gatimit për gjelin e detit me kulaç përshesh apo si quhet edhe ndryshe, popare. Mund ta gatuajmë në të njëjtën mënyrë jo vetëm me gjelin e detit por edhe me mish pule. Për lëngun duhet:...

Ja receta e Gjelit të detit, mbretit të tryezës për festën e Vitit të Ri

më 12.2016 - Syri

Kjo është receta e gatimit për gjelin e detit me kulaç përshesh apo si quhet edhe ndryshe, popare. Mund ta gatuajmë në të njëjtën mënyrë jo vetëm me gjelin e detit por edhe me mish pule. Për lëngun duhet:...

Supa perfekte për ditët e ftohta të dimrit

më 12.2016 - Tetova Sot

Në ditët e ftohta të dimrit, supërat janë alternativa më e mirë për t’u ushqyer shëndetshëm dhe për të parandaluar virozat e dimrit si të ftohurat apo gripin. Në këtë postim, gazata Shëndeti do t’ju paraqesë...

Gjeli i detit, mbreti i tryezës festive për Vitin e Ri. Ja receta e duhur për ta gatuar

më 12.2016 - AlbPortali

Kjo është receta e gatimit për gjelin e detit me kulaç përshesh apo si quhet edhe ndryshe, popare. Mund ta gatuajmë në të njëjtën mënyrë jo vetëm me gjelin e detit por edhe me mish pule. Loading... ...

Supa perfekte për ditët e ftohta të dimrit

më 12.2016 - Syri

Në ditët e ftohta të dimrit, supërat janë alternativa më e mirë për t’u ushqyer shëndetshëm dhe për të parandaluar virozat e dimrit si të ftohurat apo gripin. Në këtë postim, gazata Shëndeti do t’ju paraqesë...

Sallate e ftohtë me makarona

më 12.2016 - BalkanWeb

Nga: ZONJA VJOLLCA 320 gr makarona fusili 150 gr karrota 200 gr kungull 200 gr bizele 200 gr domate qershi 150 gr djath kaçkavall 150 gr sallam mortadela 3 lgj vaj ulliri Kripë, piper, borzilok...

Fileto pule granituar me ullinj dhe bajame

më 12.2016 - BalkanWeb

Nga: ZONJA VJOLLCA 600 gr fileto pule 2 kuti domate Kripë, piper 1 kokërr qepë 2 thelpinj hudhër 50 gr bajame 50 gr ullinj jeshil 2 lgj mustardë 800 gr patate 1 kokërr limon 4 lgj vaj ulliri...

Supa perfekte për ditët e ftohta të dimrit

më 12.2016 - Tetova1

Në ditët e ftohta të dimrit, supërat janë alternativa më e mirë për t’u ushqyer shëndetshëm dhe për të parandaluar virozat e dimrit si të ftohurat apo gripin. Në këtë postim, gazata Shëndeti do t’ju paraqesë...

Recetë: Tavë me brokoli, oriz dhe djathë

më 12.2016 - Sovrani

Tavë brokoli me oriz dhe djathë është një vakt ideal për drekën apo darkën. Ka një mënyrë shumë të thjeshtë përgatitjeje, e cila ju merr shumë pak kohë. Përbërësit: 1 filxhan oriz ½ filxhan qepë ¼ filxhan...

Çorbë pule me topëza mielli

më 12.2016 - Indeks.mk

Përbërësit: ▪ 600 gr. mish pule ▪ 100 gr. karota ▪ 100 gr. erëza ▪ 100 gr. qepë ▪ 100 gr. presh ▪ pak lulelakër ▪ borzilok ▪ 2 lugë vaj, kripë, piper i bluar ▪ përafërsisht 150 ml. ujë për thekje ▪ një...

Recetë: Tavë me oriz, mish dhe qumësht

më 12.2016 - Sovrani

Nuk është tava e zakonshme që mund të keni përgatitur gjithmonë. Qumështi është ai përbërës i cili e bën akoma më të veçantë këtë recetë. Ndaj, ia vlen ta provoni tavën me mish dhe oriz në një formë tjetër....

Çorbë pule me topëza mielli

më 12.2016 - Telegrafi

Informohu me lajmet e fundit në Messenger Përbërësit: ▪ 600 gr. mish pule ▪ 100 gr. karota ▪ 100 gr. erëza ▪ 100 gr. qepë ▪ 100 gr. presh ▪ pak lulelakër ▪ borzilok ▪ 2 lugë vaj, kripë, piper i...

Çorbë pule me topëza mielli

më 12.2016 - Infokusi

Përbërësit: ▪ 600 gr. mish pule ▪ 100 gr. karota ▪ 100 gr. erëza ▪ 100 gr. qepë ▪ 100 gr. presh ▪ pak lulelakër ▪ borzilok ▪ 2 lugë vaj, kripë, piper i bluar ▪ përafërsisht 150 ml. ujë për thekje ▪ një...

Gjeli i detit, mbreti i tryezës për festën e Vitit të Ri, ja receta

më 12.2016 - Mapo

Kjo është receta e gatimit për gjelin e detit me kulaç përshesh apo si quhet edhe ndryshe, popare. Mund ta gatuajmë në të njëjtën mënyrë jo vetëm me gjelin e detit por edhe me mish pule. Për lëngun duhet:...

Gjeli i detit, mbreti i tryezës për festën e Vitit të Ri, ja receta

më 12.2016 - Opinion

Kjo është receta e gatimit për gjelin e detit me kulaç përshesh apo si quhet edhe ndryshe, popare. Mund ta gatuajmë në të njëjtën mënyrë jo vetëm me gjelin e detit por edhe me mish pule. Për lëngun duhet:...

Sallatë me peshk ton të skuqur

më 12.2016 - BalkanWeb

Nga: ZONJA VJOLLCA 150 gr ullinj jeshil 80 gr peshk ton 2 kokrra vezë ½ lç kripë 100 ml ujë 25 ml vaj ½ lk sodë buke 250 gr miell Fillimisht në mikserin e grirjes së qepës vendosim ullinjtë pa bërthamë...

Tortë me mjaltë dhe bajame

më 12.2016 - BalkanWeb

Nga: ZONJA VJOLLCA 250 gr gjalpë 200 gr mjaltë 4 vezë, 1 majë luge kripë 1 lgj lëkurë portokalli 300 gr miell 1 pako pluhur pjekës 150 gr bajame 50 ml liker bajame 100 ml qumësht 2 lgj mjaltë...

Ashure

më 12.2016 - Blitz

Përbërsit: 200 gr grurë për ashure 50 gr misra 50 gr qiqra 100 gr sheqer 150 gr arra,bajame,lajthi 50 gr rrush të thatë fiq të thatë sipas dëshirës 3 kokrra karafil 2 lugë kanellë kokrra sheqer për zbukurim...

Gjeli i detit, mbreti i tryezës festive për Vitin e Ri. Ja receta e duhur për ta gatuar

më 12.2016 - Syri

-nenezhik i thate 2-luge gjelle -nje qepe mesatare -leng gjeli -uje Pergatitja: Ziejme gjelin e detit ne nje tenxhere te thelle me uje dhe kripe.Me pas kur e shikojme qe eshte gati e futim ne nje...

Gjel deti i pjekur në furrë, receta për fundvit

më 12.2016 - Indeks.mk

Pa atë, tavolina e Vitit të Ri është e varfër. Por, përpara se të shpejtoni të blini gjelin e detit, është mirë të njihni disa ‘rregulla’ të dobishme: Blijeni në dyqane dhe tregje që janë të kontrolluara...

Receta që ju duhet për patate dhe brokoli të shijshme në furrë

më 12.2016 - Te Sheshi

Kjo pjatë me siguri i ka munguar tavolinës tuaj. Patate furre me brokoli, një kombinim perfekt me një shije unike dhe mjaft i shëndetshëm për të gjithë familjen. Është fundjavë dhe meritoni më të mirën…...

Recetë: Ëmbëlsirë me mollë

më 12.2016 - Sovrani

Kjo embelsire me molle eshte e ndryshme nga videoreceta qe kam publikuar kohe me pare.Ndersa embelsira tjeter eshte e shpejte, kjo kerkon pakez me teper pune, por ja vlen pasi del shume e shijshme. Me...

Gjel deti i pjekur në furrë, receta për fundvit

më 12.2016 - Lajmi.net

Pa atë, tavolina e Vitit të Ri është e varfër. Por, përpara se të shpejtoni të blini gjelin e detit, është mirë të njihni disa ‘rregulla’ të dobishme: Blijeni në dyqane dhe tregje që janë të kontrolluara...

Makarona me vezë dhe qepë

më 12.2016 - Albinfo

Përbërësit: • 5 vezë, • 3 qepë, • 400 gr makarona, • 100 gr djathë kashkavall, • speca të grirë, • piper, • kripë, • vaj. Përgatitja: I zini makaronat dhe i kulloni, hidhni pak vaj si dhe përziejeni...

Gjel deti i pjekur në furrë, receta për fundvit

më 12.2016 - Arbresh

Pa atë, tavolina e Vitit të Ri është e varfër. Por, përpara se të shpejtoni të blini gjelin e detit, është mirë të njihni disa ‘rregulla’ të dobishme: Blijeni në dyqane dhe tregje që janë të kontrolluara...

Sallatë me panxhar dhe avokado

më 12.2016 - BalkanWeb

Nga: ZONJA VJOLLCA 1 avokado e madhe 1 qepë e kuqe 1 ½ lgj vaj ulliri Kripë, piper, borzilok Për salcën marinuese: 1 lç mustardë 3 lgj uthull e bardhë 3 lgj vaj ulliri 50 gr arra Kripë, piper...

Pulë me qepujka dhe kërpudha

më 12.2016 - BalkanWeb

Nga: ZONJA VJOLLCA 1 kg mish pule 350 gr qepujka 1 presh 1 degë selino 1 karrotë 5 thelpinj hudhër 1 lç trumzë, 3 gjethe dafine 350 gr kërpudha 3 lgj miell 50 ml salcë domate 500 ml verë të...

Si të bëni bakllava shtëpie!

më 12.2016 - Politiko

Përbërësit: 2 vezë 1/2 filxhan çaji vaj 2 lugë gjelle kos 1/2 filxhan çaji qumësht 1 lugë ëmbëlsire sodë për ëmbëlsira 1 lugë çaji kripë 1 lugë gjelle lëng limoni 500 gr miell 1 tas arra të shtypura 200...

Pasul me mish të terur

më 12.2016 - Aktuale

Përbërësit 300 gr pasul 4 copë mish të terur 1500 ml ujë 2 karrota 3 qepë vaj piper i kuq 1 lugë gjelle vegete miell Hapat 1 Së pari e pastrojmë pasulin me ujë të bollshëm 2 Marim një tenxhere...

Si bëhet sallata më e popullarizuar në botë

më 12.2016 - Telegrafi

Informohu me lajmet e fundit në Messenger Sallata Cezar është zgjedhja e vërtetë për racion të shëndetshëm dhe të shijshëm. Përbërësit: ▪ 200 gr fileta pule ▪ 1 fetë buke të thekur ▪ Sallatë e gjelbër...

Japrak me lakër dhe mish pule

më 12.2016 - BalkanWeb

Nga: ZONJA VJOLLCA 1 kg lakër (e freskët ose turshi) 400 gr fileto pule 150 gr oriz 2 qepë, 2 karrota 10-12 domate të thata 4 lgj vaj ulliri 1 tufë majdanoz Kripë, piper i zi Për salcën: 1 qepë...

Qofte me arra

më 12.2016 - Aktuale

Qoftet nuk janë vetëm të pëlqyerat e të rriturve por edhe të fëmijëve. Irma i ka gatuar, pothuejse, në variantin klasik por erëzat shtesë që ka përdorur i bëjnë edhe më të shijshme! Nga Irma Molla, Fotografia...

Melomakarona

më 12.2016 - Blitz

Përbërsit: Për rreth 30-35 cop 500 gr. miell të bardhë 100 ml. vaj ulliri 100 gr. gjalpë të shkrirë 200 gr. sheqer 1 lugë të vogël  pluhur pjekës për ëmbëlsira 1 lugë të vogël sod buke 150 ml. lëngë portokalli...

Qofte me arra

më 12.2016 - Shkurt Shqip

Qoftet nuk janë vetëm të pëlqyerat e të rriturve por edhe të fëmijëve. Irma i ka gatuar, pothuejse, në variantin klasik por erëzat shtesë që ka përdorur i bëjnë edhe më të shijshme! Nga Irma Molla, Fotografia...

Receta që forcon imunitetin tek të rriturit dhe fëmijët

më 12.2016 - Gazeta Monitor

Nëse nuk e keni imunitetin e fortë ka gjasa të prekeni nga shumë sëmundje. Në këtë postim do t’ju paraqesim një recetë natyrale që ka qenë përdorur kohë më parë për të rritur imunitetin dhe për të parandaluar...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK