Tre receta unike për gatimin e gjelit të detit

më 12.2018 - Albeu

Ndoshta, këtë vit keni nevojë që gjelin e detit ta servirni të gatuar ndryshe. Në këtë artikull do të keni mundësi të gjeni plot 3 receta gatimi, ku në qendër të vëmendjes është gjeli i detit. Gjel deti...

Receta tradicionale e jugut për festa…

më 12.2018 - Standard

Për shkak të shkëmbimit të traditave, natën e ndërrimit të viteve, edhe famlijet që nuk i përkasin Shqipërisë së Jugut, bëjnë për darkën e fundit të vitit pulën me përshesh. Është një nga pjatat më të...

“Gjeldeti i mbushur”, receta e Renato Mekollit për Vitin e Ri

më 12.2018 - Gazeta Shqip

Shefi i njohur i kuzhinës, Renato Mekolli u vjen në ndihmë të gjitha amvisave me rastin e festave të fundvitit, se si mund të gatuajnë gjelin e detit të mbushur. Receta vijon si më poshtë: Përbërësit:...

Gjoks pule me salcë kremoze, receta për 4 persona që duhet ta gatuani të gjithë

më 12.2018 - Java News

Gjoksi i pulës cilësohet si pjesa më e shijshme e këtij shpendi pas pjekjes, i cili më pas mund të përcjellet me ndonjë melmesë të mundshme. Ja receta e gjoksit të pulës me salcën kremoze, të bashkëngjitur...

Gjoks pule me salcë kremoze, hudhër e limon, receta që duhet ta gatuani të gjithë

më 12.2018 - Lajmi.net

Gjoksi i pulës cilësohet si pjesa më e shijshme e këtij shpendi pas pjekjes, i cili më pas mund të përcjellet me ndonjë melmesë të mundshme. Sidoqoftë, Living ka treguar recetën e gjoksit të pulës me salcën...

Gjoks pule me salcë kremoze, receta që duhet ta gatuani të gjithë

më 12.2018 - Lexo

Gjoksi i pulës cilësohet si pjesa më e shijshme e këtij shpendi pas pjekjes, i cili më pas mund të përcjellet me ndonjë melmesë të mundshme. Ja receta e gjoksit të pulës me salcën kremoze, të bashkëngjitur...

Gjoks pule me salcë kremoze, hudhër e limon, receta që duhet ta gatuani të gjithë

më 12.2018 - AlbPortali

Sidoqoftë, Living ka treguar recetën e gjoksit të pulës me salcën kremoze, të bashkëngjitur me hudhër e limon, e destinuar për 4 persona. PËRBËRËSIT PËR 4 PERSONA: Loading... 4 gjokse pule 3 lugë vaj ulliri...

Akoma nuk keni vendosur çfarë te gatuani natën e ndërrimit te viteve? Ja zgjidhja

më 12.2018 - Blitz

Asortimentet e nevojshme: 1/2 kg mish viçi i grirë, 75 gr arra, 75 gr gështenja, 75 gr stika, 50 gr stafidhe, 50 gr konjak, 300 gr lëng portokalli, 2 shkopinj kanelle, pak majdanoz, 1 kokërr qepë e madhe...

Gjoks pule me salcë kremoze, hudhër e limon, receta që duhet ta gatuani të gjithë

më 12.2018 - Ekonomia Online

Gjoksi i pulës cilësohet si pjesa më e shijshme e këtij shpendi pas pjekjes, i cili më pas mund të përcjellet me ndonjë melmesë të mundshme. Sidoqoftë, Living ka treguar recetën e gjoksit të pulës me salcën...

“Gjeldeti i mbushur”, receta e Renatos për natën e Vitit të Ri

më 12.2018 - Lexo

Shefi i njohur i kuzhinës, Renato Mekolli u vjen në ndihmë të gjitha amvisave me rastin e festave të fundvitit, se si mund të gatuajnë gjelin e detit të mbushur. Receta vijon si më poshtë: Përbërësit:...

