Trileçja shqiptare në listën e ëmbëlsirave më të mira europiane

më 6.2021 - Gazeta Metro

Gjithashtu kjo kritike ushqimi thekson faktin që Shqipëria ishte vend ii cili e përhapi recetën e trileçës në Ballkan dhe Turqi. Shqipëria sigurisht që ka receta të shumta ëmbëlsirash të cilat janë trashëguar...

Si të përgatitni revaninë me nisheste – Receta e shijshme

më 6.2021 - Lajmi.net

Revania është një nga ëmbëlsirat tradicionale shqipëtare. Receta e saj është trashëguar brez pas brezi në familje dhe vazhdon e përgatitet plot shije edhe në ditët e sotme. Përbërësit 6 vezë 2 gota uji...

Ëmbëlsira e së dielës – Shtrudel me reçel kumbulle

më 6.2021 - Revista Kosovarja

Përbërësit: 1 lugë çaji maja 2-5 lugë gjelle sheqer të bardhë 1 lugë gjelle gjalpë 300 ml qumësht 500 gramë miell Një majë luge gjelle kripë 1 vezë e plotë dhe e verdha e një veze tjetër. 200 gramë reçel...

Krem karamel i ftohtë në tavë – Ëmbëlsira e ditës

më 6.2021 - Gazeta Metro

Krem Karameli është një ëmbëlsirë delikate, plot finesë dhe shije fantastike. Shija e krem karamelit është tërësisht e lehtë dhe butë, aq sa nëse e gatuan në shtëpi vështirë se mund të rrish pa ngrënë...

Krem karamel i ftohtë në tavë

më 6.2021 - Revista Kosovarja

Krem Karameli është një ëmbëlsirë delikate, plot finesë dhe shije fantastike. Shija e krem karamelit është tërësisht e lehtë dhe butë, aq sa nëse e gatuan në shtëpi vështirë se mund të rrish pa ngrënë...

Krem karamel i ftohtë në tavë – Ëmbëlsira e ditës

më 6.2021 - Lajmi.net

Shija e krem karamelit është tërësisht e lehtë dhe butë, aq sa nëse e gatuan në shtëpi vështirë se mund të rrish pa ngrënë të paktën dy të tillë. Fantastik në shoqërimin e kafesë, ekspres qoftë apo turke,...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK