Recetë, si ta gatuajmë ëmbëlsirën Rafaello

më 3.2016 - Lajm

Si ta gatuajmë ëmbëlsirën e dashur Rafaello: Përbërësit: 2 dcl ujë 450 gr sheqer 1 margarinë 200 gr kokos 400 g qumësht pluhur 100 gr lajthi Përgatitja: Uji dhe sheqeri vlohen, më pas i shtohet margarina...

Ëmbëlsirë kremoze

më 3.2016 - infoGLOBI

Shpërndaje Facebook Twitter Google + Përbersit: 6 veze 6 luge sheqer 2 luge vaj 3 luge kakao 6 luge miell 1 pluhur per pjekje Shurupi: 100 gr sheqer 200 ml uje Kremi: 750 ml qumesht 2 pudinga vanilje 1...

Recetë, si ta gatuajmë ëmbëlsirën Rafaello

më 3.2016 - GazetaBlic

Si ta gatuajmë ëmbëlsirën e dashur Rafaello: Përbërësit: 2 dcl ujë 450 gr sheqer 1 margarinë 200 gr kokos 400 g qumësht pluhur 100 gr lajthi Përgatitja: Uji dhe sheqeri vlohen, më pas i shtohet margarina...

Recetë, si ta gatuajmë ëmbëlsirën Rafaello

më 3.2016 - Syri

Si ta gatuajmë ëmbëlsirën e dashur Rafaello: Përbërësit: 2 dcl ujë 450 gr sheqer 1 margarinë 200 gr kokos 400 g qumësht pluhur 100 gr lajthi Përgatitja: Uji dhe sheqeri vlohen, më pas i shtohet margarina...

Receta e ditës| Torte Me Portokall dhe Çokollatë

më 3.2016 - GazetaBlic

Përbërësit: 6 ve 100 gr sheqer 200 gr margarin 3 lugë supe me kakao 3 lugë miell 1 pluhur për pjekurina Përbërësit për krem: 500 ml ajkë e ëmbël(hoplla) 300 gr qokoladë lëvorja e një portokalli...

Torte Me Portokall dhe Çokollatë

më 3.2016 - Zhurnal

Torte Me Portokall dhe Çokollatë Publikuar 21.03.2016 në 10:15 nga R.ZH.   |   1 i lexuar Përbërësit: 6 ve 100 gr sheqer 200 gr margarin 3 lugë supe me kakao 3 lugë miell 1 pluhur...

Receta për një kek të kripur: me proshutë dhe ullinj

më 3.2016 - Te Sheshi

Përbërësit: 3 vezë 70 gr djathë parmixhan 80 ml vaj ulliri 220 ml qumësht 300 gr miell 1 lugë kafeje maja 1 lugë kafeje sheqer 50 gr ullinj pa bërthamë 100 gr djathë që shkrin Përgatitja: Në një enë...

Kek me proshutë dhe ullinj

më 3.2016 - Republika

Përbërësit: 3 vezë 70 gr djathë parmixhan 80 ml vaj ulliri 220 ml qumësht 300 gr miell 1 lugë kafeje maja 1 lugë kafeje sheqer 50 gr ullinj pa bërthamë 100 gr djathë që shkrin Përgatitja: Në një enë...

Bryreçka me Nutella në tigan

më 3.2016 - Iliria News

Përbërësit: 250 gr miell 30 gr sheqer 120 ml ujë 25 ml vaj luledielli 1 lugë maja për ëmbëlsira Pak kripë Nulella Pluhur sheqeri Përgatitja: Për të përgatitur byreçkat bashkojmë në një tas miellin, sheqerin,...

Receta e ditës| Kifle me arra

më 3.2016 - GazetaBlic

Perbersit: 210 gr margarin 70 gr sheqer 2 sheqer vanilje 100 gr arra te bluara Levore e ½ limoni 1 veze 300 gr miell 1 pluhur per pjekje 1 luge leng limoni Sheqer pluhur Udhezimet: Perziejme margarine...

Bryreçka me Nutella në tigan

më 3.2016 - Republika

Përbërësit: 250 gr miell 30 gr sheqer 120 ml ujë 25 ml vaj luledielli 1 lugë maja për ëmbëlsira Pak kripë Nulella Pluhur sheqeri Përgatitja: Për të përgatitur byreçkat bashkojmë në një tas miellin, sheqerin,...

Brownie- katrorë të mrekullueshëm çokollate

më 3.2016 - Gazeta Express

Receta më e mirë për këtë ëmbëlsirë të famshme amerikane. Përbërësit: 225 g gjalpë, e shkrirë400g sheqer i kaftë1 lugë e mesme ekstrakt vanilje4 vezë225g miell140g kakao1 lugë e mesme kripëgjysmë luge...

Dekadancë çokollate

më 3.2016 - Lajmi.net

Një recetë që u bë e famshme gjatë të '80-tave në Amerikë dhe që do ju kënaqë "dhëmbin e ëmbël". Përbërësit: 500g çokollatë 10 lugë gjelle gjalpë 1 lugë gjelle e gjysëm sheqer 1 lugë gjelle e gjysëm miell...

fax.al nuk prodhon lajme apo përmbajtje, por i analizon web faqet relevante në gjuhën shqipe. fax.al i organizon, grumbullon, bën rangimin dhe prezanton përmbajtjet e faqeve tjera në përputhje me normat ligjore dhe morale. Këta operacione bëhen nga algoritme kompjuterike të cilat i dizajnuam dhe vazhdojmë t'i përsosim. Faktori njeri nuk ka asnjë ndikim, andaj janë të mundshme edhe gabime.

Kontakt · Marketing · Facebook · Twitter

Copyright © 2010 - 2015 · Për projektin · Mapa e faqes · Kanale RSS · Privatësia · Developed by GRID System
KLIK