Gurabija me mollë, ideale t’i shoqëroni me kafe

më 4.2021 - Revista Kosovarja

Përbërësit 250 gr gjalpë 1 gote vaj vegjetal 1 vezë 1 gote sheqer pluhur 1 Pluhur pjekje miell Mbushja brenda 4-5 molla të grira 2 luge te çajit kanellë 1luge te çajit arra Hapat Vajin me gjalpin e derdhni...

Keku i butë me lëkurë portokalli – Ëmbëlsira e duhur për çdo kohë të ditës

më 4.2021 - Lajmi.net

Çdo ëmbëlsirë që hamë shoqërohet me një kujtim dhe kujtimet më të bukura i ngjall padyshim aroma e agrumeve. Portokallet në veçanti i japin ëmbëlsirave një shije freskie të pashoqe që nuk mund të konkurohet...

Ballokumet tradicionale nga Elbasani – Receta e shijshme

më 4.2021 - Lajmi.net

Ballokumja është një nga ëmbëlsirat autentike shqiptare, traditë e qytetit të Elbasanit dhe simbol i Ditës së Verës gjithashtu. Pavarësisht se tradita e përgatitjes së saj është me rastin e Ditës së Verës...

Krepat marokene ‘Baghrir’: Recetë e përsosur së cilës është e pamundshme t’i rezistosh!

më 4.2021 - Zhurnal

Më të shijshme me siguri nuk e keni provuar Përbërësit: – 250 g bollgur të imët; – grurë; – 40 g miell; – 2 lugë sheqer – 1 lugë e vogël tharmë; – pak kripë – 500 ml ujë të ngrohtë; – 1 qese pluhur për...

Krepat marokene ‘Baghrir’

më 4.2021 - Revista Kosovarja

Më të shijshme me siguri nuk e keni provuar. Përbërësit: – 250 g bollgur të imët; – grurë; – 40 g miell; – 2 lugë sheqer – 1 lugë e vogël tharmë; – 1 pak kripë – 500 ml ujë të ngrohtë; – 1 qese pluhur...

Krepat marokene ‘Baghrir’: Recetë e përsosur së cilës është e pamundshme t’i rezistosh!

më 4.2021 - Telegrafi

Më të shijshme me siguri nuk e keni provuar Përbërësit: – 250 g bollgur të imët; – grurë; – 40 g miell; – 2 lugë sheqer – 1 lugë e vogël tharmë; – 1 pak kripë – 500 ml ujë të ngrohtë; – 1 qese pluhur për...

Hallvë me miell misri dhe arra – Delikatesa shqiptare

më 3.2021 - Lajmi.net

Fantastike në shije, krejt e lehtë në përgatitje, hallva vijon të mbetet një nga ëmbëlsira klasike, tradicionale shqiptare. E përgatitur në mënyra të ndryshme, me miell misri a gruri, me qumësht nëse dëshironi...

9 gabimet që duhet të shmangni gjatë përgaditjes së ëmbëlsirave

më 3.2021 - Lajmi.net

Përgatitja dhe pjekja e një ëmbëlsire perfekte është një mision i vështirë por shumë fitimprurës në aspektin e kënaqësisë, shkruan “AgroWeb”. Gjithçka duhet të jetë në perfeksion, që nga masat, sasia dhe...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK