Kek me vaj ulliri dhe qumësht

më 5.2017 - Sovrani

Siç është e kuptueshme nga përbërësit e parë të kekut, është një nga ëmbëlsirat më të thjeshta që bëhet edhe pa patur ‘asgjë’ në shtëpi! Menjëherë dhe me shije! Koha e përgatitjes – 15 minuta Përbërësit...

I adhuroni pitalkat e Ramazanit? Ja si bëhen (Receta)

më 5.2017 - Tetova Sot

Pitalkat e ramazanit janë gatime që kryesisht përgatiten për muajin e agjërimit, janë shumë të preferuara dhe përgatiten në disa mënyra. Përbërësit: 1. kg miell 0.5 L ujë 1 gotë qumësht 1 lugë gjelle...

I adhuroni pitalkat e Ramazanit? Ja si bëhen

më 5.2017 - InfoShqip

Pitalkat e ramazanit janë gatime që kryesisht përgatiten për muajin e agjërimit, janë shumë të preferuara dhe përgatiten në disa mënyra. Përbërësit: 1. kg miell 0.5 L ujë 1 gotë qumësht 1 lugë gjelle...

I adhuroni pitalkat e Ramazanit? Ja si bëhen (Receta)

më 5.2017 - Sovrani

Pitalkat e ramazanit janë gatime që kryesisht përgatiten për muajin e agjërimit, janë shumë të preferuara dhe përgatiten në disa mënyra. Përbërësit: 1. kg miell 0.5 L ujë 1 gotë qumësht 1 lugë gjelle tharm...

I adhuroni pitalkat e Ramazanit? Ja si bëhen

më 5.2017 - GazetaBlic

Pitalkat e ramazanit janë gatime që kryesisht përgatiten për muajin e agjërimit, janë shumë të preferuara dhe përgatiten në disa mënyra. Përbërësit: 1. kg miell 0.5 L ujë 1 gotë qumësht 1 lugë gjelle tharm...

I adhuroni pitalkat e Ramazanit? Ja si bëhen (Receta)

më 5.2017 - Republika

Pitalkat e ramazanit janë gatime që kryesisht përgatiten për muajin e agjërimit,  janë shumë të preferuara dhe përgatiten në disa mënyra. Përbërësit: 1. kg miell0.5 L ujë 1 gotë qumësht 1  lugë gjelle...

I adhuroni pitalkat e Ramazanit? Ja si bëhen (Receta)

më 5.2017 - Gazeta Express

Pitalkat e ramazanit janë gatime që kryesisht përgatiten për muajin e agjërimit,  janë shumë të preferuara dhe përgatiten në disa mënyra. Përbërësit: 1. kg miell 0.5 L ujë 1 gotë qumësht 1  lugë gjelle...

I adhuroni pitalkat e Ramazanit? Ja si bëhen (Receta)

më 5.2017 - Opozita

Pitalkat e ramazanit janë gatime që kryesisht përgatiten për muajin e agjërimit, janë shumë të preferuara dhe përgatiten në disa mënyra. Përbërësit: 1. kg miell 0.5 L ujë 1 gotë qumësht 1 lugë gjelle...

I adhuroni pitalkat e Ramazanit? Ja si bëhen (Receta)

më 5.2017 - Arbresh

Pitalkat e ramazanit janë gatime që kryesisht përgatiten për muajin e agjërimit, janë shumë të preferuara dhe përgatiten në disa mënyra. Përbërësit: 1. kg miell 0.5 L ujë 1 gotë qumësht 1 lugë gjelle tharm...

I adhuroni pitalkat e Ramazanit? Ja si bëhen

më 5.2017 - Gazeta Fjala

Pitalkat e ramazanit janë gatime që kryesisht përgatiten për muajin e agjërimit,  janë shumë të preferuara dhe përgatiten në disa mënyra. Përbërësit: 1. kg miell0.5 L ujë 1 gotë qumësht 1  lugë gjelle...

Ëmbëlsirë me fruta

më 5.2017 - Koha.net

Për përgatitjen e ëmbëlsirës me fruta iu duhen produktet e mëposhtme. Brumi: 4 vezë 4 lugë sheqer 4 lugë miell 1/3 pako pluhur për pjekje 50 gr çokollatë e zezë Lëvoren e një limoni Kremi: 750ml qumësht...

Tostë me Vezë dhe Qumësht

më 5.2017 - Politiko

Përbërësit 4 feta bukë (të trashë) 3 vezë 1/4 gotë qumësht 1/2 lugë çaji ekstrakt vaniljeje 1/4 gotë sheqer 1 lugë çaji kanellë (të imët) gjalpë Përgatitja 1. Rrihni vezët në një tas me qumështin dhe vaniljen....

Kek me kanellë dhe vanilje

më 5.2017 - Politiko

Përbërësit: 1 gotë miell ½ lugë çaji pluhur pjekës 1 lugë gjelle kanellë ¼ lugë çaji kripë ¼ gotë gjalpë/ margarinë ¾ gotë sheqer 1 vezë 1 lugë çaji ekstrakt vanilje ½ gotë qumësht ¾ gotë sheqer pluhur...

Kek me çokollatë, krem dhe fruta

më 5.2017 - Sovrani

Për të shoqëruar kekun mund të zgjidhni frutat që dëshironi, me mjedra por në vend të tyre mund të vini luleshtrydhe, mango, banane etj Përbërësit për një tavë katrore 20 x 20 cm: Për bazën me çokollatë:...

Petulla Berlina

më 5.2017 - Albeu

Petulla Berlina, një recetë e thjeshtë dhe e shijshme nga tradita jonë. Përbërësit : 500 gr miell , 40 gr tharmë, 125 ml qumësht, 100 gr sheqer , 100 gr margarinë, 1 vezë, yndyrë për pjekje. Përgatitja:...

Biskota me marmelatë

më 5.2017 - Zhurnal

Përbërësit 250 gr margarin 250 gr sheqer pluhur 2 sheqer vanilje 1 pluhur për pjekje 500 gr miell marmalate 100 gr çokollatë për zierje 100 ml qumësht 2 luge vaj kokos ose arra te bluara Hapat 1 Perzijme...

Receta e petullave të ëmbla. Pse mos t’i bëni për iftar?

më 5.2017 - Gazeta Monitor

Nëse nuk i keni provuar ende petullat e ëmbla, kjo është receta perfekte që ju duhet. Mund t’i përgatisni për iftarin e parë. Nuk ka asnjë filozofi në përgatitjen e tyre, mjafton të ndiqni udhëzimet e...

Topëza me nisheste

më 5.2017 - Sovrani

Përbërësit: 125 gr margarin 1.5 gote te çajit sheqer pluhur 2 vezë 1 lugë të gjellës Pluhur pjekje 1 vanilje 500 gr nisheste Hapat: 1. Fillimisht margarinën, sheqer pluhur, pluhur pjekjën, vaniljën, vezët...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK