më 1.2018 - BalkanWeb
Nga: ZONJA VJOLLCA 1 qepë e vogël 6 thelpinj hudhër 500 gr kërpudha 400 gr patate 800 gr spinaq Kripë, piper i zi 1 lç borzilok i thatë 20 gr gjalpë 5 kokrra vezë 50 ml qumësht ose pana Ngrohim vajin e...
BalkanWeb
Telegrafi
Sovrani
Albeu
Te Sheshi
Zhurnal
TV Koha
më 1.2018 - Telegrafi
Për 6 persona nevojiten: ▪ 450 g mish i grirë viçi ▪ 300 g rriska të gjera mishi ▪ 3 karota të prera në katrorë ▪ 2 rrënjë majdanoz të prerë në rrathë ▪ 2 degëza selinoje ▪ 1 qepë ▪ 2 thelpinj hudhre ▪...
më 1.2018 - Sovrani
Përbërësit: 3 patate 1 lugë të çajit kripë 1 lugë të çajit Biber i zi 1 lugë të gjellës gjalpë majdanoz Për mish 200 gr mish 1 qepë 1 spec 1 domate gjysmë luge salcë kripë Biber i zi Sipër: 3 lugë jogurt...
Përbërësit: 480 gr kastravec 800 ml lëng perimesh 60 gr qepë 100 ml kos (kremoz) 50 gr vaj ulliri (ekstra të virgjër) 3 gr kopër 1 kokërr lëkurë limoni 3 gr kripë 1 gr piper (i bluar) Përgatitja: 1. Për...
më 1.2018 - Albeu
Përbërësit: 4 patate mesatare 1 gotë qumësht 1 kokërr vezë 1 lugë miell 2 lugë gjelle vaj ulliri kripë piper i kuq piper i zi kopër e thatë 4 thelpinj hudhër Përgatitja: I presim patatet në feta dhe i...
më 1.2018 - Te Sheshi
Zogjtë e fshatit mund t’i përgatisni në shtëpi. Ndiqni recetën e mëposhtme, duke ruajtur lëngun e tyre të shijshëm. Mund t’i shoqëroni me garniturë me patate. Nuk kërkojnë shumë kohë për t’u gatuar dhe...
më 1.2018 - Zhurnal
Erdhi përsëri ajo kohë e vitit ku protagosnisti kryesor është kungulli. Një mijë e një receta mund të bëjmë me të nga të ëmblat te të kripurat. Sot unë po ju sjell një recete fare të thjeshtë të cilën...
Nga: ZONJA VJOLLCA 4 lgj vaj ulliri 1 qepë, 1 thelpi hudhër 1 copë rrënjë selinoje 2-3 karrota 300 gr lakër e bardhë 1 presh, 1 spec jeshil 1 kungull i njomë 300 gr lulelakër 300 gr brokoli 1 gotë qumësht...
Nga: ZONJA VJOLLCA 3 kokrra vezë 3 lgj parmixhano i grirë 150 ml pana Kripë, piper i zi 1 petë sfoljatë 100 gr proshutë cotto në feta 2-3 kunguj të njomë Në një tas rrahim vezët dhe shtojmë djathin e grirë...
më 1.2018 - TV Koha
Spinaq dhe Vezë – dy burimet më të fuqishme të hekurit dhe proteinave, bazike për mirëqenien e organizmit në një pjatë të vetme në vaktin më të rëndësishëm të ditës: atë të mëngjesit. Një mënyrë fantastike...
Me një shije dhe aromë fantastike, pak të athët, të lehtë dhe të mrekullueshme. Në një kombinim perfekt të hudhrës, dhe e pasuruar me një nga erëzat më të mrekullueshme siç është borziloku, kjo recetë...
Përbërësit 2 petë 2 vezë 2 gota qumësht Gjysmë gote te çajit vaj vegjetal djathë 1 tubë majdanoz Hapat 1 Petët i bëni në forme role, i preni me gërshërë. 2 Vezën e rrahni në një pjatë së bashku me qumësht...
Nga: ZONJA VJOLLCA 1 lakër turshi 1.5 kg 2 kokrra qepë 2 karrota mesatare 500 gr mish i grirë 1 lç piper i kuq 50 gr pure domate Kripë, piper i zi 80 gr oriz 1 filxhan çaji ujë Vaj ulliri Fillimisht shpëlajmë...
më 1.2018 - Lajmi.net
Përbërësit 2 patate mesatare 1 gotë te çajit miell gjysme gote vaj vegjetal 1 luge te gjellës gjalpë 1 luge te gjellës miell misri 1 vezë majdonoz te fresket biber të zi nenexhik Hapat Fillimisht i premë...
më 1.2018 - Portalb
E shpejtë, e shijshme dhe mbi të gjitha e shëndetshme – recetë nga dietologia Rolina Naço, përcjell shendeti.com.al Përbërësit 2 lugë supë vaj ulliri 400gr. spinaq 2 qepë, të freskëta, të prera hollë 2...
Përbërësit: 500 gr brokoli 1/2 lulelakër 1 patate 2 qepë 2 thelpinj hudhër 1 lugë gjelle trumzë 2 gota lëng perime 4 gota ujë 60 gr djathë parmixhan Përgatitja: Vendosni lulelakrën dhe gjysmën e brokolit...