“Gjeldeti i mbushur”, receta e Renatos për natën e Vitit të Ri

më 12.2018 - Java News

Shefi i njohur i kuzhinës, Renato Mekolli u vjen në ndihmë të gjitha amvisave me rastin e festave të fundvitit, se si mund të gatuajnë gjelin e detit të mbushur. Receta vijon si më poshtë: Gjeldeti i mbushur...

Receta tradicionale e lakrorit për natën e Vitit të Ri

më 12.2018 - Zhurnal

Përbërësit 600 gr miell pak kripë vaj ujë PËRBËRËSIT PËR GJELLEN 250g mish 1 filxhan gjalpë 300 gr qepë kripë piper i zi Hapat 1 Në fillim përgatisni gjellën, që do të shërbejë si mbushje për lakrorin....

Receta tradicionale e jugut për darkën e fundit të vitit

më 12.2018 - Vizion Plus

Për shkak të shkëmbimit të traditave, natën e ndërrimit të viteve, edhe famlijet që nuk i përkasin Shqipërisë së Jugut, bëjnë për darkën e fundit të vitit pulën me përshesh. Është një nga pjatat më të...

Receta e përsheshit tradicional për darkën e fundit të vitit

më 12.2018 - Lexo

Për shkak të shkëmbimit të traditave, natën e ndërrimit të viteve, edhe famlijet që nuk i përkasin Shqipërisë së Jugut, bëjnë për darkën e fundit të vitit pulën me përshesh. Është një nga pjatat më të...

Gjel deti me përshesh në lakër, receta alternative e gatimit për Vitin e Ri

më 12.2018 - Koha Jone

Gjeli i Detit cilësohet si mbreti i tryzës festive të Vitit të Ri. Por për familje të vogla një gjel i gatuar në mënyrën tradicional do të konsiderohej i shkuar dëm. Ndaj ne ju paraqesim një recetë alternative,...

Receta tradicionale e jugut për darkën e Vitit të Ri dhe Gjelin e Detit

më 12.2018 - LajmiFundit

Për shkak të shkëmbimit të traditave, natën e ndërrimit të viteve, edhe famlijet që nuk i përkasin Shqipërisë së Jugut, bëjnë për darkën e fundit të vitit pulën me përshesh. Është një nga pjatat më të...

Receta e përsheshit tradicional për darkën e fundit të vitit

më 12.2018 - Java News

Për shkak të shkëmbimit të traditave, natën e ndërrimit të viteve, edhe famlijet që nuk i përkasin Shqipërisë së Jugut, bëjnë për darkën e fundit të vitit pulën me përshesh. Është një nga pjatat më të...

Ja çfarë do gatuajmë sot

më 12.2018 - Lexo

Përbërësit: 8 kofshë pule;- 200 gr. speca të freskët të gjelbër; 400 gr. molla;- 120 gr. qepë;-2 thelb hudhër;- 100 mi. verë e bardhë;1 lugë spec i ëmbël, i kuq dhe i bluar;-1 lugë mustardë; kripë, piper...

Gjeli i mbushur – receta tradicionale e Vitit të Ri

më 12.2018 - Insajderi

Gjeli i mbushur në traditën shqiptare ka disa variante. Çdo fundvit, ne kërkojmë të gjejmë një recetë që të jetë e veçantë, e shijshme dhe, mbi të gjitha, pa shumë mundime. Kjo që do t’ju propozojmë sot...

Gjeli i mbushur, çfarë nuk duhet harruar për recetën tradicionale të Vitit të Ri

më 12.2018 - Telegrafi

Gjeli i mbushur në traditën shqiptare ka disa variante. Çdo fundvit, ne kërkojmë të gjejmë një recetë që të jetë e veçantë, e shijshme dhe, mbi të gjitha, pa shumë mundime. Kjo që do t’ju propozojmë sot...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK