Gjeli i detit, ja receta e duhur për të gatuar përsheshin

më 12.2016 - BalkanWeb

Kjo është receta e gatimit për gjelin e detit me përshesh kulaçi. Mund ta gatuani në të njëjtën mënyrë, jo vetëm me gjelin e detit, por edhe me mish pule. Përbërësit: 2 lugë gjelle nenexhik, ose mente,...

RECETA E DITËS: Rizoto me kërpudha

më 12.2016 - Koha.mk

PËRBËRËSIT: 500 gr kërpudha 2 gota oriz 2 qepë, e grirë imët piper 1 hudhër karafil, i copëtuar imët ½ e filxhanit me verë 1.5 lt lëng mishi 2 lugë gjalpë 1 filxhan me djathë të grirë majdanoz 6 lugë vaj...

Gjeli i detit, receta e duhur për të gatuar përsheshin për festat e fundvitit

më 12.2016 - Java News

Kjo është receta e gatimit për gjelin e detit me përshesh kulaçi. Mund ta gatuani në të njëjtën mënyrë, jo vetëm me gjelin e detit, por edhe me mish pule. Përbërësit: 2 lugë gjelle nenexhik, ose mente,...

Gjeli i detit, ja receta e duhur për të gatuar përsheshin

më 12.2016 - Panorama

Kjo është receta e gatimit për gjelin e detit me përshesh kulaçi. Mund ta gatuani në të njëjtën mënyrë, jo vetëm me gjelin e detit, por edhe me mish pule. Përbërësit: 2 lugë gjelle nenexhik, ose mente,...

Speca të mbushur me kërpudha mali

më 12.2016 - Standard

Përbërësit: ▪ 300 g oriz, ▪ 300 g kërpudha mali (ato që rriten në drunj), ▪ 1 presh, ▪ Kripë, ▪ Piper, ▪ Borzilok, ▪ 8 speca, ▪ 300 ml salcë domateje, ▪ Pak ujë Përgatitja: Preshin dhe kërpudhat grini...

Rizoto me kërpudha

më 12.2016 - AlbPortali

Përbërësit: -500 gr kërpudha -2 gota oriz -2 qepë, e grirë imët -piper -1 hudhër – karafil, i copëtuar imët -½ e filxhanit me verë -1.5 lt lëng mishi -2 lugë gjalpë -1 filxhan me djathë të grirë...

Gullash me mish gjedhi

më 12.2016 - Aktuale

Përbërësit 600 gr mish gjedhi tul 2 qepë 3 thelbinjë hudhër 1 luge e vogle Piper te zi 1 luge e vogle Krip 1 luge vegete ½ luge piper i kuq 500 ml Salce domate 1.5 l ujë Gjethe dafine magdanoz...

Gjevrek me susam për mëngjes

më 12.2016 - Gazeta Monitor

I shijshëm dhe i lehtë, gjevreku që mund ta përgatisni në shtëp i. PËRBËRSIT : • 250 gr. gjalpë • gjysme gote me vaj luledielli ose vaj misri • çerek ¾ gote çaji me sheqer • 1 gote çaji me uthull ( molle...

Musakë me vezë të ziera

më 12.2016 - Albinfo

Përbërësit: • 500 gr mish i grirë, • 100 gr djathë kashkavall, • 9 vezë të ziera, • 1 qepë, • majdanoz i copëtuar, • 1 vezë, • 1 lugë gjelle miell, • kripë, • erëza të thata, • vaj, • piper....

Gjeli i detit, receta e mbrëmjes së Vitit të Ri

më 12.2016 - Standard

Kjo është receta e gatimit për gjelin e detit me kulaç përshesh apo si quhet edhe ndryshe, popare. Mund ta gatuajmë në të njëjtën mënyrë jo vetëm me gjelin e detit por edhe me mish pule. Për lëngun duhet:...

më 12.2016 - Standard

Kjo është receta e gatimit për gjelin e detit me kulaç përshesh apo si quhet edhe ndryshe, popare. Mund ta gatuajmë në të njëjtën mënyrë jo vetëm me gjelin e detit por edhe me mish pule. Për lëngun duhet:...

Ja receta e Gjelit të detit, mbretit të tryezës për festën e Vitit të Ri

më 12.2016 - Syri

Kjo është receta e gatimit për gjelin e detit me kulaç përshesh apo si quhet edhe ndryshe, popare. Mund ta gatuajmë në të njëjtën mënyrë jo vetëm me gjelin e detit por edhe me mish pule. Për lëngun duhet:...

Supa perfekte për ditët e ftohta të dimrit

më 12.2016 - Tetova Sot

Në ditët e ftohta të dimrit, supërat janë alternativa më e mirë për t’u ushqyer shëndetshëm dhe për të parandaluar virozat e dimrit si të ftohurat apo gripin. Në këtë postim, gazata Shëndeti do t’ju paraqesë...

Gjeli i detit, mbreti i tryezës festive për Vitin e Ri. Ja receta e duhur për ta gatuar

më 12.2016 - AlbPortali

Kjo është receta e gatimit për gjelin e detit me kulaç përshesh apo si quhet edhe ndryshe, popare. Mund ta gatuajmë në të njëjtën mënyrë jo vetëm me gjelin e detit por edhe me mish pule. Loading... ...

Supa perfekte për ditët e ftohta të dimrit

më 12.2016 - Syri

Në ditët e ftohta të dimrit, supërat janë alternativa më e mirë për t’u ushqyer shëndetshëm dhe për të parandaluar virozat e dimrit si të ftohurat apo gripin. Në këtë postim, gazata Shëndeti do t’ju paraqesë...

Fileto pule granituar me ullinj dhe bajame

më 12.2016 - BalkanWeb

Nga: ZONJA VJOLLCA 600 gr fileto pule 2 kuti domate Kripë, piper 1 kokërr qepë 2 thelpinj hudhër 50 gr bajame 50 gr ullinj jeshil 2 lgj mustardë 800 gr patate 1 kokërr limon 4 lgj vaj ulliri...

Supa perfekte për ditët e ftohta të dimrit

më 12.2016 - Tetova1

Në ditët e ftohta të dimrit, supërat janë alternativa më e mirë për t’u ushqyer shëndetshëm dhe për të parandaluar virozat e dimrit si të ftohurat apo gripin. Në këtë postim, gazata Shëndeti do t’ju paraqesë...

Recetë: Tavë me brokoli, oriz dhe djathë

më 12.2016 - Sovrani

Tavë brokoli me oriz dhe djathë është një vakt ideal për drekën apo darkën. Ka një mënyrë shumë të thjeshtë përgatitjeje, e cila ju merr shumë pak kohë. Përbërësit: 1 filxhan oriz ½ filxhan qepë ¼ filxhan...

Çorbë pule me topëza mielli

më 12.2016 - Indeks.mk

Përbërësit: ▪ 600 gr. mish pule ▪ 100 gr. karota ▪ 100 gr. erëza ▪ 100 gr. qepë ▪ 100 gr. presh ▪ pak lulelakër ▪ borzilok ▪ 2 lugë vaj, kripë, piper i bluar ▪ përafërsisht 150 ml. ujë për thekje ▪ një...

Recetë: Tavë me oriz, mish dhe qumësht

më 12.2016 - Sovrani

Nuk është tava e zakonshme që mund të keni përgatitur gjithmonë. Qumështi është ai përbërës i cili e bën akoma më të veçantë këtë recetë. Ndaj, ia vlen ta provoni tavën me mish dhe oriz në një formë tjetër....

Çorbë pule me topëza mielli

më 12.2016 - Telegrafi

Informohu me lajmet e fundit në Messenger Përbërësit: ▪ 600 gr. mish pule ▪ 100 gr. karota ▪ 100 gr. erëza ▪ 100 gr. qepë ▪ 100 gr. presh ▪ pak lulelakër ▪ borzilok ▪ 2 lugë vaj, kripë, piper i...

Çorbë pule me topëza mielli

më 12.2016 - Infokusi

Përbërësit: ▪ 600 gr. mish pule ▪ 100 gr. karota ▪ 100 gr. erëza ▪ 100 gr. qepë ▪ 100 gr. presh ▪ pak lulelakër ▪ borzilok ▪ 2 lugë vaj, kripë, piper i bluar ▪ përafërsisht 150 ml. ujë për thekje ▪ një...

Gjeli i detit, mbreti i tryezës për festën e Vitit të Ri, ja receta

më 12.2016 - Mapo

Kjo është receta e gatimit për gjelin e detit me kulaç përshesh apo si quhet edhe ndryshe, popare. Mund ta gatuajmë në të njëjtën mënyrë jo vetëm me gjelin e detit por edhe me mish pule. Për lëngun duhet:...

Gjeli i detit, mbreti i tryezës për festën e Vitit të Ri, ja receta

më 12.2016 - Opinion

Kjo është receta e gatimit për gjelin e detit me kulaç përshesh apo si quhet edhe ndryshe, popare. Mund ta gatuajmë në të njëjtën mënyrë jo vetëm me gjelin e detit por edhe me mish pule. Për lëngun duhet:...

Majonezë shtëpie

më 12.2016 - Aktuale

Përbërësit për (afërsisht) 300gr majonzë: 2 të verdha veze në temperaturë ambienti 1 lugë gjelle mustardë me shije të fortë Kripe e piper i bluar në moment 250 ml vaj kikiriku ose 2/3 vaj kikiriku +1/3...

Sallatë me peshk ton të skuqur

më 12.2016 - BalkanWeb

Nga: ZONJA VJOLLCA 150 gr ullinj jeshil 80 gr peshk ton 2 kokrra vezë ½ lç kripë 100 ml ujë 25 ml vaj ½ lk sodë buke 250 gr miell Fillimisht në mikserin e grirjes së qepës vendosim ullinjtë pa bërthamë...

Gjeli i detit, mbreti i tryezës festive për Vitin e Ri. Ja receta e duhur për ta gatuar

më 12.2016 - Syri

-nenezhik i thate 2-luge gjelle -nje qepe mesatare -leng gjeli -uje Pergatitja: Ziejme gjelin e detit ne nje tenxhere te thelle me uje dhe kripe.Me pas kur e shikojme qe eshte gati e futim ne nje...

Gjel deti i pjekur në furrë, receta për fundvit

më 12.2016 - Indeks.mk

Pa atë, tavolina e Vitit të Ri është e varfër. Por, përpara se të shpejtoni të blini gjelin e detit, është mirë të njihni disa ‘rregulla’ të dobishme: Blijeni në dyqane dhe tregje që janë të kontrolluara...

Recetë: Ëmbëlsirë me mollë

më 12.2016 - Sovrani

Kjo embelsire me molle eshte e ndryshme nga videoreceta qe kam publikuar kohe me pare.Ndersa embelsira tjeter eshte e shpejte, kjo kerkon pakez me teper pune, por ja vlen pasi del shume e shijshme. Me...

Gjel deti i pjekur në furrë, receta për fundvit

më 12.2016 - Lajmi.net

Pa atë, tavolina e Vitit të Ri është e varfër. Por, përpara se të shpejtoni të blini gjelin e detit, është mirë të njihni disa ‘rregulla’ të dobishme: Blijeni në dyqane dhe tregje që janë të kontrolluara...

Gjel deti i pjekur në furrë, receta për fundvit

më 12.2016 - Arbresh

Pa atë, tavolina e Vitit të Ri është e varfër. Por, përpara se të shpejtoni të blini gjelin e detit, është mirë të njihni disa ‘rregulla’ të dobishme: Blijeni në dyqane dhe tregje që janë të kontrolluara...

Sallatë me panxhar dhe avokado

më 12.2016 - BalkanWeb

Nga: ZONJA VJOLLCA 1 avokado e madhe 1 qepë e kuqe 1 ½ lgj vaj ulliri Kripë, piper, borzilok Për salcën marinuese: 1 lç mustardë 3 lgj uthull e bardhë 3 lgj vaj ulliri 50 gr arra Kripë, piper...

Pulë me qepujka dhe kërpudha

më 12.2016 - BalkanWeb

Nga: ZONJA VJOLLCA 1 kg mish pule 350 gr qepujka 1 presh 1 degë selino 1 karrotë 5 thelpinj hudhër 1 lç trumzë, 3 gjethe dafine 350 gr kërpudha 3 lgj miell 50 ml salcë domate 500 ml verë të...

Si të bëni bakllava shtëpie!

më 12.2016 - Politiko

Përbërësit: 2 vezë 1/2 filxhan çaji vaj 2 lugë gjelle kos 1/2 filxhan çaji qumësht 1 lugë ëmbëlsire sodë për ëmbëlsira 1 lugë çaji kripë 1 lugë gjelle lëng limoni 500 gr miell 1 tas arra të shtypura 200...

Pasul me mish të terur

më 12.2016 - Aktuale

Përbërësit 300 gr pasul 4 copë mish të terur 1500 ml ujë 2 karrota 3 qepë vaj piper i kuq 1 lugë gjelle vegete miell Hapat 1 Së pari e pastrojmë pasulin me ujë të bollshëm 2 Marim një tenxhere...

Si bëhet sallata më e popullarizuar në botë

më 12.2016 - Telegrafi

Informohu me lajmet e fundit në Messenger Sallata Cezar është zgjedhja e vërtetë për racion të shëndetshëm dhe të shijshëm. Përbërësit: ▪ 200 gr fileta pule ▪ 1 fetë buke të thekur ▪ Sallatë e gjelbër...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK