më 4.2021 - Revista Kosovarja
Përbërësit 250 gr gjalpë 1 gote vaj vegjetal 1 vezë 1 gote sheqer pluhur 1 Pluhur pjekje miell Mbushja brenda 4-5 molla të grira 2 luge te çajit kanellë 1luge te çajit arra Hapat Vajin me gjalpin e derdhni...
Revista Kosovarja
Lajmi.net
Zhurnal
Telegrafi
më 4.2021 - Lajmi.net
Çdo ëmbëlsirë që hamë shoqërohet me një kujtim dhe kujtimet më të bukura i ngjall padyshim aroma e agrumeve. Portokallet në veçanti i japin ëmbëlsirave një shije freskie të pashoqe që nuk mund të konkurohet...
Ballokumja është një nga ëmbëlsirat autentike shqiptare, traditë e qytetit të Elbasanit dhe simbol i Ditës së Verës gjithashtu. Pavarësisht se tradita e përgatitjes së saj është me rastin e Ditës së Verës...
më 4.2021 - Zhurnal
Më të shijshme me siguri nuk e keni provuar Përbërësit: – 250 g bollgur të imët; – grurë; – 40 g miell; – 2 lugë sheqer – 1 lugë e vogël tharmë; – pak kripë – 500 ml ujë të ngrohtë; – 1 qese pluhur për...
Më të shijshme me siguri nuk e keni provuar. Përbërësit: – 250 g bollgur të imët; – grurë; – 40 g miell; – 2 lugë sheqer – 1 lugë e vogël tharmë; – 1 pak kripë – 500 ml ujë të ngrohtë; – 1 qese pluhur...
më 4.2021 - Telegrafi
Më të shijshme me siguri nuk e keni provuar Përbërësit: – 250 g bollgur të imët; – grurë; – 40 g miell; – 2 lugë sheqer – 1 lugë e vogël tharmë; – 1 pak kripë – 500 ml ujë të ngrohtë; – 1 qese pluhur për...
më 3.2021 - Lajmi.net
Fantastike në shije, krejt e lehtë në përgatitje, hallva vijon të mbetet një nga ëmbëlsira klasike, tradicionale shqiptare. E përgatitur në mënyra të ndryshme, me miell misri a gruri, me qumësht nëse dëshironi...
Përgatitja dhe pjekja e një ëmbëlsire perfekte është një mision i vështirë por shumë fitimprurës në aspektin e kënaqësisë, shkruan “AgroWeb”. Gjithçka duhet të jetë në perfeksion, që nga masat, sasia dhe...