Krofne

më 1.2016 - Politiko

Kjo recetë e krofneve është tejet e shijshme. Përbërësit 500 ml qumësht 5 lugë sheqer 1 lugë kripë 4 kokrra vezë Vaj misri I kg miell Maja buke Sheqer pluhur Reçel ose çokollatë Përgatitja Si fillim do...

Tortë me mollë

më 1.2016 - GazetaBlic

Përbërësit: -3 kokrra mollë, -5 vezë, -400 gr miell, -300 gr sheqer, -150 ml vaj kikiriku, -200 ml qumësht, -1 pako maja për ëmbëlsira, -1 lugë sheqeri ngjyrë kafeje, -pak lëng limoni, -pak sheqer pluhur....

Kek me karota

më 1.2016 - Gazeta Express

Përbërësit 3 karota mesatare 3 vezë ¾ e një filxhani me vaj vegjetal 2 filxhanë miell 1 filxhan e gjysmë sheqer Gjysmë lugë kafeje sodë buke Për kremin 1 filxhan sheqer 1 filxhan kakao 1 çerek filxhani...

Puding me biskota – Receta

më 1.2016 - Aktuale

Nëse dëshironi diçka të ëmbël dhe të shijshme, atëherë kjo recetë është për ju. Kjo është një nga ëmbëlsirat më të lehta dhe e shijshme për t’u ngrënë… Përbërësit: 10 biskota 2 lugë rum 4 vezë 1 litër...

Receta/ Si të përgatisni kek me çokollatë

më 1.2016 - Java News

Përbërësit: 350g gjalpë e zbutur 675g sheqer 250 ml qumësht 1 lugë gjelle lëng limoni 90g kakao 260g miell 5 vezë në temperaturë dhome 15g sheqer vanilje 1 Nescafe 3n1 e perzier me 50ml ujë të...

Si të bëni brum të shkëlqyer (Recetë)

më 1.2016 - Arbresh

Përdoreni brumin sipas nevojës, nga ky mund të bëni kifle, shtrudle, petulla, krofne, çdo gjë që ju mund ta paramendoni. Po ju paraqesim një recetë univerzale për brumin nga i cili mund të bëni forma të...

Puding me biskota

më 1.2016 - Gazeta Express

Nëse dëshironi diçka të ëmbël dhe të shijshme, atëherë kjo recetë është për ju. Kjo është një nga ëmbëlsirat më të lehta dhe e shijshme për t’u ngrënë… Përbërësit: 10 biskota 2 lugë rum 4 vezë 1 litër...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK