më 12.2018 - Albeu
Ndoshta, këtë vit keni nevojë që gjelin e detit ta servirni të gatuar ndryshe. Në këtë artikull do të keni mundësi të gjeni plot 3 receta gatimi, ku në qendër të vëmendjes është gjeli i detit. Gjel deti...
Albeu
Standard
Gazeta Shqip
Java News
Lajmi.net
Lexo
AlbPortali
Blitz
Ekonomia Online
më 12.2018 - Standard
Për shkak të shkëmbimit të traditave, natën e ndërrimit të viteve, edhe famlijet që nuk i përkasin Shqipërisë së Jugut, bëjnë për darkën e fundit të vitit pulën me përshesh. Është një nga pjatat më të...
më 12.2018 - Gazeta Shqip
Shefi i njohur i kuzhinës, Renato Mekolli u vjen në ndihmë të gjitha amvisave me rastin e festave të fundvitit, se si mund të gatuajnë gjelin e detit të mbushur. Receta vijon si më poshtë: Përbërësit:...
më 12.2018 - Java News
Gjoksi i pulës cilësohet si pjesa më e shijshme e këtij shpendi pas pjekjes, i cili më pas mund të përcjellet me ndonjë melmesë të mundshme. Ja receta e gjoksit të pulës me salcën kremoze, të bashkëngjitur...
më 12.2018 - Lajmi.net
Gjoksi i pulës cilësohet si pjesa më e shijshme e këtij shpendi pas pjekjes, i cili më pas mund të përcjellet me ndonjë melmesë të mundshme. Sidoqoftë, Living ka treguar recetën e gjoksit të pulës me salcën...
më 12.2018 - Lexo
më 12.2018 - AlbPortali
Sidoqoftë, Living ka treguar recetën e gjoksit të pulës me salcën kremoze, të bashkëngjitur me hudhër e limon, e destinuar për 4 persona. PËRBËRËSIT PËR 4 PERSONA: Loading... 4 gjokse pule 3 lugë vaj ulliri...
më 12.2018 - Blitz
Asortimentet e nevojshme: 1/2 kg mish viçi i grirë, 75 gr arra, 75 gr gështenja, 75 gr stika, 50 gr stafidhe, 50 gr konjak, 300 gr lëng portokalli, 2 shkopinj kanelle, pak majdanoz, 1 kokërr qepë e madhe...
më 12.2018 - Ekonomia Online
Shefi i njohur i kuzhinës, Renato Mekolli u vjen në ndihmë të gjitha amvisave me rastin e festave të fundvitit, se si mund të gatuajnë gjelin e detit të mbushur. Receta vijon si më poshtë: Gjeldeti i mbushur...
më 12.2018 - Zhurnal
Përbërësit 600 gr miell pak kripë vaj ujë PËRBËRËSIT PËR GJELLEN 250g mish 1 filxhan gjalpë 300 gr qepë kripë piper i zi Hapat 1 Në fillim përgatisni gjellën, që do të shërbejë si mbushje për lakrorin....
më 12.2018 - Vizion Plus
më 12.2018 - Koha Jone
Gjeli i Detit cilësohet si mbreti i tryzës festive të Vitit të Ri. Por për familje të vogla një gjel i gatuar në mënyrën tradicional do të konsiderohej i shkuar dëm. Ndaj ne ju paraqesim një recetë alternative,...
më 12.2018 - LajmiFundit
Përbërësit: 8 kofshë pule;- 200 gr. speca të freskët të gjelbër; 400 gr. molla;- 120 gr. qepë;-2 thelb hudhër;- 100 mi. verë e bardhë;1 lugë spec i ëmbël, i kuq dhe i bluar;-1 lugë mustardë; kripë, piper...
më 12.2018 - Insajderi
Gjeli i mbushur në traditën shqiptare ka disa variante. Çdo fundvit, ne kërkojmë të gjejmë një recetë që të jetë e veçantë, e shijshme dhe, mbi të gjitha, pa shumë mundime. Kjo që do t’ju propozojmë sot...
më 12.2018 - Telegrafi