Oriz me vezë të skuqura dhe brokoli

më 10.2019 - Zhurnal

Përbërësit : 2 lugë vaj vegjetal 2 kokrra vezë (të mëdha) kripë 2 gota oriz i zi (i gatuar, nga rreth 1 filxhan oriz i pagatuar) 1/4 filxhani salcë shafrani indian brokoli (të pjekur me vaj ananasi me...

Pulë me pilaf dhe perime

më 10.2019 - BalkanWeb

1 pulë, 1 qepë, 1 karrotë, 2-3 lgj vaj, ½ gotë verë të bardhë, 1 koncentrat perimesh, Kripë, piper, arrë moskat, Rozmarinë, dafine 1 kokërr limon, 1 lgj niseshte. 2 gota oriz, 4 gota uje, 2 lugë vaj ulliri,...

Receta më e shijshme e supës me pulë

më 10.2019 - RTV 21

Një recetë shumë e lehtë për ta përgatitur Supat ofrojnë në një zgjedhje të vetme vlera ushqyese të mrekullueshme si vitamina, minerale, oligo-elemente, fibra, antioksidantë dhe sasi të ulët në kalori....

Supë Kremoze Me Brokoli – Receta e Shijshme e Vjeshtës

më 10.2019 - Medial

Bëhet fjalë për një perime miqësore me stomakun, të lirë në çmim por shumë të pasur në vlera dhe shije. Foto: Flickr Supa me brokoli është një nga recetat që nuk duhet të mungojë në tryezën e dikujt që...

Bukë me vezë, shija unike e një mëngjesi të shëndetshëm

më 10.2019 - Alsat-M

Bukët me vezë janë tradita më e njohur e kuzhinës shqiptare, sidomos mëngjeseve kur nënat shpejtonin përherë t’i përgatisnin për të vegjël e të rritur para se të niseshin në shkollë a në punë. Ashtu si...

Bukë me vezë, shija unike e një mëngjesi të shëndetshëm

më 10.2019 - Top Channel

Bukët me vezë janë tradita më e njohur e kuzhinës shqiptare, sidomos mëngjeseve kur nënat shpejtonin përherë t’i përgatisnin për të vegjël e të rritur para se të niseshin në shkollë a në punë. Ashtu si...

Bukë me vezë, shija unike e një mëngjesi të shëndetshëm

më 10.2019 - Ekonomia Online

Bukët me vezë janë tradita më e njohur e kuzhinës shqiptare, sidomos mëngjeseve kur nënat shpejtonin përherë t’i përgatisnin për të vegjël e të rritur para se të niseshin në shkollë a në punë. Ashtu si...

Bukë me vezë, shija unike e një mëngjesi të shëndetshëm

më 10.2019 - Epoka e Re

Bukët me vezë janë tradita më e njohur e kuzhinës shqiptare, sidomos mëngjeseve kur nënat shpejtonin përherë t’i përgatisnin për të vegjël e të rritur para se të niseshin në shkollë a në punë. Ashtu si...

Bukë me vezë, shija unike e një mëngjesi të shëndetshëm

më 10.2019 - Flaka

Bukët me vezë janë tradita më e njohur e kuzhinës shqiptare, sidomos mëngjeseve kur nënat shpejtonin përherë t’i përgatisnin për të vegjël e të rritur para se të niseshin në shkollë a në punë. Ashtu si...

Speca gogozhare të mbushura me fileto pule, djathë dhe perime

më 10.2019 - BalkanWeb

4 speca gogozhare, ½ fileto pule, 100 gr djathë të verdhë, 1-2 kokrra vezë, 1 lgj kos, ½ presh (pjesa e bardhë), 1 domate, Kripë, piper Vaj ulliri. Fillimisht pastrojmë specat nga farat. Presim fileton...

Spinaq me oriz, fileto pule dhe salcë kosi

më 10.2019 - BalkanWeb

1 kg spinaq, 1 filxhan oriz, ½ finok, 3-4 qepë të njoma, 4 lgj vaj ulliri, 2-3 lgj uthull, 1 gotë verë, Kripë, piper, koper, Cipë portokalli Salca shoqëruese me kos 200 gr kos, ½ lgj niseshte, 1 portokall...

Bukë Me Vezë – Shija Unike E Një Mëngjesi Të Shëndetshëm

më 10.2019 - Medial

Ashtu si dikur edhe sot buka me vezë mbetet ideale për një mëngjes të shëndetshëm. Foto: Flickr Bukët me vezë janë tradita më e njohur e kuzhinës shqiptare, sidomos mëngjeseve kur nënat shpejtonin përherë...

Krem pule

më 10.2019 - Zhurnal

Përbërësit: 650 gr gjoks pule 2 karotë 1 qepë 100 ml pana (e freskët) 40 gr thërrime buke 1.5 lt ujë 2 gjethe dafine 3 degëza trumëz 3 degëza rozmarinë disa fleta karafil disa kokrra piper i zi arrëmyshk...

Speca Turshi të Shtruar Me Gjizë – Mënyra Më e Mirë e Përgatitjes në Shtëpi

më 10.2019 - Medial

Specat me gjizë janë një garniturë mjaft e këndshme që plotëson gatimet gjatë ditëve të dimrit duke i pasuruar me shije. Foto: Flickr Fantastike për shoqërimin e gatimeve të ngrohta, shumëfishojnë shijen...

Spinaqi Pjekur me Miell Misri dhe Gjizë – Shija e Traditës në Tyrezë

më 10.2019 - Medial

Me disa përbërës që gjendet gjithnjë në shtëpi dhe në shumë pak kohë do të keni në tryezë një nga recetat më të mira të traditës. Foto: Flickr Një ndër shijet më tradicionale të tryezave shqiptare janë...

Salmon i skuqur me gjalpë, shparguj dhe vezë të zier

më 10.2019 - Flaka

Përbërësit: Fileta salmoni • Shparguj të gjelbër • Verë e bardhë • Sallatë e gjelbër • Rukola • 1 kokërr vezë Përgatitja: Pastroni mirë nga cipat shpargujt. Vendosini në tigan në zjarr të ulët dhe shtoni...

Pulë e zier me ullinj

më 10.2019 - Flaka

Përbërësit: 1 kg pulë e prerë në copa; ⦁ 2 qepë; ⦁ 4 thelb hudhër; ⦁ 2 speca të kuq, të freskët; ⦁ 100 gr. ullinj; ⦁ 200 gr. domate të freskëta; ⦁ 1 konservë domate, (pa lëkurë, 270 gr.); ⦁ 1 spec djegës;...

Pite me djathë

më 10.2019 - Flaka

Përbërësit: 500 g petë të gatshme, – 2 kube të vogla tharmë të freskët, – 250 ml qumësht, – 6 lugë miell, – gjysmë luge të vogël kripë, – 100 gr vaj, – 200 gr djathë, – 200 gr. ko s. Përgatitja: Tharmin...

Kunguj të njomë me spageti

më 10.2019 - BalkanWeb

Nga: ZONJA KATERINA 2 kunguj të njomë 1 qepë të thatë 1-2 domate 2-3 thelpinj hudhër 2-3 lgj vaj ulliri 250 gr makarona spageti 3 gota ujë ose lëng mishi apo perimesh Kripë, piper i zi Borzilok, majdanoz...

Bukë e shpejtë në tavë me kapak

më 10.2019 - BalkanWeb

Nga: ZONJA KATERINA 1 kg miell (300 gr miell integral /400 gr miell gruri me krunde /300 gr miell i zakonshëm) 600 ml ujë të vakët 2 zarfa maja 1 lugë supe sheqer 2 lugë supe kripë 1 lç turmerik (kurkuma)...

Oriz i skuqur me mish viçi

më 10.2019 - Zhurnal

Përbërësit: 60 ml vaj (vaj Olim) 2 vezë 100 gr mish viçi 15 ml salcë soje pak hudhër (e grirë) 1 karotë 100 gr oriz 50 ml ujë kripë piper disa qepë e njomë Përgatitja: 1 Hedhim në një tigan 30 ml vaj...

Si të përgatisni mish pule të zier me lëng limoni, shije e mrekullueshme

më 10.2019 - Flaka

Gatimet me pulë janë gjithnjë ndër zgjedhjet e para në rastet kur nuk keni shumë kohë të përgatisni dreka apo darka të mira. Kjo për shkak të shijes së mirë që ky mish ka, vlerave që i dhuron trupit, por...

Makarona me brokoli dhe gjizë, të mrekullueshme për darkë

më 10.2019 - Flaka

Kjo është një recetë fantastike, e thjeshtë dhe e lehtë për t’u përgatitur. Kërkon vetëm pak minuta për t’u përgatitur port ë mrekullon me shijen e saj. Makaronat me brokoli dhe gjizë janë ideale për t’u...

Byrek role me kungull

më 10.2019 - BalkanWeb

Nga: ZONJA KATERINA 3-4 kunguj të njomë 300-400 gr djathë të bardhë 2-3 kokrra vezë 2 lgj miell ermik ose oriz Kripë, piper, koper Majdanoz, nenexhik ½ gotë pana ose qumësht 2 lgj gjalpë 4-5 petë byreku...

Qoftë me lëng me mish të grirë dhe lakër

më 10.2019 - BalkanWeb

Nga: ZONJA KATERINA 500 gr lakër të bardhë 300 gr mish të grirë 2-3 lgj oriz 1 kokërr qepë 1 karrotë 2 të bardha veze Kripë, piper, koper Majdanoz, nenexhik 1.5 litër lëng mishi / perimesh 3-4 lgj vaj...

Mënyra perfekte e përgatitjes së preshit për byrekun më të shijshëm

më 10.2019 - Portalb

Byreku me presh është padyshim një ndër recetat më të shijshme dhe natyrisht ndër kombinimet më perfekte në përgatitjen e byrekut. Sidomos tani kur është edhe stina e preshit dhe përgatitjet e recetave...

Mish pule i pjekur në skarë me misër aromatik

më 10.2019 - Flaka

Propozim perfekt për ushqim të lehtë Përbërësit: – 1 kg kofshë pule me kocka dhe lëkurë; – 2 misra të mëdhenj; – 1 filxhan i vogël fletë të freskëta borziloku; – ½ e filxhanit të vogël fletë të freskëta...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK