më 1.2019 - Flaka
E diela njihet si një ndër ditët kur kërkesat për pushim janë mjaft të mëdha. E pushimi kërkohet të bëhet edhe në aspektin ushqimor. Por, me qëllim që të mos pasivizohemi tërësisht, Living ka përgatitur...
Flaka
Alsat-M
Vizion Plus
Java News
Lajmi.net
AlbPortali
Telegrafi
BalkanWeb
më 1.2019 - Alsat-M
Një gatim shumë interesant për t’u shërbyer sidomos në ditë pushimi, në një tavolinë me miq apo familjarë. Nevojiten: – 100 g gjalpë, – 2 lugë vaj, – 400 gramë mish të bardhë pule, – kripë dhe piper, –...
më 1.2019 - Vizion Plus
Dita e dielë shpesh na vë në dilemë në lidhje me atë se çfarë duhet të gatuajmë. Për këtë arsye living sjell pjatën perfektë të fundjavës. Për këtë të dielë Living ka sugjeruar se pjata perfekte do të...
më 1.2019 - Java News
PËRBËRËSIT PËR 4 PERSONA: 4 fileta pule 2 speca të kuq, të prerë në kubikë të vegjël ose në rripa të hollë të gjatë 200 ml pana për kuzhinë + 3 lugë pana (do t’i përdorim në fund) gjalpë, kripë e piper...
më 1.2019 - Lajmi.net
më 1.2019 - AlbPortali
E pushimi kërkohet të bëhet edhe në aspektin ushqimor. Por, me qëllim që të mos pasivizohemi tërësisht, Living ka përgatitur një recetë të shpejtë për darkën e së dielës. Përbërësit për 4 persona: Loading......
më 1.2019 - Telegrafi
Një gatim shumë interesant për t’u shërbyer sidomos në ditë pushimi, në një tavolinë me miq apo familjarë Nevojiten: – 100 g gjalpë, – 2 lugë vaj, – 400 gramë mish të bardhë pule, – kripë dhe piper, –...
më 1.2019 - BalkanWeb
Nga: ZONJA KATERINA 500 gr taljatele, 2-3 fileto pule, 300-400 gr kërpudha, 1 qepë të grirë hollë, 2-3 thelpinj hudhër, 1 lgj niseshte, 2 gota qumësht, 2 lgj gjalpë, Kripë, piper, majdanoz. Presim filetot...