më 12.2015 - Java News
Qumështori është një recetë e thjeshtë dhe shumë e shëndetshme për organizmin. Për të realizuar një ëmbëlsirë të tillë mjafto që të keni këto përbërës kryesorë si; 1 kg qumësht, 10 vezë, sheqer sipas dëshirës...
Java News
Bota Sot
Republika
Gazeta Express
BalkanWeb
Yll Press
Aktuale
Lajmi.net
Klan
më 12.2015 - Bota Sot
Byreku francez ndryshon nga mënyra sesi ne i gatuajmë byrekët. Ndryshe, ato quhen Quiche Lorraine. Përbërësit: ▪ 250 gr miell ▪ 125 gr gjalpë (të jetë i butë në temperaturë ambienti) ▪ 1 e verdhë veze...
më 12.2015 - Republika
më 12.2015 - Gazeta Express
Krofnet është një lloj embëlsire që përgatitet me miell, qumësht, vezë dhe mund të mbushet në brendësi, me reçel, çokokrem, çokollatë apo sheqer pluhur. Përbërësit 500 ml qumësht 5 lugë sheqer 1 lugë kripë...
më 12.2015 - BalkanWeb
Nga: ZONJA VJOLLCA* 125 gr miell 250 ml qumësht 5 lgj ujë me gaz 3 kokrra vezë 1 lç kripë 125 gr rukola 600 gr domate 50 gr djathë parmixhano 250 gr rikota (ose gjizë pa kripë) 6 lgj vaj Kripë...
më 12.2015 - Yll Press
Si fillim do të përgatisim brumin. E përziejmë majanë e bukës me pak qumësht . Më pas hedhim 4 të verdhat e vezëve duke shtuar sheqerin dhe pak kripë. Krofnet është një lloj embëlsire që përgatitet me...
më 12.2015 - Aktuale
më 12.2015 - Lajmi.net
Krofnet janë një lloj embëlsire që përgatitet me miell, qumësht, vezë dhe mund të mbushet në brendësi, me reçel, çokokrem, çokollatë apo sheqer pluhur. Përbërësit 500 ml qumësht 5 lugë sheqer 1 lugë kripë...
më 12.2015 - Klan
Përbërësit: 500 gr miell 200 gr gjalpë 1 bustin vanilje 1 lugë mjaltë pak kripë 1 vezë lëkurën e grirë të një portokalli 150 gr sheqer pluhur 1 bustin maja pana të freskët 50 gr miell misri Përgatitja:...