më 1.2016 - RTK
Përbërësit: 250 gr gjalpë 250 gr sheqer 5 vezë Një pako sheqer vanilje Nje pako pluhur per pjekje 1 kg molla 350 gr miell Përgatitja: 1.Mollëve ua heqim lëvoren dhe bërthamat dhe i presim në feta....
RTK
infoGLOBI
Java News
GazetaBlic
Ilirida.net
Republika
Lajmi.net
më 1.2016 - infoGLOBI
Shpërndaje Facebook Twitter Google + Përbërësit: 250 gr gjalpë 250 gr sheqer 5 vezë Një pako sheqer vanilje Nje pako pluhur per pjekje 1 kg molla 350 gr miell Përgatitja: 1.Mollëve ua heqim lëvoren...
më 1.2016 - Java News
Përbërësit: 2 Kungulleshka të vogla (15) 125 gr djathë feta Një lugë gjelle erëza të gjelbra të ndryshme 3 lugë gjelle vaj ulliri 6 domate qershi Disa ullinj të zinj 2 qepë pranverore Kripë, piper Përgatitja...
Shpërndaje Facebook Twitter Google + Përbërësit: Miell 2 të bardhët e vezës 100 gr gjalpë 1 gotë kos 1 pluhur për pjekje Djathë Kripë Përgatitja: Në një enë e përziejmë kosin me të bardhët e vezës, pluhurin...
Për 4 persona nevojiten: 4 fileto gjoksi pule ½ kg spinaq i freskët 4 lugë gjelle gjizë 1 domate e grirë në rende 1 spec i gjelbër ½ lugë gjelle kopër e prerë hollë 2 lugë gjelle vaj ulliri 2 lugë gjelle...
më 1.2016 - GazetaBlic
Përbërësit: 8 të bardha të vezës 8 lugë sheqer 1 lugë vaj 3 lugë miell 2 lugë grizë (ermik) 1 pluhur pastë 300 gr arra të coptuara Filli: 1 litër qumësht 8 të kuq të vezës 250 gr sheqer 2 pudinga...
më 1.2016 - Ilirida.net
Përbërësit: -Djath çedar, i prerë në kube -Patate të ziera, të shtypura dhe të ftohura -Qepë e gjelbër -Pluhur hudhre -Sallamë -Vezë -Miell -Kripë, piper Përgatitja: Patatet e shtypura vendosen në një...
më 1.2016 - Republika
Përbërësit: ▪ 1 kg. filetë pule ▪ gjethe spinaq ▪ proshutë pule ▪ djathë për shkrirje ▪ kripë ▪ piper të zi të grirë ▪250 ml. ajkë për gatim ▪ vaj për gatim Përgatitja: E shtypim filetën e pulës...
Perberesit: 200 gr Djathe feta 200 gr Gjize Nje thelp hudhre 2 Luge gjelle magdanoz i fresket Pak rosmarin 2 Luge gjelle vaj ulliri Gjysem speci i kuq djeges Krip,piper Sipas nevojes per ta holluar...
Përbërësit: 250 gr Gjalp 250 gr Sheqer 5 Ve Një pako sheqer vanilje Nje pako pecive (bakin, pluhur per pjekje,aditiv) 1 kg Moll] 350 gr Miell Përgatitja: Mollëve ua heqim lëvoren dhe bërthamat dhe...
më 1.2016 - Lajmi.net
Provojeni dhe do ngeleni të mahnitur! Përbërësit: 250 gr gjalpë 250 gr sheqer 5 vezë Një pako sheqer vanilje Nje pako pluhur per pjekje 1 kg molla 350 gr miell Përgatitja: 1.Mollëve ua heqim lëvoren...
Përbërësit: 200 gr. gjalpë, 1 gotë e gjysmë e ujit sheqer pluhur, 1 gotë e çajit vaj, 1 vezë vetëm e kuqja, 3 lugë të supës kakao, 1 pecivë (pluhur për pjekurina), Miell deri sa bëhet një brumë i...
Përbërësit: (recetë origjinale) 100 ml ajkë e ëmbël 250 g gjalpë 300 g sheqer 2 pako sheqer vanilje 250 g arrë kokosi Lustër: 300-400 g çokollatë të ligët * 9-12 lugë vaj Përgatitja: Shkrijmë gjalpin dhe...
Një kek i butë në aromë portokalli dhe i thjeshtë për tu përgatitur. Një ëmbëlsirë që do ju bëjë mëngjesin tuaj te mrekullueshëm. Përgatitja: 15 Min – Pjekja: 30 Min – Sasia: 6 Persona Përbërësit për Kek...
PËRBËRËSIT: 4 vezë 1 filxhan sheqer 1 filxhan vaj ½ filxhan ujë 3 lugë kakao 1 pako e pluhur pjekje 1 pako vanilje 1.5 gota miell 2 lekurë portokalli 1.5 gote qumesht te ftohet Per fillin: 3 gota qumesht,...
Materiale për brumë ; 2 vezë 2 gota të vogla sheqer 1 filxhan i vogël vaj 2 gota qumësht 1 vanilje Gjysmë k pako. Pluhur 3 lugë kakao 2 gota miell + 1 lugë gjelle Per mbushje: 2 shllaga 1,5 gota opla...
më 1.2016 - Telegrafi
Përbërësit: ▪ 1 kg. filetë pule ▪ gjethe spinaq ▪ proshutë pule ▪ djathë për shkrirje ▪ kripë ▪ piper të zi të grirë ▪250 ml. ajkë për gatim ▪ vaj për gatim Përgatitja: E shtypim filetën...
Përbërësit: ▪ 1 kg. mish të zier pule pa kocka ▪ 300 gr. spinaq ▪ gjysmë kokë selino ▪ 1 mollë më të madhe ▪ 2 rriska ananas ▪ 100 gr. arra ▪ 100 gr. kërpudha të marinuara (mund edhe nga konserva)...
më 1.2016 - Gazeta Express
më 1.2016 - Zhurnal
Qofte me kungulleshë Publikuar 24.01.2016 në 10:27 nga R.Zh. | 1 i lexuar Përbërësit: ▪ Kungulleshë ▪ Miell ▪ Vezë ▪ Djathë ▪ Kripë ▪ Piper ▪ Vaj ulliri Përgatitja: Grijmë...