Byrek me patate

më 1.2017 - BalkanWeb

Nga: Zonja Vjollca 800 gr patate 2 qepë të kuqe 1 spec i kuq ½ spec i verdhë 200 gr djath i bardhë 2 kokrra vezë 50 gr gjalpë 1 pako peta 4 lgj vaj ulliri 100 ml qumësht Vendosim një tigan, shkrijmë...

Musaka nga lakra, një pjatë kalorike plot ushqyes

më 1.2017 - Lajmi.net

Kjo recetë që gatuhet shpesh në shtëpitë tona është një nga ato ushqime që shijohet tepër. Nevojiten: ▪ 1 lakër e madhe ▪ 1 qepë ▪ 2 presh ▪ 2 karota ▪ 400 g mish të bluar ▪ 1 filxhan oriz ▪ 4 vezë...

Qofte patatesh në pak minuta

më 1.2017 - Zhurnal

Koha e përgatitjes - 20 minuta Përbërësit për 4 persona: 6 patate të mëdha 2 qepë të njoma 2-3 lugë miell 1 vezë vaj kikiriku për t’I skuqur ose atë që keni ju Përgatitja: 1.Patatet e qëruara...

Për një drekë të shijshme, gjellë me brokoli dhe mish pule

më 1.2017 - Te Sheshi

Një recetë gjelle ideale për ditët e ftohta të dimrit. Me një shije të veçantë dhe plot vlera ushqyese. Përbërësit mund t’i gjeni lehtësisht, ndaj futjuni punës dhe përgatitni gjellën më të mirë Përbërësit:...

Krepa të mbushur me spinaq

më 1.2017 - Infokusi

Koha e përgatitjes – 40 minuta Përbërësit për 12 krepa mesatarë, për 4-6 persona: 3 kokrra vezë 250 g miell 500 ml qumësht i vakët kripë Për mbushjen: 250 g gjizë 150 g djathë i bardhë 500 g spinaq...

Musaka nga lakra, një pjatë kalorike plot ushqyes

më 1.2017 - Infokusi

Kjo recetë që gatuhet shpesh në shtëpitë tona është një nga ato ushqime që shijohet tepër. Nevojiten: ▪ 1 lakër e madhe ▪ 1 qepë ▪ 2 presh ▪ 2 karota ▪ 400 g mish të bluar ▪ 1 filxhan oriz ▪ 4 vezë ▪ 2,5...

Musaka nga lakra, një pjatë kalorike plot ushqyes

më 1.2017 - Telegrafi

Informohu me lajmet e fundit në Messenger Kjo recetë që gatuhet shpesh në shtëpitë tona është një nga ato ushqime që shijohet tepër. Nevojiten: ▪ 1 lakër e madhe ▪ 1 qepë ▪ 2 presh ▪ 2 karota ▪ 400...

6 sugjerime për një darkë të shijshme që nuk ju shton në peshë

më 1.2017 - GazetaBlic

Edhepse darka është vakti ushqimor që krijon më së shumti mbipeshë, me anë të disa sugjerimeve dhe truqeve të vogla, ju mund të përgatitni një darkë të shijshme me kalori të ulët. Provoni këto ushqime...

E thjeshtë, e shpejtë dhe e shijshme: Ja si të gatuani qofte me spinaq

më 1.2017 - Aktuale

Qofte me spinaq është një recetë e thjeshtë dhe nuk merr shumë kohë për tu përgaditur. Për të gjithë ato që janë adhurues të këtij ushqimi për përgatitjen e tij ju nevojitet; 1 kg spinaq, 4 vezë, 3 qepë...

Petulla nga mishi i bluar: Kafshata të shijshme në tavolinën tuaj!

më 1.2017 - Lajmi.net

Përbërësit: – 500 gramë mish i bluar, – 200 ml vaj (ose 200 g yndyrë), – 5 lugë miell, – 2 vezë, – 1 qepë, – 2 – 3 thelpinj hudhre, – Kripë, – Piper i kuq. Përgatitja: Qepëve dhe hudhrës të ngrira imët...

Petulla nga mishi i bluar: Kafshata të shijshme në tavolinën tuaj!

më 1.2017 - Lajm

Përbërësit:  – 500 gramë mish i bluar, – 200 ml vaj (ose 200 g yndyrë), – 5 lugë miell, – 2 vezë, – 1 qepë, – 2 – 3 thelpinj hudhre, – Kripë, – Piper i kuq. Përgatitja: Qepëve dhe hudhrës të ngrira imët...

Fileto pule me salcë, kos dhe oriz

më 1.2017 - BalkanWeb

Nga: ZONJA VJOLLCA 500 gr fileto pule 4 lgj vaj ulliri 1 qepë, ½ e bardha e preshit 50 ml verë e bardhë 500 ml leëng pule 2 thelpinj hudhër 1 lç nenexhik, 2 lgj mustardë 50 ml kos, 1 lk miell Kripë,...

Receta për sallatën më të famshme në botë

më 1.2017 - Neshesh

Sallata Cezar është zgjedhja e vërtetë për racion të shëndetshëm dhe të shijshëm. Përbërësit: ▪ 200 gr fileta pule ▪ 1 fetë buke të thekur ▪ Sallatë e gjelbër ▪ 50 gr djathë Parmigiano në copa të vogla...

Supë krem me lulelakër

më 1.2017 - Politiko

Përbërësit 400 gr lulelakër 300 gr patate 2 copë presh 1 qepë e vogël pak kripë pak piper pak arrë moskat 2-3 gjethe sherbelë 1 degëz rozmarine 30 gr gjalpë pak vaj ulliri Përgatitja Si  fillim lajmë e...

Krepa të mbushur me spinaq

më 1.2017 - Zhurnal

Koha e përgatitjes - 40 minuta Përbërësit për 12 krepa mesatarë, për 4-6 persona: 3 kokrra vezë 250 g miell 500 ml qumësht i vakët kripë Për mbushjen: 250 g gjizë 150 g djathë i bardhë...

Petulla nga mishi i bluar: Kafshata të shijshme në tavolinën tuaj!

më 1.2017 - Infokusi

Përbërësit. – 500 gramë mish i bluar, – 200 ml vaj (ose 200 g yndyrë), – 5 lugë miell, – 2 vezë, – 1 qepë, – 2 – 3 thelpinj hudhre, – Kripë, – Piper i kuq. Përgatitja: Qepëve dhe hudhrës të ngrira imët...

Petulla nga mishi i bluar: Kafshata të shijshme në tavolinën tuaj!

më 1.2017 - Telegrafi

Informohu me lajmet e fundit në Messenger Përbërësit: – 500 gramë mish i bluar, – 200 ml vaj (ose 200 g yndyrë), – 5 lugë miell, – 2 vezë, – 1 qepë, – 2 – 3 thelpinj hudhre, – Kripë, – Piper i...

Qofte buke të mbushur me mocarela

më 1.2017 - Sovrani

Përbërësit 1 gotë qumësht 1 vezë 350 gr bukë (të ndenjur) 1 thelpi hudhër djathë kaçkavall (i grirë) majdanoz 150 gr Mocarela vaj kripë piper Përgatitja 1 Futeni bukën e ndjenjur në qumësht...

Gjoks pule me arra

më 1.2017 - Zhurnal

Nevojiten: * 600 g gjoks pule * ½ filxhan grimca buke * Pak piper të kuq * ½ filxhani arra * ¼ e filxhanit majdanoz * 1 të bardhë të vezës * 1 lugë mustardë * Krip, piper Përgatitja: 1. Ngroheni...

“Sallata Cezar”/ Receta për sallatën më të famshme në botë

më 1.2017 - Zhurnal

Sallata Cezar është zgjedhja e vërtetë për racion të shëndetshëm dhe të shijshëm. Përbërësit: ▪ 200 gr fileta pule ▪ 1 fetë buke të thekur ▪ Sallatë e gjelbër ▪ 50 gr djathë Parmigiano në copa...

Gjoks pule me arra

më 1.2017 - Telegrafi

Informohu me lajmet e fundit në Messenger Nevojiten: * 600 g gjoks pule * ½ filxhan grimca buke * Pak piper të kuq * ½ filxhani arra * ¼ e filxhanit majdanoz * 1 të bardhë të vezës * 1 lugë mustardë...

Sallam me pure patatesh

më 1.2017 - Sovrani

Përbërësit 400 gr sallam 360 gr patate (të qëruara dhe të ndara në kubikë) 180 gr mollë (e grirë) vaj kripë piper rigon Përgatitja 1 Vendosni një tenxhere me ujë të ziejë dhe shtoni gjethet e...

Pilaf me kuinoa dhe spinaq

më 1.2017 - Blitz

Përbërsit: 2 filxhan kafe kuinoa gjysëm qepe e bardhë e ëmbël 2 thelpinj hudhra 300 gr. Spinaq 2 lugë vaj ulliri 1 lugë të vogël kripë pak piper të zi 1 tufë e vogël majdanoz 4 filxhane kafe lëngë vegjetalë...

Fileto viҫi me arra, karota dhe portokall

më 1.2017 - BalkanWeb

Nga: ZONJA VJOLLCA 600 gr fileto viçi 400 gr karrota, 1 qepë 50 gr gjalpë 50 ml verë e bardhë ½ gotë lëng portokalli 1 kokërr limon 70 gr arra, 1 ½ lgj peksimadhe 2 lgj vaj ulliri Kripë, piper,...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK